Сакскобургготски: Винаги с ЕС, никога против отделна страна

Трябва да оставим следа, след толкова години изолация. Полезен е приоритетът Западни Балкани. Европа на две скорости не може да зависи от нас.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски: Винаги с ЕС, никога против отделна страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм Майк Травис, искам да споделя новината за това как бракът ми беше възстановен от великия заклинател на име Д-р Огунделе, след като направи заклинанието си 24 часа по-късно жена ми ми се обади по телефона с молба за прошка и това чудо се случи просто след 24 часа след работата на д-р Огунделе. Съпругата ми се прибра у дома благодарение на д-р Огунделе за добрата му работа, ето съвет за всеки, който чете това сега, ако имате някакъв проблем, съветвам ви да се свържете с д-р Огунделе на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. директен имейл: ogundeletempleofsolution(at)gmail.com

Какво ВЕЛИЧЕСТВО БЕ,какви 5 лева?!?!? Коя е тази ПОДЛОГА,която нарича величество една МУМИЯ,ЕДНА МЪРША, която продължава да усмърдява България?!?! ДИР-а не отделя толкова място за глупостите на Банкянския ТУЛУП,!!!!!

За Симеон учителят П.Дънов е предсказал,че ще бъде полезен на България.За цар Борис ,бил най добрият монарх на времето.За увредените чипове ,възможно е да има в пред вид хората от тройната коалиция и не е могъл да направи по вече неща.

Възпитан, толерантен, достоен човек. Никого не е обидил. Опита се да направи нещо за народа и успя. Друг е въпросът, че не узря за факта,че трябваше да подхвърля пари на медиите. Най големите му грешки са подценяването на медиите и това, че позволи на охранителя си да се покаже на политическата сцена. Що се отнася до имотите, досега не съм чула някойбългарин или патриот да се се е отказал да се е отказал от бащиният си. А за имотите на ВМРО, които Каракачанов си присвои пълно мълчание.

Коментарът Ви е натоварен с негативни емоции. Смятам, че Вие сте един неудовлетворен от живота си човек. Моят скромен съвет към Вас е - работете над себе си. Започнете с лекарствени чайове. Изкъпете се с мощна струя студена вода и онанирайте. Яростта Ви ще попремине. За ускоряване на лечението, моля, посещавайте ежеседмично психиaтрията.

Болен си от наглост, описваш себе си, какво ти се случва когато четеш за царя и го приписваш на друг. Коментарът на "Прав е за чипа" е лъч светлина сред подобни на теб.

Има една приказка че гениалността и кретенизма са през поколение. Цар Борис III е бил действително голям държавник и е направил всичко по силите си за България . Боя се че не можем да кажем същото за сина му.

Мислиш и седиш. И по едно време установяваш, че само седиш, щото разбираш че от лъгане ти е трудно да мислиш.

На какво основание този журналист/ка се обръка към него с , ваше величество. Той не е действащ монарх, да оставим въпроса че не го заслужава, той си е най-обисновен крадец. То бива ибрикчийство и дълги езици ама чак пък толкоз.....

Имам само един въпрос. Как си представяш, че ЦРУ и МИ ще оставят такава фигура като Сакскобурготски да бъде вербуван от КГБ? Може всичко да е , ама както и КГБ, така и ЦРУ и МИ не са пасли трева. Иначе пък се стараеш де и май си вярваш на абсурдите.

има свободни места в Карлуково!!!

Руски агент. Не го подценявайте. Този ни върна десетилетия назад. Продължава да трови въздуха. Има още много такива като него в България. Затова сме на тоя хал, на никъде.

Крадеца от Мадрид.

От архива на Съветско военно разузнаване ГРУ. КАДАВО НАЗВАНИЕ НА АГЕНТА -"БАРОН". Единствената ми цел в живота е богата жена Симеон ІІ. По това време Симеон ІІ работи като екскурзовод на марокански и испански фирми, посреща туристите на летището. Много често, сред нощ, той ги развежда по хотелите, а после ги води и по нощните заведения. БЪЛГАРСКАТА АГЕНТУРА донася, че младият Симеон има дългове взел е пари назаем и от македонския войвода Ванче Михайлов, а няма пари и не може да ги върне. Ванче го заплашвал, че ще прати хора и насила ще си вземе парите. Резидентурата съобщва в Центъра, че буйният Ванче може и да убие Симеон. От там нареждат да вземат всички мерки за опазването му. Потърсена е помощ и от съветската резидентура. Да се пази Симеон това е нареждането. Центърът информира резидентурата, че е открила оперативна разработка на бившия цар Симеон под кодовото име Крупие, която по-късно прераства в разработка Двор. Това разказва полковник Александър Кюлев разузнавач в парижката резидентура. Той е баща на убития в София мафиотски банкер Емил Кюлев. Александър Кюлев споделя това пред висш офицер от съветското военно разузнаване, който се казва Христо Вълчев и е от български произход. За бившия цар Вълчев казва: За Симеон Втори се интересуваха непрекъснато българските тайни служби ДС и шефовете й както тук в Париж, така и в България. Голям интерес проявяваха и от Комитета за държавна сигурност на СССР КГБ. Безпаричен Цар престолонаследник, кандидат за агент и то завлияние това рядко се случва и КГБ няма да изпусне тази възможност. Те знаят, че титлата му отваря всички врати и му дава достъп до висшите среди, където други агенти не могат да припарят. СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ.

След 1964 г. българският посланик във Франция Костадин Атанасов който дълги години работи по случая КРУПИЕ се завръща в България и става началник на българското разузнаване с чин генерал и доста години заема този важен пост, след което става заместник на всеизвестния генерал Мирчо Спасов, който тогава е в ЦК на БКП и отговаря за Задграничните кадри. Койчо Белчев е богат български емигрант с няколко висши образования. Най-дълго е живял в САЩ, където е развил успешен бизнес като собственик на втората по големина в Америка финансово-брокерска къща Хейдън Стоунсподеля: През 1981 г. за Св. Валентин наех луксозен хотел в Швейцарските Алпи. Празникът беше в чест на моя приятел Кариялайнен, който дойде с дъщеря си и зет си. Оказа се, че дъщеря му Кукка Мария е женена за българина Атанас Тилев. На празника беше и Симеон с Маргарита. Бях останал с впечатление, че аз съм запознал Симеон с Атанас Тилев, но после видях, че те през цялото време си говорят в едно кюше. И си викам, откъде накъде Атанас Тилев човекът на КГБ и ДС да си говори така потайно със Царя? През 1981 г. немският в-к Велт ам Зонтаг пише за Атанас Тилев, че е живият микрофон на КГБ. Минаха години и в началото на прехода аз бях в България. Разбирам, че Атанас Тилев е подарил на Царя 5 или 10 % от акциите на застрахователно дружество Витоша, което притежава. И кой е директор на Витоша- ген.Бриго Аспарухов. От синдичката на Банка Земеделски кредит разбирам, че Тилев е откраднал 50 млн. долара и го заплашва отмъщение разстрел или съд и затвор. Ген.Бриго Аспарухов го спасява, като го извежда нелегално от България. А след това унищожава и агентурното му дело (агент Румянцев), в което сигурно е имало и материали за Симеон. Значи Симеон и той като Тилев е замесен с КГБ и ДС. няма никакво съмнение. следва продължение

ДОСИЕТО НА АГЕНТ "РУМЯНЦЕВ" /АТАНАС ТИЛЕВ/ със съдържаща се информация за СИМЕОН е унищожено от БРИГО АСПАРУХОВ. Тъй като подсъдимият Аспарухов е избран на 17 юни 2001 г. за народен представител, съдът прекратява производството. В обвинителния акт пише, че с унищожаването на досието на Тилев Аспарухов е целял да набави за себе си имотна облага. Преднамерено наивно обвинение за заблуда на обществото. Благодарността към Бриго Аспарухов затова, че спаси двама агенти на българските и руски секретни служби Атанас Тилев и Симеон Сакскобургготски беше голяма. Когато стана премиер СИМЕОН искаше да направи Бриго Аспарухов съветник по въпросите на разузнаването и сигурността, но от НАТО бързо реагираха, предупредиха Симеон, че приемането на България в НАТО ще е под въпрос и той беше длъжен да оттегли кандидатерата на Аспарухов.

Защо трябва да приемаме , че това действително го има в архива на ГРУ? Дори и това да е така защо трябва да приемаме, че нещо, което е в архива на ГРУ непременно е истина? От друга страна по-скоро ако някой изкара данни от архива на ГРУ от тези данни по-скоро ще са в услуга единствено на Русия.... И т.н. и т.н.

СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА - .... РАТАЙЧЕТО НА СИМО КРАДЛИВИ И ЧИЧО МУ ТОДРОР ФЕРДИНАНДОВ ЖИВКОВ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ

Цар или пъдар? Това е този апаш. А ти, симеоне, като нямаш никакъв чип, какъв да ти имплантираме - на човек или на апаш, та да продължаваш да крадеш и лъжеш ? Ти си срам за България, въврви си там откъдето си дошъл!!!

АГЕНТ "КРУПИЕ" С ВОДЕЩ ОФИЦЕР бащата на ЕМИЛ КЮЛЕВ. ИНТЕРЕСНО ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ТРУДОВАТА БИОГРАФИЯ НАТОЗИ НЕГРАМОТНИК. Предлагам ви да наберете в търсачката статията : СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ТАЙНИТЕ НА ПРОГОНЕНИЯ БЕДЕН ЦАР. Вижте истинското лице на един гален на съдбата, подкрепян от невидимите патерици на КГБ и българските служби. ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ!

Тикавият накраде квото можа - сега и акъли дава.

и суджукът - цел и дедо - сит.

Хитрецът бе докаран за да излъже народа и спре Костов в демократичното и развитие,като му бе обещано да си вземе всичко що поиска!Заслугите за ЕС и НАТО са на КОСТОВ,а царя е готованец,след като Костов възстанови ограбената от БКП/БСП държава!

Мноу си прост ве .Костов е руски ГРУагент кодово име Санкин .Щерката на Костов взимаше по 30 ХИЛЕДИ заплата от ктб-ВТБ-Вьншно Тьрговска Банка РОССИЯ

няма логика и двамата да са "руски агенти" , а пък да са в конфликт. освен ако не са от различни, конкурентни "лобита"

Костов е първопроходец в глобалните кражби - още никой не е откраднал колкото него.

На тоя,някой искал ли му е мнението? От къде изпълзя?

Ваше Величество, много са малко моментите, когато светът говори за България.... СИМЕОН БОРИСОВ НЕ Е ВЕЛИЧЕСТВО!!!!!! ТОЙ НЕ Е ВЪЗЦАРЯВАН!!!!!! МАЛКО СЕ ОГРАМОТЕТЕ И ИМАЙТЕ МАЛКО ЧУВСТВО ЗА ДОСТОЙНСТВО!!!!!

Всеки, който е вредял на България по един или друг начин, винаги накрая е губил. И всеки, който е помагал на България, винаги накрая е печелил. Според мярата-мяра.

КОЙ докара Симеон и го направи министър председател.КОЙ отговор-КРЕМЪЛ и МАСКВА

Никой нямаше да може да го докара ако СДС не се състоеше от средностатистически българи. Или с други думи от хора с високо самочувствие без покритие. Същите от каквито се състоят и ГЕРБ, и БСП и ОП и практически всички партии.

Преди всичко, избирането му се дължеше на носталгия. Никой не можеше да предположи това, което се оказа впоследствие. Освен запознатите с кухнята на нещата , естествено.

а защо наричате негово нищожество "ваше величесвно" ??

Ако трябва да сравняваме Симеон Сакскобурготски не с идеала за това какъв трябва да е българския лидер на партия, а с днешните лидери на парламентарно представени партии, които са Борисов, Нинова, Каракачанов, Сидеров, Симеонов, Доган и Марешки тогава какво ще кажете. НА мен ако ми опрат пистолет в челото, че задължително трябва някой от тях да ме представлява пред света , някой от изброената пасмина ще посоча Сакскобурготски без да се замисля, защото поне знае как се яде с нож и вилица и няма да е ме е срам от своя представител. Това е трагедия. Умът ми не го побира как стигнахме до тук. Вероятно сме изключително необразовани, невъзпитани и глупави. Иначе няма как Сакскобурготски да е класи над сегашните ни представители.

Да, така е. но докога ще се сравняваме все с по-долните? Не е ли редно и не е ли крайно време да ни се зададе един наистина висок критерий, пък тогава да видим, кой ще отговаря на него....не само по маниери, а и по дела.

Е хайде де задавайте си високи критерии. Когато почнете да гласувате не за този, който най-малко е оплют в жълтата преса, а единствено за хора, които отговарят на определени критерии тогава и само тогава ще имаме представители от които да не ни е срам. Айде действайте - поставяйте си критерии. Възпитание, култура, правилон поведение, владеене не езици, образование...

Симо Ментата е цар! Цар на крадците! А ти не се пъни да мислиш! Това не го можеш!

много не помнят или по-верно не знаят, че беше изпаднал хидалго до последно. Продаде и ордените на баща си! Изгубил останалото от деди и баща, разпродал и донесеното от жена му, добре му дойде да дойде у нас, да се награби и да стане един от богатите монарси в Европа.Дори на внука си даде турско име за пари - гад!

Епични бяха кражбите по време на тройната коалиция начело с тоя боклук.Щеше да ни оправи за 800 дни, а това което оправи бе живота си и и на всички като масларова например.

И САВОЙСКОТО ДЕЛО ПОВДИГНАТО В ИТЛИЯ ПРЕЗ 2006 ГОДИНА ПОКАЗВАТ КАК ОБВИНЯЕМИЯТ БРАТОВЧЕД НА ЛИСИЦАТА ОТ СНИМКАТА /Виктор Евануил/ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА КОБУРГА Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СВЪРЗАНО С ДОСТАВКИТЕ НА ТЕХНИКА И ЛЕКАРСТВА КАСАЕЩИ БТК И ФАРМАЦИЯТА. ПО ДЕЛОТО БЕ ПРИВЛЕЧЕН И КРАДЛИВИЯ МОНИ , но за съжаление нашата прокуратура не възбуди наказателно преследване срещу това мръсно същество. В днешни дни благодарение на царскит юпита МИЛЕН и ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ , възбраненият в полза на държавата оператор ВИВАКОМ чрез една ПРЕСТЪПНА СХЕМА се озова в ръцете на царския приятел СПАС РУСЕВ! НЯКОИ СА ЗАБРАВИЛИ ЗА ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ СВЪРЗАН СЪС САВОЙСКОТО ДЕЛО! Спомнете си лицата на снимката - принц КИРОЛ, Милен Велчев , Спас Русев и други царски министри. През 2006 година ВИКТОР ЕМАНУИЛ СЕ РАЗМИНА само с УСЛОВНА ПРИСЪДА, а нашата лисица се измъкна ставайки в последствие ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ! Като поотмина още малко време сложи ГАВАЗИНА СИ за министър председател на която позиция Борисов е и в момента! МОНКАТА РЕВЕ ЗА ЗАТВОР. МИСЛЯ СИ, ЧЕ НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ.

Защо някой журналист изобщо взима интервю от този мошеник? Нали ви е ясно,журналисти,че мнозинството дебили го мрази,защото ги излъга и те гласуваха за него.

трябва да има 80 години, ама още мърда. Комунягите трябва да са му обещали още нещо за да се изказва.

От цялото интервю на г-н Кобурготски лъха много достолепие и чувство за превъзходство. Не знам доколко е оправдано, но ми се струва , че има разминаване между претенции и реално положение. Един широко скроен човек, за какъвто би искал да го възприемат, някак не се вписва в махленските претенции за имоти и наследства. А за прозорливостта на монархиите - не се сещам в коя страна монархията е била нещо прогресивно. Ако беше така те щяха да имат много по-голяма роля от представителност, каквата имат сега.

прилича на дядо си. Баща му беше друго нещо. Как беше - дойдох, видях - върлих, пардон - дойдох, победих, откраднах и си заминах.

Какво величество??? Нали се отказа от трона за да си оправи живота и борчовете като министър предател !!!

Още ли се мота това крадливо нищожество из страната ?!!! От години трябваше да бъде обявен за персона но грата , както постъпиха италианците с братовчед му умберто - същата маломна бангия. Мнението на сенилния рептил не интересува никого в България ! Само някакви платени сороски фекалки ни го натрапват ...

няма лошо един премиер да говори на собствения си език, езика на родината си - затова има прекрасни преводачи. Намеквате за Борисов - не се е родил със сребърна лъжица в устата ако ме разбирате.

За съжаление намеквам не само за Борисов, а за практически целия ни политически елит в момента. Убеден съм, че и в ОП, БСП и Воля владението на английски и доброто възпитание е рядкост. Явно има сериозна сегрегация у нас, защото процентът на владеещи западни езици сред моите приятели клони към 100%, а сред министри и депутати вероятно към 10%.

по времето на симо крадеца милен велчев беше министър на финансите явно забравихте за снимките на които той седи в една бяла яхта акостирала в Монте карло с едни пристъпници от България. В добавка да припомня и за един външен дълг който вместо да го изкупив когато долара бе 1,20 лв същия МИЛЕН ВЕЛЧЕВ направи така с синчето на СМО КРАДЕЦА че дълга да стане няколко пъти по скъп защото бяха купували тоя дълг и бяха на червено Велчев и сънчето на СИМО КРЪДЕЦА!

Борисов, а не Костов откри Курнелия и и даде най-високите икономически постове - Генерален директор на Техноимпекс и шеф на Борда на директорите на Техноекспортимпорт. Борисов продеде Кремиковци за ЕДИН ДОЛАР, продаде за жълти стотинки Балкан, който имаше най-добри агенции по всички летища с най-удобни времена за кацане и излитане. То не бяха агенции, сгради, самолети за милиони долари.

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Що не вземе да изнесе лекция за нещата в които е специалист - Blackjack, Roulette, и т.н., а ни заблабличква с това дето е непосилно и недостижимо за "НЕГОВИЯ ЧИП"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Аз пък искам да чуя изявление на английски на лидерите на парламентарно представените партии у нас. По случай европредседателството не е зле да направят едно обръщение към останалите европейци. За да защитят нашите позиции директно , а не чрез посредници и преводачи. Друго си е директното обръщение.

Виж как те "оборват"! Не само, "дебил" и то с главни букви, и как "смееш" да си с псведоним от номера! После цар Бори и Цар Фердинанд са с малки букви; след това директно от "извора" доставят данни кой цар какво богатство е имал и има; и накрая си заплашен, че си "длъжен" да му повярваш. А за цар Симеон, да не говорим, него направо го проклетясва като най-долната ..от женския пазар. Под слънцето всичко може да се намери. А това да е прочел какво е казал царя и да се замисли върху него, защото то директно касае и неговата съдба; Това е резултатът от факта, за лустрацията в бившите соц. страни и България. Всички като него са повредени на народностна основа, в резултат от т.н. комунизъм. Слава Богу, че не всички бивши партиици са на това ниво.

Тоя не е цар - крал е.

И при това е крал много...!!! Дааа...!!!

Не разбирам защо се възхвалява този презрян лицемерен комарджия, който беше инсталиран начело с помощта на ДС и КГБ. Той успя да прекъсне позитивните тенденции в българското общество, постигнати с огромен труд и лишения и върна страната в ръцете на мафията. Този дребен мошеник вкара мутрите и ченгетата във властта с ясната цел да се краде и блокира всички реформи, целящи да ни превърнат в нормална балансирана държава. Вечен позор за нищожеството, продало образа на баща си и осребрило страданият на хората за лична изгода!

Сам се сети.

"Сакскобургготски: Винаги с ЕС, никога против отделна страна" Това изказване няа дъртия мошеник е от типа" "По-добре млад, красив и умен, отколкото стар, грозен и болен!" Големо проникновение на винаги говорещия много и нищо не казваш пишман-цар за удоволствие на наведените чукундури, изживяващи се за царедворци!

А сега да се позабавляваме с блестящите мисли на този "прецедент на постсловесната култура" (по д-р Михайлов, психиатър), в отговорите му на журналисти от различни медии. в."24 часа", 26.10.2001 Журналист: Кога ще представите пред Парламента правителствената програма? Премиер: Тя нали е обявена. Журналист: Но пред Парламента. Днес опозицията... Премиер: ...идеална работа, която се е извършила, не е моя лична да го представя аз, но ще видим. Журналист: Това е традиция от 12 години премиерите да представят правителствената програма за управление. Премиер: Да, да. Знаете, че спазваме с традицията, но също има и неща, които се правят, които може би са малко различни. Така че...ще видим... в."24 часа", 14.2.2002 Журналист: Г-н Премиер, смятате ли, че са необходими промени в кабинета? Премиер: Ще преценим. Журналист: Това означава ли, че все пак може да има такива? Премиер: Нека да гледаме нещата по един реалистичен, градивен начин. Стават хубави работи, има неща. Журналист: Кажете едно хубаво нещо. Премиер: Мисля, че може би вие, които сте в медиите може да прецените къде има хубави неща. Повервайте ми. в."24 часа", 13.7.2002 Журналист: Г-н Премиер, има ли конфликт между правосъдното министерство и прокуратурата? Премиер: Има дискусии, които са интересни. (в този момент оператор блъска репортерка) Опа, пазете се, че ще се утрепете! Нека вървим по един малко по-нормален начин. Журналист: Да очакваме ли Вашето мнение по дебата за Конституцията? Премиер: Не. Журналист: Все пак като премиер... Премиер: Знам си работата, знаете ли, много мило от ваша страна. Благодаря ви. Журналист: Все пак с оглед преговорите ни с ЕС кога трябва да станат промените? Българският Премиер: ...(мълчи, повдига рамене.)

в."24 часа", 1.08.2002 Журналист: Министър Свинаров е получил предложение от Русия да окаже помощ за унищожаване на ракетите. Премиер: Толкоз по-добре. Това ще се види също. Има програми. Има много градивни неща. Колкото повече предложения, които да са градивни, интелигентни, практични, в крайна сметка уравновесени, а не с какви ли не фантазии, нали... Да покажем ние пред света, че сме цивилизована страна. в."Капитал", 11.08.2002, преди отлитането си за Ливан и Йордания Премиерът проговаря. Журналист: Какво очаквате от посещението си в двете страни? Премиер: Поводът на това пътуване е посещението в Ливан и Йордания. Мисля, че има интересни перспективи. От друга страна, трябва да се има предвид какво каза г-жа Пирита Сорса - че много неща зависят от външната обстановка. След което, във вестниците започнаха силно да изглаждат накъсаните, отчайващо еднакви и безсмислени изрази на Българския Премиер...По-долу са представени части от по-нови, но пак нищо незначещи интервюта. сайт link 10.08.2005 Журналист: Защо още не се отказвате от втория мандат? Премиер: Всичко върви както трябва, във време, за да бъде най-положителен резултатът. В крайна сметка и което търсим за подир четири-пет години не е днешният резултат. Журналист: До кога смятате, че е разумно да се отлага? Българският Премиер: ...(мълчи, не отговаря.) сайт link 11.08.2005 Журналист: Имате ли вече лично решение за мандата? Премиер: Сега, тука, знаете ли, аз намирам, че тук трябва да се върви по един демократичен начин. Не да предрешава човек. Както казва незнаещата български, но иначе българска "принцеса" Калина - Имате късмет, че баща ми ви е цар!...

А това, че не можеш-те да ги проумееш си е ваша работа. За жалост хора поне малко от малко близко до нивото на царя почти няма. И понеже ти, "Rossi е права!" не би проумяла за какво иде реч, малък тип - Журналистът не пита дали ще се представи правителствената програма, а кога, защото така е свикнал и щом е свикнал, царят няма право да го увърта. Пък и упорит, настоява, традиция е това. На нахалството на журналиста, царят отговаря учтиво и в същото време дава да се разбере, че по въпроса за как да се представя правителствената програма си има свое менение и решение. Заключение, такива като теб са с журналиста и още повече, намират го за "нарушител" на "традицията"!! И защо точно на "традицията". Как, че царете винаги са за традицията и изведнъж не на традцията. Да традицията, Но традицията на Царска България, ако щеш и на Републиката, но не на еднодневките предишни премиери, със 50 процента под масата, а на масата менте правителствените програми... След 1990г най-добрите дни за българите са били по времето на управлението на НДСВ, ДОРИ и ВЪПРЕКИ подлите калинки натрапени в отбора им, с една цел, да рушът отвътре. А другаря Костов, с неспирните скандалджийски вотове на недоверие, с цел денонощен саботаж на работата на правитлеството. Тези традиции на царя не са познати и никога не би ги приел. Програмата е обявена, задължение на НС е да я чете и отмята. А на въпросният журналист да слуша и отчита безпристрастно, да уважава, а не да търси начин да се налага.

Ей, лепилар-аутсайдер от ZZARSSTVO-то, ду.пето ти чисто ли е, епилирано и оклизмено? Че да ти махна тази лоша царска болест, дето я имаш.

Сега всички казват: "Върни откраднатите имоти и гори, ти, дребен мошеник с никаквите претенции към България."

простите ганьовци завиждат и мразят Царя че е успял да си получи наследството от баща си Н.В. Цар Борис III, ... а това че гологъзите комуняги за една нощ станаха собствениции на фабрики и земи не дразни простото крадливо племе, ... оскотели нещастници умирайте в мизерия кото не си знаете интереса

До ДЕБИЛА с номерче! То име за какво ти е? Н.В. има единствена истинска собственост в село Баня Карловско! Подаръка е направен от видните хора от селото с една едиствена цел да мръдне селото напред! борисчо няма нищо както и фердинадчо НЯМА НИЩО РАЗБИРАШ ЛИ? По договорите сме задължени да си намерим някакъв управленец и поподаме на най-калпавия Ферди курвара! Рано или късно Симо ще пукне а с него и неговите посерковци. Споко драги недей да забравяш ердоганчо!

Виж как те "оборват"! Не само, "дебил" и то с главни букви, и как "смееш" да си с псведоним от номера! После цар Бори и Цар Фердинанд са с малки букви; след това директно от "извора" доставят данни кой цар какво богатство е имал и има; и накрая си заплашен, че си "длъжен" да му повярваш. А за цар Симеон, да не говорим, него направо го проклетясва като най-долната ..от женския пазар. Под слънцето всичко може да се намери. А това да е прочел какво е казал царя и да се замисли върху него, защото то директно касае и неговата съдба; Това е резултатът от факта, за лустрацията в бившите соц. страни и България. Всички като него са повредени на народностна основа, в резултат от т.н. комунизъм. Слава Богу, че не всички бивши партиици са на това ниво.

А бе изобщо не е цвете за мирисане ама ако трябва да го сравнявам с Бойко Борисов , Нинова, Каракачанов, Симеонов, Доган, Марешки, Сидеров .... А бе някой от вас да е чувал някой от изброените да говори поне на английски? От мен да знаете, че от хора, които не са положили усилия поне английски да научат на прилично ниво не може да очаквате , че ще положат усилия да правят каквото и да е. Не може в тая държава да има милиони, които да говорят английски политическия елит да се състои от хора, които владеят единствено неправилен български.

Ако някой си мисли, че царете не държат на парите е време да се отърси от илюзиите. Точно за това са на трона, а не заради лозунгите за 800-те дни - хахахах

царя на кральовците

Аз харесвам Царя! Предпочитам го пред пъдаря, когото децата наричат Боко-тиквоко и Байхуй.. Нищо не е откраднал, взел си е бащинията! Ако не бяха имотите техни, защо тогава бяха конфискувани по прецизно съставения списък от Кимон Георгиев

та нали от тогава тръгнаха некъдърниците в управлението тогава влезнаха ЮПИТАТА от лондон пирятелите на сина на Симо Крадеца. Тогава имаше една весела случка оня крадец черноокия Милен велчев великия финансит изгони Кирил Ананиев и когато дошло да се прави бюджена на българия великия Милен Велчев усети че няма кой щото и той незнае! Та върнаха Кирил да прави бюджетите ! В добавка по времето на СИМО КРАДЕЦА ИМАХМЕ ЕДИН ДЪЛГ КОЙТО МОЖЕХМЕ ДА ГО ИЗКУПИМ, А ХОРАТА НА СИМО КРАДЕЦА ГО ПРЕОБРАЗУВАХА В ЕВРО И ТОЙ НАБЪБНА 10 НО! ЗАЩО СТАНА ТОВА МИ ЗАЩОТО СЪНЪТ НА СИМО КРАДЕЦА Е ГЕЩЕФТАР И БЯХА ИЗКУПИЛИ ДЪЛГОВИ ТЕ НИ КНИЖА НА ПО ВИСОКИ ДОЛАРИ И РЕАЛНО БЯХА НА ЧЕРВЕНО. ЗА ДА СЕ ПОКРИЕ ЗАГУБАТА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ УВЕЛИЧИ СТОЙНСОТА НА ДЪЛГА НИ! ТА ТАКА ДЕБИЛИ ХАРЕСАВЙТЕ СИ ГО КРАДЕЦА!

тоя дрът мръсен лъжец само като му видя лукавата мутра започвам да повръщам

умирай комуняго гадна, не можеш да му стъпиш и на малкия пръст, той се е родил с късмет по голям от на цялата ти смръдлива рода

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Дядо, при теб живеех супер .Да си ми жив и здрав още 1000000000000години.Народа ни е на толкова проценти колкото сподели оня дупетат от БКП.Купуват ги за по 20 лева.Да са ми живи и здрави и те.

за мен е един затрорник, защото такъв трябваша да е лед кражбите , които извърши с това ндсв и малоумните юпита от американските университети

Фактите: При спечелването на изборите, първата партия, на която НДСВ предложи да управляват заедно, бе тази на Костов, И ги каниха доста настоятелно. Костов отказа категорично. Следващата партия на която е трябвало да се предложи съвместно управление е била ДПС, антиконституционната. ЗАРАДИ нея Костов ОТКАЗВА да е заедно в управлението с НДСВ. Неговата задача номер едно е била да отвори вратата за управление на дпс. ДПС идва на власт БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОСТОВ. Същият, който е разпродавал заводите и фабриките на България за стотинки.

ОЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ НАЛОЖЕНИТЕ ОТ КОСТОВ БАНКНОТИ! Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!