FOX News: Руски самолети са ударили база на САЩ в Сирия

Руски бойни самолети са бомбардирали през месец юни секретна база в Сирия, използвана от елитни американски и британски военни, предаде FOX News. Кремъл отрича.

Обратно в новината

Коментари - FOX News: Руски самолети са ударили база на САЩ в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предупредили,не предупредили - важното е да си мълчат.Е заболяло ги малко , щот голям де , ама после свикват...иииии така!!!

Така се случва когато САЩ подпомагат СКРИТО ИДИЛ!!!!!!! Путин преди време каза:-" Терористите ЩЕ ги БИЕМ НАВСЯКАДЕ!!!! В тоалетната да са , и ТАМ ще ги УБИЕМ"!!!!!!!!!

Нито знаят къде пускат бомби, нито бомбите им нанасят поражения...ако бяха утрепали някой американец тез самолети ги пиши при онова Су...

Ами иди там да пробваш дали нанасят поражения, глупако!

Стават грешки...Особено когато са замесени европедали..луди ркави..И Джихади Джота от ИДИЛ..Обучавани от лудите ркави на тайни бази н ЦРУ..Както изглежда, нес а толквоа тайни за руските ВКС..Надявам се някой и друг Ту-22 да е минал..И да е изравнил базата на краварските педераси, обучаващи Ислями Джота!!!!

Изводът е,че Пути воюва със всички които воюват с ИД!И това ТУ-22 е по скоро ковчег ,а не самолет...американцитте могат да го разнесат на парчета барабар с екипажа му още след излитането му!

Международный олимпийский комитет (МОК) в воскресенье, 24 июля, примет решение о запрете всей олимпийской сборной России участвовать в Олимпийских играх 2016 года в Рио-де-Жанейро.

Цитат: "военните смятали атакуваната база за съоръжение на "Ислямска държава"" Коментар: Ми не са далече от истината! Още нещо ми прави впечетление: "Близо ден преди удара 20 от общо 24 военни от британските спецчасти се изтеглили.". Случайно? Как така са оставили базата? ми кой ще спира ИД към Йордания? Според мен, самите те са подхвърлили координатите на базата, за да я ударят. С това целят да не се сближат Русия и САЩ, а всеки да си играе играта. Иначе, ако се сближат, руснаците ще имат ясна представа какво точно правят САЩ там. - Пояснявам - Русия настоява да се координират! "Руски бойни самолети са бомбардирали през месец юни секретна база в Сирия .... " абе кой им е дал право да правят база в Сирия? Имат договор с правителството? Че и секретна ..... то и Стелт беше невидим, ма сърбите незнаеха, че е невидим .....

Ма те сърбите не знаеха ама от тога ва до сега бяха свалени хиляди съветски и руски самолети в Близкият Изток (производство) и путопропагандата повтаря дединственият съмнителен успех на съвтското (производство) ПВО илиПРО или зенитна ракета с малък обсег за невероятна победа!И това се повтаря постоянно като ссе замълчават пораженията и отказът от нови поръчки на руски изтребители!

Информацията е от достоверен източник, пожелал анонимност.

Путин упорито върви по пътя на хитлер и със сигурност ще свърши по същия начин. Дано не нанесе по-големи щети.

Хасане, поста ти е като "тролометър" точно оперделя платените тролове колко са!

е напълно прав,щом базата е толко секретна, значи кравата е открадната от пеерраса от съседното село

Така ще е то: ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ. Ако САЩ (НАТО) са смятали, че като кажат, че не са ни лук яли, ни лук мирисали, когато свалят руския бомбандировач, че ще им се размине, то дълбоко са се лъгали. И русите могат да си запушат носа, когато им удрят някоя секретна базичка. И така самолет за базичка! А какво ще следва нататъка? Кой повече ще квичи?

По традиция винаги повече жертви дват руснаците!Така,че ще квичат техните роднини!

Що било, било! Кака вече се омъжи.

Така беше при Сталин, при Путин нещата са други- той винаги мисли и върви с една крачка по-напред... Искам да кажа, че ако му "удариш плесник", няма да си подложи другата страна а ще те издебне и ще те "нашамароса" ама пред публика за назидание на другите!

БРЦК

Ми тя била много секретна тая база и затожа руснаците не са знаели ,че е американска. Те нали нямат бази ж Сирия? Ми като нямат бази в Сирия и като не е сирийска тая база - остава да е на ДАЕШ. И затова е избомбена. Следващия път Кери да измоли разрешение от Асад, за да не стават такива трагични инциденти и да загиват героите на демокраДцията.

Отлично казано! Няма база, няма и бомбардирана база! Ако има база - да кажат, че има и да кажат на какво законово основание я има! Ама техния закон е силата и са бесни като се сблъскат с друга сила. Боли.

бой, бой по американските кратуни...бой докато им омекнат мозъците.....ще ги млатят и ще ги карат да играят търне моме търне и да пеят на висок глас руския химн

Истината е, че Русия воюва в Сирия срещу тези които воюват с тероризма. Няма друго разумно обяснение за това нападение. Русия воюва в Сирия срещу тези които воюват с тероризма.

Опита ти да кажеш на черното бяло е направо жалък.

Заглавието всъщност би трябвало да е - Руски самолети са ударили база на САЩ и Ислямска Държава.

...незаконно разположени на територията на Сирия, по молба на законното сирийско правителство.

Ужас ! убити са няколко американеца с нетрадиционна орентация и няколко с детски личица (дет се вика почти деца , "они же дети" или както искате там)

То ако имаше опасност да бъдат убити американци руският самолет след многобройните предупреждения щеше да бъде свален!Американците за кой ли път демонстрират хладнокръвие и разум,а руснаците глупост!

Ние не мислим като Вас

Китайското посолство И какво е общото между таьи новина и китайското посолство в Югославия!

Типичен въпрос за късопаметен соросоид

Говедо с овчи мозък! ха ха ха ха ха

Интересно, какво правят тези техни бази там, при условие, че не се сражават официално с терористите? И защо очакват да бъдат опазвани, щом не са им предоставили координатите на партньорите от бялата страна на човечеството? Въобще-кой кого в Сирия? И най-вече-защо?

тайна майна! секретна база в чужда държава ....

им в устата. Да не би да сте му навити? Верно, има много хубаво тяло, чувство за хумор и чаровна усмивка. Но пък обича жени. Това ли Ви дразни?

Спокойно, ще го инсценират. На тях им трябва война на всяка цена. Но да не забравят, че има Бог и възмездие.

Американците нямат работа в Сирия, а и никои не ги е канил. Изметете ги!

Ако е истина, новината е само за поздравление. База на Империята на злото е ударена - къде е проблемът?

Американска база в Сирия, звучи като Руска база в Турция . . . .

Щом САЩ имат секретна база в Сория, то тя не е в контролираната от Садам територия. Значи те са получили разрешение от ИДИЛ, или от другите "умерени" терористи от Алкаида. Ето кой ни прави всяка седмица по една терористична атака в Европа. И откъде да знаят руснаците, че били американци, а не терористи след като са в терористическия лагер с благословята на терористите разбира се.

Шибаните руснаци с кривите мерници.. Капути ! Не- Капутинци!

Много са им прави мерниците даже! Точно в десетката са! ха ха ха ... Това да не са ти козяците дето само болници с лекари без граници да удрят? Ето ти пример как се удря "секретна база"!

лъжата е стандарт в руската политика, има си хас

Така ли?

така.

Лъжата е стандарт на пропагандата на американското посолство, която ни правиш. Я виж се, стотарка и повече коментари си изписал, боклук. С различни никове. Това да ни кажеш личното си мнение по темата или си опитваш да създадеш едно фалшиво, уж българско, уж обществено мнение. Големи боклуци сте! И май ни се подигравате на нас, българите. Боклук, ние не сме туземци. Нито толкова тъпи като теб и колегите ти.

Видели са поредния камиларски лагер и са го попиляли. Що щат американци по камиларските лагери в пустинята на Сирия?

имаме най основателната причина в историята си да сме русофили, но дали те не са/естествено стратегически българофоби/справка пак историята/или по др начин казано не са им ли др страни били любими и т н /като бивша Югонеособенославия например р.s. а краварите са пълни пердераси

Ай сиктер с дребните номера, дърварче. Не ставаш за манипулатор, пълен сельо си. "р.s. а краварите са пълни пердераси" Предизвикваме доверие и симпатии, за да поверват верващите. Но най важното е след това - да поверваме, че всъщност Руснаците са ни враг. Да не сме се заблуждавали да русофилстваме. Е това е измамата и манипулацията в този коментар. да се учим драги съфорумци, как се опитват да ни работят. Иде време тези да ги гоним и да им вземем именцата. И кой каквото си е посял, ще се наложи да си го ожъне по пълна програма.

а твоето име ай си ли е малка червена пут4ице от коментара се подразбира че трябва да сме българофили да ти ..

Имат основания да не ни вярват, след като веднага след Освобождението се прехвърлихме в лагера на враговете им и продължаваме да сме там и днес! Лаком за евроценности гз кръв сре!

ами САЩ да си сложат знамето, а не да са ИДИЛ. Откъде да знаят руснаците.то гейовете забравят и знаме да сложат

ми те сложили знаме на дъга, което си е ..... същото! Просто руснаците стигнали по-бързо от ИД!

Е то е ясно, че руснаците нямат нищо общо със борбата срещу ИД - хората гледат да помогнат на Асад, а ИД много-много не го закачат. Затова и в Русия няма атентати.

В Русия, по-точно в големите градове населението е еднородно, всеки с 2 тона по-тъмен цвят на кожата не може да извърви и 200м. Без да бъде проверен поне 2 пъти. Разбираш ли? В Европа вече не се знае кой какъв е и с какви намерения е.

ако им стане навик и подкарат всички бази и ние сме в кюпа. Дано се ограничат с тези в Сирия само.

гиляма работа.нужно е малко чистка.

Изобщо не е ясно дали това се е случило? Ако беше се случило , руският самолет едва ли щеше да стигне до базата си!! Американски изтребители щяха да го очистят. А те са във въздуха там във всеки момент!!

Я пак? Тя една друга държава свали един самолет на руснаците. Сещаш ли се сега защо е на това си дередже? Свети като коледна елха?

Ето това са империите, мерят си писалките на гърба на всички останали, но това само предвещава скорошен крах, е с цената на война и много жертви, за жалост!

ударили са първоизточника на проблема. ако избият американските инструктори арабеските ще се пръснат като пилци

Начи скоро ще таковат таковата на тъпит рашки

Пак гъмжи от платени руски подлоги-сидерасти. Отврат!

Я провери как са ти казали да се подпишеш, да не би пак да се напишеш Българинин.

Базичка ударили на Омбретата дето обучават и финансират "ребелчета" от тези дето заклаха 12 годишно момче .. Боец било на страната на Асад... Малко им е! Да повторят, потретят, всичко там да изпепелят и да ги пращат при девиците .. Макар че девици в рая вече няма .. Леми е там горе !

dobrin

все пак ни трябва една година...

Голям рев за инструкторите на джихадистите. Отишли са при девиците. Муахахахахахааааааааааааааааааа

В Свят, където всички живеят зле и става още по-зле, явно НЯКОЙ е МНОГО ДОБРЕ!

Ами да, заради Сирия. Пазят я от неканени навлеци.

Русия и САЩ са приятели. Само се драгнете. Спете си спокойно и не се хабете. Далаверата си върви :)))

Никой не е зад това, че Европа стана като Бейрут. Никой не е зад това, че Близкия изток отдавна се превърна в Голям Бейрут. Никой не е виновен, че Русия е вкарвана в криза и конфронтация с Европа, която в момента даже не знае зашо е в конфронтация с Европа. Никой не стои зад конфликта в Украйна, където украинци воюват с ъкраинци. Никой не е зад конфликта между Русия и Украйна, населени и двете де-факто с руснаци. Никой не е зад това, че южноамериканските президенти до един се ЗАРАЗИХА с РАК. И т.н. Те Никой не е виновен, че Всички страдат!? А само Никой си е добре и си живее с космическия държавен дълг, като че ли преживява най-благополучните си времена. Но докога ли ще продължи този пир по време на чума ...

само русия, она че ни спаси от злото, само да стане върховен водач един ден и ще вържем, сите нобели ще одат навам и няма да има педерастия и несправедливости, няма как тЕка ше е

само по " населени и двете де-факто с руснаци", става ястно че не познаваш нито едните нито другите. А да не говорим за близката история. Вземи се затреляй по-добре. по темата: Руснаците и Америкаците имаха договорка, кои райони да се обстрелват и кои не. Това че Руснаците както винаги се правят на тарикати си е познат момент още от Кримската криза. А после ще се тръшкат що ни изолирате - е за това!

Може, ама нямам пистолет - когато ти се застреляш, ще те помоля да ми услужиш с твоя. По отношение украинци - руснаци познавам въпроса много по-добре от теб, затова и приказвам. Теьи, които не са заселени с руснаци са територии на полша, австрия и румъния с унгария. Но това си е грижа на същите тези държави. Останалите "украинци" са рускоезични с руски манталитет и без много от тях да го разбират с руско съзнание и начин на мислене, както и култура. А много са си просто руснаци. Така и в Русия е пълно с хора родени в украйна или с корени в украйна, но приемащи себе си като руснаци. Това е като да си с корени от плевенско, но не значи, че си плевенчанин по националност - ти си българин. Както и вечерта на северозапада на Слави не е вечер на някаква чужда националност.

тук има отвратени, аз пък отвратен, че преди три дни американци убиха 200 бягащи от террористи хора, уж ким по погрешка.

Не бързам да вярвам на какви ли не скапани журналя, но че товарищ КАПУТИН си е КАПУТ- така е. Мир ще има тогава, когато Русия ИЗЧЕЗНЕ от географската карта! Истински съжалявам мирните руснаци!

КАПУТ е това,което е дало дефект,за да се родиш.

Моше, ами мразете си Русия в Израел. Какво търсиш мамка си еврейска в България. Дошъл идиота и си въобразил, че ще ни промива мозъците. Ние не сме туземци. А след фалита на САЩ, ще усетите по гърба си в България нещо много повече, докато не се изметете от тук. А пропагандата ти е твърде примитивно. Кой глупак пари за това ти плаща?

Когато Русия или Сирия си направят военна нелегална база в САЩ ,тогава да им я бомбардират и на тях.

ли си или напушен?

Официално и де юре американска база в Сирия няма. Не може да имат законови претенции. Морални - още по-малко! Това са селски номера - искат да попречат на Русия да разкара тази измет, с която държат в шах Европа, ама не им стиска да се противопоставят нито военно, нито дори дипломатически. Само с цигански номера, както казват циганите.

Е Путлер нали се беше заел с тая велика задача? И кво направи?-Едно голямо л....о направи:)))

Не,не те е правил...

Коя задача - да пречупи хатъра на САЩ, които си правят каквото искат с когото искат, но само с Русия удря на камък? Мисля Путин не се справя толкова зле.

Напротив, свърши си добре това което обеща - разчисти бая граждани от бившия СССр на сирийска територия, които иначе трябваше да ги бие на руска територия и помогна на Асад да оцелее.Както си вдигна ицената на нефта като разчисти конкуренцията. Като бонус утилизира доста тонове боеприпаси които иначе трябваше да харчат пари десетократно повече пари да ги утилизират, повиши си бойната готовност на авиацията чрез реални стрелби по реални цели. Направи си реклама на въоръжението, та военните заводи едвам смогват с поръчки. А като екстра бонус натри носа на обама и компания и ги прати в пясъчника да си играят.

The Blue ASS !

ако американците, англичаните и т.н. бомбардират Руските бази в Сирия?

Руските бази са там по всички правила и разрешения от Сирия.

да видим кво що

ами ,що не се опитат

Ами ще поникнат тополи на ливадата пред Белия дом. Кaкto и на Дондуков между номер 1 и 2

Е как да имаш вяра на путиняци?

Добър вечер,платен бездарник !

Vladimir Borisov

Айде плащай щом си толкова печен бе!:)))