Синдикат "Образование": Трите власти да забравят интересите си и да гарантират гражданския мир

"Дестабилизацията на държавата не е от полза за никого, диалог с викове и насилие не се води!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не става много ясна позицията на СО ПОДКРЕПА по повод протестите срещу правителството и Гл. Прокурор.

Цялата пасмина крала и убивала народа долу вън от власта комуношизоидите и техните масонски клонинги,сателити,мутри,продажници,мутри,тулупи-чужди агенти в затвора!България,народа,конституцията и суверинитета са изтривалки пред входовете на партийнофирмените им централи и офиси. Превърнаха България във експериментална площадка. Следващите кандидати задължителен психо преглед и полиграфически тест който да бъде онлайн достъпен за електората!

Достойна позиция и умни думи.

трите власти за да гарантират гражданския мир, и спазването на конституцията, трябва да озаптят мераците за власт на радев!

ТА ТОВА Е ОЧИВИДНО ЗА ВСЕКИ МИСЛЕЩ ГРАЭДАНИН НА БЪЛГАРИЯ.ИДВАТ ИЗБОРИ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗРАЗИ ПРИСТРАСТИЕ.ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА НЕ РАБОТИ В ПОЛЗА НА НАРОДА НИ,А НА ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ!

Какъв мир докато има червено маймуни. Докато обществото не се изчисти от тях няма да има мир и спокойствие.

Образование няма, ама синдикат има! Или понеже и ТОЙ е прост и вие сте прости, та се разбирате.

Видяхте ли бе, баламурници! Колко лесно ви манипулират! Всеки има право да протестира. В много случаи с пълно основание. Но като видя в първите редици Мая Галева Костинбродска, Татяна Дончева Мултигрупска, Румен Петков (КГБ агента), Александър Томов (Лупи), и оня пРезидента с юмручето, агитката на ФК Левски (Южна Дивизия), как да им вярвам и да съм там редом с тях. Аз съм протестирал по времето на диктатора Тодор Живков пред Кристал и на 4 ноември 1989 год. пред Народното Събрание против обгазяването на Русе, рискувал съм кариера и затвор. Та тези, които изброих просто не са в моя "коридор". А Глупака Христо Иванов налива вода в мелницата на БСП и Мафията, за да вземе сега предсрочно някакви 25 депутати в НС. Да се сърди на неговия колега "бай хуя" Радан Кънев, който разби дясното два месеца преди изборите и лиши 300 000 души от представителство в парламента. След 7-8 месеца има редовни парламентарни избори и тогава всеки да гласува за когото пожелае. В крайна сметка всеки народ си заслужава управниците.

Напълно си прав.Точно тези бивши политици които са на протеста в първите редици навремето създадоха мутрите и групировките но отпаднаха от хранилката и сега виждат шанс да се закачат пак за нея.

към протеста, не значи че те го организират Протеста е свободен, всеки може да отиде. Да си чул Мая Манолова да държи речи на протестите?или Дончева, или Петков, или Томов ясно е че искат да намажат, ама протестите на са заради тях Ако искаш наистина да разбереш защо излизат протестиращите, иди и ги питай Троле!

Бая дрога се е продала из София. Много дрогирани и лумпени на протеста.

Стига сте угодничили на Борисов бе отрепки. Българските учители не подкрепят хунтата на Борисов самозванци.

Учителите станаха най-големите търтеи и галеници на тиквенската власт! Пак за заплати ли плачете?

Никой не ги пита учителите за тази манипулативна подкрепа от името на синдиката. Това не е синдиката, а неговите управници.

От Синдиката "Образование" към КТ "Подкрепа" отвориха бузи широко

Хайде още едни тюфлеци изпълзяха да лижат еди какво си на мутрите. То ако имаше синдикат "Образование" нямаше да е разкапано образованието. Не бях чула, че и такива Бойкови хрантутници имало, ама си обяснявам защо "реформите" в образованието и науката са безумни. Тези ги правят, така че пари да няма нито за образование, нито за наука. А синдикат "Наука" ще излезе ли с призив (ако има и такъв де, не знам).

какви сте вие, че да се поставяте на пиедистала за водене на диалог...с народа!?! от тия диалози са на това дериже... диалога след прдсрочни избори

Айде още едни гъзолизци! Колко ви платиха?

"Внушаваме им, че агресията и омразата, проявите на гняв не градят, не водят към добро, а вредят и рушат хармонията в отношенията между хората и в обществото. " Мисля си, че с подобен мироглед, синдикат "Образование" не би могъл да възпита Васил Левски, за Когото става дума по-надолу в текста.:(

айде излезте да ви видим, колко сте тези загрижените за мира и ГЕРБ? И излезте няколко дена подред, часове наред, деклерации, от услужлуиви чиновници на държавна заплата е лесно да се пише

Учителите правите всичко за своите ученици.Е,сега те са по площадите,идете при тях!

То тези не са учители, а хрантутници на мутрите, за да отклоняват пари от образованието. За това им се плаща порядъчно. За това сега треперят да не им истинат местата, което ще е факт. Освен властта ще се ревизират всичките нейни подпорни патерици, включително и синдикатите.

е политика на правителството от доста дълго време! Наред с корупцията може да се изредят и следните причини: - Опрощаване на дългове на приближени 26 млрд. - Безнаказаност на приближени - продаване ( подаряване) на суверенна територия на приближени - ограничаване свободата на придвижване на територията на държавата - Незаконно презастрояване на бреговата ивица и отдаването и на приближени - погазване на природата на България - създаване на етническо и междурасово напрежение. - Вменяване на задължения на БЪЛГАРИНА - ВМЕНЯВАНЕ НА ПРИВИЛЕГИИ НА ЦИГАНИНА! - Никаква социална политика за българина ( само за циганина) - затваряне на лечебни заведения ( пример в скградата на една окръжна болница, която е пред затваряне, има 4 проспериращи частни болници под наем) - Здравеопазване под всякаква критика! - Избирателно прилагане на законите към нарушителите - Апартамент гейт - Вила за гости гейт - Който си върши работата добре отива във Валенсия Та да се върнем за дестабилизирането! Според мен, последните дни са една малка част от натрупващото се през годините. Просто безочието и помитането на всичко, което пречи на управляващите е самото дестабилизиране. Да обърнем малко внимание на изказването на Борисов след чупенето на министерството. "Чупете и какво като чупите, то е държавна собственост" Това малко или много говори, че той нехае за държавата , а ...... , направете си сметка!

че това никой не може и не иска да го гарантира. секи си огни интереса. НАКРАЯ ШЕ ИМА ПОБЕДИТЕЛИ, УМРЕЛИ И УПОТРЕБЕНИ. ЕКШЪН ТАЙМ.

Защо се изказвате от името на членовете си бе синдикати. Това е непочтенно.

Ние ви подкрепихме,когато искахте увеличение на заплатите.Сега вие ни подкрепете и покажете ,че сте истински будители,а не послушковци на Борисов за някой лев повече.А и не забравяйте,че ние плащаме частните уроци.

Помните ли кой беше замесен със Синдикатите- тъпакът Рейгън и мафията там.Имаше документален филм за това.

Какъв граждански мир, бе, дришняри. Протестите са си мирни. Просто хората изразяват гражданската си позиция и имат много ясно искане - оставки на правителството и главния прокурор. Веднага щом стана напечено, тулупите се вкопчиха във властта като за последно. Започнаха да бълнуват за гражданска война, палене на партийния дом и рушене на етническия мир, ама не вярвам много хора да им се връзват на глупостите.

стачкувайте мирно и тихо, ако може наум и по домовете

не ща тия дърти рептили да представляват българските учители млади, умни, самостоятелно миислещи хора дреме им какви ги плямпат баби комунистки синдикалистки

На 17.07 ще се състои първата среща на живо , а не онлайн на тулупите от ЕС- та и Бойко се готви да заминава там и да ръси умнотиите си- нали е любимец на германците и без него европейското у нас ,,загивало,,.

Гзонсуратя защо да не си го покаже гьонсуралъка и на живо че може да му е за последно....

Защо си мисля, че въпросът е да излезе от България официално, пък после иди го хвани да му търсиш отговорност.

прави са, тиквата да прибере милиционерите от площада ...

божков ще врътне кранчето няма кой да ходи без пари на протести който плаща, той поръча протеста

няма протестъри няма полицаи

Тия пък що не си гледа непрестанно покачващите си пари вемани о бюджета за да продължават да изкарват негрмотни ''завършили'' ами седнали акъл за нещо друго да дават когато нямат акъв и за себе си.. Ей такива хрантутници да не се врът между реално протесиращите хора които не им вярват и на тях и за ова сами решиха да си извоюва нормален живот нез бутри и хранутници.. Много ''учени'' пък не проумели че държава отдавна няма според определението на същността на думата така че логично нищото не може да се дестабилизира.

синдикатите се създават, да могат партиите да прокарват социалната си политика по-лесно тристранки, ала бала не сме го измислили ние два са синдикатите в България, на комунистите и на тренчев, сиреч пак на тях ако нещо някой синдикат прави, той винаги го прави в полза на комунистите други синдикати в България няма и никой няма да позволи да има

Българското училище в момента е инкубатор на дебили , наркомани и чалгаджии.Една малка част не се вписва в тази щампа , но тя почти 100% се изнася зад граница.Беше време когато бяхме в челните места по образование, а сега кретаме някъде на опашката.Произвеждаме висшисти на кило но без никакво качество.И когато дойде един такъв в производството , гледа като теле и премигва неразбиращо.Ако има желание след няколко години може и да понаучи нещо ,но няма кой да го чака.

Алооо, управляват ни политически дебили, контролирани от жестока мафия.... държавата я дестабилизират Берлин, Чекемджетата и Джуджетата, не протестиращите.

"За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твойте кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно".Много вярно ги е завещал думите Апостола Васил Левски.Ако искат да чуят и изпълнят завета, хората ще сме доволни и щастливи.

Позволихте българските училища да станат свърталища на НПО-ТА, съсипахте образованието за да създавате неграмотни,но послушни хора.Нахнете си първо мякащият министър и калинките в министерството.

Аз не вярвам ,че това е позицията на българските учители . Това е позицията на няколко платени подлоги , който много нагло се опитват да прокарат тезата ,е представляват цялото съсловие . Това е поредния гнусен номер от страна на властта да запази статуквотот . Какъв мир , какви глупости ? Кой подбужда към насилие ? Протестиращите или статуквото ? Аман от продажници и родоостъпници . За някой лев на месец сте готови да продадете бъдещото на собствените си деца .Срам и позор сте за цялата държава !

опитват се да замажат гафа на радеф

Чакам сега и Янка Такева да се включи в хулите срещу протеста, че нали щерка и е служителка на ББ.

щот някой трябва да измие сурата на радев да замаже работата, че е метежник че съветниците му не са над закона че божков като му друпне каишкаата и да вика> мафията вън, да изринем мафията от властта а думите на Божков > няма леви. няма десни, всички срещу мафията, корни ги изговори а сега да се обединят

и 40 минуса да сложите записите от телевизионните предавания стоят може да ги гледате кой в колко часа какво прави разговори площадни речи, юмруци, четене и призиви на корни

Ами то саде глупак може да стои и да гледа мутренските телевизии че като боко шубе го гони да отиде и да види реално кои и за какво протестират..

щот румче се осра сага да замазват

Сега е ред и на други синдикални организации да охулят протеста с писма по поръчка, това не е нещо ново, а стара комунистическа тактика. Време е например МВР синдиката насред собствения си протест да охули гражданското недоволство и ... после да се чуди защо по форумите всички псуват милицията ...

Нова серия на стар филм "За едно шалче в повече! ". И какво имаме насреща - неграмотност, невъзпитаност, незаинтересованост, "Дистанционно образование" И милиони българи зад граница ... :(

Аз ли нещо не разбирам, но защо все за мир говорим????? Да не сме във война или да е имало размирици???????? Има МИРНИ протести!!!!! Какво толкова необичайно се случва в момента в държавата???????

трите власти няма да е зле да се спретнат, и да започнат процедурата по импийчмъндосването на российския кавал който се пробва да направи преврат!

Пак не рразбрах- тези за колко са ги купили за да се изкажат така?

Питай Божков. Той е по купуването.

Поредните платени гешефтур-тиквеници. Оставка, помияри!

Забравили са да напишат и "Да живее Боко тиквата".

То се чете ... между редовете.

да кажат> радев сгафи и дава надзад

Кой бръсне синдикатите за слива?