България дава 150 хил. евро на ООН за Сирия

България ще предостави 150 хиляди евро за Продоволствената програма на ООН, която действа на територията на Сирия. Това съобщи българският външен министър министър Николай Младенов по време на донорска конференция в Кувейт.

Обратно в новината

Коментари - България дава 150 хил. евро на ООН за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По повод на дадените за ислямистките сирийски терористи български пари, моят коментар и за тях и за българските властници е: "Коментарът е скрит, защото съдържа много обиди, цинизми и сексуални закани, въпреки че не накърнява доброто им име, защото те такова нямат."

ПАРИ ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ НЯМА!! ЗА ПОДКРЕПА НА КОНТРИТЕ В СИРИЯ - ИМА!!! И АКО ТОВА Е ДЪРЖАВА , И АКО ТОВА Е РОДИНА...

А кой ще даде на българия пари за хората с доход който не им позволява да вържат двата края и трябва да умрат от студ и глад? Значи можеме да се правиме на велики и даваме пари на чужди държави а не могат някои лев да дадат на пенсионерите например или майките с малки деца. Абсолютни мошеници. опростихме дългове на Ирак и Либия. Даваме помощи на чужди държави а на нас никои не помага...за земетресения и наводнения в БГ никоя държава не се сети да даде помощи...а онеци цигани/араби/индийци/негри и тн...се изсипват милярди.....и това ми било справедливост и демокрация...колко българчета са без помощ и колко бездомни гладни хора има в БГ. а те ще се правят на майка тереза. Има къде по-богати държави който могат да си го позволят та до БГ стигнали.

Всяка държава сама си храни пенсионерите. Пари за пенсии не се дават от една държава на друга. пробваи се да сравниш: 150 000 за помощи на пострадали със 10 000 000 за да си почешът езиците нашите дУпетати.

Българите са преживявали много трудности. Днес също сме в бедствено положение. Но винаги в душите си сме имали място за състрадание и към други народи, сполетени от зла участ и сме били готови да споделим оскъдния си залък с гладните. Проблемът е в лицемерието на управниците, които разполагат с нашите пари. Не може да сътрудничиш на някаква несправедлива кауза, а после да предлагаш финансово възмездие за избитите! А дали, тези пари няма реално да подпомагат едни и същи терористи, които в някои държави са известни като "борци за свобода", а в други са радикални ислямисти?!

Какъв срам! Да бъдем част от мръсни игри и да помагаме хора да бъдат убивани! И не само това, ами да се гордеем, че сме помогнали... Какъв цинизъм! За това ли плащаме данъци? Да участваме във войни!?

Едни сирийци не харесват други сирийци и се трепят. Поради което българите, които не се харесват едни други, но не се трепят чак толкова, им дават 150 000 евро. Самите българи са най-бедните в ЕС, вероятно не само там. Дали не са по-бедни и от самите сирийци?

Правителството дава едни пари на ООН. ООН ще ги раздава по усмотрение. България пита: на кого ще се дават нашите пари? На бедстващи сирийски граждани или на терористите в Сирия?

И НЕ СМЕ ДАЛИ ЛЕВ ЗА АКЦИЯТА В МАЛИ??? ДАЖЕ НЕ ПРАТИХМЕ КОНТИНГЕНТ ТАМ??? Бива изхвърляници в стил "на гол тумбак", ама чак такава дебилия - не бива! И кой ще оцени некви 150К "ПОМОЩ" за ООН??? В България тези пари са много, по света - нищо!

Има дълбока мисъл и логика във въпросното действие-не можеш да даваш на този от когото вземаш,там връщаш.Така,че даване има на трети субект-в случая на посредник ООН,пък той съответно на незнам кой си.Грешката е -България дава.Тук правилното е кабинета,правителството или там каквото се нарича,както се разбрахме от кого взема и на кого дава.

Благодаря на мутрите Борисов и Дянков от ГЕРБ за това, че взеха от моите пенсионерски стотинки ка кисело млеко, за да ги дадат на някакви араби. За 60 години никой от чужбина не ми е дал една стотинка при положение, че живея в анклав на живи мъртъвци, наречена България. Нека крадците на власт у нас да дадат по един милион, нищо няма да им стане. Нищо, скоро народът ще им вземе награбеното. С лихвите. Иде ПРОЛЕТТА.

Помощта е хуманитарна - ще дадем патрони и гранати от Сопот, а тези 150 000 евро са за изборите на тъпите ГЕРБ - аджии.

Ако с тези 150х. евро, можеше да се върне времето, ако можеха да се върнат животите на зверски избитите сирийски граждани от международните пълчища ислямисти, ако тези пари можеха да измият петното, което Младенов лепна на България - малко са! Не се споменава, колко ще даде Турция за това, че подготвяше и въоръжаваше "бунтовници" на територията си. А колко ще отпуснат САЩ, за това че организираха и командваха изтреблението на сирийския народ? Катар и Саудия, колко ще отделят за хуманитарна помощ или парите им свършиха заради финансирането на терористи? Ки-мун на ушите си ли беше седнал, когато миналата година Асад пращаше молби да се спре безчинството и изтреблението в държавата, за да се тръгне към избори?

Толкова много ме възмути лицемерието, че не съм видял написаното, че и САЩ и Саудия са сред пускащите "милостиня" в пробитото канче на Сирия.

не ги дава балгария а еничарските министри. балгаря е наи бедната страна в ес , хитлерово отношение кам бедни болни стари хора. децата и те мизеруват ..е кои питам аз е вав воина ....егати извратените министри има страната ни. тия са за затвор извратеняци долни проституки.

Как да го разбираме това - че ООН-то ще праща помощи на терористите под формата на "хуманитарна помощ за сирийския народ" ли? И че ООН-то се кани да разквартирува "бунтовниците" в други държави, като ги представя за сирийски бежанци ли? Същите, които вкараха в Сирия джихадисти, за да избиват сирийци, сега се давят в сълзи и сополи за оцелялите сирийски граждани. И нашият външен, който добре танцува по еврейски ритми се здрависваше с терористите, а сега дайте, народе да дадем! На кого ще давате 150 х. €, бе? На брадатите приятели от срещата през май или на сирийските жени с калашниците?!

Luna0102

В България е пълно с боклук с претенции, на който все някой трябва нещо да даде.

Оправихме си нашите проблеми пари има в излишък защо да не дадем и на сирия те на българските хора не им трябват .Цъфнали се и сме завързали че и това "Барабар петко с мъжете" нямам думи

Цъфнахме и вързахме, че и на ООН пари ще превеждаме!

г-н Младенов е дипломат, баща му и той така и се питам някой в това семейство работил ли е, за да си изкара хляба честно, че да знае как се изкармат пари. Като ще дават да си дадат заплатите, не залъка на пенсионери, майки и т.н.

Само 150 хиляди! Ужас, я веднага ги направете поне 150 милиона! Ще ви потупат по гърба, ще ви погалят по празните тикви, ще ви дадат за пример, като най-гпулави марионетки!

да бяха организирали една кухня за пенсионерите или раздали ваучери за курсове на безработните вместо да се подмазват на западняците с щедростта си...

те пенсионерите си имат предостатъчно,не ги мисли тях

За сириици пари правителството има?? А за българските майки -НЯМА??? Ето заради такива "изцепки" на водещата партия ще загубят изборите!!!

не сте център на вселената,бъдете по-човечни и не толкова алчни

Войната в Сирия и в България е различна. Все пак, българските майки не са свидетелки, как дрогирани джихадисти стрелят в децата им за забавление. Всяка майка на този свят знае, че с никакви суми и помощи не могат да се заплатят отнетите животи. Но аз много се съмнявам, че вместо сирийски бежанци, на наша територия ще получим известен брой терористи, които свършиха каквото имаха да вършат по другите държави.

E mnogo jasno sega neka vsi4ki strani nalivat v tezi masonski organizaciii pak evreite namazaha:)

Някои дават милиарди, за да се разбуни една мирна страна, ние сега даваме помощи за пострадалите ... Тунис, Либия, Египет, преди България Грузия, Русия като послушаха да си свалят правителствата и сега щастливи ли са ? То ако е хубаво за една страна да си сваля правителството, защо не си го свалят в собствената страна, ами финансират партизани в съседни и по-далечни ? Дано сме помогнали и ние с малко за нещастните бежанци и повече даже трябва да отделим !

Дааааааа нашите пенсионери и неработещите млади хора които са без доходи да умират а на ма........те им давайте помощи.Скапана държава...................................

много толерантен това българина като те слушам

НАЦИОНАЛИСТ РЕАЛИСТ, е човекът. Ти като си толкова толерантен, защо не дариш някое друго ЛИЧНО милионче, а се възмущаваш на малкият размер на нашата вноска???