Тръмп: ”Животното” Асад извърши ”безмозъчна” химическа атака

Доналд Тръмп предупреди за „високата цена“ за „безмозъчната“ химическа атака в Сирия и обвини Русия и Иран за подкрепата към „животното" Асад.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: ”Животното” Асад извърши ”безмозъчна” химическа атака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искат война търсят си повод да оправдаят разходите си за оръжия. И да пишем във форума и да не пишем нищо не зависи от нас

Дядо Дончо съвсем се самозабрави.

Животинското "царство" е в САЩ!!!!

с неизвестен произход и потекло коментира и сигурно се смята за оригинален.

ЛЮБОПИТНО ,САЩ УБИВАТ 10 МИЛИАРДА ЖИВОТНИ,НА ГОДИНА, ЗА СВОЯ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КОМФОРТ!!!!!!Та по темата ,явно СКРИПАЛ Е ТЕСТ за определяне на ЗОНАТА НА НАТИСК.../КОЙ СЕ КОЛЕБАЕ БЕ ваштамама/....

Иво,ТОЗИ е извън скалата бе човек!!!!КАК да го определим???

браво Асад, само така! Днес срещу град Дума, утре - срещу Руската Дума!

А след това и срещу българската "Дума". Да видят БСП-то "кон боб яде ли"....

Доналд Тръмп- ОЛИГОФРЕН-оформен на 100%!

обадил му се по телефона и му казал, че ако не направят нещо американците, французите ще се задействат в сирия. идея на жена му сигурно, на която и се гледа екшън в тубата.

безмозъчни американци сеят акъл по света, справка-Виетнам, Корея, Панама, Авганистан, Либия, Тунис, Югославия, Сирия, Украйна, Сомалия, /оп там го ядоха пак/ и все раздават едни права, демокрации, и тем подобни глупости, само и само да прилапат русурсите на държавите и естествуно трябва някой друг да е веновен, а що па не Путин и Русия да са виновни за всичко

Първо, Пише се Афганистан, с "Ф". Но за 80-те % дебили от БСП надали такива подробности са от значение. Там е на почит работническо-селския произход и сляпата вяра в Кремъл. Аз не знам дали Путьо е виновен или просто вече е изтървал от контрол военните и спец-службите. Не знам и кое от двете е по-лошо. Но е факт че поддръжката ан Русия към престъпния режим на Асад я вкарва в международна изполация. Русия бомбардира в Сирия противниците на Асад. Но така открива възможност на САЩ да бомбардират привържениците на Асад. Турция се намеси вече официално. Следователно намесата на която и да е друга държава няма да направи впечатление на никого. И докато Тирция и Израел все пак са държави, които граничат със Сирия и защитават своите нацоинални интереси, чий чеп го дири там Русия. Още повече след като Путьо официално обяви че всички руски войски са се изтеглили. Или пак са вкарали "отпускари" по примера на Източна Украйна. САЩ нямат друг избор освен да ударят Асад. За назидание. И ще го направят. Още повече че след израелския рейд Сирия няма повече боеспособно ПВО. Пък и на фона на атаката с крилати ракети от миналата год9ина се видя че прехвалените С-400 не стават и чеп за зеле.

"Режимът" на Асад е законната власт в Сирия. Нормално е съюзническа държава като Русия да я подкрепя. Ненормално е сащисаните да подкрепят ислямистките терористи. Томахоците и за чеп за зеле не стават в условията на радио-электронна борба. Това си пролича миналата година, Тръмпи да се чуства свободен да го демонстрира отново.

Аз виждам само едно животно, илюстриращо със снимката си този материал.

Животните са в САЩ!!!

Що не се обърне към собствената си страна, която ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНИ БОМБИ над жени и деца в Япония. За съжаление е ИСТИНА, а не е измислица, като химическите атаки на Асад.

дядо Доню или прекалено много вярва на белите каски и екипите си или наистина изперка. Да не споменаваме, че неговите безстрашни военни в Дейр ез Зор през Март строшиха телефоните на началника на генщаба Герасимов, затова, че руският спецназ ги наблюдавал - помолили руснаците да отидат в друг район. Американците станаха за посмешище, ако не сеехе смърт и грабежи по цял свят.

Асад вече не може да спечели войната в Сирия, а Дамаск ще падне, защото едни малки човечета с оръжие искат да мачкат цял народ докато има живи хора. От България избягаха 2 млн и сега няма кой да бачка. Тук комунистите нямат работници и ще бъдат избивани и ограбвани от слугите си. Сирия вече е мъртва , а властта е само илюзия на един убиец. Там дори слънцето грее само за хората на Асад и руската хунта, която крепи сирийската такава.

И ти си една гума! Съдържанието на каучук в състава ти клони към нула. Ако ме разбираш.

Гумата - сифилистична гума мозъчна. От Новия американски свят това ни е дошло в старата Европа. Сифилистичната гума, ако не знаете, тя е последния стадий на сифилиса и е свързана с тотално оглупяване. Ха, ха, ха. Но даже не е никак смешно.

зашо вече не харесвате нашия човек Тръмп?!!!

В Америка не президентът управлява страната, той само в някаква степен представлява тези, които действително управляват. Американският президент е нещо като "адвокатът на фирмата" (на собствениците).Това е социална система при която управниците са в сянка, а не са под лъчите на прожектора, така е много по-изгодно за тях. Наеманите адвокати се назначават за определен срок, но собствениците на фирмата остават. Не се касае за никаква конспиративна теория, тук няма съзаклятници а пари, много пари, мрежа от пари.

А сега разбра ли защо "на Запад" няма авроритарни режими или президенти-диктатори? Там диктатът е на хората в сянка, на хората с многото пари, на тези извън класацията на "Форбс".

Щото са прости убийци като дядовците си.

Интересно ми е само едно: защо САЩ обичат толкова тези Химически оръжия? 1. Защо Западът твърди, че не е хуманно да се избиват хората с БОВ, като че ли е по-хуманно да се избиват с напалм, с ядрено или с конвенционално оръжие или пък да се изтезават до смърт както например в Гуантанамо? 2. Същевременно САЩ не подписват конвенцията за забрана на химическите оръжия. САЩ все още произвеждат и съхраняват химическо оръжие! За какво ли им е? 3. Явно всички държави, които искат да бъдат нападнати от САЩ (НАТО), вместо покана разпилават малко БОВ в някое свое село. Чудно ми е само, защо избират точно БОВ вместо направо да обявят война на САЩ или на НАТО? 4. Може би отговорът на въпроса се крие само отчасти в опита с БОВ през Първата Световна Война. По-скоро причината е, че конвенционалните оръжия почти винаги оставят следи, които могат да послужат за веществени доказателства и да се проследи техния произход. При използването на БОВ следи не се оставят, изпаряват се. Остават догатките. Винаги може да тикнеш отровата в ръцете на едни а да обвиниш други! Така поканата ти е готова, формалният претекст е фалшифициран а доказателствата са в сферата на "най-вероятно. . ." , версиите могат да се изменят според ситуацията и според обществените нагласи и с оглед на това, коя ще да хване най-много декиш.

Никога НЕ спори с простак!!!Защото ТОЙ ТЕ СМЪКВА НА ПРОСТАШКОТО СИ НИВО , И ТАМ ТЕ БИЕ КАТО СПЕЦИАЛИСТ.!!!

Това същество на снимката не мога да го отъждествя с никое животно по злоба и завист от всички животни на Земята! Поредният Наполеон,Хитлер и т.н.! И той ще яде хурката!Тъп евангелист!

Краставите магарета през девет баира се подушват ...

При нова световна война щатите само да не си мислят, че и този път ще минат метър !

И този път с руснаците ли ще се бият или отново ще им доставят ботуши, патрони и танкове?

уфф.. аман от тапаци !

Тия не можаха ли да измислят нещо ново? То не беше Ирак, Либия, сега пък Сирия. Може би ни мислят за пълни дебили, или плоските им царевичарски мозъци толкова си могат.

Тръмп-Дебил! Класическа форма!

Cимптоми ----------- гривест, рижав прдел, гармежи с отровен газ

Говедо с памперс.

при Тръмп е жена му.

Не сте съвсем прав. И жената на зет му става да я гледаш от далеч. Въобще децата му са хубавки, но някак изкуствено лъскави.

Докато не видя Буш, Блеър и Пауъл не на подсъдимата скамейка, а зад решетките - всичките призиви на запада за демокрация, права и свободи са един смешен плач. И да казват нещо вярно - нямам им вяра. Съжалявам.

от чиста проба. В началото бях против опитите за импийчмънт, но вече започвам да се замислям накъде НИ води 'син Президента !

Е, товарищи, когато избрахте Тръмп пихте шампански,когато спечелихте Брекзита пихте шампанско,а когато ви извадиха кирливите ризи на показ бълвате змии и гущери.

Е па много си проз.......

Е , това си е тотална липса на въображение от страна на сценаристите от цру/мосад ;)))) Първият път провокацията им се провали с гръм и трясък , тия фекалки пробват втори път .... Много мърлява афера !!! А " сатрапът " и " животното " Асад продължава да защитава държавната петролна компания и да отказва да я подари на частната такава на дик чейни ... И такава лексика се използва от индивиди като доню тръмпа и борката джонсън ;))) Все политици с ескалиращи ментални увреждания , които категорично нямат място дори в животинското царство . Евентуално могат да се причислят към торните бръмбари и то като голям компромис. Сирийският петрол си е собственост на сирийците ! Капиш ?!!!

Cменете го, защото се запени. Kато нищо, може да се задави!

Аз не се притеснявам толкова от изцепките на Тръмп, всички знаят колко му е интелекта що се отнася до международните дела. Притеснявам се от реакцията на страните от ЕС, те знаят много добре, ама наистина много добре кой стои зад химическата атака, но обвиняват режима на Асад. И това не е просто за да слушкат големия бял чичко, тук има собствен интерес, заради който са готови на доста долни неща. Неотдавнашните изцепки на Макрон, който щял да въведе френски войски в района, в който Турция действува срещу кюрдите е част от пъзала, французите са вътре, англичаните също и не се знае кой още.

В ерата на фалшивите новини, нищо не може да се приема за чиста монета. Но Тръмп единствен с окото рентген на секундата разбира кое е вярно и кое не!

Ако това са БОВ нямаше да се мият с маркуча, като вода не видели. Нямаше и един от показаните в репортажа който да е поразен. Не го пожелавам на никай, но само с мокрине на дрехите не става!

Ти първо се научи да пишеш, след това се опитвай да се правиш на специалист.

Да, само дето разликата е, че Башар Асад се бори с ТЕРОРИСТИТЕ-краварските Ислями Джота! А ЖИВОТНИТЕ ЛУДИ ГОВЕДА, ИМ ПОМАГАТ!!! Все пак кочината Краваристан създаде Ал кайда и ИДИЛ!!!

Много си зле.Асад никога не се е борил с ИД,,бойците й си шетаха на воля в Сирия,докато Асад нападаше само опозицията която му пречи за властта.Същото правеха и руснаците,с изключение на Алепо.Срещу ИД се бориха кюрдите,те изнесоха основно всичко.

Не стреляйте по пианиста - той толкова може.

Бре, чак от монитора ми хвърчат слюнки! Много се запени!

Путен и Башар в Хага! Свикнахте ли, мурзилките ?

А ти в Карлуково

Предполагам си мурзилка, като го приемаш така лично.

Г-н Тръмп, да не се окаже че животното не се е казвало Асад,а другояче. Примери напоследък колкото искате.

Има една детска приказка, дето много приляга на Тръмп - Кралят е гол!. А приказката е 'Новите дрехи на краля'. Той се надява с гръмко говорене и обиди да накара света да повярва, че Асда е лошият в тази история, а Израел и САЩ добрите.

Химическото оръжие не е детска играчка,нито Асад е стока,нито му е за пръв път.БОВ засягат много хора и много животи защото е с широк обхват особено в зона без възможност да се изнесат пострадалите.Който го ползва е абсолютно наясно,че ще засегне мирно население,но това не го притеснява,нито има чувство за мярка ,още повече ползването е абсолютно забранено.С тролене нищо не постигаш,само се издавате кой е виновен.

А замисляш ли се, че всичко може да е една скалъпена историяя, като тази за Садам Хюсеин, за което даже Тони Блеър се извини. Причните за онази война и за тази война са едни и същи - петролът, не борбата за демокрация. А и информацията идва от т.нар, бели каски - протекторираните от Пентагона терористи.

Яяяяя, ама наистина ли?

Нищо ново под слънцето на Сирия.Поредната химическа атака от режима на Асад довел до убити невинни жени и деца.Тази негова практика е още от началото на гражданската война,така си практикува очния хирург,за да се задържи.За мъчещите се тролове да оправдаят този позор(вижте видеото) или да неглижарат, че не се е случило знаейки снабдителя с химическо оръжие,е много сте жалки,по големи подлоги унижавайки себе си едва ли се среща в друга държава.Русия е гарант на Асад относно ядрените оръжия ,и затова е целия рублажийски вой на платената пропаганда.А колкото до това ,че уж се замисляла провокация срещу режима,това си е типично руски модел,да ползваш химическо оръжие и после да обвиняваш другите.Но и тази наглост ще свърши,колкото и да наливат за тролове.

Троловете работят по минуси,един минус -една копейка.Типични олигофрени!

Да си КРЕТЕН по рождение е едно, но да си обикновено зомби в връх на сладоледа!

Като се информираш само от руската пропаганда,нито си дорасъл,нито информиран компетентно.Номерата ви са пределно ясни,щом драпате да манипулирате доказани факти,а че си трол изобщо не е под съмнение.

Ето ви доказателство, че пенсиите не ги дават без нищо. Ей така, идва момент, в който най-правилното решение е да си получаваш пенсията, а не да се бъркаш в световната политика...