Сирия: Това е варварска и брутална агресия

Сирийският режим осъди тази сутрин "варварската и брутална агресия" на западните страни след ударите, нанесени малко преди зазоряване.

Обратно в новината

Коментари - Сирия: Това е варварска и брутална агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България спокойно може да се говори за "режим", ако журналистите държат да са искрени! Но такава е политиката на запада, да обвиняват жертвите си в това, което самите те правят и да ги наказват за това. Шизофрнично, нали!

Усещането за липса на справедливост, саморазправата и безпардонно вмешателство във вътрешните работи на трети държави от страна на западните сили е огромно! Русия с цялото си поведение и политика само им помага и им дава повод за това. Нещо генерално трябва да се промени в световната политика, иначе напрежението само ще ескалира. Западните държави имат поведение на бандити, които сами определят и променят правилата в света, според свойте интереси.

По своята Същност - Характер Нападението е "Варварско и Брутално". А, че ракетите Не Постигнаха целите си, това е Съвсем Отделен въпрос.

Господ ще им го върне тъпкано на сатанистите.

САЩ чефути искат да вземиат на ссср чефути парите една мама ги е таздала .

Ей, тези алчни олигарси, които управляват американското и UK правителства всячески с цената на всичко се стремят да се докопат до нефта на Сирия. Така, както преди години направиха с Ирак - уж в защита на обгазяването с хим.оръжия от "режима" на Садам население. Копи и пейст...

Какви варварщини, нали уж всички ракети са свалили, а накакви парчета паднали до някакви хорица и ги уплашили? Тролетариата гърми, че нищо не е станало, сирийците викат - варварщина! Нещо не се връзва тука.

Т.нар. велики сили се държат безпардонно, потъпквайки международното право, благодарение на което светът ги е уважавал и се е уповавал на тях. Сега са се превърнали в най-гнусни терористи и агресори. Бойте се от гнева на мравките - той ще ви застигне.

Военнопрестъпниците тръмп, макрон и май да отговарят пред международния съд в Хага!

Американските сатрапи нанесоха терористични атаки срещу суверенна държава. А терористите мижитурки - англия и франция е те барабар Петко с мъжете.

ще се успокои след като Асад виси като Садам.

Ти си ходил наскоро в Ирак и Либия и там ти се е сторило хубаво, спокойно и демократично ли?

Режим не означаваше ли авторитарно управление? Тези тримата на чело на уж големите демокрации, получиха ли одобрение от народа си или поне от парламентите за тези удари? За ООН въобще не си струва да питам. Та, кой и къде е режима?

Ми по тази логика за РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ПОРНОГРАФИЯ, РАЗВРАТ ЕКШЪН НАСИЛИЕ И ВСЯКАКВИ ДОЛНОПРОБНИ ФИЛМИ НЯКОЙ ДА УДАРИ САЩ.

Явно не стават за нищо друго освен за обновяване на градската канализация.Но не съвсем - тръбите им ръждясват много бързо.

Щом легендарният самолетоносач се появи на хоризонта ще направи такава димна завеса,че ще заблуди и най-прецизните ракети.А еколозите от Грийнпийз ще получат сърдечен удар.

Над 200 души в САЩ застреляни от собствената им полиция от началото на 2018. Отделно жертви на латино- и афроамериканските банди още няколко пъти по толкова.

Нека българските журналисти вдигнат очи към управлението на днешна България. Ако направят това и все още им е останало някакво чувство за срам, за нищо на света не биха си позволили да говорят за режим в Сирия.

Макрон се оказа много по-глупав от Оланд. Жалко, че демократична Франция допуска това.

Това си беше ясно. Само инфантил може да ожени за баба си.

каква агресия кви варвари бре това е свобода и демокрация по американски. Като едно време в Дивия Запад бандити и разбойници раздавали "правосъдие" и трепели индианците за земи и ресурси. Елустон ще ги излекува. Амин!

С(атанинска), А(нтичовашка) Щ(урмова) групировка за раздори, конфликти, войни, лицемерия и всякакви демагогии. 666 - САТАНИНСКА ДЪРЖАВА - на двете вавилонски кули съборени на 11 сетпември

Не ме вълнуват расетните удари на американците.Свърши ли доставената на кораба водка,ще избягам със спасителната лодка!

Ало вие от ДИР-а. Можете ли да ми дадете определение какво значи думата режим. Не можахте ли просто да напишете сирийското ръководство. Ако трябва да говорим за режим, по-подходящо би било това да се отнася точно за тези държави, които удариха Сирия.

Нали свалихте 71 ракети???

Ха-ха-хо-хо-хе-хе.... чугуна победи компютрите. Обезмисли цифровите технологии.

Голяма работа,ей! От изстреляни общо 107 "умни" ракети - 86 са унищожени от ПВО на Сирия, 11 ракети са отклонени и 10 ракети са ударили в предварително изпразнени сгради и като общ резултат ТРИМА РАНЕНИ! Ба си тъпотията краварска! И Сто пъто подчертават, че не са засегнали руски бази и други русдки военни обекти ха-ха-ха!

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! И за Путкин се отнася.

Лично съм бил в Сирия и никакви признаци не съм видял или усетил за т.нар. РЕЖИМ, с който облъчвате хората.

Сирийският режим смята атаката с ракети за варварска, а убийството с бойни отровни вещества хуманно.

Първото е факт , а второто е политически трик черен зашит с бял конец.

Умен ход на Германия. Отново агресорите САЩ, Великобриитания и контетата французи. Те поне трябваше да си налягат парцалите. Лудият албинос ще си почеше егото, от чиято прищевка ще умират хора. Всичко зависи от търпението на Русия, Иран и Китай.

Китай никога няма да застане срещу САЩ а Иран да го духа

Рашисткия сатрап Асад е железен и няма да се огъне

Освен това е демократично избран от Путин

И от ЧВК Вагнер

ПРОКЛЕТИ ДА СА ЗАПАДНИТЕ КОПЕЛЕТА,СИРИЯ НИЕ СМЕ С ТЕБ

Браво на коалицията от 103ракети свалени 71.По умни и красиви ракети не сме виждали.И то свалени с пво съветско производство.За чеп за зеле не ставате ей

Сам ли ги брои или някой ти помага

Я да видим твоята аритметика.

Много ми е любопитно ,защо законно избран президент и правителство в Сирия се наричат от т.н. западни демократи режим?

А изроди,които режат глави и убиват и изнасилват били сирийска умерена опозиция?Групировката АЛ не знам си коя.Защо се учудвам,след като в Англия и Америка всекидневно има педофилски скандали масови разстрели и всякакви други извращения.

Защото е НЕзаконно избран президент с гласовете на 5% от сирийския народ. Дори и тези 5% не са го избирали защото на "изборите" кандидат-президент беше само Башар Асад. Той е НАСЛЕДСТВЕН ДИКТАТОР.

а ТИ ПА КАК РАЗБРА, ЧЕ Е НАСЛЕДСТВЕН ДИКТАТОР, КАТО НИТО СИ СИРИЕЦ, НИТО СИ ГЛАСУВАЛ, НИТО ПОЗНАВАШ СИРИЯ И СИРИЙЦИТЕ. НИТО СИ БИЛ ТАМ, НИТО ИМАШ ХАБЕР ЗА ВЪТРЕШНИТЕРАБОТИ НА СИРИЯ. КОЙ СИ ТИ ДА ИМ КАЗВАШ НА СИРИЙЦИТЕ КОЙ ИМ Е ДИКТАТОР? ТЕБЕ КОЙ ХУЙ ТЕ БОЛИ?

Значи Тръмп, който е избран долу-горе с толкова в САЩ, също е диктатор?

Поради същата причина поради която управлението на бай тошо се нарича режим! При това тоталитарен!

А дали демократичният Запад не се нуждае от подклаждане на терористични актове в собствените си държави? Това е лесен начин да да оправдае погазването на конституцията, следенето на всички инакомислещи граждани, обиски и арести само по ПОДОЗРЕНИЕ, без съдебна заповед и установяването на Нов Световен Ред.

Сирийците се събраха в Ню Йорк на протест ! Това безсилие на изродени Империи !

Как така точно в 4 часа удариха Сирия ,както Хитлер в 4 часа удари СССР ! Това е такава глупост ,че нямам думи ! Да удариш страна която започва да се отъръсва от ИДИЛ ! Излъгаха пак за химическа атака ! Сирийците да започнат масово избиване на БЕЛИ КАСКИ , те провокираха да бъдат извършвани тези ракетни атаки , имитираха химическа атака !

Папагал!!!

С последните си действия САЩ и Великобритания ме карат отново да се замисля над дългогодишната си прозападна ориентация.

Евроатлантически ценности, сър.

Докога ? Ирак...същата история, уж имаше химическо оръжие, а после Тони Блеър се извиняваше като ученичка, че били се объркали. Тука се повтаря историята и докато Европа и по-точно САЩ, Британия и в по-малка степен Франция и Германия се държат като, че целия свят им е длъжен и трябва да изповядва техните виждания и ценности, терора в Европа няма да спре... напротив ще се усилва и ще става по-брутален

Разликата е че Тръмп никога не би се извинил за нищо.

И да се извини - какво? Изби милиони невинни, съсипа цяла държава и накрая "ИзвиньетИ"?!

А съда в Хага не е ли И за "началниците"?

Разбира се че е и за големите началници, но само ако не се извинят десет години след пресртъплението. Защо не подведоха Буш и Блеър под отговорност и нека съдът да установи какво са знаели и какво не са преди да нападнат Ирак? На базата на доказателствата съдът да реши дали са виновни са избиването на хиляди цивилни. Но клоуните в Хага предпочитат да гонят сърбите че е по лесно

Явно тъпанарите, дето им се водим съюзници наистина не са направили нищо с този "удар". Станаха за смях за пореден път.

Руската пропаганда: 1. При направена инспекция от наши специалисти не бяха открити следи от употреба на химическо оръжие. 2. Химическата атака е постановка, вероятно от британски агенти. Смешно и жалко ! Като руските тролчета-папагали!

Веднъж за винаги разбери, Русия за тролове пари не дава. Това си е ваше мислене, породено от собствен опит, но нямащо общо с истината. Русия е бедна според вас, а принципна според мен и за това хората я подкрепят по собствена съвест.

СиРиОзНо!

Ами цял месец вече ни се набива американоеврогейската пропаганда за кояо доказателство е ''вероятно, възможно, само тя, подозрително, може би'' и сега като ви се казва истината нама как да рзберете това понятие

Потър ти ли си?

До кога най-нагло ще наричате брадатите ислямистки изроди "бунтовници"?!? Повръща ми се от жалки журналисти и слагачески медии. Повръща ми се! :-(

Когато единият играе по правилата, а другият се държи хулигански, кибиците виждат, кой мисли за общата планета и кой е бясно псе. Западната "цивилизация"крепяща се на безмерна алчност е обречена!

И на мене не ми остана нищо друго да правя, освен да пиша тук и да ми "скриват" коментарите. Като разколебан атеист, се моля на Господ българина да ме извади от тази клоака с безмерна алчност и арогантност. А отговорът Му е: ЩЕ СТОИШ ВЪТРЕ, ДОКАТО АЗ КАЖА. Това означава, че bullshits все още не са втасали и имат "Авгиевите обори" още празно място за запълване.

В Хомс има язовири,в Алепо също .

Русия свиква незабавно среща в ФН.

Много важно! Кой я бръсне за слива!

Давай, Путин ! Давай, Асад ! Подкрепям ви изцяло ! Не - на западната агресия !

законните власти в Сирия?

имат утвърдени пропагандистки клишета

докато ги превърнат в гои без чест и достойнство ...но се съмнявам да се получи на практика .

сълзи...