Сирийски мигрант е мъжът, блъснал с камион 8 коли в Германия (видео)

Полицията и прокуратурата работят по всички версии, включително терористичен атентат

Обратно в новината

Коментари - Сирийски мигрант е мъжът, блъснал с камион 8 коли в Германия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предполагам алах бил акбар, затова....

Аз пък си мислех че е ескимос, този терорист ...

Това, че един бежанец е извършил престъпление не означава, че всички бежанци са престъпници! Популистките крайнодесни партии, които предлагат лесни и неприложими решения на трудни проблеми, се опитват да покажат връзка между бежанци и терористи, но аз не одобряван подобни асоциации! Вината е винаги индивидуална и една общност не може да бъде обвинявана за престъпления, извършени от отделни нейни членове!

Ми да искат от Меркел да възстанови щетите, тя си знае защо.

когато внасяш милиони доктори и инженери ,дори и немската прецизност е допуснала шофьор :)

Този филм не сте ли го гледали?! Сега почнат да ни убеждават, че не е терористичен акт, че човека има психически проблеми, че е само съвпадение етническата и религиозна

Ма верно ли?! Тва не мое да бъде! Сириец-терорист? Мола ви се! Това са културни,спретнати, високообразовани хора с по 5 западни езика! Изключително трудолюбиви-вършат цялата работа на Германия! С нежни, беличи такива, розовобузести дечица които по цял ден помагат на възрастни германци, пеят им песнички и рецитират стихотворения! Истината е друга-сириецът решил да помогне на германеца на добра воля-да покара камиона докато другия си почива! На кръстовището обаче немецът го напсувал, че объркали пътя и бедният сириец се стреснал и катастрофирал...

Не, изобщо не е терорист. Не! Блъскал е немците и колите им, за да покаже колко хубави и сигурни са немските автомобили. От благодарност към немците, които са го поили и хранили от 2015 до ден днешен.

Пореден невероятен успех за ИзТреПерКел и ръководеният от нея Съветски Съюз!!

Обаче никъде не ги искат! Що така ти не искаш да преглътнеш тази простичка истина?

Да, вината е индивидуална и не подлежи на сумиране. Приносът също е индивидуален, но за разлика от вината може да бъде сумиран и групиран на базата на цяла популация с определени особености. Само че в Германия най-голямото табу е да кажеш, че някой етнос се различава съществено от другите социално или поведенчески. Ако се направи статистика какъв е приносът на турците и сегашните бежанци към обществото и какъв е отливът на социални помощи към тях ясно ще се види големият минус. Такава статистика всъщност публикува Тило Сарацин в книгата си, което беше равносилно на социално самоубийство. От уважаван политик и интелектуалец до заклеймен аутсайдер, който бил написал ужасни неща.

Това не може да ни уплаши ,за да приемем още много бежанци ! Идвайте при нас,идвайте,чакаме ви !

те все едни от една и съща общност го вършат, бе! Да се замислят германците, дали не ги карат да се чувстват отхвърлени и пренебрегнати. Да не забравяме, че Ердоган се кани за военни действия в Сирия и да отцепва нейна територия като неутрална зона на сигурност. А пък цяла Европа мълчи, за разлика при казуса за Крим. Приемайки бежанци, всяка европейска държава забравя, че тези бежанци си дават ясна сметка защо и заради чии действия или мълчание са бежанци. И започват да мъстят. Европа по-добре да помага на тези държави да си възстановят икономиките и реда, вместо да прибира населението им. Така ще ѝ излезе по-евтино и без невинни жертви.

Поредния ман гал-ислямист благодаря на Кака Ангела за топлия прием...Пази, Божее!

Да пратят танте Меркел да го разпитва, тя има подход към тях и те си я обичат. Иначе да отива за донор на органи.

какъв да е , освен сириец, може би афганистанец

Сирийците не са ли бежанци, нали бягали от война но като вършат лоши неща ги наричат мигранти.

Точно така. Тпой е неврохирург, койъо не е могъл да започне работа и ... т.н.

Някой да се сеща за друга версия?

Сега и този ще се окаже психично болен - ами защо не ги проверят всичките да не би да са всички такива? 1...2 милиона скакалци и всички психично болни.

Ами като не го е интегрирала меркелката да го научи да кара така ще става:((((((

Сирийците са мюсюлмани, тоест джихадисти-главорези.Те не бягат от война, те носят войната със себе си в европа.Те не вършат лоши неща, те стават шахиди в името на алах за което им е обещано място в рая.

Салафитите СА РАДИКАЛНИ мюсюлмани. Да кажеш "радикален салафит" е все-едно да кажеш радикално радикален мюсюлманин. Показва изключително бедна езикова култура на списващия, както и на редактора му. Че и блднато, да се види добре.

Ауууу, каква изненада !!!!

Те ти, булка (Меркел), Спасов ден!

Тъй беши, вярно е! Аз бях отзад на кривата и сичко чух и видях!

Спасов ден за германките и останалите европейки а Меркел си е още на поста.

кОЙ ТОГАВА ГИ ВЪРШИ ЛОШИТЕ НЕЩА, БЕ ФРИ

Никакъв проблем нямат списващият и редакторът с езиковата култура. Цивилизовани хора не са длъжни да знаят подробности за разни дивашки камиларски вярвания дали са радикални или не, също както аз не съм длъжен да знам какво си казват вместо наздраве канибалите в Папуа-Нова Гвинея.

Язък за 72-те девственици, зян станаха...

Сирийците не знам дали са шофьори но са доктори. Помним ги от Пловдив като студенти през осемдесетте години.

Има и зъболекари.

Като знаеш толкова много защо не си напишеш свое мнение ами се закачаш за чуждото.

Познавам сирийци Алауити, окей пичове са. Не всички сирийци обаче са алауити.

Те имат ли шофьорски книжки.

"Радикален ислям" няма такова нещо, има само ислям. Всеки мюсюлманин е потенциална бомба.

Гледам някакъв по-долу обяснява че не можело да се обвиняват всички останали сирийци заради един... аз пък се чудя откога Сирия граничи с Германия та точно там "избягаха" близо 2 милиона сирийци? Аа, в Турция не давали такива помощи и не давали жилища - разбира се, това е уважителна причина да се юрнат в посока Германия и щом Меркел казва че може, значи не важат разните му там Дъблински споразумения (първа сигурна страна и т.н.) Не се спасяваш в първата страна която е сигурна, а в тази където има най-много социални помощи и облаги, тъй бил новия прочит... На Меркел ѝ е все тая, тя си взима заплатата, няма деца и не ѝ пука дали Германия ще стане Германистан. Ама явно и на доста германци не им пука, та през 2017 пак най-голям процент гласува за нейната партия. Еми нищо, нека по-често да има такива като Анис Амри и тоя Мохамед от Сирия.. може пък да си помислят през 2021 ако дотогава не са сгазени от поредния "единичен случай"?

Щото истината най трудно се преглъща, но неговото разсъждение не е верно. Изключенията само доказват правилото а именно че са престъпници.

се пише СЪБЛЕЗЪБ

някой спомня ли си кой ги покани тези ...

освен ако не става въпрос за сабя и зъб, тоест саблезъб

Не всички сирийци са мюсюлмани. Преди войната в Сирия имаше близо 4 милиона християни.

Едни доста не орентирани жени със старомодни дрехи ги чакаха на границата с ръчно написани табелки умелкъм бежанци

Но ги прогониха и избиха без да има не правителствена организация която да се вълнува от това нито дори църквата не го споменава нито дори от хелзинки

PEYTSCH

Милото гостенче на Меркел...

.......SS или SD, нищо друго не пиша защото толерастите от сайта трият....така де хората се сещат какво трябва да се прави... ии то ще се направи!

PEYTSCH

Идват Коледните базари, Коледните празници и Новогодишните фоершерки...Идват карнавалите, после идва Великдена...Но всяка седмица идва с петъчната молитва и кървясалите очи на ножарите...

Преди войната христяните в Сирия бяха близо 3 милиона от около 20 милиона общо население . Сега никой не знае колко са избити , колко са избягали в чужбина и колко са останали в Сирия .

Още един миролюбив будист.

Има ли учудени от този факт,освен мама Мер.