Фандъкова: Синята зона в София няма да поскъпва

Не обмисляме поскъпване на синята зона в столицата, съсредоточени сме в разширяването ѝ, обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: Синята зона в София няма да поскъпва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За четвърт век политиците се научиха леко и елегантно да крадат изпростелите и гладни Гои.От Айдуккостово време,та до сега.Кой колкото можа! И на тая даскалица,да и се не начуди човек!От къде тръгна и до къде стигна!? Но идва деня и на голямото преяждане!Господ гледа от горе! И най-често подхваща от най-милото.

"Синята зона в София няма да поскъпва" "Не обмисляме поскъпване на синята зона в столицата, съсредоточени сме в разширяването ѝ, обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова." Тоест от 1лв (зелена) да стане 2лв (синя) Благодарим ти, Партийо НЕлюбима!

кога ще оправите улиците в крайните квартали, къде отиват парите от синята зона бе крадци ???

Никой не го интересува-пада ББ ,пада и Фъндъка.

Направо съм бесен. Протестират някакви срещу някакъв си лифт в Пирин!?!?!?!? А тук, че ни вдигат цената на тока, на водата, че разширяват синята и зелената зона както си искат - и нищо. Мълчание. Никой не протестира. Че ако за това не протестирате - за какво? За тъпия лифт на Банско ли?

Ще ти кажа защо си бесен, защото е демокрация, хората работят и изкарват достатъчно. Ток, вода, тях не ги боли. Стига си мечтал за един отминал строй, за една умряла идея. Бесен си, защото живееш в миналото.

Една синя зона от Владая до Казичене ще свърши работа.А зелената да бъде до Петрохан? Защо да не се обсъди?

Господ живи да ви...поживи -всички любители на Добрчки суджук и филета !!! По възможност -до девето! За всичките "добрини", които ни докарахте до главите.

Като увеличат цената апартаментите ще им паднат цените така богатите ще ги изкупят на безценица . Обикновения човек няма какво да прави в центъра ходи по моловете и магазините в кварталите.Ще стане като в Гърция или Турция всичко около центъра като големи магазини, болници ,паркове .

Най ми е забавно да се сещам за активист клакьорите от столичния квартал Лозенец, които сами си поискаха платена зона! Какви яки пичове- успяха да си скочат на главите от раз всичките и даже се кефят на успеха си. А Фандъкова показва стабилност.

За синята зона се харчат най много средства за облагородяване но тя трябва да се нарече черна зона защото е най мръсна и с най много празни апартаменти!

Нека да поскъпва, нека всичко в столицата поскъпва, така е редно. Който не може да живее там да се изнася. Така постепенно и останалата част от БГ ще се развие малко. Така е в нормалните държаваи.

Така постепенно и останалата част от БГ ще се ИЗНЕСЕ.

Sm3hurk0

Проблема с въздуха и по-точно финните прахови частици е от излитащите и кацащи самолети. ... и в зависимост от ветровете, ту един, ту друг квартал има повече или по-малко ф. прахови частици... Преди пречеше Кремиковци, сега печките на тъмнозелените... Само манипулират хората, вместо да вникнат в съществото на проблема.... и увеличават цената за синя и зелена зона.... Преместете летището !

Устата! Един ден се говори едното, а след това винаги се говори другого. Аман!

Тази история със замърсяването е като всичко в Европа. Като колите на VW. Една голяма измама. Правят норми, които никога освен няколко германски града с трикове, не могат да покрият и всички големи градове ги скъсват от глоби, защото не изпълняват нормите. И се освинва всичко с глоби, ограничения, такси, скъпотия и дразнене на хората. За да изпълнили не знам си какво парижкото споразумение, че ако му стане горещо във Вашингтон има право да налага санкции. А ограничението против замърсяването е много просто: спиране на дизелите. Ама нали ще е против гласуващите за шефката... То и билетчето нямаше да повишават.

Да премахнат зоните за паркиране а общината да осигури празни места по кварталите за паркиране -не да продават всяко празно място . Нито се е подобрило паркирането нито въздуха е по чист .Ефекта е нулев от събирането на пари само хората плащат още един данък.

"Синята зона в София няма да поскъпва" А оставката, кога!

Е, каква оставка бълнуваш? Жената превърна столицата в европейски град, в който живеят 2 милн. българи и чужденци. Дай боже и останалите градове да се развият постепенно така.

Превърна го в удобна касичка от безкрайни и безобразни ремонти.

Европейски град! Сигурно се шегуваш. Центъра може да изглежда променен, но пролетарските спални ... НЕ! Към това като се добави и съсипания и неоправдано скъп наземен градски транспорт, положението не е толкова розово. по-добре да си ходи в Самоков.

С какво ще пълните трезорите на продадената от теб ОБЩИНСКА БАНКА?? На кого е офшорката на която я подари за 3 мил.€ ?? Адреса и в Лихтенщайн дава отговор кои стои зад тази офшорка!

Хайде стига глупости какво като сменят печките на бедните те и без това не могат да си разрешат друго гориво, а цените на пелетите са не по-малко високи така, че ефекта ще е нищожен. Колкото до това, че няма да вдигат цените на синята зона, а само ще е я разширяват. Това си е живо повишаване на след като от зелена ще стане синя.