Лагерът „Джунглата“ край Кале е окончателно премахнат

Стихийно възникналият бежански лагер край Кале, известен от години като „Джунглата“, е окончателно разчистен, съобщиха френските власти, цитирани от Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Лагерът „Джунглата“ край Кале е окончателно премахнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕТО,ЧЕ ЗА ЕДИН ДЕН С НЯКОЛКО АВТОБУСА,БУЛДОЗЕРА И ПОЖАРНИ СЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА СТИГА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ. А ДЖУНГЛАТА В ХАРМАНЛИ И В СОФИЯ?? И ПОЖАРНИ ИМАМЕ И АВТОБУСИ -КАКВО НИ ЛИПСВА???ЦЯЛА ЕВРОПА МОЖЕ ДА СЕ ИЗЧИСТИ ЗА НЯКОЛКО ДЕНА АКО СЕ ДАДЕ ЗАПОВЕД. АМА НЯМА КОЙ.???

И какво са направили по същество? Разнесли са нашествениците по-равномерно из Франция, за да присъстват навсякъде и да бъдат готови за бойната мисия, с която са пратени. Както се казва - мечешка услуга, но пък съвсем според плана и целта на занятието...

Харесва ми думата "окончателно" в текста. Звучи някак си солидно, по немски. Примерно "окончателно решение". Ех, мечти, мечти... Да ги извозят към Африка. Там да се множат, не тук. Да си оправят корупцията и да използват милиардите, които им се дават и ще им се дават. Нека им дават, нямам нищо против, но да поемат и отговорност за самите себе си.

Вече цяла западна Европа е джунгла.Законите на джунглата вече са в пълна сила,оцеляват само богатите.Бедните и необразованите са обречени да изчезнат

Австрийският съд отмени присъдата на мигрантът, който изнасилил 10-годишно момче, щото той не е сигурно дали е разбирал, че детето казва "НЕ".

Сърбите са на ход, майката на детето е сръбкиня. То и затова се е раздухало, защото тя не си е мълчала, ако беше австрийче детето щяха да го потулят. А при сърби срещу афганистанци аз залагам на сърбите.

с няколко взрива и множество умишлени пожара...., ...всичко мина мирно и спокойно...

А,Джунглата във Харманли,кога???

Джунглата ...........................

Френското правителство дали е реквизирало тук-там някой хотел, или замък, както правят в Италия, за да настаняват 'клетите бежанци'?

Живея в САЩ и наскоро чух по радиото за случай на иракчанин, който е работил за САЩ в Ирак. Разбираемо е попаднал в черния списък на ислямистите, които са направили опит да го убият. Той поискал убежище в САЩ и такова му било отказано. Наскоро е намерен убит. Та защо американците отказват убежище, на собствените си лоялни служители, а Европа отваря широко врати за тълпи съмнителни типажи?

за САЩ всеки е ценен, докато е полезен... Там няма приятелства и лоялност, има само интереси.

По целия свят кой командва какво да се пише добро или лошо? Едни дето са божи народ. Те си служат с психиката от създадени от тях религии - ислям и хиртсиянство. В Израел стрелят всеки опасен. А в Европа, а и в Америка всеки задал дори исамо за заплахата от чалмите е осмят, очернен, оплют, заклеймен от медийте, ако не и арестуван от властта. И що така? Само че за да се стигне до правилни решения трябва да се анализира точно. А за точне анализ се иска проницателност и дори мнителност в днешно време. Защото медийната схема за цензуриране е огромна. И се играе със психиката на гоите, които са длъжи да слушкат. Нали в библията си писано КОЙ е начело. Затова докогато има религии на книгата дотогава ще има и посредственост. А от нея и останалите неправди.

Не мога още да си отговоря на въпроса защо разичните народи в Европа са длъжни да отглеждат тези паразити?!

Защото им потрошиха страните и им изсмукаха природата. И това са сегашните "богати", които са станали такива благодарение на робството и колониализма. А конкретно такива са: Великобритания, Франция, Германия, Белгия, Холандия. ИЗброените обаче не са свикнали да плащат сметката, а да я дават на другите. И сега я дават на нас.

Вярно, но само отчасти! Тези страни отдавна не са колонии, получават милиарди и въпреки всичко не са мръднали! Идвайки в Европа, орките ясно показват защо страните им са такива - най-вече заради тях! И нека не забравяме, че "богатствата" им са придобили стойност именно заради Запада - кой измисли как и за какво да се ползва нефта? Иначе арабелите още щяха да яздят камилите върху океани от петрол!

Странно, Германци, Белгийци, Французи, Англичани ли научиха чалмите да се плодят като хлебарки/пример Ливан/за да завземат територии владяни векове от християни? Те ли ги учат да не работят, да чакат на готово, да се корумпират......хайде бе, все едно да обвиниш българите, че мангалите се плодят като хлебарки от 12 годишни, не учат, не работят, лъжат, крадат, убиват за 5 лв., не плащат ток, вода, осигуровки.......Е, не се чувствам виновен.

СТРАННО Е ДАЖЕ ТОВ СЕ И ОБСЪЖДА ! Или може и да обсъжда , ама и да е така понеже целия ЕС са васали тряба да търсят причината - защо бягат тези хора от своите родни места - а знаем ,че камъка си тежи на мястото си .ф НЕ БОМБЕТЕ ТЯХНИТЕ КЪЩИ и те няма идва при вас да ги храните и няма да спът с жените ви - НИМА ЗА ТОВА ТРЯБВА ВИШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Иванушка (дурачок), поне начално образУвание завърши!

Има и още бисери ;-) : -не бомбете -няма идва -да спът -више

Не разбирам напълно - само в Сирия не е знайно кой срещу кого се бие. Уж Авганистан и Ирак са си демократични страни, чийто правителства са подкрепени международно. Тогава, защо изобщо се разрешава на авганистанци и иракчани да населват Европа като бежанци? Бежанци от демократични системи??? Да им се отказва още на границата и да се връщат към демокрациите си.

И защо е била нужна тази вандалщина? Нужен е далеч по-строг контрол - клойто пали, директно да се връща в държавата, от където е тругнал.

Проблемът не е в емигрантите. Те идват насам, защото социалните системи на Франция и Германия ги хранят - без да работят, просто защото са там.

Окончателно е разбита на по-малки джунгли, които така ще се слеят с местното население, че малко по малко всичко ще си стане едно глобално село тип гето.

И какво стана сега? Метастазите на рака плъзнаха по тялото на Франция. Няма спасение, ако не се изчисти до дъно.

А лошата новина е, че приматите, които обитаваха тази "джунгла", не са премахнати от Франция и Европа, и ще продължават да създават нови "джунгли" в местата, които обитават!

К-во да праиш?!! Интегрирали са ги. ;-)))

така ли, и ко чекаха 5 години досега? не че разселването е решение. направиха злото още по-зло. и е нарочно, никоi да не ми казва, че досега е било невазможно да ги махнат. и така ги махнаха, че скоро пак ще пищят от тях.

...от коИе сЕлО си ма, лелче?!

Браво на французите, не им давах по-малко от седмица! Явно нямат бхк, т.е фхк и не са спазвали много-много правата на мигрантите!!! Лошото е, че не са ги изхвърлили от ЕС, ами са ги разпределили из страната си, но то вече толкова араби и негри има във Франция, че още неколкостотин хиляди няма да ги усетят! Нашите да вземат пример от Франция - родината на хуманизма!!!

Така се действа срещу развилняли се мигранти. У нас като не са доволни от условията, да се връщат откъдето са дошли!

Лагерът е премахнат, но паразитите са разселени в страната.

И сега едни бързи метастази... Като се нараждат едни черни дечица... Щото на тия енергията им отива само за размножаване. Те за друго не мислят-нали ние ги храним...

У нас след 2 мандата на гроб всичко е джунгла. Дето и да кацне бежанец вика тук не става и бяга. Ама нашите власти гащи събуват и обещават на ЕС. От наше име. Идват изботи. Ден за наказание. Да накажем европедеразите дето крадат еврофондове и обещават срещу това да затрият народа и държавата.

а у нас кога ще се разчисти харманлийската джунгла?

Няма вече Харманли, има Кхермаллах.

+100