Сирийски мигрант е мъжът, блъснал с камион 8 коли в Германия (видео)

Полицията и прокуратурата работят по всички версии, включително терористичен атентат

Обратно в новината

Коментари - Сирийски мигрант е мъжът, блъснал с камион 8 коли в Германия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горкият. бил е стресиран от напрегнатия живот в германия... да получаваш помощи от няколко места е тежка работа...

Глупости! Тероризъм! Човекът просто е превъртял от глад и този ненаучаем немски. Сега ще го изкарат луд и ще успокоят гостоприемните немци, че това е поредната муслимска случайност. А, на бас, че сириецът не е от сирийците-християни!

Меркел ги доведе сега да им сърбат попарата

Добре че не е "българин" като мен.

Тоя е Сирийски Ислямски Башибозук, по - голям ИЗМАМНИК и от Телефонните измамници. Като утрепеш в тъмното арабин или турчин, хем взимаш пари, хем СПАСЯВАШ България. През 1371 г при река Марица, при Черномен, Османците -Ислямисти са 5 хиляди, но нападат през нощта и убиват 20 хиляди българи.

Това е заради некадърни военачалници - нещо като днешните калинки и калинчовци, дано ги махнем по-скоро от местата , които не са за тях. Вълкашин и Углеша са били некадърници, но не само - подразнили са изродите. Резултатът е - край на държавата.

Silverado

май ще спра да пиша коментари с единствения си ник в дира, тъй като после не ги откривам. А да пиша като анонименн, май ми е под достойнството. Та, призив към неанонимните, които коментирате - спрете и нека си се радват на анонимните си коментатори! Па да ги видим до де ще стигнат!??!?!?!?

Усещам емоция някаква, ма незнам за кво приказваш

Миналага седмица съседи са го видяли да посещава будистки манастир. Или май не точно?

Будист е бил. Или мормон. Други религии такива неща не правят.

Знам, какво ще кажете. Знаем и, че не можете да измислите друга глупост. Канете ги, хранете ги, а те, нека "полудяват" и да ви се радват. Да са ви живи и здрави.

Сега не разбрах този убиец от "умерените" ли е или от "радикалните" е. Ако е от "радикалните" защо не е в затвора, а ако е от "умерените " защо избива "кафири"(неверници)? А тооо всъщност има ли разлика между едните и другите, аз мисля, че не?

По всичко личи аджамлъка му. От умерените терористи е.

Германските момичета си падат по черни и по рязани тръби. Факт. Проверете в тюбе-то за възрастни. Всяка втора си има по 1-2 такива "настрани" от приятеля си. Често приятелят/мъжът и знае а понякога гледа на живо

Шведките също

новите гости не стига,че не могат да плуват,ами и камиони не могат да карат...

Един Моше казал на един Дейвид да каже на един Юсуф да каже на един Ахмед, че в Германия го очакват с отоврени обятия от кръста надолу 20 бели девственици. Кеф, коли, минимум 4 звездни хотели и всичко това само ак остигне до Германия. Ахмед послушал Юсуф, Дейвид му помогнал да влезе в Германия. Но там лошите немци всъщност не му обръщали достатъчно внимание. И Ахмед решил да ги накаже. Извън синтеза всъщност точно това е често срещана схема. Незнайно как се създават какви ли не очаквания за лесен живот. Африканци и оринетлаци идват и се разочароват. Фрустриат се и после няма спиране. А първи по веригата гледа сеира как Ахемд и Ханс или ще се сбият и ще мрат.

се казвал Mоше, ма после решил да създаде една "мирна" "религия" и се прекръстил на Мохамед. Това ли искаш да ни намекнеш? И понеже го било яд на бившите му единоверци, заповядал на новите си последователи да колят бившите наред с всичкото останало" каур", нали?

"Африканци и оринетлаци идват и се разочароват. Фрустриат се и после няма спиране". Ма те и българи ходят, u китайци, и какви ли не ,дето религиите им нe са "мирни". И също някои от тях се разочароват, ама ако се фрустрират - нещо не ги избива на стреляне/колене/газене/взривяване на "неверници". Що така???

Германците са много по умни от нас.След като така са направили,значи имат някаква стратегия и цел.Ние само знаем да плюваме из форумите,нищо да не правим и едни обикновени цигани да ни колят като прасета безнаказано...По добре да се замислим,да вземем нещата в свои ръце вместо само да мрънкаме и да плюваме една от най богатите и проспериращи държави в света

Не е до ум! Мислеха, че както през 60-те години дойдоха турци да им вършат черната, зле платена работа, така и сега си внасят евтина работна ръка. Но сбъркаха. Не взеха под внимание факта, че в турците тече много християнска кръв по исторически причини, а азиатските народи са номади, които само търсят по-добър живот, без да влагат усилия и нямат традиция да вършат тежка работа. Гостите се оказаха излъгани в очакванията си и ето го резултатът.

Само "излъгани те очаквания" били причината... Щото "случайно" само тия с "мирната" "религия" "се оказват излъгани в очакванията си"... Поздрави за "прозрението"!!!

Има ли учудени от този факт,освен мама Мер.

Още един миролюбив будист.

PEYTSCH

Идват Коледните базари, Коледните празници и Новогодишните фоершерки...Идват карнавалите, после идва Великдена...Но всяка седмица идва с петъчната молитва и кървясалите очи на ножарите...

трябва да ти припомня, че е имало цяла SS дивизия "Ханджар" от такива с "мирната" "религия" като на "шейфьорина" на камиона. Чичко Ади бая се е заиграва с "правоверните" и се е правел на приятно разсеян, че и араПето са си точно толкова семити, колкото и евреите. Хората са го измислили отдавна - РЕКОНКИСТА му казват. А който фес/чаршаф/чалма оцелее след това - шут в трибуквието отзад под кръста и да си гледа камилите отвъд Гибралтар... Че и отвъд Босфора...

е към долния, детo един се е сетил за SS u SD.

.......SS или SD, нищо друго не пиша защото толерастите от сайта трият....така де хората се сещат какво трябва да се прави... ии то ще се направи!

PEYTSCH

Милото гостенче на Меркел...

някой спомня ли си кой ги покани тези ...

Едни доста не орентирани жени със старомодни дрехи ги чакаха на границата с ръчно написани табелки умелкъм бежанци

Гледам някакъв по-долу обяснява че не можело да се обвиняват всички останали сирийци заради един... аз пък се чудя откога Сирия граничи с Германия та точно там "избягаха" близо 2 милиона сирийци? Аа, в Турция не давали такива помощи и не давали жилища - разбира се, това е уважителна причина да се юрнат в посока Германия и щом Меркел казва че може, значи не важат разните му там Дъблински споразумения (първа сигурна страна и т.н.) Не се спасяваш в първата страна която е сигурна, а в тази където има най-много социални помощи и облаги, тъй бил новия прочит... На Меркел ѝ е все тая, тя си взима заплатата, няма деца и не ѝ пука дали Германия ще стане Германистан. Ама явно и на доста германци не им пука, та през 2017 пак най-голям процент гласува за нейната партия. Еми нищо, нека по-често да има такива като Анис Амри и тоя Мохамед от Сирия.. може пък да си помислят през 2021 ако дотогава не са сгазени от поредния "единичен случай"?

"Радикален ислям" няма такова нещо, има само ислям. Всеки мюсюлманин е потенциална бомба.

ислям би трябвало да има и радикален канибализъм...

Сирийците не знам дали са шофьори но са доктори. Помним ги от Пловдив като студенти през осемдесетте години.

Има и зъболекари.

Познавам сирийци Алауити, окей пичове са. Не всички сирийци обаче са алауити.

Язък за 72-те девственици, зян станаха...

Те ти, булка (Меркел), Спасов ден!

Спасов ден за германките и останалите европейки а Меркел си е още на поста.

Ауууу, каква изненада !!!!

Салафитите СА РАДИКАЛНИ мюсюлмани. Да кажеш "радикален салафит" е все-едно да кажеш радикално радикален мюсюлманин. Показва изключително бедна езикова култура на списващия, както и на редактора му. Че и блднато, да се види добре.

Никакъв проблем нямат списващият и редакторът с езиковата култура. Цивилизовани хора не са длъжни да знаят подробности за разни дивашки камиларски вярвания дали са радикални или не, също както аз не съм длъжен да знам какво си казват вместо наздраве канибалите в Папуа-Нова Гвинея.

Ами като не го е интегрирала меркелката да го научи да кара така ще става:((((((

Сега и този ще се окаже психично болен - ами защо не ги проверят всичките да не би да са всички такива? 1...2 милиона скакалци и всички психично болни.

Някой да се сеща за друга версия?

Сирийците не са ли бежанци, нали бягали от война но като вършат лоши неща ги наричат мигранти.

Сирийците са мюсюлмани, тоест джихадисти-главорези.Те не бягат от война, те носят войната със себе си в европа.Те не вършат лоши неща, те стават шахиди в името на алах за което им е обещано място в рая.

кОЙ ТОГАВА ГИ ВЪРШИ ЛОШИТЕ НЕЩА, БЕ ФРИ

Като знаеш толкова много защо не си напишеш свое мнение ами се закачаш за чуждото.

Не всички сирийци са мюсюлмани. Преди войната в Сирия имаше близо 4 милиона християни.

Но ги прогониха и избиха без да има не правителствена организация която да се вълнува от това нито дори църквата не го споменава нито дори от хелзинки

Преди войната христяните в Сирия бяха близо 3 милиона от около 20 милиона общо население . Сега никой не знае колко са избити , колко са избягали в чужбина и колко са останали в Сирия .

какъв да е , освен сириец, може би афганистанец

Те имат ли шофьорски книжки.

Да пратят танте Меркел да го разпитва, тя има подход към тях и те си я обичат. Иначе да отива за донор на органи.

Поредния ман гал-ислямист благодаря на Кака Ангела за топлия прием...Пази, Божее!

Това не може да ни уплаши ,за да приемем още много бежанци ! Идвайте при нас,идвайте,чакаме ви !

Пореден невероятен успех за ИзТреПерКел и ръководеният от нея Съветски Съюз!!

Не, изобщо не е терорист. Не! Блъскал е немците и колите им, за да покаже колко хубави и сигурни са немските автомобили. От благодарност към немците, които са го поили и хранили от 2015 до ден днешен.

Ма верно ли?! Тва не мое да бъде! Сириец-терорист? Мола ви се! Това са културни,спретнати, високообразовани хора с по 5 западни езика! Изключително трудолюбиви-вършат цялата работа на Германия! С нежни, беличи такива, розовобузести дечица които по цял ден помагат на възрастни германци, пеят им песнички и рецитират стихотворения! Истината е друга-сириецът решил да помогне на германеца на добра воля-да покара камиона докато другия си почива! На кръстовището обаче немецът го напсувал, че объркали пътя и бедният сириец се стреснал и катастрофирал...

Тъй беши, вярно е! Аз бях отзад на кривата и сичко чух и видях!

Този филм не сте ли го гледали?! Сега почнат да ни убеждават, че не е терористичен акт, че човека има психически проблеми, че е само съвпадение етническата и религиозна

Точно така. Тпой е неврохирург, койъо не е могъл да започне работа и ... т.н.

когато внасяш милиони доктори и инженери ,дори и немската прецизност е допуснала шофьор :)

Ми да искат от Меркел да възстанови щетите, тя си знае защо.

Това, че един бежанец е извършил престъпление не означава, че всички бежанци са престъпници! Популистките крайнодесни партии, които предлагат лесни и неприложими решения на трудни проблеми, се опитват да покажат връзка между бежанци и терористи, но аз не одобряван подобни асоциации! Вината е винаги индивидуална и една общност не може да бъде обвинявана за престъпления, извършени от отделни нейни членове!

Обаче никъде не ги искат! Що така ти не искаш да преглътнеш тази простичка истина?

Щото истината най трудно се преглъща, но неговото разсъждение не е верно. Изключенията само доказват правилото а именно че са престъпници.

се пише СЪБЛЕЗЪБ

освен ако не става въпрос за сабя и зъб, тоест саблезъб

Да, вината е индивидуална и не подлежи на сумиране. Приносът също е индивидуален, но за разлика от вината може да бъде сумиран и групиран на базата на цяла популация с определени особености. Само че в Германия най-голямото табу е да кажеш, че някой етнос се различава съществено от другите социално или поведенчески. Ако се направи статистика какъв е приносът на турците и сегашните бежанци към обществото и какъв е отливът на социални помощи към тях ясно ще се види големият минус. Такава статистика всъщност публикува Тило Сарацин в книгата си, което беше равносилно на социално самоубийство. От уважаван политик и интелектуалец до заклеймен аутсайдер, който бил написал ужасни неща.

те все едни от една и съща общност го вършат, бе! Да се замислят германците, дали не ги карат да се чувстват отхвърлени и пренебрегнати. Да не забравяме, че Ердоган се кани за военни действия в Сирия и да отцепва нейна територия като неутрална зона на сигурност. А пък цяла Европа мълчи, за разлика при казуса за Крим. Приемайки бежанци, всяка европейска държава забравя, че тези бежанци си дават ясна сметка защо и заради чии действия или мълчание са бежанци. И започват да мъстят. Европа по-добре да помага на тези държави да си възстановят икономиките и реда, вместо да прибира населението им. Така ще ѝ излезе по-евтино и без невинни жертви.

Аз пък си мислех че е ескимос, този терорист ...

предполагам алах бил акбар, затова....