Симеон Сакскобургготски губи и двореца ”Ситняково”

След "Царска Бистрица" и "Саръгьол" Симеон Сакскобургготски е на път да загуби и двореца "Ситняково".

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски губи и двореца ”Ситняково” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разочаровах се много от този човек, а и други като мен, които мислеха, че той ще е добър ръководител на държавата ни като баща си - Борис ІІІ. Той лично заяви, преди да стане премиер, че няма да има претенции за имоти, а какво стана...

Най-великият български политик-Цар Симеон Втори

То ясно, че български съд ще отсъди срещу Сакса след като НДСВ вече не е на власт и събира под 1% гласове. Защото българският съд е политически зависим. Затова няма и нито един осъден политик, докато е на власт. Зависим е като всички институции - затова и БНБ са изненадани, че КТБ не е никаква банка, въпреки че малкото медии-извън-Пеевски показват далаверите от години. Но да видим съдилищата в Страсбург и Люксембург какво ще решат - все пак там е последната инстанция - във върховните европейски съдилища, а не в провинциалния софийски съд.

Проверете само колко бързо продаде двата си имота, за които държавата нямаще претенции ( къщата в софия, в квартал Изток и къщата в Баня, ипотекирана за 1000000). Останалите ще придобие по давност, докато се точат делата. Попитайте го дали Цв. Василев му даваше пари за подрениятя, за които сега има претенции.

Как може да изгуби нещо, което не е негово?!

На мошеника Симеон трябва да бъде предоставена от държавата само една килия в централния затвор.

Е то беше ясно, че тоя дойде в държавата д ач оправя за 300 дни, само и единствено да си оправи своите взимания!!!И понеже вече не ена власт не може да продължи да взима и сега съди държават и народа!!!Как не го е срам!!!

ТОЯ НЕЩАСТЕН КОМАРДЖИЯ И ТОЙ ИСКА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА КРАДЕ ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!!!!!!КАЗИНАТА В МОНАКО СИ ИСКАТ ДЪЛГОВЕТЕ..

От времето на развития социализъм има едно неписано правило, за нас, българите. И то е - българите сами си създават проблеми, които после търсят начини да решат! Та питането ми е - кой и защо дари на Симеон Борисов тези имоти и безценни архитектурни сгради, равняващи се на стотици милиони левове, построени от българските данъкоплатци? Кой ще потърси отговорност на Олимпи Кътев и останалите от кръжеца царски придворни?! Но не на хартия, а наказателна отговорност - ефективна! Този Олимпи си вдигна палат в с. Козарско, община Брацигово - с дебели и високи дувари... Това е истината. А в съседното село Бяга един друг виден царедворец, вдигна още по-голям палат! Това е истината за Симеон и царедворците, които поставиха началото на колективното грабене - жълтото!!

Абе, защо изобщо има претенции този? Баща му купувал ли е някога имоти в България или всички са му били подарявани от народа защото е бил цар? След като не е цар, какви претенции може да има?

Мадридския клошар - go home.

Царю честити, който спи с ДПС отива на бунището. А тази мафия точно при теб достигна прекомерна мощ. Дано си се взел поука, сега, когато търпиш удар след удар. Нищо лично. България не те мрази. Ти просто не я разбираш тази страна. Хасанчо как е? За внука ти питам, не за някой от маалата...

"Билети не са продавани" Лично съм купувал билети в "Ситняково".

Между другото къде се намира това Ситняково? Ясно, че е в София област, но къде по точно?

Ситняково е над Боровец, по пътя за хижа Чакър, минава под лифта Ситняковски, който тръгва пред хотел Рила, ски курорта Боровец

за 800 дни беше променен политическия модел в България от двуполюсен и стана коалиция с която се целеше делба на влас-та и отговорностите да се загърби миналото и всички заедно да помогнат на народа си както е в германия в момента всички партии заедно! и германия излезе от кризата преди да са усетили че съществува . а не на делбата на кокала както стана след него. да за 800 дни влязохме в нато и ЕС за 800 дни затворихме АЦ Козлодуй а царя излезе и даде изявление че България няма да остане без АЦ и се отвори проекта Белене. Да за 800 се бяха договорили с португалски фирми за строежи на магистрали но с български работници на средно европейско заплащане! да за 800 дни успя да си вземе откраднатите от убийците на баща му и рода му царски имоти които съществуват благодарение на баща му и родът му. но времето от 800 дни не му беше достатъчно да промени българското робско мислене!

Евала, пич! Робското мислене не съществува, то е само представа, която се разрушава веднага щом разбереш, че може да вземеш решение за живота си сам. Всеки един от онези, които се запалиха показаха на народа, че никой не може да го държи в робството на духа. С Русия е свършено, както и с всички ,които искат да ни държат като роби. Онези, които изгониха Царя ни са врагове на България и слуги на нейните врагове. И да не сме харесвали царедворците, Царят донесе най- добри икономически резултати и то въпреки всички, които го следяха да не би да върне монархията и да си вземе престола, въпреки провокаторите, републиканските руски и американски агенти. Царят разполагаше с толкова хора и това постигна и въпреки това омразният Николайчо Василев направи перфектно смазано и работещо министерство, което не може да се достигне от останалите в България. Банките бяха с невероятни печалби, фондовата борса имаше неподозиран ръст, пазарите се обновиха и всичко тръгна. За 25 години никой в условията на валутен борд няма такива резултати.

Ега ти коментарите:"крадливо старче","да му остане само една къща"/сигурно много по малка от Бойковата се има в предвид/"измислен цар" и какво ли още не. Л*йне.а,този човек е бил цар преди комунистите да дойдат на власт 1944г.На този човек му е отнето всичко което имала фамилията в България.Този човек е наследник на цар,който историята помни с добро. Симеон е връзката ни с докомунистическа България,ама за да се разбере се иска акъл,не дремане пред компютъра.

И сам се отказа и стана гражданинът Симеон Борисов и защо ли и в името на какво ли?!Лично на мен ми липсва усещането,че е за народ и държава.

Спри да четеш Ленин.

Той отиваше на работа в Министерския съвет първи и си е тръгвал след всички. Той успя да раздвижи пазара , който след това се срина заради параикономистите, които искаха всичко. Е, взеха на Царя почти всичко, а народът забогатя ли? А български банки останаха ли? А български предприятия? Скоро ще видите какво се случва с онези, които бяха поклонили глава на рамото на Кремъл!

АЛО ,ДИРА !!!!!!!!!!ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ МИ?!?! НЕ ВИ ХАРЕСВАТ ИСТИНИТЕ КОИТО ПИША, ИЛИ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПОРЪЧЕНИЕ ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ ИСТИНИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОБУРГА И ЕС?!?! РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ БЕЛЕСНЕ!!!

мошенически го е взел,сега е време да връща като не е негово,а наше

Когато е бил на 6 години ли ?

Има да го търсите един ден. Съвсем скоро от алчност и крадливост българите ще останем без нито една българска банка или с една. Какво ще правите когато разберете, че сте попаднали в ръцете на чужденци? Още не сте се усетили, но съвсем скоро няма да има национално отговорен капитал. В Китай се бачка за жълти стотинки на германците и американците. Скоро и вие ще бъдете такива. Експериментът е може ли до толкова да изпаднете, за да живеете като китайци и така да бачкате и сигурно ще стане. Царят беше гаранция, че това няма да се случи, но още не можете да я проумеете. Даже не правите разлика между цар и царедворци понеже сте като слугини и не сте виждали, за да сравните.

Гума,иска се много акъл да се разбере това което пишеш.Е тоя народ го няма.Посредствен е в болшинството си и признава такива лидери само.

Ти явно си пръв ибрикчия при симо саксофонидиотски.

Прошляк ти да не си случайно един от лакеите му?

Мнение, прошляк си ти, защото нямаш аргументи, а даже и не признаваш, икономическите резултати. Ами по- добри от тези по времето на НДСВ нямаше. Аз съм от СДС, но резултатите на Царя си остават най- високи. И да не харесвам царедворците няма значение! Всички останали след Негово Величество не можаха да го постигнат, а даже пропиляха постигнатото.

До Гумата и Юри.И каква е гаранцията дето я дава царя,че не разбрах.Да не е като гаранцията дето даваше за 800 дни или за цената на БТК.А колкото за китайците-еми те за разлика от нас работят здраво.И пак нямат нужда от царе.Мадридския мошеник сега ще го изтръскат здраво-както са го тръскали на комар по казината.Излезнаха му криви сметките -да дойде ,да си прибере,а и ако може да продаде имотите.Но имотите си мги остави-просто продаде БТК за жълти стотинки-но за сметка на това за голям комисион.А Гумата нека му ръкопляска отстрани.

Преди време съвсем случайно разбрах от хора присъствали на срещата в Австрия на продажбата на БТК на Аустрия телеком. Лицето кобурготски просто се е молел на австрийците за по-голяма комисионна.Другите детайли почти не са били обсъждани. Нищо повече.

Цървул,ти ако познаваш такива хора няма да обръщаш внимание на този форум.Поръчков комунист.

Да върнат всичките си имоти на България....колкото по-бързо толкова по-добре за страната ни....ако се чака дълго ще изсекат де що дървета има за да ги продадат като друго не могат да вземат.....Как не ги е срам...толкова нагли и алъчни...брат и сестра срещу страната ни......!!!

навремето цяла бг четеше богомил райнов да гние в ада с лъжите си за ДС

а тъпите комунистически писатели дето успиват и лъжат народа те са за бесилото

Като чете, човек се убеждава ,че комунизма никога няма да си отиде от главите на много българи.Няма бог,няма цар ,комуниста признава само Ивайло,защото е свинар по професия и Тато зашото е селянин.Както казва Чърчил"Капитализма разпределя неравномерно богатството,комунизма равномерно беднотията."Цървулите които взеха стотици декари със свидетели - нищо,но царя си иска "Царска бистрица" царските дворци,които се знаят от десетилетия преди комунизма ...е няма, отсича българина.

Бе я ходи да му лапаш на блъф деди коронката бе!

тъп чекиджия

Не съм убеден,че проблемът е свързан изцяло с комунизъм и комунисти.А и самият Симеончо,къде от ''възпитание'' ,къде от други подбуди не се разграничи и дистанцира от комунисти и наследниците им.

ало, ало дир-ЪТ то, не бе чудо, то не бе приказ! А помните ли : как го посрешнахте, как му се мазнихте, как му се радвахте, че шъ въ оправи, а?

А вие вижте какво е направила една "фирмичка" около Ситняково!. Такак жестоко са орали и секли, че да им изсъхнат ръцете - малко им е. И това е с държавно позволение (имат го до декември) - разрешителното им виси на няколко дървета и на потрошената табела "Национален парк Рила" точно до двореца! Газили са като вандали, секли са където им харесва и цепили направо през гората където им харесва, а окастрените клони са полпилени наоколо като боклук! Бог да прости прекрасната Рила!

Сега е момента Цацаров да набие на кол Олимпи Кътев и цялата пасмина, обслужвала Блъф Деди чрез безогледно и безобразно "възстановяване" на имоти! А изсечените масиви кой ще засади отново?!? Позор за Борис III е това нищожество!

за 800 дни този измислен цар да остане без нито един имот в България.Засега се справяме .

А, за мазните царедворци?

Ееее и сега какво ще залага по казината? Вие направо не сте хора бе!

клечката бе, мухал, спарен гс! една "Неоправена" бабичка

Е спрете се де, нищо не оставихте на бедния човечец!

Той изкукал дъртак да се маха веднага от България и да бъде обявен за персона нан грата !

Крадливо старче от Мадрид , за 800дни ще ти вземем всичко!

Този си спомням, когато ми каза, че няма никакви материални претенции към България

А бе спомняте ли си, когато Симеон дойде, кой му беше най-верният охранител?!

Казва се Бойко Методиев Борисов!

Тоя ли същия дето сега иска държавното да ''охранява''?!

Той и на тато си ушите разтриваше!

Е, и? Бил е охрана на Симеон, на Живков, преди това пожарникар. Все са професии с които си вадиш хляба. Не е като онова недоразумение Педро, раснал със златна лъжичка в устата, работа никога не пипвал и първа длъжност в живота му, министър-председател. Кой питам сега е по-зле от двамата?

Така де - и рекетьор, и мутра, и наркотрафикант и т.н. - все почетни професии за вадене на хляб!

ТОЯ КРАДЛИВ ДЪРТАК ТРЕБА ГО ИЗГОНЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ

Заедно с бодигарда му,ели бе гарга.

Гаргамел

ХАХААА..ТИ ЛЕВСКИ ЛИ ИСКАШ ДА ИЗГОНИШ ОТ БЪЛГАРИЯ ВЕ ТЪПЪНАР

Всички тези имоти са управлявани от "Интенданството" до 1945г. и са ДЪРЖАВНА собственост!! СЕГА е време да се ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ от тези , които му ги дадоха на тепсия!! Сакскобурготски ДА ВЪЗСТАНОВИ и СУМИТЕ от ИЗСЕЧЕНИТЕ ГОРИ!!!!

Комунистите го доведоха, празноглавците му повярваха и той съсипа държавата за отрицателно време, а сега иска имоти. Уви, абсолютно недостоен син на достоен баща!

А спмняш ли си когато стотици хиляди го посрещахте с хляб и сол по площадите на градове и села? Ти тогава къде беше?!

Метнал се е на двуличния си двуфазен дядо, който вкара България в две катастрофи! Обаче овцете, които не искат да поемат отговорност, го посрещаха нагъзени да ги оправел! Ами оправи ги - за 800 дни си напълни гушата, а на тях един среден!

юпитата му раздаваха ,както партиини функционери на правешкия циганин.....сега жени живковата ще иска 16 резиденции наследство :д

НА ГОРСКИЯ И ВСИЧКИТЕ ИМОТИ ДА МУ ВЗЕМЕ ДЪРЖАВАТА, ТОЙ НЕГОВОТО СИ Е ПРИБРАЛ ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД!!!ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА ЛИ ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА , ОТНОСТНО ТЕЗИ МИШОЦИ ВЪРНАЛИ МУ ПО СКАНДАЛЕН НАЧИН, ИМОТИТЕ ПРЕЗ 1998Г!!! ПО ГРУБИ СМЕТКИ НА БРАНША, САМО ОТ СЕЧ НА ДЪРВЕСИНА, КРУПИЕТО СИМЕОНЧО, СИ Е ДОКАРАЛ НАЙ МАЛКО 50 000 000 ЕВРА!!!ХА, ДА СИ НИ ЖИВ,ЦАРЮ ЧЕСТИТИ!!!!

то за следващите си има провидение....на изток му казват карма/дау/ !

Ти от тези имоти какъв хаир си видял бе, Мухльо?! Право имащите са ги ползвали, пък другите гледаха през оградата. Какво свястно нещо са построили или направили? Все царските имоти ползват за резиденции, почивни станции, срещи (построени от Куборгите, дет управляват в Англия). Едно "ако" цопнаха на сред балкана и виж го сега на какво прилича. СРАМ!...... БЪЛГАРИ, мръсни конекрадци!

Тоя крадлив мадридски лисугер не се наяде.Той ,и крадливата му фамилия са причинили толкова злини на България.

Този комарджия,както си е дошъл май така ще си отиде. С нищо за държавата не е допринесъл само е цоцал. Какво да се говори за него - вместо да ни свързва с европеиските държави , той с марокански хасановци, да не говорим че и внука му се казва хасан ( остава само да е минал сюнет ).