КНСБ и КТ ”Подкрепа” правят общ стачен комитет

КНСБ и КТ "Подкрепа" обединяват националните си стачни комитети поради необходимостта от съвместни действия при създалата се социално-икономическа ситуация в страната.

Обратно в новината

Коментари - КНСБ и КТ ”Подкрепа” правят общ стачен комитет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..да бее,деги тия синдикати,та те са първата опора на комунистите...някой да си спомня стачка организирана от тях----или сега искат да яхнат бълната

Орешарски, кво чакаш още бе джанъм ? Къде е оставката ? ЮИ между другото КЪДЕ ИЗБЯГА ОНЯ БАНДИТ БИСЕРОВ ??? И НЕГО ЛИ ГО ОПУЩИХА ДА ИЗБЯГА КАТО ОНЯ АЛЖИРСКИЯ ИЗВРАТЕНЯК ???

Много тъжно че помним като маймуните ....кратко!!! И през 1990 и през 1997 без стачката на синдикатите беше невъзможно да се стигне до успех!!!! Но някак си не е им е удобно на някои да си признаят историята и за това я подмянят постоянно.... И сега някой не еразбрал-няма да водим никой на власт-просто това правителство ще изпълнява това което е в полза на работещите или ще си ходи и ще доведем този който ще чува хората... А иначе някои нищо не са разбрали-- Синдикати винаги е имало и ще има и то поне няколко пъти по многобройни от всяка политическа партия независимо че партиите получават 60млн годишно а синдикатите се финансират от членски внос(няма други всъщност да се финансират така -затова яростно се плюят по всички възможни начини..Но има доклади на Сметната палата които могат да се прочетат в нета..Разбира се ако човек иска...)) Трябва да се чете и то много преди да си решил ,че вече можеш да пишеш!! Независимо какво!!!

Хайде да е хаирлия!

Сетили се синдикатите да правят общ стачен комитет. Повръща ми се от вас, д*ба и позьорите. Хиляда дни протести, студентска окупация, нашите още си правят комитети. Жалки сте бе. Сещам се за вица, дето слона и мишката вървели по един мост. По едно време мишката казала "ихааа, ама как тропаме, а". Че и тези.

Pesh0

Тези не са само безполезни , могат да бъдат и опасни. Ще обявят стачка , ще седнат те да водят преговори , ще се споразумеят , за някакви глупости и всички ще са доволни.

На крадливата другарска власт

НЕ ЧАКАЙТЕ ПОПИКАНИТЕ ПСЕВДОСИНДИКАТИ ДА ВИ ПРАВЯТ ОБЩАТА СТАЧКА! НАПРАВЕТЕ СИ Я САМИ! ВИЕ НЯМАТЕ СИНДИКАТИ, ТЕ СА МАФИЯ! ВЛЕЗТЕ В НАР. СЪБРАНИЕ И ГИ НАСМЕТЕ - НЯМАТ КОЙ ЗНАЕ КАКВА ОХРАНА, ДА НЕ КАЖА, ЧЕ НЯМАТ НИКАКВА- ТЯ СПИ! ЛИЧНО СЪМ ВЛИЗАЛА И ЗНАМ!НЕ ВИ СТИСКА - ЩЕ ВИ ОДЕРАТ КОЖАТА И ЩЕ ВИ ИЗЯДАТ ЖИВИ ТОГАВА! ЗА ТОВА ТРЯБВА ХРАБРОСТ И ИНФОРМИРАНОСТ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Влизала си в зоологическата градина а не в парламента!Това е подстрекателство!Долна манипулация!

АКО САМО ЗА МОМЕНТ ВИ МИНЕ ПРЕЗ АКЪЛА ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА - ИЗГАРЯТЕ! СТАЧКУВАЙТЕ ВСЕОБЩО, НО САМО НЕ ПОД ТЯХНА ДИКТОВКА! НАПРЕД НА ЩУРМ В НАР. СЪБРАНИЕ- ГРАЖДАНКСА ВОЙНА!СМАЖЕТЕ СЪСЕЛА , МЕСТАН И БББ!ИНАЧЕ ТЕ ЩЕ ВИ СЪДЕРАТ КОЖАТА!

От същите тези там на снимката търсих помощ, след като бях изпълнила дълга си на ЗАЛКЕТ ЧЛЕН И ОПОЗИЦИОНЕР! Те отказаха и казаха, че всичко щяло да си отмине и дойде на мястото от САМО СЕБЕСИ:) тОВА БЕШЕ ТЕХНИЯ ОТГОВОР! Но моя проблем не се разреши! Следователно се наложи да напусна БГ и да търся хляба си по света! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА СИНДИКАТИТЕ - ТЕ СА ФАЛШИВИ, ПРОДАЖНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ И КРАДЛИВИ! НАИСТИНА НАДМИНАВАТ БОЛШОЙ ТЕАТЪР НА СНИМКАТА! НЕ СТАВАТ, СТАЧКУВАЙТЕ САМИ - НЕ ЧРЕЗ ТЯХ!!!!РАЗФОРМИРОВАЙТЕ ГИ И ГИ ОСВОБОДЕТЕ - ТЕ ЯДАТ ПАРИТЕ ВИ - НЕ ВИ ПОМАГАТ - ЛИЧЕН ОПИТ!!!!!!

Брей, какъв вой срещу синдикатите! Само защото са сбрали стачните комитети. Ама щом са против властта, ще ги плюем!

Синдикатите ги нямаше никакви сега навата власт им решава проблемите. Те ще правят национална стачка. И после като се скапят нещата те ще са отговорни и ще оберат калая.

Ако синдикатите тръгнат, властта пада. Все пак да мислят какво ще обясняват на работниците ако се върне дянков.

по добре дянков от колкото доган ,данчо ментат или бисеров -пеевски и оня дето рзпределя порциите хидро инженера мамицата им

Батман иде.Треперете резаци и червени...

СИНДИКАТИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГИ НЯМАШЕ НА ХОРИЗОНТА-СТРАХ ОТ ДИКТАТОРА ББ.НЯМАШЕ ГИ В СОПОТ,НЕ ПРОВЕРЯВАХА УСЛОВИЯТА НА ТРУД В МИНИТЕ. НАЙ-ВАЖНОТО -ГЕРБ ВЗЕХА 1,4 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НА ХОРАТА- ПАК НЕ ОРГАНИЗИРАХА СТАЧКА.НЯМАШЕ НИКАКВА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ- ПАК МЪЛЧАХА. ХА ОСТАВА ДА ЯХНЕТЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ СОФИЯНЦИ МАЛКО "РАНОБУДНИ" СТУДЕНТИ ИДА ОТЧЕТЕТЕ ДЕЙНОСТ.ПИТАМ ВСИЧКИ ХОРА : В КОЯ ДЪРЖАВА ОТ ЕС БИХА ДОПУСНАЛИ ВЕРИГИ ПРЕД ВИСШИТЕ СИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ?

На старите хиени-"демократи" от прехода им замириса на пари и власт и окупираха телевизиите, които ги чакаха с нетърпение. Няма срам в тези хора, излъгали надеждите на българите и вместо да се изпокрият в миши дупки разясняваха колко големи демократи са . Профсъюзите в България са ИМПОТЕНТНИ и не вършат никаква профсъюзна дейност осен че близаха подметките на тиквата четири години.

на снимката са големи артисти , от Бальшой театър .

Интересно, много интересно. Тези профсъюзни фашкии, дали ще съберат поне, колкото онези дето стават рано, защото ги гони луд махмурлук.

Сетила се Мара да се побара!Всъщност какво да очакваш от провсъюзите?Те са също част от схемата.Плаща им се за да си траят!

Къде са им работницте на тия синдикати? В БГ от 10-15 години практически няма работници, щото няма производство и заводи. Има администрация, търговци и тук-там някой селянин-фермер.

Тия, т.н. "профсъюзни лидери" са точно като продажните ни политици - представляват единствено себе си и собствените интереси! Сега май са на принципа: "Който даде повече!", като циганските барони и Цар Киро! И много интересно, къде бяха през февруари и преди това? Или тогава ББ, ЦЦ и сие не пускаха гювеч за разни там маргинални лидерчета, още повече, че в "нашите" фирми не предяха въобще. Сега изпълзяха на припека, в очакване на гювеча!

Сънародници, в проектобюджета за следващата година е заложен ръст 1.8%, международните прогнози са за 1.5% ръст ( ако не направим някаква простотия и да слезем на 0 или под 0 даже ). Тези рамки не зависят изобщо от това кой е на власт, дали е гей, дали е вкарал гол в Б група, ...нито от пърформанси, брадати философи, скандали, протести. Разберете го и се простирайте според чергата си, ако не може да я направите по-голяма.

Еххх,това се казва консорциум бате........... По малко пари за офиси и заплати,и по добра координация!! В смисъл,когато се пазариш с властта за да държиш твоите членове с главата наведена,по добре заедно.`Щото по отделно,падат ценните разбираш ли.... До като заедно сме по силни,и бакшишите са повече и падат по бързо!!! А па ония които плащат членски внос при нас да духат супата.......бизнес бате,бизнес!!!!

Най накрая се сетихме че има и синдикати,а ма ние имаме ли такива,пълни комуняги.

Предлагам искания на стачниците: -Искаме повишение цената на тока! -И на водата! -Понижение на МРЗ! -Никакво повишение на майчинските! -Не пипайте печалбата на монополите! -Накратко:дясно управление! За начало толкоз.

КНСБ и КТ "Подкрепа" обединяват националните си стачни комитети поради необходимостта от съвместни действия Най-добре да се обединят в един профсъюз, че полза никаква няма от тях.

другари:) ,не се крийте приемете нов мажоритарен/50%/ кодекс с отзоваване все едно след месец няма да сте на власт поне направете нещо, та да се укроти страната

Абе тоа Орешарски ли бе ,некой покани ли го от Европата или само от братския Китай,че не мога да си спомна.Да не би случайно да сме в международна изолация?

ТЕЗИ ТЪРТЕИ ПАК ЗАПОЧНАХА ДА СИ ШУШУКАТ В ТОЗИ ЖИВОТ ЕДИН ДЕН НЕ СА РАБОТИЛИ САМО НА ГЪРБА НА НАРОДА

Друго си е да имат опит като Станишев, нали? А ти от работа си забравил, че в езика нима точки и запетаи, нали? Ама хайде, карай си с главни букви, така и ти ставаш по-главен! :)))

Ало,комунягите!Защо се страхувате от избори?Нали ще бъдете първа сила,или не вярвате на вашите социолигически проучвания?

Защото ще трябва да ти вземат от пенсията, за да правят извънредни избори, анадъмо!!!

В момента слушам любимата на вашия Вожд Сергей песен на Азис,,Боли ме.боли ме..

Двама защитници на мафията в България.ТУМБАЦИ

Смях ме напушва от коментарите. Хем нямало синдикати, ама хич, хем били със всички правителства, хем стачкували само против нашите, хем ни е страх от стачка. Що така бе, другари?

КНСБ и ПОДКРЕПА ,БЯХА ПОДКРЕПЕНИ ОТ ---СТАНИШЕВ ! Явно ако протестират ,лидерите ще останат ,без БОНУСИ И ЗАПЛАТИ /въпреки че на книга ---''УЖ''не са на заплати при управниците/. КОЙ ФИНАНСИРА ---КНСБ и ПОДКРЕПА ,...НА ПРАКТИКА ?

Вярно ,КНСБ И ПОДКРЕПА,...бяха подкрепени в предаването на К.Кеворкян ,....в неделя ! ПроверетИ,ако не вярватИ!

По какво си приличат Станишев ,Орешарски и ДПС? Обичат задния вход:))))))

Ако тази стачка която няма как да е широко обхватна успее да бутне Орешарски ще създаде уникален прецедент. Правителство което се опитва да подобри това за което се борят синдикатите да бъде свалено от тях. Това поне ще покаже че всичко наистина е режисирано и целта е Боко и десните отрепки да се върнат на власт

Червените отрепки са на власт вече 65 години и искат още да стоят. Тъпчо.

Правителството НЕ се опитва да подобри положението на народа! Само сляп би видял в лъжите на Орешарски мерки за подобрение! Единствените мерки,които вземат министрите е да крадат и после през задния вход или иьход, както ги учи техния водач - мишокът, изпълняващ длъжността мин. председател против волята на народа!

Което се опитват да подобрят?! Това безумие, което допуснаха с бежанската криза! Давате ли си сметка на къде отиват нещата7 т.е. каква ще бъде следваща стъпка. Нещо да кажете с казуса с Коршум джамията в Карлово? Провокации, след провокации...Нещо да е спаднала безработицата?

Атака мълчи по въпроса.Що така бе Миме?

Я да видим сега 1.Увеличена минимална работна заплата. 2. Намаление на тока с 5%. 3. Върнато ДДС на фирмите над един милиард 4.Добавки за хората с най-ниски пенсии. А сега да ми кажете кое от тези неща не е за хората. Това за 5 месеца в пъти повече от тиквата за 4 години

За каква бежанска вълна е виновно това правителство ? Войната в Сирия гори от преди 2 години. Нали Ники еврейчето събираше опозицията тук в България. Отговорност на ГЕРБ беше да се подготвят за тази бежанци

втренчения е социопат.... или ненормалник... знам го от личен опит! толкова си е повярвал , че управлява синдикат, че е фактор в държавата и изобщо, че е нещо... ама като нищо.... буболечка-чка-чка...

Щото скача на Станишев, нали?

Тия се адаптират към "конюнктурата". Ще бутат властта. Ами после кои ще дойдат бе хайвани. Забравиха магариите на Боко и Дянков. Ама няма кой да поведат. И избори да има нащата са предрешени и тогава ? Пак ли гюрюлтии до дупка. Нямат авторитет в реалния сектор формиращ бюджета.

Kalin

Ми който не може да си купи Атака пазарува профсъюзи;-)Всичко е на тезгяха целта оправдава средствата;-)

"Обръщаме се към всички граждани събудете се." Не се знае като се събуди народа няма ли и на вас да бие един як шут, щото 24 години само папате и въртите далавери. Няма що, водили сте тежки синдикални борби, в следствие на които бяха тотално загубени всички социални придобивки. Браво!

Идеално ще е точно синдикатите сега да обявят стачка. Точно когато правителството реално прави точно крачка към техните искания за увеличаване на минималната заплата ,за повече социална политика. Ще ми е интересно с какво ще се се оправдаят за тази стачка. КЪДЕ БЯХТЕ НЕЩАСТНИЦИ КОГАТО ТИКВАТА СЕ ГАВРЕШЕ С РАБОТНИЦИТЕ А ?

Т. нар. от комунистите Тиквата преодоля икономичския колапс на бс, започнал с икономически спад януари 2008 г. Само свинете в Бългаиря не разбраха това. Освен това и аз мога да изтегля кредит, за да изпълня нечии искания, а той после да си го изплаща. Телетата от Позитано си изпяха лебедоват апесен и в момента са като ан заколение. Баста. Толкова цинизъм, антибългарщина и профния не бяхме видели до сега в политиката си. Дори по Тодор Живково време при целия терор и липса на свобди не е имало толкова комунистическа простотия, наглост и перверзии, както сега.

Абе вярно вас откъде ви събират бре от улицата ли. Какъв колапс бил преодолял тиквата. 1. Хилядите нови безработни 2.Хилядите закрити фирми. 3. Изхарченият резерв 4. Окрадените 1.5 милиарда здравни вноски 5.Падането на Бг във всички икономически класации 6. Спада на външните инвестиции.

КАКВИ СИНДИКАТИ -МИШОЦИ ДА ИМ ВЗЕМЕМЕ ГРЕШНИТЕ ПАРИ КОИТО ВЗИМАТ ОТ МАЛКОТО РАБОТЕЩИ МАЛКО КАТО ПИСНЕ НА ХОРАТА ВЕДНАГА СЕ ПОКАЖАТ ХАЙДЕ СИКТЕР ВЕЧЕ

Подкрепа???? Що ми е такваз Подкрепа дето малкият не крепи? Косьо свири в гербав хор... Бонус-синият отбор! Досега пък Орешарски само в социални краски! Синдикати- недоволни... Що така? От кво са болни?

Тези да спрат да крадат.Какво гледаха като се строиха волтаиците, най обикновения човек разбираше какво ще стане ,А НА ТЯХ ИМ БЕШЕ БЕЗРАЗЛИЧНО. ДА ОТГОВОРЯТ ЗАЩО СЪЗНАТЕЛНО ДОПУСНАХА ЗЕЛЕНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ КОЛКОТО ЕДИНИЯ РЕАКТОР НА АЕЦ.ТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ.

Тези синдикати съсипаха и разпродадоха заедно с управляващите 23 години правителства българската икономика.Къде ще обявяват национална стачка?Нима имаме икономика?И каква е тази социално икономическа обстановка не е ясно?РБ и ГЕРБ искат да вземат кокъла и да крадат отново.Явно с външна помощ.Това не са синдикати,а подлоги

Това не са никакви синдикати!Това са едни хрантутници,които живеят на гърба на народа.Те не решават нищо.Появяват се само тогава,когато има келепир.Присламчват се към недоволните и ги подтикват към неразумни действия и в крайна сметка те се облагоденствувт от ситуацията,а недоволните пият по една студена вода.

Айде бе хора, стига сте гледали децата отстрани - направете и Вие нещо!

Тези "деца", ако до тях сме опрели да ни оправят ,нямам думи МАЛОУМНИКО.

Децата са си деца навсякъде и винаги, а ти си явно червен безсемков глист-друг не би писал против наследниците си!

Малоумник е на майка ти сина (дъщерята).

Какво да направим: да свали сегашното правителство и да върнем бб на власт ? Никога ! Когато младите ясно формулират реално изпълними цели за ПРОМЯНА без бсп, герб и дпс и атака и посочат тактиката за постигането им, тогава ще ги подкрепя! Досега пиша всеки ден, че трябва промяна на изборния закон, операция "чисти ръце", премахване на плоския данък, санкции за офшорни компании и много други, ама никой не възприема. Това е моето виждане и аз държа на него , а не на крясъците и зурлите на площада !

АБЕ ТОЗИ ТРЕНЧЕВ Е КАТО ТОДОР ЖИВКОВ, ПРОТИВ КОГОТО МНОГО ПЛЮЕШЕ, А СЕГА КАКВО .... ПАК СЪЩОТО!!!

То не остана човек в тази държава дето не стачкува срещу Ореха.

Ореха е пътник.Вервайте ми.

Тренчев е доказано ченге. Но ако свалят Оряфа, няма да е зле.

Тези са като генерали без армия. Ама никой не им е крив. Продали са се за паница леща. Последният читав синдикат който разсипаха беше този на учителите. Сега я докарат някое миньорче, я някое краварче ама някой ако плати за масрафа.

А дано , ама на да ли???