ОЗХО откри следи от зарин в Северна Сирия

Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) каза, че е открила следи от зарин след атака в Северна Сирия в края на март.

Обратно в новината

Коментари - ОЗХО откри следи от зарин в Северна Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Организацията за забрана на химическите оръжия не спи , след 6 месеца откри СЛЕДИ ! Сега са правили аутопсия на "Жертвите " и по задниците им е имало кафяви СЛЕДИ !

Айде БЕ!

Разследващите вероятно изобщо не са стъпвали в Сирия! Информацията я събират от съседни държави. На мястото на химическата атака, контрола е бил на местният клон на Ал-Кайда. Така че в известна степен идващата информация е от тях. Което е много показателно. Да не говорим са сумати фалшиви новини и репортажи. Например снимани в Египет. Покрай това имаше огромно количество фалшиви видеа, снимки и така нататък.

Е, и? Като са казали "А", да кажат и "Б"! Щото всеки зарин се различава от другите - при качествен анализ, може да се докаже, дали е от сирийския (произведен в грубо казано заводски условия), дали е от либийския (дето го закараха през Турция в Сирия) или е от т.нар. "домашно производство"....

САУДИТСКА АРАБИЯ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИТЕТА ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ООН :))

Асад, ще го нарочим.

"Резултатите от общо разследване на ООН и ОЗХО на атаката в Хан Шейхун се очаква да бъдат оповестени по-късно този месец." "Разследване" въз основа на снимки и видео от Ютуб, Туитър и ФБ! :)) При положение, че самите сирийци ги поканиха в самия Хан Шейхун, а т.н. "международна общност", разбирай запада отказа да отиде на място, за да извърши разследване, т.к. резултатите от такова щяха да опровергаят целия мит, че Дамаск е използвал зарин! :))

що не намериха зарина при турците,ами тръгнали да мътят кюрдите,мръсното еврейско племе,но ще им дойде всичкия зарин на земята скоро до лакомите тикви

Хамериканците пробутаха тази лъжа и нападнаха Ирак. Пуснаха и крилати ракети в Сирия, пак същата лъжа. Сега какво искат. Къде ще бомбят пак. Мръсни гадни кравари. Избиват се взаимно, това не им стига, та искат и други да трепат.

мине се не мине и току "намерят" зарин Този път поне артистите са със противогази, щото на предишния филм си бяха по къс ръкав и даже без ръкавици.

Айде смешките почват

и кой кого е атакувал на 30 март че нещо не разбрах,една баба казала на друга...............

И чий го крепиха до днес?

Е, че да не е много лесно да седиш и да гледаш материали в Тубата, Фейса и Туитър, да четеш и да измисляш "неопровержими доказателства"? Ти знаеш ли колко кафета е трябвало да изпият, колко бисквити да изядат? А за напъването на мозъчното вещество относно теорията - да не говорим!