Италиански журналисти бяха отвлечени в Сирия

Четирима италиански журналисти са отвлечени в Северна Сирия, съобщи министерството на външните работи, цитирано от агенция Анса и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Италиански журналисти бяха отвлечени в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ КРАДАТ КАТО СА НА ВЛАСТ ,КАТО СЕ СМЕНЯТ СЕ ДОГОВАРЯТ ----- НЕ НИ ПИПАТЕ И НИЕ НЯМА ДА ВИ РОВИМ В УПРАВЛЕНИЕТО КАТО ПАДНЕТЕ ОТ ВЛАСТ .......И ТАКА ВЕЧЕ 23 Г. СЕ ВЯРТЯТ ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦА А НАРОДА МИЗЕРСТВА ПАРИТЕ СА НА СКРИШНО..............

Воината е мажду две племенни общности сунити които са мнозинството от населението и шиити(аляуити)малцинство но начело на държавата (Асад)И тук е познатия от векове принцип"РАЗДЕЛЯИ ИВЛАДЕИ"ама народа ще го отнесе пак

Не е такава война, каквато се опитваш да ни я представиш. Ако беше война между шийти и сунити отдавна да е свършила в полза на противниците на Асад. Не е и война между народа и Асад, защото резултата щеше да бъде същия. Иска им се на някои съседни на Сирия държави да е или да стане така, ама не става.

Съгласен съм с теб и мисля че знаеш за какво става въпрос Не случаино и аз употребих израза "Разделяи и владеи"

Това бунтовниците срещу "режима" на Асад ли са го свършили??? Какви добри революционери! Само не ги наричайте терористи, те се борят за свободата на сирийският народ!

И на кой по-точно народ? Щото поне една трета от тях са за световен джихад, много от тях са чужденци (има дори чеченци и от Балканите) и извършват прочистване на християни и шиити (сирийци) в завзетите от тях територии. Що не погледнеш записите в YouTube - те сами ги разпространяват, как 14 годишен "бунтовник" обезглавява пленник? Или как масово разстрелват плнени войници на Асад? Асад е диктатор - по това спор няма. Но да се говори, че противниците му са "свети вод ненапити" е просто смешно. Те са дори по-лоши и от него.

Сложих ти минус, щото явно не си разбрал иронията на човека. За другото си прав.

Събираме ги тука на лагер-сборове, разработваме стратегии и тактики за сваляне на Ассад . От къф зор бе джанъм, от къф зор ??

Ако така нареченият режим падне, товаще е нещо обичайно там.

Хората, които отвличат други хора "заради откуп, по политически причини или като отмъщение", ще бъдат осъдени на доживотна каторга (принудителен труд). Но в случай на убийство, телесна повреда или сексуално престъпление срещу заложника, ги заплашва смъртно наказание.