Отстранен е един от синдиците в КТБ

Отстранен е един от синдиците на КТБ - Лазар Илиев, показва справка в Търговския регистър. Синдиците Ангел Донов и Кристи Маринова запазват длъжността си.

Обратно в новината

Коментари - Отстранен е един от синдиците в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синдиците подписват всичко тримата заедно.Няма как само един от тях да е виновен за каквото и да е.Нещо друго трябва да има.

Ами синдиците да внимават.

d4

Чудно ми е кога бантустанеца ще се усети, че го правят на идиот??? И не само по повод на КТБ.

като публикуват ''грешни'' списъци без да са се консултирали ;)

И да не би вече да е в ареста? Дай Боже такава справедливост на връх 3-ти март?! - Не е за вярване. По-скоро са го пуснали да си ходи по живо по здраво по празниците, от там към някоя топла офшорна дестинация да си харчи парите ни.

гледам сутринта по всички телевизии - приоповдигнато настроение, кипи от патриотизъм, увещават ни до един, че трябва тук в тази кочина да стоим. Кой назначава тези синдици, не може ли да им се правят проверки, а то минаха почти две години - всички следи се заметоха и - отстранени. . Радвам се че не съм тук - да ми храчат в лицето.

пак ни замазаха очите. Защо го правят, това е наглост, знаят, че знаем ако не цялата6971, то част от истината. Идиоти и крадци ни правят на идиоти. Този, както и всички тогавашни синдици са за затвора.

Смяната е заради имена в списъка . Най-вече заради Президента Плевнелив . Пак скриха ИСТИНАТА . Къде е ДАНС ???

Заличаване на следите! Тия синдици кой ги сменя и назначава- Фонда ли или свищовската калъфка?

Спящите красавци от дир - сменете снимката. Айде наздраве! И честит празник...

ДИРници, спите на празника! Тоя на снимката е Гочето, главсекирата у МВРето... Галфони на всяка крачка, то да не се чудим защо КТБ ще бъде ошушкана до лев. Щото ей такива дето списват и дето ги гледаме все да вясват в пейзажа... Честит празник на патриотите!

И на час по лъжичка - може някой пак да се върне от Сърбия и никой няма да забележи и реагира. Лазар знаеше да лази. Днес ни люто мрази. Но пак да не полази. Така е то в живота роден - като не цениш гласът народен. Днес и утре си синдик, а вдруги ден - голям ритник. В проза - такива си мислят, че 3-ти Март е ден за превеждане на заплатата в дебитните карти...

Това на снимката , май е главното на вътрешните работи, ама нейсе...то всичко го е ударило през просото.А синдиците и не само те си палач за ареста ,но я няма Лаура Кьовеши.За съжаление!

А милионите дето ги гушнаха докато ''работеха'' дали ще върне??Явно има следващ на държавната софра защото при герберасите ''отплатата'' за лоялност винаги я плащаме НИЕ а на опашката им има много чакащи

А при комунярите кой я плаща?

а има ли разлика между "комунярите" и "герберастите" ???