САЩ: Сирия трябва бързо да обяви химическия си арсенал

САЩ призоваха днес сирийският режим да декларира възможно най-бързо количеството и спецификата на притежавания химически арсенал, предаде АФП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Сирия трябва бързо да обяви химическия си арсенал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ООН ли поставя такива условия, че не разбрах. сащ в качеството на какви поставят условия, че и бързо да станело.

И следващия път когато "бунтовниците" използват химическо оръжие, САЩ ще каже "това е скрито оръжия от армията на Асад, те не са го декларирали - BOMB SYRIA !!!"

Украинская таможня задержала выход российского корабля к берегам Сирии.

Малко след това Путин им скръцнал със зъби и украинците подвили опашки. И сега корабът си пътува към Босфера. Аз като казвам,че школата по шах на КГБ е голяма работа ,някои неправилно ориентирани другари се опитват да опонират. Ей вчера Путин скри топката на Обама и на баскетбол.Така ли е Иречек ? Путин и на джудо ще го тръшне,и най-голямата шука ще хване и с птичките лети.Обама няма шанс.Защото е казано "здрав дух в здраво тяло".

Тази организация вече наистина трябва да се закрие. Няма никаква роля. Никой не я бръсне за нищо. Само вземат огромни заплати и са стотици служители. Да си остане само САЩ и да си управлява...........Не милите са изключителни и от всичко разбират

Туземецо, виж кой те управлява тук - станишеф, доган, сайдеров, ковачки, галеви, василеви, велчеви, маджо, баджо, черепа, кокала, доневци, герговци, баневци, виж си магистратите,..., това си си създал с твоя ъкъл. От къде имаш самочувствието да даваш световни съвети при таз туземна мизерия, която ти и подобните сте създали?

Моше, тебе кой те вика в България. Стой си в пустинята и си приготви противогаза. Затваряй се в концлагера Израел. Какво ще правим в нашия дом, си е наш проблем. Измамник.

"САЩ: Сирия трябва бързо да обяви химическия си арсенал" - що бе,иначе ще ги бомбардирате ли? :))))))))

Странно защо ли бунтовниците не са съгласни с руското предложение. Може би защото ще трябва да претърсят и техните складове за химическо оръжие.

РУСКОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ДА СЕ ВКАРАТ РУСКИ ВОЙНИЦИ - МИРОТВОРЦИ ПОД ЛОГОТО НА ООН КОИТО ДА ОБЕЗОПАСЯТ СКЛАДОВЕТЕ .... АМЕРИКАНЦИ, ТУРЦИ, САУДИТИ И АЛ КАЙДА ТОВА НЕ МОГАТ ДА ГО ПРИЕМАТ , ПОНЕЖЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ ТРЕПЯТ НАРЕД АКО НЯКОЙ СЕ ОПИТА ДА ЗАСТРАШИ РАЙОНИТЕ ОКОЛО СКЛАДОВЕТЕ С ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ

Спор няма. Трябва! А вие САЩ, Израел, Русия и всички останали кога ще обявите и унищожите оръжията си - БЕ?

Израел и САЩ също да си обявят и унищожат химикалите!

САЩ малко са се пообъркали. Никой не говори за унищожаване на химически оръжия и обезоръжаване на Сирия. А само за следене използването на такива оръжия. Евреистан са решили, че това им е Златния шанс да разоръжават Сирия. Това е пълен абсурд, Сирия не е победена. Дори все повече изтласква чужденците от територията си. И сега ще се разоръжават доброволно. И ще премахнат оръжието, което ги пази от Израел. Звучи като виц.

Да декларира и предаде на терористите всичкото си оръжие.

ПО ТАЗИ ЛОГИКА И САУДИТСКА АРАБИЯ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СЪЩОТО. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ РУСИЯ ЩЕ НАНЕСЕ ПРЕВАНТИВНИ УДАРИ.

... и Катар. А от Израел се иска да локализира всичките си ядрени оръжия и да допусне МААЕ на инспекция. Необходимо е и химическия арсенал на терористите да бъде под международен контрол.

Как?На суверенна страна и то без резолюция на ООН.Ужас...