Скандал около "Автомагистрали" в Комисията по ревизията (видео)

От ГЕРБ отричат избрани фирми да вършат работата на държавното дружество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Довечера от 21 часа ще дават "Кръстникът" с Бойко Пачино,Бойко Брандо и Бойко Дювал.В него са доказателствата.

Ми ся, що не ми възложат на мене изпълнението на някоя поръчка за няколко милиарда? Нямам багер и камион, ама обещавам да си купя или да си наема от фирмата на баджанака! И бачкатори от фирмата на брат'чеда! Обещавам още, че ще се науча да играя и белот, да доставя плеймейтка за 10К и да подаря за рождения ден кюлче по-големо от това на Цоло!

Със сто човека персонал, от които 70администрация какво точно строят. Имат четири багера и два камиона, то ремонт на вилата ще ми правят месец, с тази техника и персонал. Буци голям лакомник излезе и скоро ще му кацне на бай Ставри, че колчава тояга е напърчил, ще вие като гладна хиена

Бабичката от Кюстендил, известна още като Костинбродска докога ще се подвизава в Парламента ? Нали го разпуснаха.

Видяха,че европейските пари могат само да ги сънуват.Идеята е чрез ревизия да откраднат парите за магистралите.

А сега по темата....Това драги ми читатели е само началото - върха на айсберга ГЕРБ, който обаче вече навлезе в топли води и почна да се топи...Ще врещят, ще подскачат, ще лаят, но ще си заминат натоварени с омразата на мнозинството от народа...От тези 800 к гласували за тях, сигурно поне 400 к са от страх за хляба си...вероятно 250 к от малцинствата и около 50-100 к дето са си плюли на всичко в името на парите...Виждал съм такива - способни са да убият майка си за пари....Като няма герб ще имат черно клеймо на челото и абсолютно го съзнават...Малка част от тях ще съумеят да запазят някакви кинти, но основната ще пият водица....Защото всички около Тиквата са водни бълхи, подскачат там дето камшика на Тиквоча им посочи и се надяват на милостиня от яйцеглавия павиан!...Но той ще ги предаде - като достоен мафиот към слуги.....изписано му е на ниското чело, за сметка на силно развитата челюстна система...досущ банкяпитек....

Така, така... явно се заобикаля закона, за да се прехвърлят 5 млрд. на автомагистрали. Но изп. директор на автомагистрали е за затвора. Не възлагали на подизпълнител, а вземали под наем машини, съоръжения, работници. По нашето законодателство е забранено вземането под наем на работници. второ плащането е към фирма по фактура на обща стойност, т.е. заплатите на тези работници и осигуровките им се облагат с ДДС и корпоративен данък. Няма персонализация кой работник колко получава. трето ако се проверят фактурите ще се установи, че фирмите наемодатели издават фактури за СМР.

гробарските мажоретки изпаднаха в истерия - каназирчето врещи неистово, кравоф суфлира

само да лае...

ш*ндата от лай...

Еха, Галева пак намери поприще. Резилдента затова не бърза. Сензации, клевети са в основата на кампанията им без никакви програми за управление.

Аман,от лаещи мурви!

....Важното е да се отрича всичко!... И защо бях баннат по АйПи адрес...щото съм антигерберист....Това само показва, че мафията е настъпана и трябва да заглушава всеки антигерб настроен...

мисирката БеТонска ЛАПНА микрофона, убийствена логорея

Дайте имена, фирми, суми, договори където са допуснати нарушения....иначе това се води...клевета

Интересно,защо са се хванали само за ГЕРБ,къде отиде БСП и ДПС,та те също са част от статуквото и управляваха заедно с Олигарски,а преди ГЕРБ цели 15 години бяха на власт... Галевата се опитва да бутне Боко и да докара Курни,ама няма да стане. Защо никой не говори за мафията ДПС?

lCAK

Абе каквото ида приказват тия от Гроб важи-Едни пари трябва да бъдат взети от едни хора/знаем кои са/.Един българин от Канада ни го каза в прав текст.Едни хора знаем как печелят всичко в държавата, купуват подажните политици и се затваря кръга.Абе не виждате ли , че задминахте комунистическата партия преди 1989 год.Ако не си от гроб умираш .

в тази държава лаладжийската работа не беше на почит, щяхме да сме в много по-добра позиция от някои други велики държави. Докъто в нашата държава все още има бил, бил чул, или той бил казал, няма да се случи. Колко от вас коментиращите днес свършиха работа за която им се плаща? Под 10% останалите 90 си взехте пълните надници, нали???? Така че гледайте си в паничките, другите все още се хранят...Ако вашето е свършило, станете и си сипете още!

аз като средностатистическо тъп електорат в Абсурдистан, бих искал да се осведомя: - Защо някой ще излиза със своето име, и ще лъже пред цялата държава на абсурдите, като знае, че лъжите му ще бъдат изтипосани, пак пред цялата държава ба абсурдите? - Колкото и да съм тъп, все не ми го побира ума това, евентуално, деяние на някой.... И всички негови, евентуални, лъжи са точно срещу тези които бяха три мандата на власт!? 'айде нЕма нужда.... Е моите извинения господа другари, ама такъв номер и в цирка не може да го играят...

защото са повярвали че си тъп!!!

"Не е важно дали е истина или не, важното е да го накараме да започне да отрича и обяснява!" Това е основен принцип в политическата игра и е измислен от виртуозите в нея англосаксонските либерали. Този Илчовски след 5 дни никой няма да го помни. Той си свърши работата и г-жа М.М. каза това. Нали много писукахте кой и как е предложил Пеевски за шеф на ДАНС? Сега вече на никой не му пука. Нали едно време не си купувахме нищо от Lafka, защото е на Пеевски, а той там въртеше бизнеса с талончета на г-н Черепа? Сега г-н Череп е националният ви герой и най-големият изтекъл мозък.

Мая Манолова е повече от АДФИ , ,ДАНС , Контролните органи на държавата , а най -вече над прокуратура и съд .Мая е над всичко , затова ще и ручаме минджата след няколко месеца . Щото затриването на дэлържавата върви с пълна сила .

Къде я видя таз държава не знам. Аз само кражби и крадци виждам по тез места. Друго няма.

всички лайномети на гроп - тъпото, видинската, колю куфара, кравоф на амбразурата - врещат вместо да кажат нещо смислено

Може да се разбере КОЙ от кои е от журналистите според разположението на камерите в залата. В камерата на дир чуваме само дюдюканията на тъпоглавеца Маноил Манов и кречеталото Биков.

правят си закон, после си ги ВЗЕМАТ, никой нищо не им дава

Не разбирам много от материята, но това което разбрах е, че една малка група хора са си раздали едни пари, които всички ние, българските граждани сме им дали, като данъци и такси.

правят си закон, после си ги ВЗЕМАТ, никой нищо не им дава

Ако се каже нещо лошо за някого, истина било! Ако той отвърне, че това не е истина, 100 % лъже. Лов на вещици с много истерия. И вече дори няма значение, че доказателствата остават встрани.

Голямата Барби пак е с безупречна прическа. Приказния водопад Мая ряпа да яде.

PEYTSCH

Дадените милиони са за 9600 машини. Колко още са нужни и колко милиона ще струват и дали си струва да ги ползат само веднъж на 4 години ? Това Чалгаря с чалгарски мозък не може да чактиса...

9600 машини са нищо разход пред потресающите факти, които биват изнасяни пред Парламентарната комисия. Или ти се надяваш масовият читател да не знае раликата между милион и милиард? Пък и ако не се дадат пари за машини, дали няма да се дадат повече за кебапчета ио прочее изборни "разходи"? Много евтино манипулираш. Нека осигурим честността, тя струва много повече от парите за едни машини.

само дето няма факти. Само приказки.

2 милиарда авансово? То ва прилича малко на милиардите авансово за самолети. Дали ще се окаже вярно, че сме ги купили при много по-неисгодни условия, отколкото другите изтъочноевропейски страни? Апропо, кога ще имаме Ф16 в БА???? ПС. Стана ли ви ясно, защо гузни мутрафони бламират работата на комисията?

Има за какво да отговаря Аврамова, но доколкото разбрах не им стигнало времето на горките от АПИ да подготвят документите ;)) Ами да бяха подготвили само някои. например: 1. Километър от АМ "Струма" излизаше над 50 МИЛИОНА лева, 1 километър, бе хора?! 2. Ремонтът на 16 км. участък на АМ "Тракия" излизаше над 70 милиона - тук говорим за ремонт все пак... 1 км. ремонт= близо 5 милиона?! За ВиК холдинга - никой досега не е казал как се похарчиха 500 милиона за ремонт на язовири - видяхме пролетта какво се случи. Айде баста, бе! Чуждите пари за нищо ги нямате от ГЕРБ! А уж , според Маги Тачър, която много обичате да цитирате, това било присъщо само на комунистите;)

4500 Милиона=4,5 Милиарда платени от ..Трима избрани от ГЕРБ директори на Автомагистрали ...на 400 фирми ! По Лично Решение на тези Трима !!??? Няма Конкурс...няма Търг !!!?? По Лично решение !! 2 Милиарда са платени АВАНСОВО в последните няколко месеца преди Краят на ГЕРБ ??? По Лично решение !! Месеци и Години...Преди да Започнат работа тези фирми на ГЕРБ...те са получили 2 милиарда ?? Изчегъртване,Затвор и Задължително... .. КОНФИСКАЦИЯ на богатствата на всеки член на ГЕРБ !

Герб са си направили закон - поръчки за милиарди без обществени поръчки!

И то с авансови плащания!!!!!!!

доц. Мозъка - семеен лекар, къв го дири по въпроса за "Магистрали"

ОПГ ГЕРБ трябва да бъде срината и вкарана в затвора.

Означаваше изказването на Мая преди започване на заседанието. дали имаме или нямаме някакви доказателства българския народ няма да разбере. Може би евентуално ще изпращаме нещо някъде в европа. Какво-на българите не им се полага да знаят. Интересна работа, нали точно ние българите трябваше да знаем какви доказателства за престъпна дейност има? Нали имаше огромно количество доказателства за престъпления? Защо точно българския народ, който се предполага че е ощетеният няма право да знае?

Задължително е следващите правителства да започнат законова Репресия срещу всеки докоснал се до ГЕРБ ! ВСЕКИ ! Изчегъртване и на Последният Гербераст и техен симпатизант .... ..+ Пълна Конфискация на имущество придобито от тях след Юли 2009 !!! Лустрация и Конфискация за всеки от ГЕРБ!

Или ще им вземат милиардите или пак ще се върнат на бял кон. Ограбили са пари за 3 Българии покрай европейсктие средства и големите далавери, които така се случиха ,че бяха по тяхно време. Апропо, сигурно те зтова и мафиозите са се натиснали да яхнат властта, де

На теб е нужен един червеноглав грездей да ти изчагърка аналното отверстие

Така говорят хората без нищо и тези които не плащат данъци. Вземете на всички всичко независимо кой виновен, кой не. Ми те така могат да решат че за тролски постове може да ви отрежат пръстите на ръцете хаха

Цялата репресивна пшаплач трянва да се махне. КОгато това най-после приключи ще имаме удоволствие да гледаме как тролчетата бачкат за някой друг и хулят по тиквеника :)

Намирисва на командировка в Централния Софийски Затвор.

Както се вижда тук нещата са много по-сериозни от престъпленията на Пилето. Милиарди платени авансово без никакво основание. Договорите липсват или с неясна методика.

За раздаването на милиарди има тонове документация. Интересно кога по-точно вие и госпожа Манолова прегледаха тия десетки да не кажа стотици хиляди страници информация и стигнаха до този извод?

Комунягите и чалгаджиите ясно, не стават. Сега да се върнем на ГЕРБ - ако всичко е спазено, а нещата не вървят или са калпаво направени значи законът е скапан. А кой прави в последните години законите - ГЕРБ и коалиции. Значи или ГЕРБ са тъпи или са крадливи лъжци и мафиоти. И в двата случая следва да не са на власт, но и в двата случая не са оправдани да не носят отговорност. Конкретна, а не само политическа. Конкретно се носи или с отнемане на имущество - лично и роднинско и/или със затвор за поне 500 души политически активисти.

Доскорошната патерица на мутроГЕРБ ...ДБ всъщност са най-зле от всички.

ГЕРБ са в отчаяна кръгова отбрана на чекмеджетата! Трима души са Раздали на 400 фирми на ГЕРБ ...4500 Милиона или 4,5 Милиарда !!! БЕЗ НИКАКЪВ ...КОНКУРС !!!?? БЕЗ даже да има Проектиране по строежите за които са платени Милиардите!! 2 Милиарда са платени Авансово в последните месеци, за неща които трябва да бъдат строени в Бъдещето !!

Заради тези мангизи на "наши фирми" търпяхме 12 години решресивен режим, че и още не се е свършило.

Ще съумеят ли да съхранят някаква част от ГЕРБ или партията ще получи 0.5% като НДСВ след до няколко вота?

87 процента превъзлагане от "спечелилата конкурс" фирма. С една дума, схема за корупционно превъртане на пари с гарантирана огромна печалба на избрани хора. И после защо сме първи по корупция и последни по икономическа ефективност.

Да отговори,как един метър мантинела по нейните сметки излиза 5000лв.Това означава,че 90повека на минималната заплата,трябва да работят,че от данъците им да направят един метър мантинела.Или заплатите са зверско ниски или става въпрос за чудовищна корупция.Или и двете.

Който има време за губене да си го губи да слуша непрестанно повтаряните твърдения на гербавите колко са ''честни и непорочни''.. Освен това комисията няма никакви юридически правомощия освен да изпрати евентуално дадени документи в прокуратурата...

"Наши фирми не са толерирани" Алооу, ама вие ваши обръчи от фирми ли си имате?

Така е с мафиотските плетки. Колкото и да са сложни, оплетени и стегнати, тръгне ли бримката, няма спирка. Поддаде ли малко контрукцията - срива се до основи.

Сестра Галева. Толкоз.

"Гангстер в Армани". Толкоз!

Преди малко по БНР обвиняемият Митьо Стайков каза по повод думите на Илчовски, че е бил малтретиран в това число и сексуално през 2017 год., че той нямал сестра?! То вярно, че бит и е..бан не си признават, ама все пак този е в ареста от 2018 год. и няма как да е бил на пангара в който въпросния Илчовски го е сложил. Преди това същият каза, че знае за кюлчетата злато, а на другия ден каза, че е.."чувал" за това. Но не каза от кого- вероятно от една жена от пазара... Не знам какво очаква да получи от тази Петя Аврамова, след като и е замесил името, ако няма някакво истинско доказателство, което може да издържи в съд. Но аз много се съмнявам, че въобще има такова. Казано на кратко този човек или е подведен, че ще му се размине, или е някакъв хазартен играч, който не си дава сметка какво говори и къде се намира. Ще го подкарат за най-малкото подозрение и не само, че ще изгуби всичките си позиции, но и ще лежи в затвора и там ще усети на практика мъжките ласки за които говори в тази "временна" комисия. Бързо ще разграбят имота му и ще плаче с крокодилски сълзи за момента в който се е съгласил да бъде в роля. Чудя и е се мая, като как такива хора са успели да акумулират толкова собственост и средства за производство, а да се държат като китове-самоубийци. Не може да няма друга причина. Вероятно ще стане известно след много години.

Нека Стайков си трае като му харесва по арестите но рано или късно всичко излиза на бял свят както и видеото ще излезне а датата много добре може да се провери реално каква е. Чувлили сте че търпението не е неизчерпаемо?????? В един красив момент ти пада пердето и започваш да приказваш защото не виждаш отърване от мутри и защо да работиш за тяхното благо вместо да се разприказваш и макар и ти да загазиш поне няма да си им вече пионка.

Къде отидоха Светльото и бай Иван? Няма ли да ги дават повече?

Мая знае къде да копне и какво да пита. Петенцето изглежда доста притеснена, защото знае какви кафяви ги е забъркала.

толтоз е тъпа че вика "наши фирми" ама така директно

без крадците и рекетьорите ,пак от герб.