Симеон Сакскобургготски изгуби и хижата ”Саръгьол”

Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза Хробок да предадат на държавата ловната хижа "Саръгьол" в Рила, реши Софийският окръжен съд.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски изгуби и хижата ”Саръгьол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз загубих вилата ,заради цигани,ама не ревах толкова каот царя.

ватмана Минчев, стана Лорд, Симеон Борисов защо да не е Цар... а, внука му Хасан да е Български, въпреки, че е обрязан и не говори български... АЗ съм Варварин на България :)

Уважаеми сънародници! Не схващате ли, че трябва да се присъединим Китай, за да продължите да седуете. Европа още няколко години и ще почне да стене на умряло! Голяма беднотия става на стария континент!

А сега да се позабавляваме с блестящите мисли на този "прецедент на постсловесната култура" (по д-р Михайлов, психиатър), в отговорите му на журналисти от различни медии. в."24 часа", 26.10.2001 Журналист: Кога ще представите пред Парламента правителствената програма? Премиер: Тя нали е обявена. Журналист: Но пред Парламента. Днес опозицията... Премиер: ...идеална работа, която се е извършила, не е моя лична да го представя аз, но ще видим. Журналист: Това е традиция от 12 години премиерите да представят правителствената програма за управление. Премиер: Да, да. Знаете, че спазваме с традицията, но също има и неща, които се правят, които може би са малко различни. Така че...ще видим... в."24 часа", 14.2.2002 Журналист: Г-н Премиер, смятате ли, че са необходими промени в кабинета? Премиер: Ще преценим. Журналист: Това означава ли, че все пак може да има такива? Премиер: Нека да гледаме нещата по един реалистичен, градивен начин. Стават хубави работи, има неща. Журналист: Кажете едно хубаво нещо. Премиер: Мисля, че може би вие, които сте в медиите може да прецените къде има хубави неща. Повервайте ми. в."24 часа", 13.7.2002 Журналист: Г-н Премиер, има ли конфликт между правосъдното министерство и прокуратурата? Премиер: Има дискусии, които са интересни. (в този момент оператор блъска репортерка) Опа, пазете се, че ще се утрепете! Нека вървим по един малко по-нормален начин. Журналист: Да очакваме ли Вашето мнение по дебата за Конституцията? Премиер: Не. Журналист: Все пак като премиер... Премиер: Знам си работата, знаете ли, много мило от ваша страна. Благодаря ви. Журналист: Все пак с оглед преговорите ни с ЕС кога трябва да станат промените? Българският Премиер: ...(мълчи, повдига рамене.)

Моля, гласувайте за човека на дедо ми - генерал Борисов! Имате късмет, че Дедо ви е Цар!

Мизерен съд и още по- мизерен, прост , завистлив и неблагодарен български народ

Изпълзялото от Мадрид чудовище ще има още много да изяжда главите на част от сънародниците ни. Беднотия много, но простотия - още повече.

ЕДНА ДОБРА НОВИНА.БРАВО НА СЪДА.НА ТОЗИ КРАДЛИВ ДЕДИ ОТ МАДРИД, ДА МУ СЕ ЗАБРАНИ ДА СТЪПВАТ КРАКАТА МУ В Б-ИЯ.

Браво!!! Най-после нещо хубаво и нормално се случва на нас българите! Едно безумие, наречено връщане на имотите на Крадлив дедо Цар, до някъде ще бъде коригирано!!!

в. Седмичен Труд, бр.3, 19 януари, 2005, стр.35 Аз никога не съм скривал презрението, което ми вдъхва народът. Ние произхождаме от чужда династия, чужда на българската кръв и душа, ние нямаме нищо общо с тази долна раса. Презирай народа. От всичките неща в твоето царство народът е най-маловажното. Фердинанд, Дядото на Симеон II, "Съвети към сина".

Олимпи Кътев и Константин Пенчев им ги дадоха, в нормална държава не им ли се търси отговорност на такива?

Господине, това нещо Фе3рдинад не го е казвал никога, нито има такава книга...Не що не разбирам манипулацията ви ?

"На Земята партии, които носят имената на живите си лидери, има само в Камбоджа и Молдова. И България, в лицето на Национално Движение Симеон Втори се уреди с такова уникално нещо. Световният списък на наши съвременници, достатъчно самовлюбени, че да се прославят с партия е много кратък. Трябва да се спомене, че даже Сапамурад Ниязов, който си вдига пореден паметник в Туркменистан, предвожда Демократическата партия, а в Северна Корея Ким Чен Ир, велик вожд и син на велик вожд, се задоволява с Партия на труда. Даже в историята на тоталитаризма няма партия с име на жив човек. При целия култ към него, Сталин е гледал да изтъква името на предшественика си Ленин, за Живков пък бе прието да го славят с Априлската линия. Май единствен "положителен" пример е младежката организация Хитлерюгенд. Така, г-н Сакскобургготски с едноименното си движение се оказва твърде самотен не само в географията, но и в историята..." По публикация на Н.Големанов, в. Труд, 29 юли, 2003.

НДСВ вече е национално движение за свобода и възход, ако все още го има.

Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя.

главната му вина, на сакса, е , че се връща в българия. майка му, макар и не българка, беше УМНА жена, видя каквото има да се види и трябваше да последват нейният пример. да би мирно седяло, не би чудо видяло.

просто от любопитство: защо до сега нито едно бившо държавно предприятие не е отнето наобратно в полза на държавата,ами все ей такива апетитни и екзотични места!? защо например държавата не си върне "кремиковци" или "родопа" или ...и т.н....а? и пак питам: каква е ползата от тия хижи резиденции,с какво тия имоти ще са в полза на народа? или май се водим по шопският принцип,че "я не сакам да ми е добре,я сакам на Bуте да му е зле"!!!

щото са икономически неизгодни - трудно се претопяват камъни, за държавна сметка, а още по-трудно се преработват говеда, още повече, когато няма дори вносни говеда.

Както е тръгнало ще си загубя и козята брада. Егати смотаната държава.

Нещо не се сещам Симеон да е бил коронясан за Цар.. Обръщението е НЕГОВО ЦАРСКО ВИСОЧЕСТВО мисля!! НО КАКВОТО И ДА Е ОБРЪЩЕНИЕТО ПО ВРЕМЕТО НА НДСВ БИЗНЕСЪТ ВЪРВЕШЕ НАЙ-ЛЕКО ....

титлата се предава по наследство,а коронясване се прави при евентуално встъпване на власт! има логика,че царят български е баща му,но след неговата кончина най-големият наследник придобива титлата!

123edr324

Аха, чак сега от Вашите мъдри разяснения разбрахме как Женята Минчев стана ЛОРД

сега кат му вземат горите и ги дадат на догана,а той като радетел на народа ще отвори нови работни места сечейки държавните гори легално!!!

а бе, малки дребни гнусни самозадоволяващи се момченца, не разбрахте ли, че величеството ви издуха и вас, и онези 2 милиона българи-смотаняци, гласували за него - мадридския кретен. Какво сте се опънали срещу някакъв си Костов, бе боклуци първокласни, та Костов не е във властта отдавна, а вашият кретен още се повдига на петички и бузките му розовеят в заграбените резиденции, собственост на нещастната ни Родина. Ще има възмездие мръсни анти-български царски боклуци. И за Генерал Борисов ще има! Едра тояга в з а д н и к а ви. А след това - да сте грижа на анадолските юнаци. Да ме простят жените от форума.

а ти като родолюбец,колко пъти си ходил или ще отидеш до тия места? ти не свaщаш ли,че ще ги вземат от него и ще си ги разпределят по между си -там по горните етажи!? за какъв са ти тия резиденции и хижи-за повече държавен,а съответно и народен разход???

Ако случайно не знаете - имотите на Симеон Сакскобурготски бяха върнати от правителството на Иван Костов. И нищо не е откраднал, реституира си наследствените имоти, както всички селяни и псевдограждани "така наречена аристокрация". Българите не заслужават това, което им се дава даром. Ако някой мисли, че щяхме да сме в ЕС без помощта на Сакскобурготски -значи е голям глупак. Той доведе чужди инвеститори. Къде са сега? Избирайте си Бойко, Станишев, Местан и пр. крадци. Те ще ви довършат. Това е позор за тази омраза ,който излъчва поне 90% от тези хора останали в тази страна! Надайте вой за дворците и резиденциите от 25 годишното владичество на нашите "мили"депутати и управляващи, последно погледнете имотите на Цветан Василев ,който се крие в държава ,която не е член на ЕС ,за да не му търсят отговорност , ако е само той , добре , но КОЛКО СА , БЕ ХОРА, СЛЕПИ ЛИ СТЕ ИЛИ СЕГА СЕ РАЖДАТЕ ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ КАК СИ ЖИВУРКАТ 240 ДЕПУТАТИ И ТЕХНИТЕ РОДОВЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!!!

Маги като не разбираш защо лалаш,кое е наследствено,горите наследствени ли са или държавни,били на баща му,по твоята логика Владо Живков трябва да си върне цялата държава,какъв Костов му е дал имоти в час ли си или не

ПОВЕЧЕ СЪМ В ЧАС ОТКОЛКОТО ВСИЧКИ ГНУСНИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ ИСТОРИЯТА

Прав си в това че на сегашните нарциси /бат Бойко/, спахи /Доган/,лево-десни далавераджии /Станишев,разните реформатори/ не са по-добри от царчето.Но не си прав в това че Костов не влиза в кандидат-царедворците.Той направи този финт с връщането на царските "имоти" именно за да примъкне Симеон в България и да му бъде пожизнен министър - председател.Но съдбата реши друго и в момента и двамата си ближат раните - царчето за незаконните реституции,Ванчо за милионите в КТБ!

Ммм дааа, Костов привика Сиемон за да може да го свали от власт. Гениално умозаключение, направо ти завиждам.

Съветският Агент Костов разкара ск.апаните съветски самолети и цялата разпаднала се авиокомпания Балкан / Табсо, или както и да се нарича тя, защото чистият сега Виденов нямаше гащи тогава да направи това. После съветският агент Костов плю върху най-силната мутра в света - съветската армия и не й позволи да припари наоколо, а и изобщо над Родината ни България, и как си мислите - отиваш и пляскаш шамар на 200-килограмова двуметрова мутра пред някакъв броневик Хамър, и мутрата ще те погали после нежно!? Костов за това беше сринат и дойде Негово Величество Мадридският Кретен Говно II Сакскобургготски, с образование на сержант и с размит мозък, добит от многовековни кръвосмешения. А простите образовани и необразовани българи му втикнаха Родината ни, все едно това е някаква си на някакви си простаци, диваци и чалгаджии Родина. По дяволите! Ще има ли възмездие или поне обикновена справедливост и този кучи син Сакскобурггота да си поеме пътя в тъмното и завинаги? Този Кретен управляваше страната ни с онзи боклук Доган и непълнолетния Станишев. И роди Мутрата Борисов! Ма.йната ви гнусни анти-Български боклуци. Бъдете проклети.

Браво Маги. Изключително точно и вярно изказване. Страхотна си !

Можете ли да четете поне малко преди да пишете по спомени.През 1998 г.след приемане на З-Н за земеделските земи КС се произнесе за царските имоти. Без да доказват начина за придобиване на собствеността и кръга на правоимащите наследници, бившият Сакскобурготски и неговата сестра получиха от кметове и областни управители няколко бивши царски резиденции Врана, Кричим и Царска бистрица, както и над 17 000 (седемнадесет хиляди) декара гори в Национален парк Рила. Така държавно имущество, с изключително висока стойност, бе предоставено на г-н Сакскобурготски и на г-жа Хробок от услужливи държавни служители, без съблюдаване на условия и процедури, обезпечаващи индивидуализация на имотите, определяне на правоимащите наследници и правата на трети лица.

Уважаема Маги, пламенната Ви защита на Кобурга ме плени,но ако не беше той не би бил възможен Борисов.Надявам се знаете връзката между тях двамата откъде тръгна,през какво еволюира и как Сакскобургготски си замина, като ни остави да сърбаме попарата на Б.Б.За съжаление обаче след като го вкара във властта Симеон вече няма как да "изтегли" Борисов обратно оттам.Твърде е несериозно да наричате спорните имоти "наследствени", тъй като те не са били никога собственост на неговия наследодател.Или на юридически език казано - този Ваш израз е правно ирелевантен/тоест , лишен от правно значение/.Независимо от това аз помня предизборните билбордове в 2001 г. когато Симеон се готвеше за изборите и там пишеше нещо много вярно за България и българите като цяло - "Почтеност във всичко".Отделен въпрос е дали претенцията към държавни имоти/каквито са бившите царски резиденции/ от негова страна бе един почтен акт към една бедна държава и изстрадалия й народ.А Вие Маги, колко пъти успяхте да преброите "царските" 800 дни ?

Това, че игнорирате заслуги, не значи, че те не са налице. Кажете ми какъв проблем не бе решен докато правителството на НДСВ бе на власт. Имаше един постоянен възход за България. Светът заговори за нашата Родина. А сега - свлед 8 години от хубавото време на решаването на всички трудности. Отговорете ми - сега, когато НДСВ няма никакво участие във властта, може ли да се похвалим със същия велик възход? Отговорете ми: - Защо секна развитието? - Защо има негативна тенденция? - Какво ви дава правото да критикувате хора дали толкова много за Родината?

БРАВО Маги!!! ----------- ПП Най - накрая да видя един човек в този форум, който може да мисли!!!

Този мошеник,демагог и комарджия може би щеше да има известен успех в управлението на страната,защото по това време все още богаташите не бяха се превърнали в отврътителни олигарси,независимо с дясна или лява подкрепа.Големите му грешки са две: -глупостта с 800-те дни която отблъсна обикновените хора и се превърна в гадна лъжа; -отврътителните подмазвачи-кандидати за царедворци,които му поднесоха на тепсия куп недвижими имоти за милиарди и го направиха да си представя че е бог. Така се провали пред народа и показа истинското му лице на лилипут!

хахахах какво да ви каga...комарджия вербуван и обучаван още от малак от кгб! защо е останал жив при извбиването на цялата аристокрация в българия? тема за размисъл!

Благодаря на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски, че като бях членка на НДСВ, Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски ме направи Полковник от Българската Армия. Мерси за което.

съм българин. Как така се подаряват ЧИНОВЕ в армията - толкова ли е ефтина армията? НАДСМИВАМ ВИ СЕ! Певачица полковник, като че ли малко пари е спечелила! Срам и позор!

А ако ги беше продал тези имоти,както направиха много реститутки-върнаха си земите и ги продадоха.Какво щяха да му вземат тъпаците днешни?Кой ли си ги е харесал тези дворци??Сигурно има доста кандидати-идва нова власт и тая работа може да се свърши,да се подарят на някои приятели по лов или по футбол или по нещо друго??

ТОВА Е ЦЕЛТА НА ГРАБИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ПОМИИНА СТРАНА! НО ИМА ПРОВИДЕНИЕ!

червените да му ядат ушите,те го докараха,те му дадоха гори,имоти,те и му написаха 2 страници че ще оправи народа за 800 дни за да свалят Костов от власт

Едноличният режим уврежда паметта...Негово Царско Величество Цар Симеон Сакс Кобургготски дойде с обещанието, че ще смени политическата система. Неговото Царско и Така Нататък помете старата политическа класа и на нейно място набута съвсем нова политическа класа. Така в парламента се озоваха разни журналисти, шоумени, факири, модели и всякакви чудати хора прочути с това, че са прочути. А това че Неговото Царско И Така Нататък изписа от чужбина чисто нови, неопетнени, излъскани, отворени, чудни, сладки и привлекателни /атрактивни/ млади министри, помните ли ? Ми не помните. Не помните и затова не се сещате, че токът се оскъпява и от изплащането на сделките /брейди облигации май им викаха/, които развъртя чисто новият, неопетнен, излъскан, отворен, чудесен, млад, сладък и привлекателен /тогава/ министър Милен Велчев. А това че тъкмо министрите на Негово Царско и Така Нататък Готски сключиха договорите за доставка на ток от Мариците помните ли? А това, че широките народни маси се натискаха и се изпопребиваха да се отъркват о Царя така, както доскоро се натискаха и се изпопребиваха да се отъркват о Бойко, а това че целуваха ръцете му царски / а в някои населени места и краката/, както доскоро целуваха ръцете / а и някои други места/ на Бойко помните ли? А това, че хахави моми изографисваха по шкембетата си лика на величеството така, както хахави моми изографисваха доскоро по шкембетата си мутрата на Мутрата помните ли ? Не помните. Казах ви, едноличното управление вреди на паметта и умственото ви здраве.

Млади, млади, ама с бащи от КГБ, БКП и ДС!

....Иван Костов .... 29 ноември 1999 година: ... господин Костов успя да отложи договореното от правителството на Беров затваряне на блокове от 1 до 4 през 1999 г, като отложи затварянето на 1-ви и 2-ри блокове за края на 2002 г. Господин Костов заяви също така, че във връзка с актуализирането на енергийната стратегия, което ще приключи през 2002 година, България ще вземе решение, съгласувано с Комисията и отчитайки споразумението за ядрена безопасност и други релевантни фактори, относно датите за окончателно... още затваряне на реакторите 3 и 4, които ще предхождат понастоящем предвидените дати за затваряне през 2008 и 2010 респективно. Господин Ферхойген заяви, че разбирането на Комисията е, че окончателното затваряне на тези блокове ще стане най-късно през 2006 година. ...Надежда Михайлова ... За да избегне договореното през 1993 г. затваряне на четирите малки блока тя подписва на 29 Ноември 1999 един меморандум (нито договор, ното споразумене) с Ферхойген, където пише: ... окончателно затваряне на блокове 3 и 4, което ще стане преди сега предвидените дати за затваряне на блоковете, съответно 2008 г. и 2010 г. ...Симеон Сакскобургготски ... Вместо да проведе преговори за сроковете за затваряне на 3-ти и 4-ти блокове на АЕЦ Козлодуй, както беше договорено в меморандума, подписан от Надежда Михайлова, на 22 януари 2002 г. Симеон Сакскобургготски в качеството си на министър-председател изненадващо обеща пред гръцкия си колега Костас Симитис, че ще затворим блоковете през 2006 г. Известна светлина за причините за това нелепо и ненужно обещание, подписало смъртната присъда над двата блока беше заявката за строителството на АЕЦ Белене и избухналия по-късно скандал с искани комисиони от канадска компания. Така подозренията, че АЕЦ Козлудуй е жертвана заради комисиони от строителството на нови реактори получиха своето потвърждение...

Трагедията на голяма част от българите е че има големи очаквания към другите и малки изисквания към себе си. Затова остава все подлъган от поредните политически въжеиграчи.

Това произхожда от желанието да взимаш повече отколкото да даваш и нежеланието да поемеш отговорност за собственият си живот. Но това противоречи на принципите на живота, дадени ни от Бог и затова живота на българите става все по несправедлив и мизерен.

Глупости, най-големите скъперници и ненаситници са на запад, в капитализма. Там се раждат хора които нямат никакви ценности освен парите, а Българина има душа и носи изконни ценности които са рядкост в деншно време. Затова и бива прецакван от "другите" които в по-голямата си част са просто мошеници и низки хора, без благородство, без достойнство. Много е жалко когато българи не оценяват своя народ, а благоговеят пред чужди и по-недостойни народи!

Малоумна държава.Ако имахме нормални закони,тези имоти или се връщат и се признава за собственик или не.А тук е :днес ти го даваме,утре ти го взимаме???Няма нищо сигурно.Принцип!!А като си ги върне държавата тези дворци какво ще стане?Държавата ще дава пари да ги поддържа ли/за Шипка няма/ или някой голям на деня ще си ги хареса за без пари.Държавата не може да опази държавните гори от сеч,а като вземат на царя горите и няма да се сече.Абсурд!!Всеки може да си вземе нещо ситага да е силен на деня и да го поиска.Няма нищо неприконовенно в нашата татковина.

Най-доброто правителство на България е това на Н.В.Цар Симеон Втори. Второто също така добро правителство на България е на г-н Станишев с мандат на г-н Доган и с Височайшата Подкрепа на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски. Костовисти, срам ме е от вас. Имам подкрепата на Милен Велчев - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, на Н.Василев - чудесен организатор, продал БТК на най-високата за времето си цена, на г-ца Хачикян - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова, да не говорим за младежкия ръководител на НДСВ Делян Пеевски и неговата стройна мамка, и за войника на партията, баща, отгледал гальовно син - превъзходен трафикант - г-н (как му беше името), а имам подкрепата и на г-н Влахов - пиеше силно, но с мярка в името на Царя. Ще продължа, но сега ви казвам: долу Костов, искаме си Царя! Всъщност, къде ли е сега Н.В., за да му цункам сластно крайниците?

Бостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ.Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя, Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Ал Джабури (НДСВ), Красивият Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ...Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.

да се кандидатира за депутат да види колко му вярват на този айдук

Този шмекер след като се награби жадно с недвижима собственост, как си плаща масрафа под форма на данъци? Вълнува ме и въпрос от психологията, а именно потомствените царски особи на какво дължат традиционната си алчност и безумие?

Какво ще стане с 14000 дка вековни рилски гори, които симе сече и предизвиква свлачища и ерозия на почвите. Няма ли кой да се опълчи срещу безогледната сеч, която извършва този човек, осакатявайки природата ни.

Пак леко ща се отърве. Мястото му е в затвора, да ме прости Дядо Господ, говоря това за стар човек, но неговото безочие е безкрайно.

Дир, изтрихте мидва коментара , които казват повече истина за имотите на Симеон , отколкото цялата ви статия. Имотите на царя БЯХА ВЪРНАТИ ОТ И ПО ИНИЦИАТИВА НА ТОГАВАШНИЯ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СОФИЯ (БЕЗ Г-Н) ОЛИМПИ КЪТЕВ. ТОЗИ СВЕТОВНО БЕЗИЗВЕСТЕН КАРИЕРИСТ ВИЖДАШЕ СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗДЪЛЖЕНИЯ КАТО ГЛАВЕН ПОДЛИЗУРКО НА СИМЕОН! От там се тръгна с импотите.

а така бой по дървосекача Баща за почит и уважение и син измекяр и мошенник Може и да не е виновен хайванина Нямало е кой да го възпитава на скромност чест и достойнство Бързаше като гламав да осребри поста си Идиот

най-малко му пука, т.е.хич не му пука доверието на народа.Малко хора помнят баща му, но все още се носят легенди за него.Човекът е правил каквото е можал България по възможно най-безболезнения начин да се измъкнем от войната. Чувах от майка ми като свидетелка, че в с.Мирково, в деня,когато починал паднал полилея в църквата. А това,че все пак сърцето му е останало от изтъпленията на комунистите? - чудо.. Но Господ не забравя и мошеничествата, но Симеон не го вижда за съжаление.

Ако закъса прекалено, да стане съветник на бодигарда си... или на други свои приближени от ДС.

хубаво, твое право да казваш,че имотите ще бъдат откраднати от ГЕРБ и БСП, но цитираш само водачи от ГЕРБ. Аз пък казвам, че по-големи крадци от БСП и техните производни като Атака и Цензурата няма. Та то си лричи от събитията,как казваше Путя май Новорусия - той е ваш вдъхновител и учител. Той може да се сравнява само с Хитлер и Сталин.Няма лошо да се чувстват ограбени от Украйна - няма го вече велия СССР, но не става така варварски, а с другинте бивши републики кво става, а с нас?

Не зная какви подобрения са правили в тези резиденции, не зная и каква е съдбата на картините от големи български художници,които бяха там.Не изключвам да са заминали на разни аукциони.

трябва най-сетне да се види, че "Царят е гол".

И изключително тъп!

но определението "тъп" въобще не е подходящо за такъв нагъл, хитър и алчен измекяр! Не си прав!

Винаги съм твърдяла,че т.н."върнати" имоти са на интендантството и са предоставени на царското семейство за ползване.Но всичко трябва да е законно - трябва най-накрая да станем правова държава.Не може да се казва - другите крадат, да краде и царя."А вие биете негрите", трябва изобщо да се забрави. Комунистите изтъргуваха и то успешно връщането си във властта чрез царя. Не може да им се отрече,че имат отлични стратези още с назначаването на Желю, абсолютен лаик, та до Костинброд. Сега ми е чудно тази есен какво много работещо ще измислят. Това "вие купувате гласове, уволнения, протести, временното правителство е на ГЕРБ, ГЕРБ-ДПС" са много слаба ракия.Чакам с любопитство какво ще измислят.

Дедо ще го оставят без гащи - цирк!

че тои си е комарджия..нормално е да е гол :д пък и по-лесно ще ги оправя за 800 дни :п

Този просто трябва да бъде изритан от България! Румънците излязоха по- умни.

А защо да не поседи още малко в България и да полежи в затвора? Да си плати за гяволъците.

прави сте...комунистите го докараха да махне костов...беше хитар ход по учебник.....и затова и сеге са си на власт.....и му взимат даденото

Ако Мавърът не се беше ос...л,как Симо щеше да го махне?

Едно реализуемо и ефективно предложение: Всички изгубени от Царя ваканционни имоти да се включат в една новообразувана публична хотелска верига с условното наименование "Туризъм по царски".Шеф на тази верига да стане Царя,защото той има продължаващ неприкрит интерес към БГ-туризма.Естествено,ако пожелае...

Гущерите са вредни...

МУТРИТЕ - ОЛИГАРСИ ЩЕЛИ ДА ОТВОРЯТ ПАНСИОН ЗА БЛАГОРОДНИ ДЕВИЦИ ВЪВ ВИЛАТА ...