Синдикат иска оставки в МВР

Най-големият полицейски синдикат иска оставките на част от ръководството на МВР по повод на катастрофата тази нощ, при която загина граничен полицай.

Обратно в новината

Коментари - Синдикат иска оставки в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за кои престъпници говориш - уточни. за тези, ли които прегазват като хлебарки бебета на тротоара, за тези ли които им дават кисело мляко за "ко праим сега", за тези ли които вземат пари на ръка?

А ти си един светец неземен ,нали !

Не е нужно да ти обяснявам. Явно си глупав..

В БГ само престъпниците и комплексарите плюят срещу полицаите!

Напълно съм съгласен и бих добавиля че ми напомнят за едновремешните профсъюзи. Ако цялата тази енергия я насочат към борбата с престъпността и опазването на обществения ред гражданите ще бъдат в пъти по доволни от полицията.

Полицаите както всички други в страна имат право на синдикати. Но нямат право да стачкуват могат само да протестират. Аз съм служил на турската граница, по това време беше оградена. Ж. Желев, Ф. Димитров и ИВ. Костов трябва да се попитат къде са оградите и др. съоръжения. Тоя ЗИЛ 131 преди 30-35 години е бил хубава машина (предполагам, че е на толкова години, ако не е и по стар). Депутатите нали дадоха милиони да си обновят автопарка трябва да мислим за тях. Полицаите да се оправят с каквото имат.

Колко синдикати има в МВР,че този е най-големият?

силно сам впечатлен че новините в българия са само за милиционери и цигани!

Полицейски синдикат?Що за животно и има ли то почва.Ами,че те за най малкото протестират,а каква работа вършат?Нима са допринесли за намаляване престъпността в България.Пият кафета,пушат цигари-ПРОТЕСТИРАТ,а задълженията си не знаят.Пълно ПРЕСТРУКТОРИРАНЕ и ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ПРОТЕСТИ.Който не му харесва -да си ходи-МЕРАКЛИИ за ХАЙЛАШКА РАБОТА дал Господ.

чета коментарите и не мога да повярвам Отново разделени , отново плюещи се едни други. Тия били паразити, ония били лежачи. А не трябва ли да се обединим всички- полицаи, продавачи, бачкатори и да кажем стига, ще ви избием ако не работите в полза на народа. Нашите политици точно това искат слаб, гладен обезверен и разделен народ.

щом са ченгечийски комунисчета......направо на съд...

Пенсионната система е във фалит. В момента около 60 % от парите за пенсии, не идват по линия на социалните осигуровки, а чрез бюджета се ВЗИМАТ от политическите ЛИДЕРИ чрез данъците. Заложената бомба в пенсионната система е ТАКАВА, че след около 8 год. представителните политици (ЛИДЕРИ) ще ТРЯБВА да взема кредити, за да МОГАТ да плащат пенсии. Засега около 6 млрд. на година е дефицитът. След 10 год. максимум ще останат да работят ОБЩО 800 хил., които трябва да изхранват 6.2 млн. Пенсионната система в България е КЛАСИЧЕСКА финансова пирамида, при която само ПЪРВИТЕ печелят. Има огромни групи от хора, които ПОЛЗВАТ "преференции". Има огромен брой служители на МО, МВР и МП, които РЕАЛНО работят или са работели в УСЛОВИЯТА на трета категория труд, а се пенсионират или са се пенсионирали на възрастта на кадрови войник или патрулиращ полицай. Необходимо е ДРАСТИЧНО намаляване на групите, които имат ПРАВО на ранно пенсиониране. Огромен е проблема с работещите в бюджетната сфера, чиито пенсии се ФИНАНСИРАТ от данъците на ОСТАНАЛИТЕ работещи. В момента в България има над 769 хил. души, на които им се дава заплати от бюджета, от тях над 430 хиляди лица са наети в държавният бюджет (над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт) и не генерират БВП, за разлика от останалите засега само 1.32 млн. работещи. Общо работещите в България засега са 2,09 млн. но след 10 год. максимум ще останат да работят ОБЩО 800 хил., които трябва да изхранват 6.2 млн. Това е почти пълен икономически, социален и политически ФАЛИТ сега, а само след 10 год. този ФАЛИТ ще е ПЪЛЕН.

Това паразитиращо ведомство отдавна трябваше да бъде разформировано! От 55000 търтеи единствено пожарникарите и граничарите си вършат работата, останалата паплач на къра и който оцелее! С бюджетните пари пилени за тези безделници, кметствата могат да разкрият местни шерифски звена за опазване обществената сигурност!

Българските граждани са най-бедни в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но видели ли сте ги истински да протестират? Не, няма и да ги видите защото не могат да си го позволят. Целенасочената политика по-обедняване на българските граждани се ръководи чрез различни уж европейски директиви. Забележете въпреки, че българските граждани са признато най-бедни, голяма част от стоките и услугите са с по-високи цени от средноевропейските. За да оцеляват, те са принудени да работят непрекъснато при ужасни условия на труд, при масово погазване на всякакви трудови норми, без да смеят да се оплакват, без да смеят да си потърсят правата. Техните синдикални лидери, ако могат въобще да се нарекат така, ще видите сред редиците на управляващите, окичени с най-високите държавни отличия, но не и сред работниците, не и на площадите, не и в първите редици на протестите, защото истински протести и истински синдикати нямат, и Демокрация нямат, защото Демокрация означава само едно - ВЛАСТ за ГРАЖДАНИТЕ (Швейцария, Исландия)?!...За пенсионната система нищо няма да Ви кажем?!

.... Броят им за всеки тон полезен товар е по един човек, но не повече от осем. .. --- а стига бе! нас като войници и бригадири ни возеха по 20-30 и кво от това? това да не е децка градина? ----

Така значи!Да се монтират дръжки в каросерията на тези стари и скапани камионе,така че хората да се държат за тях,а не да се подмени цялата тази остаряла техника.В същото това време тези 240 нехранимайковци се возят в скъпи леки коли,закупени с парите на народа. Това ли е вашата демокрация господа управляващи? Ако е такава по-добре е да не същ- ествува!

абсолютно сте прав за "депутатите". Не разбирам, защо всички виждаме тяхното безхаберие, а нищо не можем да направим

Синдикат на полюцийте, ха ха ха ха, той се бори за пенсиониране преди започване на работа и за по две женски дупета на всички умиформени прасета. Синдикат на бакшишите и паразитите с фураж ки, маде ин булгураде

Катастрофа! Е,И? Стават постоянно. И се установява виновност- причина ... И много често вината е на водача. За случая, някой наясно ли е, чия е вината. Героика, сълзи, тъпотии . Алкохолна проба, спирачен път, скорост - къде ги фактите? Безумно просташка държава на зомбирани дебили.

Загиналия е шофирал руската таратайка, не е ли негова вината тя да се обърне и да го убие. Защо трябва да се търси вина другаде?

Да се поставят дръжки на всеки полицай а да се държат другите за него. Не е допустимо да има синдикат на полицаите, войниците и агентите. Силовите структури не трябва да диктуват условия. Къде се е чуло и видяло такова нахалство по света. Тези, които са си сложили главата в торбата трябва да изпълняват безпрекословно всяка заповед. В силовите структури е възможен летален случай, те не са самодейни концертми състави, за които да се осигуряват комфортни условия на труд. Затова ги пенсионират на 45 години. Синдикатат им да се забрани незабавно, а лидерите да се разстрелят. ЗИЛ 130 е от втората световна война. Такива бракми няма ве дори в Идиотска Куба.

уйо затова ги пенионират по рано защото са с ограничени човешки права и превилегии и мрат като мухи заради кавали като теб дето избирате в парламента себеподобни индебили като теб

OSTAVKI VEDNAGA VEEEE!

..........Чърчил бил казал знаменателната фраза че "За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи".................... ---- винаги съм бил против скапаният остров и смятам че поне трябва да се премести по-далече от Европа-та, но смятам че ако в София започнат да садят картофи, царевица, лук, жито, марули и други полезни неща, а не да управляват страната ще е наи-добре. управлението да се прехвърли в северозапада на бг-то или в Истанбул или дори в Москва! там знаят как! ----

щях да те подкрепя, ако не беше споменал Истанбул. Не дърпай дявола за опашката!!!!

Нека да позная! Местан забравя като дете политическото минало на ДПС и иска да скрие липсата на елементарна компетентност като свали противниците си с нелепи послания. Наистина наивно! Местан разчита РБ,ГЕРБ и ПФ да бъдат толкова глупави, че да подарят властта на крадливите, некомпетентни и нагли БСП и ДПС?! Значи , може да са много тъпи, но нямат качествата на ДПС и БСП. Днес повече от всякога е ясно, че дори най- тъпите политици няма да са такива предатели, за да оставят ДПС на власт. 25 години организирано бозаене от държавното виме стигат!

Голямо нещастие. Най-искрени съболезнования на семейството. Едно нещастно 4-годишно момиченце ще помни своя баща съвсем смътно. Подкрепям бащата на загиналия полицай. Тези 240 търтеи трябва да разберат най-накрая, че не може така да продължават. Може би с парите от една лимузина за дебелите им дупета ще се купят поне три подходящи високопроходими машини. Дали трябва да се избере удобството на депутатите или сигурността на границата ни. Проста задача, която е непосилна за управляващите. Към дир-а: оставете хората спокойно да изкажат съпричасността към болката на едно нещастно семейство.

Pesh0

прибирали са се от работа . и са катастрофирали . На кой не може да се случи. Заради тези беди искат да се пенсионират на 40 години.

Pesh0

добре де , след толкова минуси ме навихте , полицаите , да се прибират пеш .

Pesh0

по добре Исус Христос . той е по виновен за разделението и имигрантите от Министъра . Опри се утре в някоя църква и заведи делото

така е разбирам някои бежанец да е стрелял по него да са гонили някои нарушител а то кво свършил наряда- после хапка пиика извърнали се толупите и аиде застраховка !

Pesh0

какво разбираш по 100 бежанци пропускат на 24 часа . Аз съм бил граничар и за 2 години 1 не мина .

на тея на трябва да им се плашат застраховка,служебня им ангажимет е бил приключил и са си патували към вкъщи,да видят зила какви застраховки има !

ами да правилно утре на някои милиционер ще му паден саксия на главата и хоп - застрахователно обезщетение за злоуполука при изпълнение на служебни задалженя

всеки има отговорност,защщо вие да нямате

Pesh0

И кой ще съдиш ? Шофьора е починал . Кой е виновен , според теб .

Буда Тиквониев ще бъде изяден от своите!?!?

Pesh0

И народа иска оставки в МВР . На тези които пропускат емигрантите . На тези които пазиха правителството на Орешарски . И на тези които не вземат по 20 лв като ви спрат в колата .

Берова пее песента "Кой ограби България" ? Иде време когато народа ще я запее с гняв ? Кой разруши България,Кой прогони българската младеж, кой ограби България, тази наши люлка и съдба,кой продава днес земята тази наша свята земя, кой прокуди хиляди чеда, Кой окраде България, Кой излъга за общия европейски дом ,Кой ограби и разруши България. На този въпрос ще трябва да отговорят рушителите на България. Денят ще дойде.

Лъсна факта, че пазителите на "ценностите на нашето евро-семейство" и на "Шенген-бариерата" в БГ-то ги "извозват" със ЗИЛ. И БГ-шефовете им се радват, че е бил "бордови" ЗИЛ, а не ЗИЛ-самосвал и затова повечето са оцелели. И ако са ги "пре-дислоцирали" (не дай си Боже) с автобус Мерцедес, милиционерстващите тук във форумо щяха да скърбят за Мерцедесо, а не за само за парите, които ще вземат наследниците им....

Пропуснах: 1. Мир на душата на загиналия, пострадалите да се оправят бързо. 2. Радвам се, че двукраките екземпляри, които пращат не само "милиционерите", а и цял народ на лов за маймуни с трици, в момента са в дългосрочна заслужена ваканция.

Аз пък искам оставка на комунистическия МВР синдикат...!!!!!! И на комунистическото недоразумение и все още Главен секретар Лазаров...!!!!!!

Ти заБлуда Тиквониев ли си?

Това да не е псевдонима на Станишев?

синдиката много късно се е сетил за оставки. Трябваше да се активира още при провала на спец операцията по делото Лясковец,защото има убит командос и полуневинен в ловешкия затвор.

извинявам се ако не съм видял!!! ако някой някъде е видял кастинг знам че няма такава дума ),конкурс интервю или каквото било друго нека каже

За какво точно става въпрос??Какво точно интервю или кастинг?

А дали не е скочил в движение да се спаси от страх и да го е затиснал камиона????Има и такава версия!

Няма да разберем никога,заради застраховката на полицая!Трябва да се изплати на близките му и при определени условия за спазване на безопасността на труда!

бе прост си като пиян циганин от село. Застраховка така или иначе се изплаща - защото е загинал по време на изпълнение на служебните си задължения. Дали е скочил преди или е паднал в река ли какво е няма значение. Моли се децата ти да не вземата такава застраховка, ако въобще си намерил с кой да се размножиш като ти гледам акъла..

Имал ли е колан този човек???Ако е нямал,пак да се чудят защо е изпаднал от кабината и го е затиснал камиона!

ЗИЛ с колан виждал ли си ? Или циганин с очила ?

Ама гледам твойта не го е затягала кат та е зачевала!

как няма да мине колата преглед като е на мвр кож знае каква таратажка е била *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

семейството му! За това че в такива условия са ги возили с товарен автомобил е повторение на това което десетилетия бе част от ежедневието на армията ни. А именно по време на учения, денем и нощем, при всякакви метеорологични и климатични условия, превоз на хора с товарни коли с висока проходимост и движение по изровените горски пътища на колони от натоварени с хора, боеприпаси и оборудване транспортни коли, не рядко с прицепи или прикачено към тях оръдейно, инженерно или свързочно въоръжение и тежки машини. За това няма разлика от начина на транспортираянето на граничните полицаи и личния състав от войските. Друг е въпросът, че има достатъчен брой леки автомобили с висока проходимост които могат да бъдат използвани за тези нужди на гранична полиция, а не да стоят по складовете и да бъдат продавани, чрез циганите, за скрап.

Пишете минуси защото това не са били полицай а военнослужещи, и те не се броят за хора, така ли?! Ами нали и те са от майка раждани и тогава, какво?!

Не е нормално в 21 век полицаите да ги возят като животни в камион с пазарна цена 3000лв. по 15 човека,а депутатите да ги возят сами в коли за по 150 000 лв!!!Това е безобразие!!!

damn е аз всеки ден се возя в метрото с 200 човека хм и даже си и плащам ..,..,.. , и си прав не е редно да се возят сами трябват им по 2/3 полицаи от тези дето ги возят като животни .

По този път с депутатски мерцедес ли да ги транспортират??? Това не са жълтите павета,минавал ли си по тези "пътища"???

tozi

Това го казах преди много години, когато лейтенантите чопреха семки на площада и пратиха жените при Фернандел да плачат за заплати на мъжете си.

еххх правилно е да имате филтър само че е правилно е да публикувате и правила

Зная ли някой защо Булсатком спря сигнала

заради снега ,,, отиди махни снега от чинията и си номер 1

Сърдечно благодаря!Желая хубава и спокойна вечер.

е кажете ми сега защо ме изтрихте ? ?? какво неправилно написах > ?? ? ?