Коментари - Сирийско бебе стана символ на солидарност в интернет (видео) | dnes.dir.bg
назад

Сирийско бебе стана символ на солидарност в интернет (видео)

Снимката на сирийско бебе, загубило едното си око след въздушен удар, нанесен от силите на режима, стана символ на солидарност в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Сирийско бебе стана символ на солидарност в интернет (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега пак "коне".

Лицемерието на запада не знае граници! Тоя филм вече сме го гледали!!!

dano oslepeqt i umrat vsichki solidarni idioti....smart na vsichki deto podkrepqt teroristite muslita ,,,,aman ot idioti

Я дайте някое кадро от Ракка, където америкосите избиха стотици цивилни !!!

Хайдее, почна се старата истерия. Все същите номера, американската пропаганда няма и грам фантазия. Руснаци бомбардираха болници. Доказателства така и никой не предостави, само медиен шум, на който му викат черен пиар. Сирия използвала срещу чужденците на своя територия химическо оръжие. Доказателства никой не предостави. Дори някои от случаите се оказаха брутално тъпи постановки. Които възмутиха дори лекарите от Лекари без граници. Но Асад бил виновен. После извадиха момичето от бомбардирания от руснаци Алепо. Доказателства никой не предостави. Но за сметка на това, в Египет в една развалена къща, полицаите заловиха и спряха снимки на резултата от поредната "руска бомбардировка". Изведоха го детето с кукла в ръцете, нещастно от действията на руските бомбардировачи. Сега поредната простотия американска. Не разбирам, тези явно са крайни идиоти. Или ни се подиграват. Къде са тръгнали да се бутат да са хегемони на света, след като са толкова тъпи. Сравнено с тях, руснаците са като възрастни пред деца. И то деца с оръжия, взели се на сериозно, че са възрастни.

Дайте нещо за коледни песнопения в Дамаск. Запалване на коледно дърво в Хомс,коледни тържества в Алепо. Християни очакват Коледа в Махарде! Обявявам награда (подлежи на договаряне) за този, който ми покаже снимка на коледни тържества в териториите на Сирия, контролирани от "умерената" и "демократича" опозиция!

това са жертвите на боковизама !

А олигофрените от оо-нето казват ли, че това е резултат от подмолните действия на дегенератите от краварника и хазарския каганат край Мъртво море! ТЕ са виновниците!

в облъчването на дебилните няма морални граници. Свине.

ООНето като абсолютно вредна и харчеща милиарди организация, да си кюти, папка от господарите си или да замълчи и да се разпусне.

Защо казвате , че е ранено от режима на Асад. Кажете просто от войната. Колкото до така наречение бунтовници и джихадисти всички на съд Но и това не помага , просто спрете войната!

murena

"силите на режима"???? вие нормални ли сте?

Откога почнахте да правите пропаганда в полза на Ислямска Държава? Не ви ли е срам, жертвите в Сирия са заради САЩ и тяхната Ислямска държава, а вие да обвинявате този който се бори срещу тях. Пфу, жалки сте.

И какъв е извода? Да се удари ли ФАЩ с ядрено оръжие, че да спре да "пръска" демокрация по света и да подкокоросва средновековно устроени алчни тъпанари да се изявяват като ""опозиция".

Нещо май няма да хване особен дикиш! Нали това е идеята? Да го покажем, да се разплачат европейките / с малко деца/ и да им набутаме да гледат още 100 000 циганета! А, и да кажем колко е лош Асад, че си защитава държавата...

А някое БЕБЕ УДАРЕНО ОТ КОАЛИЦИЯТА с ИЗЯДЕНО СЪРЦЕ от сърцеядите

Поредна доза лицемерие! Стига, спрете да правите войни навсякъде по света и няма да има такива снимки.

По "уан ай сайн" си личи че това е кампания на ельоменатете.

Ех, мръсни западни лицемери. Не стана с вашите уахабитски колячи-сърцеяди работата ви, та обвинихте пак правителството, което ги изтрепа. тъпкано да ви се върне дано!

A пък джихадистите от другата страна са до един миролюбиви хипита с цветя в косите. И те не удрят по територии, контролирани от режима на Асад или удрят с хирургическа точност, без цивилни жертви. И аз казвам - аман от пропаганда вече.

"...последния бастион на бунтовниците близо до Дамаск" ?? Става дума за главорезите на Ислямска държава, които публикуват снимки как седят ухилени до отрязани човешки глави. Били "бунтовници" според либерастките медии? Отделно от това - кой може да провери дали точно тоя "режим" (какуъв режим, Асад е избраният законен премиер на Сирия, дори да не се харесва на САЩ и НАТО) е направил това? Никой. Важното е да се плюе по него и да бъдат величани брадатите изроди, сбирщина от какви ли не държави...

А кога ще има протет срещу джихадистите, които нарочно поставят жени и деца в клетки около окопите си, за да пострадат от бомбите?

Айде да ви се не знае и пропагандата Да бяхте избрали някое от убитите или осакатени деца отатентатите в Европа.