Тръмп ограничава подкрепата за сирийската опозиция?

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е решил да закрие програмата на ЦРУ за оказване на помощ и за въоръжаване на умерената сирийска опозиция.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп ограничава подкрепата за сирийската опозиция? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вашингтонският обком слезе на земята! :))

Големи глуподти!Путин не е победил нищо,защото войната няма да спре докато Асад не се оттегли,за да могат реално да се бият само с ИД.А на Путин му трябва дестабилизация,за да се вижда,че прави нещо и е някакъв " фактор",отделно от това нови средства за въоръжаване,което пък на руските и не само на тях,влият на останалите разходи ,които са по нужни!Тръмп показва наивност!

ПРЕКРАСНО Е,ЧЕ БЛАГОРАЗУМИЕТО НАДЕЛЯ НАД УЖАСИТЕ ОТ ВОЙНАТА!!!РАЗБИРА СЕ С ДЕЙНОТО УЧАСТИЕ НА БРАТУШКИТЕ,КОИТО НЕ ИЗОСТАВИХА ПРИЯТЕЛСКИ НАРОД В ТРУДЕН МОМЕНТ!!!

27.02.2017 "САЩ похарчиха 6 трилиона долара в Близкия изток за военни операции и подкрепа на съюзниците, но накрая нищо не постигнаха. Това заяви президентът Доналд Тръмп на среща с губернаторите на щатите в Белия дом."

Ами сега! нашите оръжейни заводи ще фалират!

И за кво ручаа жабетата опозиционерите? - За няколко долара в повече. Егати.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е решил да закрие програмата на ЦРУ за оказване на помощ и за въоръжаване на умерената сирийска опозиция!!!!!!!!!!!!!!! ВИЖДА СЕ КОЙ СПОНСОРИРА БРАДАТИТЕ ГЛАВОРЕЗИ !!!!!

Давам пари само за свършена работа.

я спре, войната ще свърши...

"означава фактическа крачка за компромис с Русия ". И защо да е компромис, а. Няколко милиарда вместо хвърлени в пустинята, могат да се влеят в щатската икономика. Това е къде къде по добре за хората там.

Ако щатите поне веднъж в Историята си извадят късмет да имат такъв държавник като Вова, казвам ви - Светът за 10 години ще дръпне напред със столетие. Ама пуста идиотия...

ТРЪМП СПРЯ ПОМОЩТА САМО ЗА ТУРКОМАНИТЕ И ТУРСКИТЕ ГРУПИРОВКИ , НО НЕ И ЗА ТУРЦИТЕ :)) ... ЯВНО СА СЕ РАЗБРАЛИ С ПУТИН ЗА КЮРДИСТАН ... НА ОНАЯ ТАЙНАТА 2-РА СРЕЩА :))

ТРЪМП СПРЯ ПОМОЩТА САМО ЗА ТУРКОМАНИТЕ И ТУРСКИТЕ ГРУПИРОВКИ , НО НЕ И ЗА кюрдите :)) .. ГРЕШКА

Сега сирийската брадата опозиция от въоръжени терористи ще се маскират на протестъри. Страшно нЕма! Какво, като в Щатско пак свършиха наличните. В грантовете е бъдещето, а ЦРУ да не мислите, че подкрепя терористите в световен мащаб, не-е-е... Бъркате, с една дума!

Русия победи. И в Сирия. И в Украина. Взе си Крим, ще си вземе и онова, което си е нейно и е временно окупирано от ненормалниците нацисти, евтоатлантисти и прочее гееве. Наред е с Китай, Иран, Индия, милиардни пазари са отворени за нейни стоки. С Америка няма за какво да говори всъщност, не виждам по какви въпроси, нито с побъркания ЕС. Русия ще стане номер едно във всичко през идните десетина години. Докато ние усилено деградираме. Заедно с целия фалшив Запад.

Aбе закриваите я вече таз "умерена" опозиция че да настъпи мир в Cирия .

Страшно нема, сега вече нашите форумни тролове начело с баш-модератор Дървосекача, Гееца и с-ие, мадам стрелките и Щерев /къде без него/ ще отидат да им повдигнат ... бойния дух и да ги финансират с грантове.

И се сетете какво ще става в Украйна.

"Това е изключително важно решение. Путин победи в Сирия" А, добър ден г-да атлантисти!

ПЕДЕРИТЕ СЕ БИЯТ ДОКАТО ИМ ПЛАЩАТ А РАШКИТЕ ДО ПОБЕДА !!! .... Здесь птицы не поют, деревья не растут. И только мы, к плечу плечо, врастаем в землю тут Горит и кружит вся планета, над нашей Родиною дым И значит нам нужна одна победа Одна на всех мы за ценой не постоим Одна на всех мы за ценой не постоим.

Сега е време да закрие и USAID и ще настъпи глад в разни "протестни мрежи", "икономедии" ит.! :)