Сакскобургготски нямал влечение да е президент

Поех тежката задача като премиер, което наистина беше голямо предизвикателство, така че в момента не виждам специален интерес или влечение към другата функция.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски нямал влечение да е президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А към комарджилъка....има ли влечение?Само питам. Най-полезното нещо ,което царот направи. след като народа се полъга от обещанията му и го избра за цард,беше батисването на вековните гори на Рила планина,с което пресече възможността от народното недоволство да се възродят горянското и шумкарското движения.Неговият баща нямаше тази далновидност.Беше се видял в чудо от шумкарите,за което даваше по 20 000 златни лева за отрязана шумкарска глава.Поне това съм чел по история като ученик.

Защо не, Царят да е Президент на Република?! Защо? Това е ЕВОЛЮЦИЯ във времето, без която развитието е немислимо. Това е еволюция на съзнанието и в тази еволюция, България е уникална. Бих гласувал за Симеон II - Президент на Република България.

След дедо идвам и аз да ви управлявам. Сега съм при кръстника краля на Мароко Мохамед. В Рабат уча в училище за КРАЛЕ! Тъй като сте със сбъркан чип /както казваше дедо/ и сте лош матрял /както казваше охранителят му/ ще бъдат положени изискващите се усилия тази територия да се обезлюди от вас българите. Марокнски скакалци има колкото искаш. Ще населя царството ми с тях!

Откакто Незабравимият Български Герой ВЛАДО ЧЕРНОЗЕМСКИ опука чича му саше българомразец, българоубиец, тая династия няма да намери мира, докле ни не ошушка до голо. Мой съвет: Далече от Саксовете /английскита мумия също е тяхна/!

КАКВИ ГИ РЕДИ : "са ме учили голяма част от живота ми, именно да обединявам, а не да деля или да си правя личните комбинации и интриги в моя ползва" ТОЗИ ИДИОТ ВМЕСТО ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРОДАЖБАТА НА БЕЗЦЕНИЦА НА ЗЛАТНИТЕ КОКОШКИ НА БЪЛГАРИЯ /БТК, ФАРМАЦИИ , ЕРП-та .../ ЩЯЛ ДА ОБЕДИНЯВА НАЦИЯТА! ТАЗИ ИДИОТСКА ФАМИЛИЯ РАЗДИЛИ НАЦИЯТА НИ ОЩЕ СЪС СТЪПВАНЕТО СИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ!! РЯЗАХА СЕ ГЛАВИ НА ПАРТИЗАНИ, А СЛЕД ДЕВЕТИ СЕ ИЗБИ ЦВЕТА НА НАЦИЯТА! ТАЗИ ЗМИЯ ОСТАНА ЗА ДА СЕ ВЪДЯТ СЕГА РАЗНИ ХАСАНОВЦИ ОБУЧАВАНИ В КРАЛСКОТО УЧИЛИЩЕ В МАРОКО В ИСЛЯМ !! в ГЛАВАТА НА ТОЗИ РЕПТИЛ Е ПРЕЗ 2026 НА ТРОНА ДАСЕ ВЪЗКАЧИ ИКОМИНИСТА СИМЕОН ХАСАН С КРЪСТНИК КРАЛЯ НА МАРОКО!! ТОВА ЛИ ИСКАТЕ БЕ ХОРА?!

Не разбрах много от нескопосаните приказки на този господин, но какво всъщност значи 1943-1946 г. в скоби след изказването му че се е запознал с Б.Борисов като шеф на охранителната фирма. Дали не цитира кога се е запознал. Като се им предвид че Борисов е роден 1959 г., 43-та не е ли десетина години преди раждането му. Изобщо пълна бъркотия е това изказване на този вече изкукал старец. Какъв президент какви пет лева.

защото имал течение.

Само така си говори дедо Симо , но ако народът му се помоли учтиво ще се съгласи на всичко - и за президент и за цар ! То си му личи колко е суетен !Може и да е стар Симо , но мерак не старее.

агличаните са готови да умират за кралицата си, а оскотелите ганьовци мразят царя си

Преди 50 години може и да е имало такива. Сега тези които са готови да умрат за нея има да ги търсиш със свещ. Повечето си застават въпроса защо техните данъци отиват за издръжката й

защо е това за тема? И другото е, това е един високо интелигенкен, културен човек и вие го поканихте да дойде в България. Оствете го сега на мира да си изживее старостта си.

Избиратели, предлагаме на Вашето внимание кандидатурата на Негово Величество Симеон III за президент на България.

Предпочитаме МОНАРХ.

Царя беше употребен. От същите, които употребяват целия народ. Той естествено получи дивидент от цялата тая работа. Но не и народа. Той се превърна в оръжие на олигархията. Дойде да замени Костов. Единствения, опълчил се срещу мафията на Путин.

Употребен, ама .... Много е удобно да си употребен така - да забогатееш като истински цар. Нагъл крадец!

Абе мунчо, че той си беше богат. Още първата година, след като дойде, декларира в НАП влог за над 10 милиона лева! А имотите на семейството му, на кого се полагат, според теб? Ти не си ли си взел имотите, които комунистическата власт е национализирала от твоя дядо? Е, ако твоят дядо е бил църволан, то неговият е бил цар, и наследството е царско! Що все гледате в чуждата паница?

Гледа умно и аха да каже някоя простотия.И аз не съм гласувал за него прецених че е под моето ниво.Гласувах за И. Костов

Черният разбойник е най-голямото зло, сполетяло България. Съсипа имущество за 25-30 милиарда лева.

Всъщност, не е точно така. Костов завари грохнала икономика, генерираща огромни дългове. Няма как такова нещо да струва толкова много пари. Всичко беше подготвено много преди Костов. Но, едно си баба знае, едно си баба бае.

Никой не може да отрече.

Ние , българите пък съвсем нямаме влечение към твойто президенстване и не те искаме ! Натика заедно с червените си другари България в блатото, окрадохте заедно колкото сварихте , ама пак не ви стига и май ревете за още.Не ти ли стига резила , че още си точиш лигите. Не ти ВЕРВАМЕ. Гледай си старините и домочадието, но не с нашите пари, резиденции, гори , компании и фирми. Да не се задавите от лапане.

Гледа си ги, мръсника, и то точно с нашите пари.

Ние, Българите, не искаме цар. Ние си имаме Президент, Другарят Плевнелиев! Оф, пак се обърках, Господин Плевнелиев. (Три пъти УРА, другари). Имаме си и кандидат-президенти, аристократът Гоце от Сирищник, Жорж Ганчев, завлякъл много хазаи по света с наема, а чувам и за бат Бойко, срещу когото аз лично нямам нищо против, само дето останалите не са на моето мнение. Изобщо демокрацията е хубаво нещо, стига да успееш да докопаш салама, Санчо. И да го разпределяш ти, справедливо, според твоето виждане. А царят няма да го разпределя справедливо, ами поравно. Това е неприемливо, ще гласувам за Плевнелиев....

Popa

"Сакскобургготски нямал влечение да е президент", а ако имаше акъл за 5 стотинки, днес щеше да е ЦАР на България!

Ако НИЕ имахме акъл за 5 стотинки, Симеон отдавна щеше да е ЦАР на България. И щеше да е съвсем различно от сега. Ама на, сега ще се дупим на всички, за благото на 240 храненика. Така е, като си нямаме акъл...

... С МУШМОРОЦИТЕ...!

Много беше труден избора тогава, но с гордост мога да заявя че не можа да ме баламоса Симеон да гласувам за него. Гласувах за Костов.

бай Симо е изпечен тарикат!Налапа се,като пеличан-само БТК-то продължава да му носи милиони.Кво става със съдът,нали имаше някакво дело или стана,като с КТБ-то?

Не ще да е от енергийно бедните,щом си е платил толкова ефирно време.

Свестните хора бързо се усетиха каква мишка е кобурга и бегаха от него.

даже, не бодигард, шифиор му е бил, едната кратуна на другата, а цецо ухото е бил портиер. те така се става премиер и вицепремиер. приятен ден.

Не той да се върне в политиката, а да върне парите и имотите които взе чрез политиката. Господ не забравя и не прощава. А колкото за митовете, омръзна ми на бялото да се вика черно.

Така трябва да е, национализация на имотите, експроприация на експроприаторите, електрификация и Съветска власт. Още Ленин го е написал!

А стига бе да не вярвам на очите си ли-когато посети Баня първия път кой ти беше падарин?????

ВЪЗРАСТА ТИ НЕ МОЖЕ ДА НАМАЛИ С 15Г.НО ДАНО НИ ОТЪРВЕ ОТ ТЕБ КРАДЛИВА ВОСЪЧНА МУМИЯ!

Поради липса на месии в склада, нещата май отиват руските кандидат-президентски двойки да са така: Гоце - Калфин или Дедо Симо - Калфин Колко обединително за нацията, а?! Цар и комунде. Трогателно. За пушилка и разсейване на електората на пързалката ще бъдат пуснати всички налични клоуни, воглаве с Жорж Ганчев.

Ко?Не!

НЕ СЪМ ФЕН НА НИКОЙ, КАКТО СИ МИСЛЯТ НЯКОИ ОТ ТРОЛИЩЕТО, НО ГЛЕДАМ КОЙ КОЛКО РАБОТА ВЪРШИ, И Е СВЪРШИЛ !!! ЗА ТОВА ПОЧИТАМ БОЙКО БОРИСОВ. А КОЛКОТО ДО МИТОВЕТЕ ЗА НЕГО, ВСИЧКО ИЗМИСЛЕНО ОТ СМРАДЛИВОТО КОМУНОИДИОТСКО И ФИКУСОВО ТРОЛИЩЕ Е МИТОЛОГИЗИРАНО !!!

С толкова наследници на българския престол, не му е лесно.Пари нема, а требе да се действа .Даже и в Испания нещо се разсъхнаха схемите.Що да не се пробва пак на гърба на късопаметните ПОДАНИЦИ?

Оправи, само пазачо си, Гойко! От Назе, нема и една оправена само се набутахме в харчове за Цецки- бельо* и Мокри блянове Бабите от пл. "Подуяна коня"

d4

Симо не е виновен. Виновни са онези, които през 1946 год. не го изпратиха заедно с майка му и сестра му при баща му и чичо му. Ненаяли се и вечно търсещи далаверата. Боклуци с името Сакс Кобург Гота. Унищожили България като държава.

Сигурно няма влечение да е президент точно толкова, колкото нямаше имуществени претенции към България, както той лично декларира при Кеворкян.

Най-големите ла.на се изср.ха при този човек. Нямал влечение към властта, ами и народът няма влечение към теб, бе, Мони.

мнение ли е? Няма случайни интервюта в тази държава.. Вервайте МУ!

Абсолютно. Този сондаж за дедо Симо е 4-ти или 5-ти в рамките на 1 година. Вероятно си мислят, че сме забравили неговите и юпитата му зулуми.

Апропо, понеже величеството явно има претенцията за мъдрост, която предполага и елементарно логично мислене, истински изстрел в слепоочието на безочието в самооценката му за собственото управление беше похвалата му към Бойко Борисов, чиито успех се изразявал от поредицата изборни победи на бившия му охранител. В този смисъл и по тази логика самият Сакскобургготски е зрелищно провалил се управник, свел изборния си резултат до нулата след един мандат на власт.

Крадлив дедо явно го е подгонила склерозата. Е как да не ти е бил бодигард, когато има цели филми как се натяга да те охранява и да се прави на важен. Че нали от там го сложи и за главен секретар на МВР и го направи генерал-лейтенант без да има ценз за това. А по принцип Тиквата си мисли, че Земята се върти около него, затова дори е гонел тези които охранява!!!, за да може той да изпъкне. В края на краищата нали пъдарят е по-важен от царя!

Exodus 20:5

Опа, поредният сондаж на общественото мнение откъм библиотекарите.

Значи е верно! " Колкото и да краднеш за 15 г свършват парите" Сега пак към яслата гледа.....

всичко казано от теб е само митология.

Този човек, не го ли е поне малко срам пред паметта на баща му и роднините му?!? Агент на КГБ! Сам се изплю върху себе си.

Мони такъв ви го насакса, че дълго ще го помните...

Ма таз невестулка пак ли изпъзя бре? Нима има още резиденции и гори за реституиране.....

Главно за твойте митове става въпрос. Кой, аз, от страната си никога и пр. интервюта.

За 8 мин -куп лъжи.Още е в добра форма лъжливото овчарче. -не бил казал 800 дни -Боко не му бил бодигард -не е сякъл дървета в Самоковско -не бил казал,че няма да иска компенсации -няма мерак за президент - не....

При толкова "митолози" на Позитано и в Драгалевци ще има още много митове! Даже и поета го е казал!" И митолози, митове за него разказват"!

На крив Симо,Позитано му пречи.

Миленчо Велчев и съратници безнаказано редиха далаверите с дълга и този Дедо даже не им се скара. Сега пак в дименция и с характерната си простотия и наивност ги реди глупостите с надеждата че не помним дълго. Напълно е виновен с бездействието си за батака в държавата.

иво беров като форумен цензуратор от еврейските организации пак не издържа на теста, кое е демоктация. негър или педерст

всъчщност аз съм доволен, че кобургът дойде в България. с премиерството си той постави края на монархията в България много по-сигурно, отколкото референдума през 1946-та.