Симеонов: Дано концесионерът не се откаже от втория кабинков лифт в Банско

Строителството на втория лифт е възможно, но работата все още не е свършена

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Дано концесионерът не се откаже от втория кабинков лифт в Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

„Зелените“, които се финансират от чужбина, нарочно саботират усилията на всеки инвеститор, за да останем без инвестиции и работни места!

Само у нас може да се пречи на инвеститор, който иска са построи нещо полезно за всички ни.

Този "зелен" рекет от страна на политическата партийка "Зелените" и Христо Иванов трябва най-накрая да спре, защото няма да останат инвеститори в България!

Зелените вместо да пречат и скачат срещу всичко градивно , да се заемат сега с мониторинг на действията за втори лифт, каквтото трябва да им е работата всъщност

уф, отпуши се, ще се строи!

Дупето на Цеко Минев става все по-чисто от непрекъснатото лизане от страна на мутрополитиците....

Какво може да се очаква от един продажен и корумпиран мангал, облечен във власт?!

Не е в лифта проблема , проблема е в промяната на устройствения план за Пирин който ще развърже ръцете на алчната за облаги сволач!

Маститият лобист снове между Сл бряг и Банско. На морето стимулите идат бавно, мъчително бавно и ангажират с почти постоянно присъствие. Парите трябва да се "заработят", няма как. В Банско авансите по лобистките акции покриват усилията на поредния строител на съвременна България. Дано зелените млъкнат да си получи остатъка по дължимото...

Екоталибаните е добре да разберат едно единствено нещо. Че хората не ги интересуват нито Цеко Минев, нито безработния кипърец с мръсния потник с дупка на корема. Тези простотии си ги дръжте за вас си. Хората искат достъп до планината, искат туризъм, искат и съответната инфраструктура за да не мизерстват. Това е положението.

Като ходиш в планината ползвай добре маркираните РАЗЛИчНИ ПО ТРУДНОСТ пътеки, а не търси градски комфорт.Хижите се напълниха с такива като тебе.

Далаверко Симеонов обслужва бизнес интереси.Ако със същата воля действахте, за подобряване на живота в България............. Вие сте престъпници.Жалко ,че има хора , които ви подкрепят/подкрепят алчни индивиди/ .На Далаверко не му пука за природата.Той си е по хотелите .НЕ СЕ НАЯДОХТЕ.

Браво Симеонов! Справи се с екотерористите на Тома Белев и подобни антибългари.

А ти си най - големия Българин.Жалък

Валери тушира псевдозелените и ще има втори лифт

Валери здраво прецака зеленште грантажии. Културно, модерно, демократично доказа необходимостта от втори лифт край Банско, при спазване на екологичните изидквания. Всъщност, трябва и трети лифт ...

Доказа?! Аз не съм видял никакво аргумнтирано доказателство, а само лобиране за частни интереси. Би ли споделил, къде мога да видя по какъв начин е доказъл нуждата.

Г-н Добрич,защо искате да натрапите една мафиотска сделка за "туризъм". Толкова много алтернативи има и във вашия край,ако се интересувате те са и по-доходоносни.Стегнете една къща с двор,предложете локални специалитети -чужденци бол за това и е по-модерно.Не закачайте Планината-ски туризма е най-бруталното посегателство с/у Природата.

Нямам отношение към туризма, освен като турист. Даже не съм и скиор. Въпросът е принципен. Eдна планина е на всички хора. Вие искате да ограничите достъпа до нея, той да си остане труден и по тази причина малко хора да я посещават. Само алпинистите и неспасяемо влюбените в еделвайса и планинските орли. Останалите да гледат планината на картички. А защо? Заради кефа на едно малцинство над мнозинството. Хубаво, но планината не е собственост на това малцинство, те нямат право върху нея. Затова долу ръцете от планината, тя е на всички.

Човеко,ти съвсем не си запознат със ситуацията!има асвалтов път до бъндеришка поляна,но господин Цеко минев иска да го затвори за дя може всички да ползват неговия екологичен лифт на цена от порядъка на 40 лева на човек,тоест над 100 лева на семейство!!!помисли и кажи ,по достъпно ли ще бъде??а и през зимата неговите писти затварят пътя до хижа Вихрен!!

Много ме е яд, че всички псувни, клетви и мръсни и обидни думи, които знам, не стигат, за да изразя чувствата си към това велико политическо недоразумение В.С.

Далаверко , Цеко Минев Гола Планина Не Ще и няма да си видиш рушвета докато Държавата с парите от пенсии и здравни , построи втори Лифт и пътища ! Чак тогава Минев ще ги вземе и ще плаща на предателите !

Оправихме част от народа в СДС, сега да дооправим и останалата.

Далавери,дай да помолим чинно г-н Минев,да не се отказва!Даже от нашите пари,вкарани в Бюджета,да му платим,само и само да е така добър,да не се отказва! Абе,този хептен на луди калинки ни прави,просто не е истина! Бива,бива наглост и демагогия,но това надминава всичко познато до сега.

Вони на корупция. Трябва да има още една концесия за да има конкуренция и пазарна икономика.

цака и България прецака.

цака...

е Цеко и има ли той почва у нас?

Дано не се откаже че ще трябва да връщаме ресто

Най- добре е да се приеме второ решение на Министерския съвет, с което Държавата да изгради на ски-съоражението и после да го подари на концесионера , Така де , няма да им подарява гола планина За това се дърпат !

Дано , ама на да ли ! Няма да може да вземе комисионната !

най-накрая тези платените еко зелени тюфлеци могат спокойно да замълчат и да на отърват от тяхното присъствие. Ски зони си трябват ако искаме да имаме ски писти не да ходи маса народ всяка зима до Алпите, а да си кара ски на Банско

Унищожиха Витоша , за да ни накарат да ходиме на село на ски (защото на същите помияри дадоха концесията на Витоша , с цел погубване и на старата база), е няма да стане . По добре и по евтино от село Банско "копие на слънчака" да отидем до Алпите и пистите са чисти и влековете нормални .

Да ама ако ги има същите тези неща, които ги има и на Алпите няма да ходя до там на ски, а ще си ги карам в България. Така че нека да се развива ски зоната на Банско

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Което не става с пари, става с мноооого пари! А, да ни е честито! А този,т.н. патриот, ако с тоя хъс се бореше за това за което, всъщност е избран, цена нямаше да има! Ама, де такива политици вБългария!

Обожавам кански писъци на екоталибани рано сутрин. Дават настроение и кеф за целия ден. А приказките за бетонираното ни черноморие са най големия възможен идиотизъм. Казват го хора, за които гроздето е кисело и не могат да си позволят почивка у нас. Всъщност прекосявал съм Лазурния бряг във Франция от Сен Тропе чак до Вентимиля, на границата с Италия. Защо ли не видях пустеещи генгерлици и диви храсталаци, така възпявани от нашите екоталибани?

Българите са предимно в Гърция напоследък. Защо ли? Защото и те разбраха, че качествената почивка не е в пряка зависимост от високата цена, платените чадъри и бетона по плажа.

си голям ту-л-уп.

Ще се откаже. Лакто е тръгнало с климата в БГ, няма да има сняг. И няма кой да им ходи в хотелите, а лифтовете ще ди висят празни. Само дето ще съсипят Пирин.

Кой беше концисионерът , онзи по потник безработен от Кипър ? Далаверко гледаше да влезе в НС и да се накраде хубаво ,пък Народа , Народа кучета го яли ! 30 години го Лъжат Народа та този 3-4 години полъгал и прибирал ,няма да му направят нищо ! Това Правителство е Правителството на Аферите , Лъжите и Унищожението на България !!!

Тоя е най наглия лобист , който се бута там където никой не го търси , ебати селския бег. Разказа играта на и без това унищожения слънчак и сега продължава . Затвор за предателите и лобистите на чужди интереси и унищожители на малкото което остана в скапаната ни държава.

оня концесионер в гърция ? дето не знае къде е Пирин

Тъп самодоволен глупак. Колко е гушнал, за да продаде интереса на държавата. Човек без съвест и морал. Както Марешки запълва дупки, така и той запъшва дупката на оная зам-министърка, която назначи при себе си.

Че ако се е отказал откъде ще крадеш!?

Ауууу, жално зелено-талибанско виене на умрело - нема такъв кеф .Мачкай Валерка

Щото няма лифт, няма комисионна!

Даже и племенника на Вапцаров се изказа миналата година срещу строежа на втори лифт ! А човека си има семеен хотел в Банско и осъзнава, че олигарси нямат място в туризма . Само вижте туризма в Гърция и нашите панелни изродщини по Черноморието !

"Само вижте...нашите панелни изродщини по Черноморието..." Какви панелни изродщини бе, екоталибанино? Стаичката в наш добър ол инклузив хотел по морето е от порядъка на 50 кв.м. Това е повече от цялата ти гарсониера в София. А предлаганата храна на корем там сигурно е кебапчета, кюфтета и шкембе чорба? Пак не съвсем. По добра е от предлаганата храна на 5 звездни круизни кораби. Лично проверено от мен.

Платен кретен.

LeGrandTulup

Не, не съм платен като екоталибаните. Плащам си и получавам качество даже и у нас. А вие си ходете в Гръцко с дините в багажника и си делете биричката от по 5 евро на трима.

То зи регистрирал ли се е като лобист за фирмата,стопанисваща лифта в Банско или получава пари за лобиране без да е регистриран?

Никога и за нищо на света не трябва да има повече лифтове в Пирин. Щадете природата . Имаме възможностите за да предпазим Пирин и ще го направим с чистата съвест в името на децата ни.

ехо платения зелен талибан я си стои на село и кротувай. По-добре да се развива ски туризма отколкото хиляди българи да предпочитат Алпите, а не да си стоят и да си ходят по родните ски курорти!

А ДАНО пък да се откаже , да видим какво ще правиш тогава ?????

БРАВО НА СИМЕОНОВ!! ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!

Представям си го този на ски барабар с Цеко ефвнди? А още по-шик, по бански на бургаския плаж.

Браво.

Браво се казва на мъжко магаре, точка.

Там е голяма тиня. И пачки пари!!ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ КАТО НАВСЯКЯДЕ.

Kalin

Кво стана-Фалшивите новини вече сам министър ги разпространява?Този срам няма.Нали хората ще го проверят и ще разберът че лъже.На какво разчита!

Днешните ни политици воглаве с тоя не са нищо повече от политически проститутки и еднодневки. За пари са готови на всичко.

Да не изпусне комисионната.

А стига с тоя лифт бе! В държавате нищо по важно ли няма?