Коментари - Държавата готова за сделка със Симеон за имотите му? | dnes.dir.bg
назад

Държавата готова за сделка със Симеон за имотите му?

Държавата е готова да се споразумее с бившия премиер Симеон Сакскобургготски не само по тукашните дела за имотите му, но и за четирите му иска срещу България.

Обратно в новината

Коментари - Държавата готова за сделка със Симеон за имотите му? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измамница източи 3.8 млн. от сметката на Мартин Петров. Чисти пари......

Бог да пази Царя на българите, Н.В.Цар Симеон Втори!

Във вековната Българска история има един единствен Цар Симеон . Него тачиме като Велики ! Поклон . Крадливото нищожество няма нищо общо с Българските царски династии , няма грам Българска кръв и е шломо по произход . Никой никога не го е короновал . Няма никакво право дори да стъпва на свещенната Българска земя .Персона но грата !

Лъжеш. И понеже знаеш, че лъжеш се опитваш да се скриеш зад гърба на Цар Симеон Първи. За лъжите ти, нека десницата на Симеон Велики се стовари върху такива като теб. Ти и цар, та вие бягате като дявол от тамян само като чуете Цар.

Осъзнай се ,освен да ни ограби тоя и предците му нищо хубаво не сле видяли обикнояенните българи.Прав е този,,Б-я има само,,цар Симеон велики,, Кобургите,освен извращения/Фердинант/и грбеж на бъл . народ нищо хубаво не сме видяли,а и си е подготвил почвата да си вземе всичко което си пойска от лицето което е поставил на власт.Сега е моментът да го прогониме този Мадритски комарджия.

Tи ще съдиш моя Hарод ли бе копелдак???!!! Tова да не ти е бащиния???!!!... покажи наториалните актове за собсвеност на тези имоти и земи!!!, ако имаш такива да имаш претенции, ама ти нямаш, имаш наториален акт само за един имот, който ни е подарен от местните жители на селото в чиято близост се намира!!!, защото тези имоти са били, са, и си остават собственост на Българският Hарод!!!...Боже само кръвопийци и измамници околу този Hарод!!! Eдинствения българофил на тази земя бях Aз!!! /Н.В. Цар Борис ІІІ/

доктор. най-вероятно си това, от епитетите си халюциониращ "копелдак".

Cимеончо сус бре копелдак!!! Mоето момче,...дядо ти и в гъза разгулен не си го сбъркал!!!

Не ти ли стигна изсечената Българска гора от свещенната Рила планина , твое нищожество ?!!!! За всяко дърво ще си платиш с лихвите ! Или милионите от врътката с външния дълг .... Няма такъв нагъл помияр ! Ако бившия ти гавазин е обещавал нещо , не му вярвай ! И той е пътник :))))

Кой доведе нищожеството в БГ.Комунистите го доведоха. "Движението" което нищожеството прикриваше беше милен велчев,брат на зета на стоян марков.Този зет е главен кръчмар,извинете "хотелиер" на републиката.Далаверата е била,комунистите му дават имоти за $120-150 МИЛИОНА,а той е параван зад който те управляват- колко години беха там. Комунистите разстреляха чичо му кирил като куче а той виждате какво направи.За какво ше съди БГ не знам и не ме интересува.Дали комунистите нещо не са изпълнили или той иска да измъкне нещо допълнително извън сделката нема значение.И кой ше плати ако нищожеството осъди БГ.Ми аз мисла че който го е довел,той требва да плати.Не аз.Разбрахте ли бе дебили-98,75% дебили документирани с последните два избора.На тези избори вие имахте възможноста за сефте да ИЗБЕРЕТЕ а не само да пуснете бюлетината.Ама нали сте дебили,от един дебил кво да чакаш.

Защо не се върнете назад във времето, непосредствено след 10.11.1989 г., когато се появи Великото Народно събрание и което прие първите закони за реституция на отчуждени и одържавени имоти.Кои бяха депутатите в това и следващите Народни събрания-все наследници на лица, които през капитализма са крали от обикновения българин и са трупали лични блага.Те искаха имотите си и върнаха капитализма, това е! Ням да коментирам дали ЕС има право да се меси в законодателството на която и да било страна, член на съюза и да постановява осъдителни решения срещу нея.Колко време Върховния съд по това време не постановяваше решение-почти 5 години нямаше съдебна практика и съдилищата в долните инстанции постановяваха по идентични казуси различни решения-позор, но е факт.

А бе дебил,собствениците днес на БГ са кръга около правешкия свинар.Или ти не знаеш а тъпо говедо

не пиши от времето на комунизма, когато са се съчинявали лъжите как да се представи "миналото". Народно Събрание! Всички до един са наследници на БКП-то по една или друга линия. Имат за "лице" ЕДИН ДВАМА дисиденти и то не от истинските а от тези фифти-фифти и затова допуснати. Реституция - на "наследници, които са крали през капитализма"! И тук си с дебелата е една от най-мръсните лъжи. Капиталистите в България в царска България са НА ВИСОТА, такава каквато е НЕпозната днес, без значение на образователен ценз. По това време даването на заем на приятел, на съдружник... е ставало не чрез договор, не чрез нотариус.. А скришом, тайно, от ръка на ръка С ДОВЕРИЕ, ЧЕСТТА е имала пълна стойност тогава. Не се искало да се разчуе, че някой е в беда и взима пари назаем. Как е днес, с днешните "капиталисти" питай телевизията и вестниците ежедневно... нещастен лъжец си ти.

Остави го тоя.Той или е идиот или е от тиа дето се прават на идиоти.Ти кажи защо не избра най-долното квадратче в бюлетината.След като това беше въпрос поставен на БГ от света:ИСКАТЕ ЛИ ПОМОЩ.И не ми казвай че нямало значение щото "конституцията"-ТЯХНАТА "конституция"-така казвала.И конституцията на украйна едва ли е казвала да се свали руската подлога,но беше свалена нали.Без разрешението на конституцията.

Никакво основание няма! Групите от юристи към разни министерства са ,,КАЛИНКИ" събирани от улицата за да могат бащите им да им купят дипломи. Така, че тези ,,юристи" нищо не могат да преценят! Истината започва от това, че онова мадридското гушна няколкостотин милиона в зелено само от продажбата на БТК и от продажбата на ЕРП-тата, а сина му с помощта на Милен Велчев гушна милиарди от превъртането на външния дълг. Всички знаят, че по-рано нямаше пари да се усмихне и за кампанията си клякаше на мутрите от хазартния бизнес да го спонсорират. А сега някой в управлението на държавата, вероятно в Министерски съвет, знае, че той има стотици милиони, а сина милиарди и това е основния стимул! Уж законно му взеха всичко, а сега ще му го върнат като му вземат откуп, приличен при това, изгоден и за рекетьора от МС и за мадридското! Това е почерка на охранителните фирми от деветдесетте, когато крадяха колата и искаха 5-6 хиляди DM откуп от собственика. Нищо в методиката не се е променило, само мащабите са по-големи!

И лъжеш по време на постите. Гледай какво теб ще те гушне в отговор и не се чуди.

Елизабет слага короната, за да репетира коронацията. Пита, може ли да я рентва за два дена. Отговарят и че не може, и че короната не е нейна.

Хубаво Гледайте и Вижте! Да, този представител на аристокрацията и на политическия елит на един Свят наречен Запад е еманация на неговата ценностна система, неговият морал и начин на действие. Това е законността на евроатлантизма, това е тяхното разбиране за Демокрация. И когато пак някой си зададе въпросът: "Защо ние се редим именно пред техните посолства за западни визи, когато искаме да емигрираме и да работим именно в този Запад?" Тогава си припомнете как са натрупали и все още трупат своето богатство, не за години а за векове. Тогава си отговорете и на въпроса, защо е по-привлекателно да бъдеш роб в свободна държава, отколкото да си свободен в поробена територия.

Категорично няма никакво юридическо основание за каквото и да е споразумение ! Всички спорни имоти са изключителна държавна собственост , построени с парите на Българските данъкоплатци . Дядото на крадливия рептил идва в страната гол и бос като църковна мишка . От шломската фамилия сме получили три национални катастрофи , нищо друго ! Кражбите на сенил симо и издънката му киро възлизат на милиони . Крайно време е на сакскобургготите да се забрани окончателно пребиваването в прекрасната ни Родина . Ако еднокнижникът иска да се отблагодари за" шеметната" си кариера , да го направи с лични средства , а не по навик да ограбва България . С терористи не се преговаря , с престъпници не се сключват споразумения !

Изборите за Царска България или република през 1947г, се провеждат по следният ред. Народът гласува за Царска България с 99.86%. Гласувалите за република са 0.14%. Лидерите на БКПто, каквото и да е било името им по това време, Коларов, Димитров.. звънят в Москва и молят да говорят незабавно със Сталин. Докладват резултатите. Сталин отговаря: Как какво, не ми губете времето, ОБЪРНЕТЕ гласовете. И те ги обърщат, и така до днес. Архивите се пазят не само в Москва, но по-късно и в Лондон.

и ти ли участва в референдум абе драги?

ти разлика между коментар по темата и нахалство за лични въпроси към коментиращия не правиш, считаш го за "необходима" мешавица. Отговорих ти, но дира явно е избирателен какво да публикува. Дано не те разочаровам, по това време не сме били родени нито и близките години след това. По тази причина нямаме директни впечатления от историческите факти и затова разчитаме на правно доказани факти а не на жлта преса или поплювки от дира.

Само едно поколение назад, съвременниците ни са отрекли царщината, а пък потърпевшите от некадърността на Фердинанд ще ги видите във вашите семейни албуми. И какво? Уж уважаваме близките си, рода си... пък отрекохме историческия ход и се опитахме да върнем времето назад като сами си докарахме и избрахме Царя. Отрекохме платеното от родителите ни.Така става като няма приемственост между поколенията. Все си мислим, че ние сме открили топлата вода и от нас започва света.

какво са отрекли бе? кога се е чуло и видяло референдум да има 98% ? очевадно е фалшифициран. ОЧЕВАДНО! 30 / 70, или 40 / 60, или 51 / 49 това са резултати. републиката бг е незаконна

каква е връзката с това че мадритския крадец иска да вземе нещо което не му пренадлежи с това че народа се е освободил от глупоста на един измислен монарх че и предател?

решенията и указите на Народното събрание когато е докаран дядото на тоя крадец ще видиш ясно иточно какво е написано че му се предоставя за да живее и да изпълнява държавническите си задължения. Нали се сещаш неможе да имаш цар без дворец! Ама никъде в тия укази не пише че става собственост на Ферду!!!

се е и се е видяло през 1947 в Царска България. И от тогава, до ден днешен НЯКОИ следят нито да се чуе нито да се види. А тя истината си стои НЕПОКЛАТИМО в документите на държавния архив в Москва и във Форин Офис на UK.

Как ще има всички шансове да спечли делата в Страсбург? Та нали целия файтон с антибългарски псевдо адвокати и народни партийни предатели ВНУШАВА потоянно, че имотите не принадлежат на царя. И сега същите като виждат, че не може по правов ред, че в Страсбург делата се гледат на масата, а не под масата, търсят тънката струна, ако може да ги "изискат" лично от царя. НИКАКВО даване на царските имоти. Те принадлежат на царя и царското семейство. Царското семейство да се връща в България, това е родината им, СТИГА са командвали предатели от вътре и лошо мислещите на България отвън.

Алооо монархиста, я да обясниш царя как е придобил тези имоти, че не става ясно в коментара ти!!!!

я питай английската кралица как е придобила британско гражданство? НЕ Е! това е оксиморон! монарх на придобива имоти или гражданство!

ги е придобил е правно документирано в искането му. Аз по-добре от това, не бих могла да го обясня. Накратко, имотите от времето на Цар Фердинанд, са придобити с лични средства на царя. ПРОТИВНО на лъжите тук, княгиня Клементина, майката на цар Фердинанд е била не доста а изключително богата наследница по френска и по сакскобурготска линия. Никой не говори за това, но ВСИЧКИ централни градове на България, София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Русе, Бургас и още няколко - техните центрове, като площад и сграда са строени с БЕЗВЪЗМЕЗНО дадени от нея средства. И хубаовто и тъжното е, че царят НИКОГА не оспорва поплювките на предателите със истината. Той мълчи. И мълчи, защото е цар. Това е повелята му. Имотите придобити по времето на цар Борис са отново чрез личните му средства. Перото, за което изнудвачите се хващат е "интенданството". Може би не много хора знаят, че за разлика от други царства и кралства, българският цар, според Конституцията на Царска България не е владял както останлите всичко, а е бил на заплата. По решение на царя, за тази си заплата той образува "интенданство". На интенданството царят нарежда какво да прави със заплатата му; там също внася и лични, негови наследствени средства; общо със тези средства, то посреща нуждите на царското семейство, когато реши той строи или купува личен имот. Но в същото време, една от основните причини да създае интенданството е, че чрез него той помага на хиляди българи и български семейства изпаднали в беда. Как го прави? Тихо и незабелязано. ПО това време, ако някой закъса със здраве, за пари, ...пише на царя за помощ. Такава е била практиката. В отговор, царят има свои хора да провери дали това е истина. Ако е истина, помага незабавно. НЯМА върната молба, без отклик от царя. ДАНО тези, които пишете лоши неща срещу царското семейство ви прогледнат сърцата, че само с лъжа и омраза на този свят не се живее.

както се е хванал за сърцето дано да е сърдечен удар....

ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ Б-ИЯ,КАКТО РУМЪНЦИТЕ ИЗГОНИХА КРАЛ МИХАЙ.ПОМНИМ КАК СЕ КЪЛНЕШЕ ПРЕД КЕВОРКЯН,ЧЕ НИЩО НЕ ИСКА ОТ РОДИНАТА СИ.

И аз го помня това - как бил дошъл тук, за да даде на родината си, а не да иска! Затова ми е толкова противен...

dofi

С камъни трябва да го изгонят този и никога неговото име да не се споменава повече!

Изгонете го най-после този хазартаджия-домъкна се тук да доограби България.Не ни ли стигат злините, които са причинили фамилията му?МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Тролетариатът се е впрегнал да защитава "демокрацията" като за последно. А Цар Бойко мъдро мълчи...

Браво на предателския запъртък, изигра Българския народ с помоща на шепа мошенници...

КОЛКО МНОГО МЪКА И КРЪВ Е ДОНЕСЛА НА НАЦИЯТА НИ ТАЗИ ЧУЖДА НЕБЪЛГАРСКА ФАМИЛИЯ?! СПОМНЯМ СИ ДУМИТЕ НА ИДОЛА НА БЪЛГАРИЯ - Васил Левски за чистата и свята РЕПУБЛИКА. КЪДЕ Я ВИДЯХТЕ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО?? ВЛАСТТА НА СУЛТАНА БЕ ЗАМЕНЕНА С ТАЗИ НА ЕДНА АНГЛОСАКСОНСКА ДИНАСТИЯ , НЯМАЩА И ГРАМ БЪЛСКА КРЪВ. В КОЛКО ВОЙНИ, В КОЛКО НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ НИ ХВЪРЛИХА КОБУРГИТЕ?! С КОЛКО КРЪВ И НЕЩАСТИЯ Е СВЪРЗАНО ИМЕТО НА ТАЗИ МРЪСНА И ПРОКЛЕТА ЗА НАЦИЯТА НИ ЧУЖДА ДИНАСТИЯ?! Готов съм да платим , но само под условие, че нито ТОЙ НИТО НАПЛОДИЛИТЕ СЕ ОТ ТАЗИ ФАМИЛИЯ ИЗВЕРГИ НЯМА ДА СТЪПВАТ ПОВЕЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ!! И ПОМНЕТЕ ЛЕВСКИ И ДУМИТЕ МУ ЗА ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!

dofi

Абсолютно съм съгласен!!!!

И не пипай Левски, нещастно влечуго. В последната си изповед пред отчето, Левски е казал: С предатели крадци република не се прави. За Царство съм и помнете за мен като Дякон Игнатий.

тоя боклук национален предател, няма кво да ни раваляте настроението с него

Тоя е пътник към отвъдното и там нищо няма да занесе!!! иска да си уреди родата до 9-то коляно,затова дойде в България,а не за да мисли за народа си! На погребението му трябва да излязат хората и да го заплюят... Цар ми бил,мръсник и лъжец,че и алчен при това!!!

Представителното правителство проблеми не решава, то само ги създава и финансира.

САВОЙСКОТО ДЕЛО по което през 2006 година като обвиняем в ИТАЛИЯ бе привлечен освен ВИКТОР ЕМАНУИЛ и неговият братовчед СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗА КОРУПЦИОННАТА СХЕМА КОЯТО ЦИТИРА ВИКТОР ЕМАНУИЛ ПРЕД РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ГО, СЪГЛАСНО КОЯТО В ДЪРЖАВНОТО БТК БЯХА ЗАКУПЕНИ АКТИВИ ЗА ДЕВЕТ МИЛИАРДА !! Посредник по тази сделка бе небезизвесния СПАС РУСЕВ, заедно с лицата от ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ - принц КРИЛ , ВИЛЕН ВЕЛЧЕВ, И ДРУГИ ЦАРСКИ ЮПИТА. За тази снимка ИВАН ТОДОРОВ /Доктора/ бе осъден на смърт и убит показно. да но героите от нея не само останаха , но и с престъпна схема през 2016 година ПРЕХВЪРЛИХА БЕЗ ДА ПЛАТЯТ И СТОТИНКА ВЪЗБРАНЕНИЯТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА НАЙ СКЪП АКТИВ НА КТБ - оператора ВИВАКОМ!! РАЗБИРА СЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПРЕД ПОГЛЕД НА ЦАЦАРОВ И БОРИСОВ. НИМА ТЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ КАКВО СТАВА С ВИВАКОМ?? Виждат , виждат и още как. Но и ДОНАЛД ТРЪМП ВИЖДА!! МАЙКА ИМ Е ЖАЛНА И НА ТЯХ И НА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА НА ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ФИРМИ НА ДРУГАРИТЕ ОТ ДС , начело на която стои СТЕНМАРК ползващ шофьора си СПАС РУСЕВ като патерица в престъпната схема с ВИВАКОМ!

мафията готова за сделка със симеон и имотите... а народът философства,защото не му и дреме .

Къде е народа сега,защо не сме на улицата с лопатите и да изгоним този крадлив и хищен старец от държавата си?!?!? Наистина ли сме дебили,та ще плащаме на всички престъпници делата в Страсбург?!!?!? Излизай народе на протести,тоя трябва да си ходи в Испания и да не се връща никога повече в България! И тоя ми бил цар?!?!? Тоя е просто поредния мухъл!!!!

вие бяхте с лопатите вече, докарахте съветския съюз, проведохте референдум 98% !??!! и направихте република. Честито Яж му на суверена сега дедавия... (знаеш кой е суверена, предполагам?)

не си наясно с понятията!Царо е БИЛ суверен на суверенната България до 1946 год.След това вече НЕ Е суверен!Държавата вече не е монархия , а суверенна Република! Свободните тълкувания дали е и доколко е суверенна си ги запази за себе си! Щом има определени постоянни граници, постоянно население, правителство и армия е суверенна...! Но суверена вече е НАРОДА!Така че имотите на Царо могат да си станат негови АВТОМАТИЧНО, ако България отново стане монархия и то със същия този ЦАР! Нещо, което вие неистово желаехте, но не ви се получи!

Върнете веднага имотите на този изстрадал човечец! Ваше Величество, прекланям се пред Светлата Ви Осанка и се моля горещо този примитивно-вълчасял народец да се вразуми и целуне признателно вашите треперещо-некрадливи ръце! Видите ми се нещо на снимката омършавяло-състарен от тежките грижи и черни тегоби, родени от неблагодарността и злобната зависит на българите, които искат да ви отнемат кръвопийско-бунашки и последната стотинчица, дрънкаща като самотна вдовичка кемене в прокъсано-разпорените ви джобове, и последния залък от златните ви усти, и последния сюрмашко-пробит покрив от безценно-монархическата ви глава, пълна с бълбукащо-фина мозъчна емулсия с мисъл за България! С риск да бъдете политическо-байганьовски унищожен, Вие дойдохте в своята родина България да ни оправите в размирните години на национализма, като поехте издълбоко тежкото кормило-рул на потъващия българо-ромски кораб, и с една сияйно-звездна изящно-мека лекота го изведохте победоносно в рамките на свещенно-заветните 800 дни към светло-брюкселските брегове на НАТО и ЕС, без да искате нищо в замяна, без никакви имотно-финансови претенции! Вашата честност и всеотдайност, Поклон към Вашата неизчерпаемо-кипяща любов към България и нейните 123 малцинства, подлудиха изстрадалите ни души и стоплиха кървящите ни сърчица! По време на Вашето Гениално Управление и с искрената помощ на ДПС вие доведохте целия български народец до масови гърчове от щастие и признателност! Ние цъфтяхме и връзвахме от щастие, потопени полуголи в Една Върховна духовно-физическа Нирвана-Оргазъм! И днес, Царю честити, все още вибрираме от щастие и берем сочно-витаминозните Ви плодове!

днес не си във форма!

си във вихъра си да ближеш на Мадридския крадец задника...

КОИТО НИ БЯХА НАЛОЖЕНИ ЗАРАДИ ТАЗИ ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ ФАМИЛИЯ?? КОЙ , АКО НЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ! Били спасили българскит евреи!! Хайде холан. А КОЙ ПРАТИ 15 ХИЛЯДИ ЕВРЕИ ОТ УПРАВЛЯВАНАТА ОТ БОРИС БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ В ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА ?! КОЛКО БЪЛГАРИ БЯХА ИЗБИТИ ЗАРАДИ НАЛУДНИЧЕВИТЕ ИДЕИ НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ФАМИЛИЯ?? КОЛКО НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ?? МАХНЕТЕ СНИМКАТА НА ТОЗИ БОКЛУК. ОМЕРЗЕН СЪМ ОТ ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГО ПОЛИТИЦИ И ПРЕЗИДЕНТ. ТЕ НАИСТИНА СА БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА!

Царят съди държавата си. Май не съм чувал за подобно нещо досега.

на кои заслуги към държавата или по-скоро територията

чувал ли си как се провежда референдум, и резултата е 98% за ? и то за нещо което никой дотогава не е разбирал какво е? Чувал ли си зашо българия е република? ще съди не, ами и пушек ще се вдига, и ще спечели. Първото и най незаконно действие е "републиката". Всички останали следствия от комунизма и съветската армия са незаконни по презумпция

Всичко знам за републиката и съветската армия. Не коментирам това сега. Просто изразявам учудването си, че ни съди собствения ни цар. То е като да те съди баща ти. Стига се пени.

я сложи едно "Т" накрая на ника си , за да се идентифицираш окончателно и млъквай със словоблудството си!По твоята логика трябва да приемем, че и Италия все още е империя... и Испания...и Франция...да не изброявам повече, че трябва да се върнем в 12 век...!

пишеш "идио." тук лъжците се надпреварват с лъжа да покрият иситната, не става и никога няма да стане.

през 2001 год. се кълнеше, че няма, ама няма никакви претенции по имотите към Държавата!Но после много бързо си "смени чипа" и запя друга песен-че било съвсем редно да си върне "бащинията"!Добре, че не беше решил, че цяла България му е "бащиния"!?

НА РЪЦЕ ТЕ НОСЕШЕ НАРОДА. БОГОТВОРЕШЕ ТЕ. Ати се оказа един най обикновен дребен джепчия и мошенник. Можеше да властваш, да стоиш начело на държават, но АЛЧНОСТТА и СЛАБОСТТА ТИ КЪМ ПАРИТЕ те погубиха. Погубиха не само теб , но и поколението ти. На фона на твоята НЕЩАСТНА и КРАДЛИВА ФИГУРА българския елит и политици отишли да те оближат на 80 -та годишнина стоят толкова ниско и ДАЛЕЧЕ от обикновенните хора!! Прави чест на НЕУВАЖАВАНИЯ ОТ МЕН БОРИСОВ и КОСТОВ, че не бяха сред тези самоунижаващи се нещастници поздравяващи КОБУРГА в ДЪРЖАВНАТА РЕЗИДЕНЦИЯ ВРАНА накичена с царски гербове и символи! Що за народ сме?! Що за представителност имаме?!

че това недоразумение го направихме и Мин.председател, че и после, още 4 години се месеше в държавата, чак до 2009год.... Е, след това избрахме друго недоразумение, но то е така....както свикнеш...!

няма отърване от тази царска пиявица, иска си имотите и това си е? Бойко пък само това и чака да се споразумее - всеки мечтае за такива споразумения, при които и двате страни са доволни от полученото - имоти, комисионни и др. благини за сметка на електоралните единици, дето и двамата в хор повтарят, че им е кофти чипа. Да се благодарят че е така, защото иначе ще ги изметат от държавата зад 9 планини в десета

Кобургите нанасят непоправими щети на бг народ,който изплаща репарации за загубите на тези капути,да не говорим за кръвта на бг войници,които печелят сраженията,а Кобургите губят войните. Нямат никакво право дори на 10 стотинки. Дори имат да ни дават много.

нали разправяше, че нямало да има никога, ама как може дори да си го помислите, никакви имотни претенции към България, а стигна даже до Страсбург да съди за още и още имоти.

това че не разбираш думите е твой проблем. Английската кралица също няма никакви претенции да получи британски паспорт, например. Знаеш ли защо?

идиотизма ти няма граници! Дано разбираш правилно думата, която използвам!

Комарждия,които продаде ордените на дядо си заложи на картите на ДС която подготвяше вътрешно партийния преврат.Спомнете си основните играчи кои станаха банкери, приватизацията, реституцията,кои даде генералските пагони на Борисов които като министър председател седи на царския стол в Рилския манастир,а Симеончо покорно е положил ръка на рамото му. Стамболов с каиша е налагал Фердинанд заварвайки го да играе на древногръцко влакче в банята с турски манафин. Крайно време е да грабним неокастрена дряновица да влезем в парламента и с бой изгоним мекеретата.

През 2002 г. той лично в НДК на царедворското сборище реанимира и мъртвецът наричан от някои АЕЦ Белене!

Нашите юристи трябва да му дадат малко отпор, не да се явяват като блюдолизците, които го обслужваха.

За съжаление почина проф. Вл. Петров. Той представляваше държавата в делата срещу мадридския крадец. И го беше яката подпукал. Сега ситуацията е променена. Виждате, че сега мекерето на Кобурга М. Тачева е в основата на предложението за сделка. Да видим гавазинът що ще ремче. нали той е нашият Луи ХІV и следва неговият възглед за държавата!

дали този е толкова хитър или ние сме народ съставен от 100 % дебили. Вижте в коя друа държава са върнали монарха и в коя друга има такова нагло поведение към суверена, който му е дал да ползва безплатно цяла държавна резиднция. ЗАЩО ЗА ДОКУМЕНТНАТА ИЗМАМА свързана с декларирането ДВА ПЪТИ на едни и същи гори СИМЕОН НЕ БЕ ВКАРАН В ПАНДЕЛАТА?!! С тази документна измама, СИМЕОН ПОЛУЧИ не само два пъти повече от държимото , но ИЗСЕЧЕ ГОРАТА И Я ИЗНЕСЕ! КОЙ НАРОД И КОЯ ДЪРЖАВА БИ ТЪРПЯЛА ПОДОБЕН ИЗРОД ДА СЕ ГАВРИ С НЕЯ?

ах... как ползваш думи които не разбираш :) "суверена" какво и на кого е дал? кой е СУВЕРЕНА бе пич? я да провериш ! и да те светна, от 1946 българия няма суверен, значи няма и суверенитет! ясно?

съвсем не си наясно с думите! Именно , имотите царя си ги е получил ПРЕДИ 1946 год, ОТ СУВЕРЕНА, т,е от българския народ!Това пише горния!Чети по-внимателно! Два пъти във форума "правиш забележка" как другите не разбирали думите, а всъщност завалията с този "дефект" си ТИ!!!

ДУМАТА КОНСТИТУЦИЯ НЕ ЗНАЧИ НИЩО! ПРОЧЕТИ РЕПУБЛИКАНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ВИЖ КОЙ Е В НЕЯ СУВЕРЕНА - този бандит или парламентарно представения НАРОД?! НЕ ЖЕЛАЯ ДА ВЛИЗАМ В ПОР СЪС ТЕЗИ 80% ДЕБИЛИ взеливръх в управлението на държавата!

Още една коалицийка с комунягите, които го изритаха и разстреляха част от родата му, няма ли да спретне тоя алчен дедик?

ДЪРЖАВАТА Е ПРОСТО ЕДИН ИНСТРУМЕНТ, НО ТОЗИ ИНСТРУМЕНТ НИКОГА НЕ Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ, НАЛИ Държавите по начало са създадени, за да защитават свободата на гражданите си, но ВИНАГИ се превръщат в представителни политически и империалистки търговски дружества, които ИСКАТ да трупат повече власт, да разширяват територията си и да затягат контрола си над гражданите. Идеята за държавата, която се грижи за нас, всъщност е една илюзия. Тиранията се ДЪЛЖИ на представителната "демокрация" и "свобода", когато става дума за власт без ограничения. Представителните власти манипулират мненията на гражданите, за да ОПРАВДАЯТ извършването на онова, което са си НАМИСЛИЛИ. Представителните власти раздават помощи на бедните, данъчни отстъпки на средната класа и спасяват бизнеса на богатите с пари на данъкоплатците, за да ДЪРЖАТ всички ни в ПЪЛНА зависимост - робство. Позволяват ви да гласувате, защото в крайна сметка НЯМА значение. Няма значение за кого гласувате, защото елитът, шепа "хора" - привилегирован елит и паразит ВИНАГИ намира начин да НАЛОЖИ своето над вас. Най-властният човек в света е този, който преброява вашите анонимни гласове. Един човек един глас е измислица, създадена от представителните власти, за да ви направят свои анонимни СЪУЧАСТНИЦИ. Представителната "демокрация" и "свобода" е опасна за личната и индивидуалната свобода. Представителната "демокрация" и "свобода" изкривява представите на хората за исконните права и фундаменталните принципи на държавата, като превръща изборния процес в конкурс за красота и сладкодумие на кандидатите. Можем да се освободим от игото на всеобхватната власт чрез образователни кампании, информиран избор и личен кураж като всички тези неща водят до революционно завръщане към основополагащите принципи. Държавните представителни власти не искат това. Нищо в държавното управление няма да се промени, независимо кой спечели изборите.

Кой е държавата, кой...

и сега ще ми е интересно дали ТРОЛА ИДИОТ ще мацне нещо тук........

съветските окупационни войски нахлуват в българия на 9 IХ 1944. всички знаете. При изтеглането им, 1947, остават 2 важни промени - царство българия вече е комунистическа република. Кой от всички плюещи законният монарх всъщност са наясно? Че причината българия да е република е същата причина и да е комунистическа?

Пак забрави да сложиш - т!

освен че явно си комунист, нещо конкретно да ми кажеш а?

kirchevo

Сега е РЕПУБЛИКА смотаняко не сме 40-та,50--та година.Вече всичко подобно е на държавата.Така е в републиките. А това недоразумение от Мадрид го докара друг мошеник който лъже и плаши българите вече 30 г. с етническия мир. Затова ПРОФ.ИВО ХРИСТОВ(ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ) е прав. ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

разбрах! къща -> панелен блок тухли -> цимент дърво -> цимент село -> град монархия -> република така е "логично" нали? живей си в републиканските циментени панели, пич. УК, канада, австарлия, нова зеландия, и още доооста държави по света са монархии, и неизменно най добрите места за живеене в света. Успех с циментената република

През 1945 г. нашите комунисти искали да бастисат царчето, досущ както Ленин бастисал цялото руско царско семейство. Но тогава Сталин отсякъл - Не! Този може да ни потрябва! И царчето отървало кожата, но запомнило кои са го спасили. На два пъти през 60- 70 г. е ходил в Съветския съюз за да изрази своите благодарности и да получи ... инструкции. Когато им потрябва от КГБ (ФСБ) го активираха. И това бе през 2001 г. Историята нататък я знаете! А, че е крадлив като дядо си, в това няма никакво съмнение! Но не забравяйте! Гавазинът добре помни кой го изтиква напред в политиката, за да ни скача на главите и до ден днешен! И сега гавазинът, ще се отблагодари! разибра се всичко това за сметка на клетия народ!

Значи този крадлив комарджия не си е взел поука от "случката" с "първородния" Му...!!! А от проклятията на "мат'риала" ще страдат и ще се капичват преждевременно наследниците му...!!! Дааа...!!!

Все едно бай Тошо да си бе поискал резиденциите.

СОЯТО Е ДЕЙСТВАЩИЯ ЗАКОН до приемането на ДИМИТРОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!! Съгласно Търновската конституция управника на страната е титулован като КНЯЗ, а не ЦАР!!! Пак според същата ТЪРНОВСКА КОНСТИТУЦИЯКНЯЗА НЯМА ПРАВО НА СОБСТВЕНОСТ!!! Той е ПОЛЗВАТЕЛ на онова което ДЪРЖАВНОТО ИНТЕНДАНСТВО закупува от специално перо на тогавашния ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ!!! ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ НЕ НЕГОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ. СИМЕОН Е НЕПЪЛНОЛЕТЕН , КОГАТО СЕ ПРЕМАХВА МОНАРХИЯТА И НЕГОВИТЕ РЕГЕНТИ СЕ ОТРИЧАТ ОТ НЕГО! ТОЙ НОКОГА НЕ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ РОЛЯТА НА КНЯЗ , ЦАР ИЛИ КАКВО И ДА Е БИЛО!!!! КАКВИ ПРИНЦОВЕ МОГАТ ДА БЪДАТ НАСЛЕДНИЦИТЕ МУ?! ТОВА ПЛАШИЛО Е ГАВРА С РЕПУБЛИКАНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ. ТАКИВА ТАРУШИТЕЛИ НА КОНСТИТУЦИЯТА КАТО ТОЗИ НАГЛЕЦ И ДУПЕБЛИЗЦИНЕ ИМ ГИ ОЧАКВА ЗАТВОР ДО 10 ГОДИНИ !! ЗАЩО ЦАЦАРОВ СПИ !!! ЗАЩО НЕ УПРАЖНИ СИЛАТА НА ЗАКОНАСРЕЩУ ТОЗИ САМОНАСТАНИЛ СЕ В ДЪРЖАВНАТАТА РЕЗИДЕНЦИЯ "ВРАНА" ИСПАНСКИ ТАРИКАТ?! ПРОКУРОРА НАБЛЮДАВА ПРЕСТЪПНО БЕЗОДГОВАРНО КАК 10 ГОДИНИ ТОЗИ ХИТРЕЦ НЕ САМО ПОЛЗВА , НО И НЕ ПЛАЩА ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА СОБСТВЕНОСТТА!! КОЙ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ НА ОБСЛУЖВАЩИЯТ ГО В РЕЗИДЕНЦИЯТА ПЕРСОНАЛ?! Да не си мислите, че той?! ПОПИТАЙТЕ ВСИЧКИ НЕГОВИ ПОЧИТАТЕЛИ ЯВИЛИ СЕ НА ОСЕМДЕСЕТИЯ РОЖДЕН ДЕН ЗА ДА ОБЛИЖАТ ЗАДНИКА МУ!! ВИЖТЕ МАТЕРИАЛИТЕ ПО ЧЕСТВАНЕТО НА РОЖДЕННИЯ МУ ДЕН!! НЕ СЪМ ДОПУСКАЛ, ЧЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ МОГАТ ДА ПАДНАТ ТОЛКОВА НИСКО!!

ти си комунист. крещиш. Я обясни "когато се премахва монархията" Как точно стана това премахване? и защо мислиш че е законно?

НА ТЕБ СЪЩО.

- Кой край на въжето трябва да хвърлим на давещ се представителен политик? - И двата! - гласи правилния и единствен възможен верен отговор.

Държавата се вкара в този хаос. Симеон да бъде изгонен от България а имотите на короната (не неговите)да си останат български.

Това е споразумение между една мутра с друга мутра.Единия е длъжник на другия и от това само Държавата и народа страда.

кой е този, дето му е раздал тези имоти? В затвора трябва да лежи и да ум вземат имущество за това, че така е ощетил държава и нас всички. Симеон вече е получил знак - със сина си, ама не мирясва изобщо.

на английската кралица знаеш ли кой даде британското гражданство а? Да не търсиш в гугъл - няма такова!

Британия е кралство от създаването си и монархията е традиция и институция винаги е защитавала националните интереси. В България великите сили са ни набили един род от крадливи германци, които са ни вкарали в три национални катастрофи от лакомия и сребролюбие. Поради едно огромно недомислие, закона за реституцията приет както винаги да се облагодетелстват група от хора се получиха малоумни рецидиви. И като се вземе в предвид, че гръбнака на ГЕРБ е от бивши кадри на НДСВ се стига до сегашното положение, в което на една фамилия виновна за отнемането на огромни територии от България и плащането на милиарди контрибуции след Балканската война, Първата и Втора световна войни сега трябва да им реституираме дори връх Мусала.....