Коментари - Турция съобщи за контрол над почти целия град Ал Баб | dnes.dir.bg
назад

Турция съобщи за контрол над почти целия град Ал Баб

Турският министър на отбраната обяви, че турската армия и подкрепяните от нея бунтовници са установили контрол над почти целия град Ал Баб - крепост на ИД.

Обратно в новината

Коментари - Турция съобщи за контрол над почти целия град Ал Баб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нали путлеристите тука рИваха че помогнали много на турците да го превземат... МИНАЛАТА СЕДМИЦА.... каква стана тя? 20 000 градче дето е празно от 2 години..

ООН е зает сега с окупираните територии на Палестинците след 67 ма година миналия век. По принцип главния спонсор на ООН тия дни имаха три варианта на действие кьм Рака за главата на злото. Днешната новина е в ущьрб на манекенките вьв воени униформи

Pesh0

а ООН какво мисли по въпроса :) А НАто ????????????????????

Турция не е виновна че е там. На никой не му е приятно . Има да се учат от тях световните сили, които изравняват град за да превзамат. Днеска пуснаха дрон с видео над града евала запазили са кьщите на хората а и много цивилни жертви нямаше.Това е. Човещината.

TAKA BEŞE İ V KİPIR,SEGA SİRİYA, AMA TOVA E NAÇALOTO A POSLE DESETİLETİYA MİR.

И после шута изотзад и пак ще целувате ръка на новия си спасител.

Турците направиха руснаците смешни!! Турците наистина воюват и постигат победи.

А сирийската кога ще поеме контрола над Истанбул?

Но турската армия имаше подкрепа на руските извънземни косми4ески сили.

"Султан Мурад" -прекрасно име за сирийска бунтовническа групировка . Има и още едни, те пък са "Султан Мехмед":D

Есттесвено, турците няма с какво да ги изринеш оттам вече. Турция си взима територии възползвайки се от слабостта на съседа. Така е било от векове. Само ние сме много добрички - трябва на ръце да ни носят сърби и македонци - когато те имаха проблеми - мирувахме, такива политици имахме - беззъби и големокоремести.

Четеш заглавието на новината и се сещаш за Насю Ментата. няма смисъл да продължаваш защото обикновено ти се поднася тъпня.