Скачат цените на венчавки, кръщенета и погребения в Югозападна България

Вдигат таксите в Неврокопската епархия, църквата не можела да издържи на инфлацията

Обратно в новината

Коментари - Скачат цените на венчавки, кръщенета и погребения в Югозападна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марк 12:17 - Кесаревото кесарю, а Божието Богу. А Ролексите - Николаю Пловдивски.

Даааа.... Ей така и Йоан Кръстител като е кръстил Исус в река Йордан и накрая му е извадил тарифата. Е, като за братовчед му е направил отстъпка....

Църквата плаща ли данъци и как стои въпроса с ддс

То човек нито дасе роди,нито да умре.здраво са ни заклещили.

всички роли отдавна са разпределени... поповете кръщават и сватосват за по 200-300 лева амен амен всеки ден сектите киснат като коне на празни ясли по онкологиите в болниците погребалните агенции засега го играят честен бизнес - при путинка например и попа и кварталния полицай и шофьора на линейката - всички са на хранилка към погребалните бюра нашите засега се срамуват от толкова гнусни схеми

Някой да е виждал слаб поп? Май няма такъв!

Трябва да си болен да кръщаваш млади и невинни деца при тая сребролюбива сган от подмолни нагли подпухнали крадливи и ненаситни паразити.И да свържеш бедното невиннно детенце с неразрушима нишка към централният им паразитен източник. То Черкви Джамии Синагога там влизат само най болните неуките психопатяи и лукави прогнили души. Паразити. Друг стандарт няма. Нормални хора там не влизат .Погребение един лист кпрочиташ и изпращаш своят близък починал.Родил си се от пръст и в пръст ставаш цяла система крадци са ързани по веригата.Един бял чаршаф 6 летви отгоре и човека се погребва .Една песен изпявате и тук то.Траките са се радвали ,че човек умира за да се спаси от теглото. В Украйна от 2г стоят в хладилни трейлъри хиляди трупове няма кой да ги погребе.Колкото по бързо станеш на хумус толкова повече полза от теб с ковчег години ще трябват.

то сега и да умреш, не е далавера...

Бог дал, Бог взел. Ние ич не прибирамр.

българската православна църква е най крупния собственик в родината ни! и не плаща данъци! и е на дотация от държавата! и е ненаситен гладник особено черното духовенство!

По-големи търтеи от поповете не знам да има на тоя свят! Въпреки, че са усмивани и е писано много за техните "подвизи", тая нагла паплач винаги намира начин да лапа обилно! Заплата им плащаме, да нъци не плащат, имоти продават и няма, и няма насищане на алчността им!

А редни ли е въобще да се взима такса за кръщене, венчавка...

Много ясно. То са заверки, преводи, поща, обратна разписка, а да не говорим за роуминга по време на живото предаване с началството.

За плюскането после се дават хиляда пъти повече. Айде малко и духовност, нали?

И ако някой иска да се кръсти и ги няма тези 100 лева? Свещеника ще го кръсти ли?

Като няма пари, да си стои езичник и да гори в ада! След като хората дават пари за всякакви глупости, нима 100 лева са висока цена, за да получиш вечен живот? Църквата също има нужда от средства.

Мислиш че със сто лева се взема вечен живот??????

Не се взема само със стоте лева, но ако не ги дадеш и не си кръстен, със сигурност няма да го получиш.

А с румънски леи става ли? Колко е пробният срок - ако не ти харесва след процедурата да се откажеш? Ако се окаже впоследствие , че попът е грешен процедурата остава ли валидна? За сто лева включва ли се застраховка за случая по-горе?

И ти си езичник по потекло,Да не мислиш като са те намокрили ще лежиш по гръб в РАЯ наивник заробен и роб на свещиизнудвачите.

Нито ДА СЕ РОДИШ, нито ДА СЕ ОЖЕНИШ, нито ДА СЕ РАЗВЕДЕШ.

Няма да се жена вече а за умиране въобще не мисля!

Е вашите не те ли карат вече да се ожениш . Време ти е