Близо 50 души са избягали от бунтовниците в Алепо

Четиридесет и осем души от източните квартали на град Алепо успяха да избягат към западните райони; там армейска част ги посрещна и им осигури безопасно място.

Обратно в новината

Коментари - Близо 50 души са избягали от бунтовниците в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси тъпата статия, а как да разбираме другите 400000 които решават да останат с бунтовниците в Алепо?

Какво разбират "Евакуация при гаранция за сигурност" ? Някой да им ги отведе на 100 км. от Алепо, където да ги настанят в лагер ли. Ами, нека ООН организира евакуацията от самия Алепо. Да влязат в града и изведат да цивилните, или хвърлилите минута преди това автоматите терористи. Ние, каквото можем, правим. Доста такива "цивилни" изпратихме към Западна Европа, но, това са си техните критерии за цивилност.

"обаче липсвали гаранции за сигурност" - разбира се, че липсва СИГУРНОСТ - това не са американските бардаци с евтино уиски и кънтри музика. Друга музика се слуша в Сирия!

Путя си прибира войниците и ги праща към Мосул. Ей така се прави.

Да бе, и на мен нещо не ми стана ясно. Защо хората бягат да се спасяват при кървавия режим на Асад. Има нещо много гнило в американо-западната пропаганда. И нашествениците, дето не са сирийци и държат част от Алепо, не пускали местните сирийци да избягат. Сирия и Русия осигуриха коридори, спряха военните действия. Доставят хуманитарни конвои, които терористите обстрелват. Терористите не пускат местните да излязат и ги разстрелват, обстрелват хуманитарните конвои. Не разбрах само, какво са виновни сирийските военни. Все пак, ако чужденците, дето искат да отхапят парче от Сирия си отидат, война няма да има.

От 300 000 само 50 "избягали". Останалите протестираха преди 3 дена да спрат да им чупят блоковете и казаха Путин да си ходи.

Ние българите, имаме една добра българска поговорка: От хубаво, никой не бяга!!! Ясно е, че щом тия хора бягат да си спасят живота от неумерената джихадиска ислямска опозиция, която уж се бори демократично да реже глави на деца....Значи има нещо гнило в Алепо, столицата на недемократичните главорези подкрепяни от Краваристан... Изглежда на обикновенните хора не им харесва да живеят под нейно псевдодемократично джихадиско управлени!

Главоризите са взели за заложници не само цивилни техни заложници са и техните инструктори но това не ви го казват.Англосаксонците ореваха орталъка и се чудят как да ги вадят от чувала а ония не ги пускат.Искат "хуманитарни" конвой искат прекратяване на огъня е, и, руснаците им го предоставиха това, но главорезите като не им пускат инструкторите ха сега де ???!!!

'не ви го казват' Пасмината ви не е спирала. 'Инструктори, консултанти-' хем ги избити, хем бягат.. ДОКАЗАТЕЛСТВА? СНИМКИ??

Ха ха, а защо не отидат от "независимити и демократичните" медии и да направят репортаж на живо ? Хем света ще види как е там, пък и хем може да се върнат много доволни от там че може и с по мушкато на ушите ???!!! Ти какво искаш събитията от чувала да ти го каже БТВ и Цветанка ли не гледай само тях а чети и други неща, а не само сводките от Козяк ще бъдеш по информиран !!!!!

Mирни жители, бягат от главорезите, които САЩ наричат бунтовници и всячески подкрепят. Хайде, чакаме с нетърпение да изберете лудата Хилари, та веднъж завинаги да се свърши с този грешен свят. Щото не само добрите умират. Това ще сполети и всички ония скапани нещастници, които разтуриха Северна Африка и Арабския полуостров и са виновни за толкова страдание и смърт.

Бунтовници и умерена опозиция беше една и съща пасмина, нали? Тези, които са въоръжавани и финансирани от евреите, СА, САЩ и компания.

Що изведнъж тъй унило. Нали уж идеше Светло бъдеще - БРИКС -МРИКС, готвихме китки да посрещаме руски танкове..и ся?

Интересното е какво ще се случи на тия, дето не успяха да избягат? Я соросоидите да кажат, поне малко съжаление да изразят, стига са плюли за щяло и нещяло.

С тези темпове на действие- най-вероятно ще умрат от старост..