Сакскобургготски окончателно загуби ”Кричим”

Върховният касационен съд потвърди решението на Пловдивския апелативен съд, с което беше отхвърлен искът на Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза за възстановяване на собствеността на бившия царски дворец "Кричим" и ниви от 371,5 дка.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски окончателно загуби ”Кричим” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

царот да пие една студена вода и да напне царицата за облегчение, ако още може.

секскабаидиоцки да враща всичко присвоено, сас лихвите за ползуването и глобите за изсечените гори в рила и да се праждосва от балгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

pompai

До тук добре ,но oсъдят ли ни в стразбург искъм парите да се взимат от бюджета на съдебната система :)))))

Не плювайте по царо! Той но спаси от Костов. Не плювайте и по ,,тройната,, тя ни спаси от ... Не плювайте по ББ, той ни спасява в момента... След осем месеца, така ще му пари, че ще го съжалите и няма да ви е до плюване. Това ще трае само едещин месец, после направо народа ще го линчува.

ман твоя коментар е точно в 10 сятката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доведоха го ченгето Кеворкян и ДС(БКП)!!!

d4

Не се наяде т.н. "цар". Ама много наследници, бе...брой нямат. И те трябва да лапат от нас. Проклети да са онези дупелизци и царедворци, които го довлякоха от Мадрид! Анатема!!!

kokok

И след като вече имаме "съдебна практика" по въпроса, питам аз: Какво ще стане с горите в Чамкория (Боровец), а?

juju

Крайно време е на този пресметлив комарджия да му свият перките. Нали нямаше да търси имоти от държавата??? Ние сме си едни свалигащници винаги, когато стане дума за Симеон. Извадиха от девет кладенци вода, за да го изкарат наследник на хиляди неща. Но тези имоти са се управлявали от Интендантството на двореца, а не са принадлежали пряко на Борис и компания. Сега Симеон и сестричката му си търсят "правата". Айде, бе, български народе, стига с тия непризнати "царе" на несъществуващи монархии!!!

Дедо Симо нещо много е ядосал дружките си от БСП, които все още контролират Съда.

Нема "Кричим" за крадлив дедо цар.