Г-7 към Русия: Откажете се от Асад!

Външните министри на държавите от Г-7 постигнаха съгласие, че конфликтът в Сирия не може да бъде решен по мирен път, докато президентът Башар Асад е на власт.

Обратно в новината

Коментари - Г-7 към Русия: Откажете се от Асад! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е Г7 а Г1,5 . САЩ +0,5.Великобритания. Другите са под 0,45 и за това се закръгляват към нула, а не към едно.

Изброените държави се месят във вътрешните работи на суверенната държава Сирия и са подържници на главорезите от ИД-съвременния Франкенщайн.

Г-7 към Русия: Откажете се от Асад! Русия към Г-7: Истинските мъже, не се отказват от свойте приятели и съюзници...Това го правят...... само еврокенефите и лудите крави!!!!! ФАКТ!!!!!

Външните министри на страните от Г-7 и на срещата в по-широк формат, в която участваха също Турция и няколко арабски страни (Катар, Йордания, Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия)НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА НА СИРИЯ-особено изброените арабски държави и Турция спонсорки на ДАЕШ-ИД.Само сирийците живеещи в Сирия имат право да решават собствената си съдба и да избират кой да ръководи държавата им.

..не им издържаха нервите на Г 7 и изплюха камъчето, което ги боде! А то било Асад-защото не може, ако той управлява Сирия, те да си правят каквото си искат там! Иначе не чувам великите "демокрации" да споменават нещо за сирийския народ, бежанците, разрушенията на икономиката и историческите паметници! Значи, ако се махне Асад и ИДИЛ поеме управлението, всичко в Сирия ще е наред! Ето какви "ценности" защитават най-цивилизованите /по Тръмп/ държави!

Защо не вземат от Г7 да се откажат от Руската газ пък да ги видим тогава. Каква заблуда за наивните - Европа е икономически зависима от Русия и винаги по един или друг начин ще смекчава тона. Един парадокс за интересуващите се - най-големия вносител на океанска риба в Русия от както има санкции е Беларус.

Руснаците отстъпят ли ,значи губят войната!

Как ще отстъпят,те ще загубят позициите си в региона.Г7 могат да си говорят колкото искат само,че зависи "Ъ" какво ще реши.

Те така или иначе ще я загубят. Въпросът е дали преди да фалират или след това. СССР дълго време с еопитваше да прави невъзможното - с примитивна икономика да държи военен паритет. Въдяхме какво му се случи. Фалира. Разпадна се. Ракапа се. Като лайно на дъжд. Сега Русия е в много по-неизгодно положение. А се опитва да прави същото. Само дето е заменила Афганистан със Сирия

Това, което се случи с СССР няма нищо общо нито с военен параритет нито с икономика нито с нищо подобно, просто един продажник (Горбачов) съсипа живота на 1/3 от населението на Земята. Това, което се случва в момента е да се опитват да извиват ръцете на Русия и Асад, проблема в случая, е че от 21 милионото насление на Сирия от преди войната в Сирия са останали около 19 милиона души, като от тях 17 мил подкрепят правителството, а останалите 2 мил се опитват чрез оръжие и системен, методически тормоз да вземат ръководсвтото на страната... казано по друг начин в момента в Сирия се извършва въоръжен опит за поставяне на марионетно правителство. Преди 2-3 дни излезна статистика за убитите от страна на "бунтовниците" сирийци.... за целия период на войната "демократичната опозиция" е убила над 75 хиляди цивилни според данни от самите "бунтовници". За същия период, според Сирийския център за правата на човека в Лондон, Сирийската армия и Руското ВВС са убили малко под 3 хиляди цивилни. От началото на битката за Мосул, Иракската армия и ВВС на САЩ са убили около 30 хиляди цивилни.... Цифрите говорят сами за себе си ... Обикновенно в такива случаи се казва "Когато фактите говорят, дори и Боговете мълчат", ама.... тези нашите "богове" излезнаха не нагли ами направо аругантни!

А презервативите от Г 7 не смятат ли, че Асад има и привърженици в Сирия?? Гей 7 да знаете , че не всички са гейове!!

Поредното доказателство за малоумието на тези, които ни управляват е тази "позиция". Ми нали уж сте срещу Путин, бе г-жи и г-да дрОгари от ЕС и Г7?! Що му наливате тогава вода в мелницата?! Та нали и той и Тръмп точно от това имат нужда за да си правят политиката - външен натиск, противопоставяне, "враг"?! Ударът на САЩ донесе изгода на Тръмп - вътрешно политическа и икономическа! Това и искаше, и целеше той. За това днес каза - НЯМА да влизаме в Сирия! След удара (все си мисля, че беше съгласуван с руснаците, щото и Путин спечели): - повиши се цената на петрола и застраховките на продажбите (+ за Тръмп, щото иска да повиши вътрешния добив на петрол а и петролният бизнес го подкрепя, +е за Путин, а - за нас, щото цената на газа е вързана за петрола) - ястребите (републиканци и демократи - напр. Пелоси и МакКейн) сега пеят хвалебствия за Тръмп и плюят нерешителния Обама (Путин сплотява партията преди изборите и как не - ето го агресора, готов е да ни удари) - прокара си консервативния съдия във ВС на САЩ - след кратко объркване подкрепящите Тръмп американци вече крещят по форумите - ето, отново сме велика страна - изпълнява си обещанието to Make America Great Again - повиши поръчките за военно-промишления бизнес - щото си имаме ново противопоставяне (Путин шунтира затягането на коланите - в името на превъоръжаването пред заплахата от война) - помогна на Израел - възпиращо предупреждание срещу Хизбула, Асад и Техеран... Има и още много, ама айде - наздраве! Пийте по едно за Боково здраве - нали все той ви е на сърцето, той ви е кумира за български политик! Хъм, български ли написах? Май трябваше да е европейски.

В последното изречение, май е по-правилна думата "еврейски".

Бе, той и за Садам така казваха, па като гледам един мир цъфти там, та чак връзва.

"... Если наши враги нас ругают , значит мь/ все правильно делаем" !

Русия към Г-7 " Откажете се от желанието да диктувате каквото и да е , на когото и да е."

На тъпака се налага да му диктуват... Иначе няма да поумнее. Неуспял политик, който вмместо успешно лидерство напави безплодна чекия на пияндурската си нация с Крим. Изпозлвайки идиотския империалистически нерв на руснака тъпак. Естествено че ще му се диктува! Ако продължи така, ще има нова руска революция и този път няма да е организирана от Германия и САЩ... Сельотката привършва, водката не върви без сельотка!

СельоДка се пише не сельоТка, защото си селянДур, все пак не селанТур, нали???

Провери какъв е стандарта на живот в Москва. Най- скъпият град в света.

Дано издържиш Русия! Лъжата се превърна в основа на политиката на Щатите и неговите безропотни роби от Г-7.

Поправка: тяхните безропотни роби

Още една поправка: ... тЕхните безропотни ...

Г-7 са смешни и пригласят на Ердоган, пълни малоумници, явно ислямистките бомби са им малко. Заслужават те лично да бъдат "поздравени" от противниците на Асад а не невинните пешеходци. С други думи: Да ги гони Тир по стъргалото.

Тези от снимката са като избягали от лаборатория за генетични опити на Нато, все отбор бастуни. Така и не се научиха че че след като си подминал перископната дълбочина, вече си се потопил. Дано само оня с трайните отклонения отвъд атлантика да кандиса, че за нас ще стане лошо с тази импотентна политическа класа.

Г-7 е сбирщина на 7-те глупаци. Щом завиха на умряло, значи Русия е на прав път. Онези бастуни още не са разбрали, че загубиха битката, а ако продължават да упорстват, ще загубят и други неща.

Г7 вият на умряло?! Я посети някоя от тези страни и се засрами от малоумието си. Русия е на прав път, като прави руснаците два пъти по-бедни? Я се разходи из Русия, за да се засрамиш от поддръжката си, като видиш каква е реалността там.

Ами последно бях в Брюксел! Голям мюсулмански град! Белите хора живеят зад високи огради в охраняеми паркинги. Упс, квартали! Вече няма да ходя там!

Ще стане. Ще стане.. На върба в петък.

"Откажете се от Асад или ще ви направим сфирка!"

... и ще ви попеем, хванати за ръце!

Дайте нещо ново. Това сме го чували вече по отношение на Сирия преди година. По-лошото е, че сме го чували преди време и по отношение на други държави - напр. няма да има мир в Либия с Кадафи. То сега там без Кадафи да не би да има мир? Стига с тези лъжи. Поне измислете нещо ново.

Русия към Г-7: "Веднага щом ни дадете Гибралтар, Сицилия, Крит и Истанбул!"

...тръбата от Саудитска арабия и Катар към Европа, ако се реализира, ще бъде катастрофа за Русия. За какво иначе Русия хвърля милиарди за тази безсмислена война, която в края на краищата пак позорно ще напуснат. Както Афгатистан.

Русия хвърля сили в помощ на справедливата кауза на сирийския Народ, Правителство и Армия във войната му с тероризма и терористите на т.н. "цивилизован" Запад!

А САЩ чий там дирят? Тяхната кауза каква е?

към САЩ - Признайте си за Ал Кайда, ИД и т.н. и т.н. Видяхте ли на какво заприлича света и Европа. Не е за вярване, че всичко това е в резултат на добри намерения. Откажете се от Асат за да направим място на нашите демократични. !!?? Нека да има избори.

от Русия: ко речи!??? ... ааа дубре ше си го преместим в другия крачол :))) ... Асад остава палячовци - свиквайте!!!

Г-7 е съкращение на Седемте Топ Глобални Терориста на света! Нагло колейки жертвите си им говорят, че било за тяхно добро...като по време на Тъмните векове в Европа и Инквизицията на Католическата църква и Протестантите!

Г-7 към Русия: Откажете се от Асад! А вие се откажете от любимото си дете ИДИЛ, което ви носи несметни печалби, дърти колониалисти, не се отказахте от средновековнвите си навици да умъртвявате по-бедните и по-необразовани хора - дали с кораби-ковчези, дали с "мисионерство", дали с оръдия, картечници, бесилки, газ, смъртоносни бацили - не се отказвате, ей, докато "се грижите майчински" за избиваните като пилци сирийски и други дечица и възрастни из целия свят, долни алчни, ненаситни лицемери.

Кви са па тЕА - Г-7 = 7 тлъсти за.ници, самоназначили се да "управляват" света. Ама те си имат своето право - след като останалите баламурняци не учат, мързелуват, бият чела в земята и вирят г.зове към небето в религиозен екстаз, самопродават се и продават братята си, така ще е. Мазните тлъсти, крадливи хитреци ще се самопровъзгласяват за "лидери" на света. Кой ги е назначил, кой ги е одобрил, те имат ли определение, документ от упълномощен световен, избран от хората, орган?! Или чрез закона на джунглата, който тези мизерници непрекъснато набиват по явен или косвен начин на тъпото световно население, си присвояват власт над света, за да грабят безмилостно по най-различни, префинени или груби, смъртоносни начини. Я се замислете...

Г-7 към САЩ: Откажете се от ал Кайда! Ще настъпи ли този момент в свободния и демократичен свят? Не сега и не в този състав: клуб на самозванците Г-7 и "Турция и няколко арабски страни (Катар, Йордания, Обединените арабски емирства, Саудитска Арабия)". Изобщо си правят сметката без кръчмаря. Quo Vadis Европа? Вчера в Югославия и Кипър, днес в Либия, Ирак и Сирия, утре и в някои страни на старата госпожа.

САЩ открито военно подкрепят ИДИЛ - срам и злоба. Долу ръцете от сирийския петрол. Просперитета на САЩ се крепи върху войните и безумното печатане на доларови хартийки. САЩ искат да контролират и владеят ресурсите на земята и полезните изкопаеми затова имат военни бази из целия свят.

Те добре са се събрали на софрата, ама японецът изглеждаше като изоран суяк, ... цигане в небрано лозе.

Г-7 - ама коооооолко много ви се ще !

не е въпроса да си против Асад, а за кой си ако не е той, че там много избор няма и май ислямистите са им по- мили

its

И тия ни мислят за идиоти.

За нас остава само да потвърдим.

Ми вий пък се откажете от подкрепата си за "умерените" главорези и сърцеяди и тогаз да видим кой кого...

Г-7 , лицемерите на света. Там където сте минали вие изроди такива , мир няма. За справка, Либия, Ирак, Афганистан и др.

Русия няма място сред най-големите длъжници на планетата. Русия е велика държава а тези нещастници от гей дружинката не са и на нивото.

Г-7 престана да бъде интересна след ката Русия я напусна и сега се правят нещастни опити да я извадят от нафталина.

Русия я изпъдиха след анексията на Крим!Освен това Русия никога няма да бъде развита държава!Путин беше в Италия по време на срещата ,но не го поканиха!

Незнам да ли Русия ще стане развита държава, но в момента в покрайнините на на Москва в резултат на "санкциите" се изгражда нова индустриална зона с размерите на София. За твое съжаление това НЕ Е ПАРТЕНКА. Информацията е от български шофьор, който превозва стоки между фирми от тази зона и Турция. Така, че ти препоръчвам да си обновиш малко репертоара, защото вече издишаш от всякъде.

За ИД какво казаха!

its

Казаха, че са ок. Режат глави, рушат храмове, правят масови екзекуции. Не е проблем това.

Може ли да попитам това "Гей 7" някаква серия от филм ли е (7-ма), или са просто събрани едни хора без работа, но с огромни заплати, които са си въобразили, че са господари в "детска градина" и ако някое другарче не им изпълнява прищевките се събират да му измислят наказание (няма да му дадем да яде на обяд). Алоууу, жабарчето от Франция..Сирия и Асад да не са ти съседче в блока, че ги плещиш такива....я си гледайте потъващата в негърски изпражнения Франция и Европа..Париж вече прилича на африканско село, той седнал да ми нарежда да се сменя правителство на суверенна държава. С такава политика ще видете скоро "кон боб яде ли".

Пустото, ако Асад го няма, не се знае новото правителство в Сирия дали няма да разреши газовия коридор от Катар към Европа, което никак, ама никак не се харесва на.... Ето тук е заровено кучето!

единственото нещо за което се бори Русия в Сирия е да попречи на ЕС до получи по евтина газ от Катар. Асад просто е кукла на конци и в момента в който се изчерпа ще го пратят на санаториум в Русия.

Чудесно! Значи работата съвсем не е идеологическа и... камунистическа?!

Казахте ли истината - САЩ и ЕС създадоха ИД за да защитят финансовите интереси на КАТАР.

...защо те смятат ,че трябва да са ехо на Aмерика...която е терорист номер 1 в света ?...jaлки васали !

Baby, I love you!

"Г-7 към Русия: Откажете се от Асад!" Или какво? Ще спрете да изнасяте айфони за Русия? :)

...7 малоумници подкрепящи тероризма !

добре де, на тия не им ли стига че умориха ссср, та и россия ще съсипят?

...сам се съсипа. С безумието, наречено комунизъм, с тотално сбърканата икономическа стратегия, с тоталната власт на КГБ, с отсъствието на каквато и да е свобода на словото и т.н. и т.н.

Вземи прочети малко история, за да разбереш кой вкара Русия в този филм с комунизма и дали самите руснаци са доволни от този период на комунизъм.

Това са по-скоро седем глупака, няма разлика между така наречената опозиция и ДАЕШ. Подвеждат народите с така наречената пролет Либийска, Иракска, Египетска, Сирийска, Украинска. След една такава Г-7 пролет остава пустиня.

...жизненият стандарт в тези стани е от 5 до 10 пъти по-висок от този в Русия! това да ти говори нещо? Или на глупака нищо не му говори, освен собствената тъпотия?

По европейските стандарти щастливите Свине се хранят от 5 до 10 пъти на ден с високачествени екофуражи но не за да бъдат домашни любимци.

Да, за сметка на дълговете, които сигурно са 50 пъти по-големи от тези на Русия. И аз искам да изкарвам 1000 лв, а да харча по 3000, ама някой ден ще дойде оня с брадвата и ще ми тегли чертата. Схвана ли?

Колониалните тъпанари още не са разбрали, ЧЕ ЗАГУБИХА.

...тези открито подкрепят тероризма !..аз мисля ,че Pусiя трябва открито да ги прикани да се откаjaт от подкрепа на тероризма и от проява на лицемерие !

мечти ...... дето няма стане и на тия им мирише на петрол и газ

Асад и Путя са се запънали като магаре на мост. Когато народа ти протестира се подава оставка, както г-н Бойко Борисов направи на два пъти. Ето това е политик, демократ, който обича народа си и не би пролял и капка от кръвта му. За съжаление на сирийския народ, техния урод не е такъв...

Джони, нашият не е такъв, защото не управлявя, а просто изпълнява нарежданията на "началниците". Има все още страни независими страни по света, колкото и да ти е чудно и дори без американски бази на територията си.

Демек оставяме ислямска държава и ан нусра да функционират и да наложат шериатски режим там, правилно ли разбирам тези писания?

джуДЖиста да съдейства или да се омита

И кой е тоя смелчага, който ще го накара да се омете.