Коментари - Симеон Сакскобургготски осъди България в Страсбург за €1,6 млн. | Днес.dir.bg

Симеон Сакскобургготски осъди България в Страсбург за €1,6 млн.

Лютви Местан също спечели делото си в Европейския съд по правата на човека заради глоба за предизборна агитация на турски език

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски осъди България в Страсбург за €1,6 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Не трябва ние да му плащаме. Да съберат пари средн т.н. "народни представители". Надявам се България да не изпълни това съдебно решение. Пък и дали е окончателно? И изобщо не се разбира, какво е нарушено.

Скапана ни е държавата, за това търпим този, тези и такива! Въобще! Но държавата сама не се е скапала - пълна е с боклуци и подлоги всякакви!

Разочарование, но не е неочаквано, другаря уж цар затова се върна. Защо си мисля ,че за обикновените граждани имаше някакво ограничение при връщането на земята ,до 250 дка. Защо на него му връщат с хиляди, та даже и за пропуснати ползи. Ами то всички трябва да искаме пропуснати ползи затова, че на всеки земята е била конфискувана от държавата. Пълно недоразумение,което чакахме с надежда ,но получихме голямото разочарование.

Другарю Цар, моля всичките спечелени пари по делото да дарите на деца с онкологични заболявания.Така ще докажете,че каузата ви в благородна,а не с цел ограбване на българския народ.

Лютви Местан също спечели делото си в Европейския съд по правата на човека заради глоба за предизборна агитация на турски език ----------------------------------------------------------- Абзаца, за който никой не говори. Как ще спечели дело срещу конституцията?! Дейба продажни копелен ца дейба! Всички ще горите рано или късно

Дедо цар едно време се хвалише как бил единствения монарх в света, който след изгнание е демократично избран да управлява държавата, която го е изгонила. Сега се хвали за колко милиона е осъдил държавата и какви имоти е заграбил

6,878,000 човека ще заплатят 3,19,452 лв. на царя, или по около 2.15 на калпак, на пръв поглед - поносимо, но въпросът е колко пъти такива по 2-3 лева плащаме годишно?? Кой защитава България в това дело, и защо е загубено? Вместо да са пазители и защитници на евроатлантическите ценности, и да ги отстояват със зъб и и нокти (както се казва, по-катлици от Папата), родните журналя да вземат да се поразтърсят и отговорят на горните въпроси, но по-лесно е да се хилиш и умилкваш на силните на деня, отколкото да свършиш нещо полезно.

Ама ... Аз съм Българин ... Осъждайки България - този човек е осъдил и мен ... без да знам ... Немам думи ... т.е. имам, но са за биипкане ...

Правилно са ни глобили и трябва да плащаме! Стамболов направи тъпотията да докарат от Австрия един неизтрезнял подпоручик и да го молят да станел княз на България- става дума за онова недоразумение- финансово, интелектуално и полово Фердинанд.Щяхме да сме много по напред, ако стамболов го беше оставил да тича по ливадите и да лови пеперуди за хербарии- можеше да достигне до висотите на проф. Берон.След това синът му борис се е скъсал от работа- бачкали са по 20 часа на ден за да спестят пари за имоти,защото от Австрия фердьо е дошъл гол,като пушка, а си е тръгнал...... Специално за унищожаването на рилските гори наказателният кодекс има някои състави,които могат да се приложат, но държи ли ми на някой от сегашните недоправени шапшали придобили удостоверения за висше образование по дистанционен способ!

Този е с единия крак в гроба, но пак ламти, ненаяденото чудовище! Какъв е този съд, дето ще му разреши да сече гори в Рила. Що за "зелена" Европа е това. Значи за бедните - да плащат скъп ток от фотоволтаици, за царските европейски фамилии - да секат природни паркове за печалба!!!! Аман от тази прогнила, извратена и лицемерна Европа! Вън на България от НАТО и ЕС!!!!

Не не ламти. Иска правдата. Както всеки нормален човек.

Така наречените "царски имоти" са собственост на царската институция. Нито сте ги купували, нито сте ги наследили. Откъде накъде в републиката изведнъж царските имоти са частна собственост? Нищо не трябваше да му се връща на тоя. Де що можа награби и сега плаче, че не му дали да изсече 16 000 декара гори в Рила. И ние ще му платим загубите. За Местан да не говорим. Щом така стои в Предизборния закон, всички трябва да се придържат към него. И изведнъж Европейският съд решава, че това не е необходимо. Тоест нашата конституция може да се нарушава с одобрението на Европа. За какво ни е конституция тогава?? Не мога да ям толкова, колкото ми се повръща след тази статия...

Кой си ти да решаваш на кого какво да се връща? 12 години наши и чужди прависти се занимаваха с този въпрос, милиони се дадоха, за да ощетят семейството на Сакскобургодски. В крайна сметка правилата и законите важат за всички.

Аз не решавам. Конституцията ни го решава. А 12-те години съдилищата се занимават с това как да я заобиколят, за да напълнят бездънната гуша на рептила-комарджия.

Когато двама капути се карат, дори и правдата да възтържествува, пак остава едно такова неприятно усещане, че не си се мил отдавна. Да не забравяме обаче, че дори затворниците имат права. А глупоста, че "ще ти върнем нещата, ама ни трябва специален закон, който никога няма да направим" дори няма смисъл да я коментираме. Ако ГЕРБ имах визия за управлението на страната за 12 години можеше доста да се промени. Но тяхната визия е "Тъпчи сега, че не се знае докога ще можем." Ами, с такава визия - толкова.

Това решение на съда от Страсбург ми напомня за една история, за солта и сопите. Та питали провинен какво наказание предпочита-да изяде сто сопи или кило сол. Разбира се, нашия човек предпочел да изяде кило сол. Да ама ...знаете какво станало-и сол ял, и после го наложили със сопите. Приликата със съда е очевидна-и солта ядохме, и присъдата ще платим. Плащаме и разходите по делото Тогава се питам- какво спечелихме от това упорство? Единствения печелиш е НВ Симеон- получи приходи, за които не е правил разходи, дърветата останаха, може пак да прави дърводобив, е, спечели омраза на поколението, възпитавано 45 години в комунизъм. Поука трябва да има-срещу закон не се рита, той трябва да се спазва, иначе и солта ще ядеш и сопите накрая ще отнесеш.

Малев, забравяш, че този закон го гласуваха неговите хора, когато той беше министър-председател. Имотите са били на регентството, т.е на държавата , а не негови. Баща му е имал малко лични имоти, които са му възстановени на тоя и сестра му много преди да стане дума за гори, земи , резиденции и т.н Следва да се различава и отграничава личното имущество на цаля от държавното имущество, което просто управлява

Не, не бяха неговите хора, а хората на Костов. И понеже не получиха това, което очакваха се започна с мръсотията, която изляха върху Симеон. И манипулациите продължават. Никой дори не се замисля, че щом Богдана Карадочева има право да си върне имотите в центъра на София, така и Симеон има право на наследство. А какво е негово и какво не вече юристите са решили. Милиони пари се потрошиха по този въпрос. Бая народ си оправиха живота покрай това заяждане.

Спорно е какво е спечелил Симеон, защото никой нищо няма да му плати. Ще има да получава. Победата му е по- скоро морална. Толкова години си правиха политиката на негов гръб, едва ли някой ще се почувства гузен, че да се забърза да плати обещетенията.

и Баневи осъдиха България в Страсбург. Вдигаме нивото

Само омраза и неприязън таи царчето. Баща му се обръща в гроба.

Това ми било аристократ. Долен лъжец и крадец. Рила е природен парк, бе нещастник!

За кой ли път ще ни занимават с престъпни елементи, които цял живот са работили против интересите на България и българския народ!И двамата в случая не са българи! Единият е потомък на тези, които пет века грабиха,насилваха и обезличаваха българската нация,а другият е потомък на европейски „знатни“ крадци и привилигировани мошеници,като първият,най маститият крадец Фердинанд, изнесе с влакова композиция тонове богатства,злато и културни ценности от държавата ни! Сега на ред да граби от държавата ни е внукът му Симеон, известен още, като пропаднала хазартна отрепка, която завръщайки се в България, пред Националната ни телевизия се кълнеше, че няма да има никакви претенции за имоти и наследства към българската държава!Е, разбира се той следва родовото си лицемерие и продажност! Разбира се, че това се случва и със прякото съдействие на продажната политическа върхушка през последните тридесетина години, както и с пасивното бездействие на опростаченият и безгръбначен,безпаметен български народ, лишен от суверенността си, благодарение на същите тези политици-марионетки на Сащ и на Брюксел!Същите тези заробиха българската нация, без дори да я попитат желае ли да влиза в Европейски съюз и Нато! Сега наред е следващия ход- да оставят и обезличат държавата ни, без националната ни валута! Да ни причислят към зависимото от „Брюкселските дантели“ Европейско стадо!Не е виновен, че яде баницата Кобурга, а този, който му я дава!

Няма комунист който да се е отказал от имотите си. След 89-та първи комунистите хукнаха да си връщат земите. Извадиха нотариалните си актове. Що не са ги скъсали като правеха ТКЗС-тата.

Има кой да те накаже за алчността и лицемерието ти, които са безгранични!!! Даже вече те е започнал.....

Едно време, когато тоя крадлив дедо беше на власт един циганин от кв. Столипиново ми каза : "бате, да знайш тоя вашия цар лъже и краде повече от нашия" и беше абслоютно прав !

"достатъчно всеки разумен човек да си каже" - чакай, колко пари е внесъл тоя в България, къде са нотариалните актове за покупка? Един беше изхода: да се отървем от фамилията с девиз "Австрия управлява света" (познато, а?) Пак продадохме Левски : "За чиста и свята Република)

Защо не прочетете малко История на България,та да видите какви ,,ползи'' сме имали от ,,царската фамилия'',та сега и обезщетение ще му платим.

Тези, които докараха този комарджия без образование тук, тези, които му подариха толкова български имоти, да му платят обезщетението!

Не, да плащат Яне Янев и ГЕРБ и всичките им юристи, задето сътвориха тази простотия и получаваха заплати и хонорари, за да се заяждат с един човек.

Политиците си взеха всичко от реституцията , дори и с лихвите, а за менажерската приватизация да не говорим какво разграбване беше, но за Царя не може! Зависливи, лъжливи и крадливи българи това сме, казал го е Чърчил!

И каква е твоята логика? Щом някой е крал, да не спираме всички останали да крадат? В държавите, които всички харесваме и искаме да се като тях, ако някой краде и бъде разкрит, получава наказание. Независимо кой е, ако ще да е президент или премиер. А у нас, ако нещо е наистина зле, това е пълният упадък на морала.

Този пък, не се наяде! От царски род уж а презря монархическите си разбирания, плю на тях и се обърна се в републиканец. Зае най-републиканският пост е републиката, министър-председател и го направи единствено и само и само да чопне нещо. Пак го изберете! В България все още има разни неща за взимане. Кой не е минал, то не е турил нещо в джоба си. Народе, може ли да си толкова неграмотен, така да не ти пука за това какво ти се случва и за това какво ще оставиш на децата си и внуците? Доведете я пак тази пародия българска с европейски корени и му се поклонете, като на цар, за да може да ви управлява пак като републиканец.

Че всичко било построено със средства на майката на Симеон! Построено, ама на българска земя! Прелагам , с една яка бригада да му върнем вложения материал- на палети и да ходи при майка си!

От стотиците хиляди реститути точно един ви прави впечатление. Ако е да ви върнат на дядо ви парцела друго ще говорите.

А да ни е честита демокрацията и либералните ценности

КАКВО , е залесил и колко имот му натдаде един от неговата камарила областен управител , защо държавата не го осъди ? КАК , крадлив дедо се оправи за 800 дни !

как да те оправи след като си непоправим.

И тогавашните политици са били като днешните, вместо да си продължим като република , искали да си намерим монарх от Европата. И сега пак не си учим урока , тъкмо ще влезем в ЕС и той ще се разпадне!

Та нали до онзи ден Лютфито Ви пишеш конституцията бе гяури глупави - Ще го хванете за резания грездей !!

И разбира се се премълчава че когато някой осъди държавата, държавата трябва да установи виновнитев за да си вземе от тях парите които плаща по присъдата. Със сигурност обаче никой няма да търси виновни и да ги кара да плащат, а всичко ще си го платим ние, защото в мутраландия никой не спазва законите, което и е довело до тази присъда.

" МУТРОЛАНДИЯ " - Е защото Вие си я направихте такава , и си Ви харесбьва и ПРОДЪЛЖАВАТЕ да си я искате , защото ако е нормална държава с правила , Вие ГАНЬОВЦИТЕ ПРОСТИ , ще сте ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ ИЗПИЩИТЕ , защото , Вие НЕ ОБИЧАТЕ ПРАВИЛА . РЕД и ЗАКОНИ , а сте си свикнали да крадете , лъжете и мажете като мангали !!! Вие не искате да е нормална държава , а такива като Бойко Мутрата и " великия " Ви " ЦАР" , дойде и се съюзи именно с тези които го изгониха и изхвърлиха тялото на Баща му от Рилския манастир именно , за да се налапа с ПАРИ и ИМОТИ ! И царета ни са като нас - БЕЗБОЖНИЦИ и АЙДУЦИ !!!

Тоя мизерник дано му приседнат парите от бедните българи.

Ако този човек имаше нещо малко от царското..щеше да направи една фондация с тези пари и дворцш и да ги дари за децата на България...толкова е ясно

Абе дебил малоумен, кои са тези деца на Българоя бе? Децата на мутрафоните нали? Малко им накрадоха родителите мутри та още за тях да има нали?! Родителите им мутри му пречат на цара да си вземе имота и го плюят, а той ще подарава нещо на малките охранени мутрафончета дето го плчят нали? И да им подари всичко те пак ще го плюят защото са алчни и прости като теб

ти луд ли си или да...децатана БГ казах..мисли глупако

Този ми пада вси повече в очите..защо дойде би Крадлшв Дедо да ни сечеш горите ли? Отварт..ти нямаш капка българска кръв

А дали по аналогия не мога и аз да осъдя държавата, че е взела земята на предците ми в ТКЗС и губя над 50 години приходи от зърнопроизводство ?

Имаш право, пробвай!

По площ притежавани гори цар Симеон е на 43 място в България а по притежание на недвижими имоти далеч, далеч по- назад.Така,че не Симеон е виновен за изсичане на горите нито за това, че сме най-бедни в Европа.Предатели има но не ги търсите там където трябва.

Как държавата позволява това?! Хиляди декари гори в Рила, тоя иска да изсича, така ли? Кой, откъде мине краде и краде, тая клета България.

Точно това трябваше да се случи. Всички повтарят като мантра Върховенството на закона, каквото и да означава това,но никой не го спазва. Тази гавра продължи много години, радвам се, че най- после се видя края. Само, че виновните няма да плащат, нито ще се извинят. Ще плащаме ние.

Патриот е – душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек – що да прави? продава си и душата. Христо Ботев

Не разбра ли този чужденец, че тук не е царство България и няма царски имоти.

Един долен боклук. В интервю по Всяка неделя, преди много години, само където не се прекръсти ( а трябваше !!! ), Че Няма претенции към България. Боклук. Голям боклук.

Разбрахме,че си боклук и то голям.

Защо обиждате? Действително в интервю с Кеворкян от началото на 90-те той казва, че няма имотни претенции към България.

Не мога да прочета всички коментари , но е ясно, че болшинството хора са проумели заблудите на ,,царя". Има обаче едни подлоги, които се навъртат около него и близките му и го ласкаят сигурно не само заради ,,царската му осанка ". Много силно желаят да светят с някаква отразена от ,,царя " ,,светлина ". Щом се вживяват толкова и дирят известност чрез докосване до ,,величието " на царското величие и царицата , нека да я получат. Потърсете снимките и информацията за поднесеното ,,царско яйце " на царското семейство покрай великденските празници от някаква си новозагорска Йонка Максимова. Вижте й профила във фейсбук и преценете тя дали не се изживява като придворна дама. Не питайте откъде има такова самочувствие и кой как й е осигурил благополучието. Всеки случай, не е от състезанията с конете, Много интересно какви теми обсъждат с царя, когато им гостува. Че ,,интелектът " й лъха отвсякъде.

Да не забравяме и лакея Георги Милков, който не пропуска сгоден случай да опише поредната си среща със симеон с изключителен патос.

придворни кучета

Да му се не начудиш , от всичко този може да изкара пари. А твърдеше , че не идва заради имоти , а с мисия. За лъжата ще си плати ....когато му дойде времето , на оня свят.

....защото имаме правораздаване.......

Българинът така и не се научи, че само защото нещо не е ‘правилно’ не го прави незаконно! Законът си е закон, и законът казва, че земите са негови. Крещи, врещи, мрънкай, оплаквай се, този факт няма да се промени.

Закон приет от неговото правителство за да заграби каквото може. Това ли ти е закона? Това е измамник който злоупотребява със служебното си положение и в последствие крадец.

Законът за връщане на имотите на Сакскобурготски беше приет от правителството на Костов.

И тчно защото има такива като теб , затова по улиците се разкарват РЕЦИДИВИСТИ с по няколко ВИСЯЩИ дела и купища ПРЕПИСКИ в криминалните си досиета , закона ги ПУСКА на СВОБОДА , но когато стигнат до теб и ТИ КВИЧИШ , КРЕЩИШ и МРЪНКАШ , ама толкоз - Закона кава ч са НЕБ`ВИННИ !!! Дано да те посетят по-скоро , за да усетиш вкуса на лайната които бълваш , за да се подмажеш , и то за какво - И ти не знаеш ,а ма на да се ПОДМАЖЕШ , защото друго не можеш !!! Майка и баща ти така са те учили , защото и те цял живот са лизали задници на партийни секретари за лизна изгодица - Ти няма как да мислиш друго яче !!

Ето го големия "патриот" българин!!! Искал да изсече горите и унищожи природата, и понеже не станало така, пари да прибере сега!! Нещастник! Защо всички управляващи искат само да крадат, и доят тая държава....!? Вместо нещо добро и полезно да правят ЗА държавата.

По площ притежавани гори цар Симеон е на 43 място в България а по притежание на недвижими имоти далеч, далеч по- назад.Така,че не Симеон е виновен за изсичане на горите нито за това, че сме най-бедни в Европа.Предатели има но не ги търсите там където трябва.

Трябваше да изпратим подобаващо набеденият за цар мадридски Комарджия - с камъни и с фъшкии. Изсече до подраст Чамкурията,превръщайки я в лунен пейзаж,мошеникът му с мошеник!

Изпълзя от нафталина и тоя кърлеж безполезен.

Бахти пумиара.

Изпълзя от нафталина и тоя кърлеж безполезен.

Коментари - Симеон Сакскобургготски осъди България в Страсбург за €1,6 млн. | Днес.dir.bg

Симеон Сакскобургготски осъди България в Страсбург за €1,6 млн.

Лютви Местан също спечели делото си в Европейския съд по правата на човека заради глоба за предизборна агитация на турски език

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски осъди България в Страсбург за €1,6 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Не трябва ние да му плащаме. Да съберат пари средн т.н. "народни представители". Надявам се България да не изпълни това съдебно решение. Пък и дали е окончателно? И изобщо не се разбира, какво е нарушено.

Скапана ни е държавата, за това търпим този, тези и такива! Въобще! Но държавата сама не се е скапала - пълна е с боклуци и подлоги всякакви!

Разочарование, но не е неочаквано, другаря уж цар затова се върна. Защо си мисля ,че за обикновените граждани имаше някакво ограничение при връщането на земята ,до 250 дка. Защо на него му връщат с хиляди, та даже и за пропуснати ползи. Ами то всички трябва да искаме пропуснати ползи затова, че на всеки земята е била конфискувана от държавата. Пълно недоразумение,което чакахме с надежда ,но получихме голямото разочарование.

Другарю Цар, моля всичките спечелени пари по делото да дарите на деца с онкологични заболявания.Така ще докажете,че каузата ви в благородна,а не с цел ограбване на българския народ.

Лютви Местан също спечели делото си в Европейския съд по правата на човека заради глоба за предизборна агитация на турски език ----------------------------------------------------------- Абзаца, за който никой не говори. Как ще спечели дело срещу конституцията?! Дейба продажни копелен ца дейба! Всички ще горите рано или късно

Дедо цар едно време се хвалише как бил единствения монарх в света, който след изгнание е демократично избран да управлява държавата, която го е изгонила. Сега се хвали за колко милиона е осъдил държавата и какви имоти е заграбил

6,878,000 човека ще заплатят 3,19,452 лв. на царя, или по около 2.15 на калпак, на пръв поглед - поносимо, но въпросът е колко пъти такива по 2-3 лева плащаме годишно?? Кой защитава България в това дело, и защо е загубено? Вместо да са пазители и защитници на евроатлантическите ценности, и да ги отстояват със зъб и и нокти (както се казва, по-катлици от Папата), родните журналя да вземат да се поразтърсят и отговорят на горните въпроси, но по-лесно е да се хилиш и умилкваш на силните на деня, отколкото да свършиш нещо полезно.

Ама ... Аз съм Българин ... Осъждайки България - този човек е осъдил и мен ... без да знам ... Немам думи ... т.е. имам, но са за биипкане ...

Правилно са ни глобили и трябва да плащаме! Стамболов направи тъпотията да докарат от Австрия един неизтрезнял подпоручик и да го молят да станел княз на България- става дума за онова недоразумение- финансово, интелектуално и полово Фердинанд.Щяхме да сме много по напред, ако стамболов го беше оставил да тича по ливадите и да лови пеперуди за хербарии- можеше да достигне до висотите на проф. Берон.След това синът му борис се е скъсал от работа- бачкали са по 20 часа на ден за да спестят пари за имоти,защото от Австрия фердьо е дошъл гол,като пушка, а си е тръгнал...... Специално за унищожаването на рилските гори наказателният кодекс има някои състави,които могат да се приложат, но държи ли ми на някой от сегашните недоправени шапшали придобили удостоверения за висше образование по дистанционен способ!

Този е с единия крак в гроба, но пак ламти, ненаяденото чудовище! Какъв е този съд, дето ще му разреши да сече гори в Рила. Що за "зелена" Европа е това. Значи за бедните - да плащат скъп ток от фотоволтаици, за царските европейски фамилии - да секат природни паркове за печалба!!!! Аман от тази прогнила, извратена и лицемерна Европа! Вън на България от НАТО и ЕС!!!!

Не не ламти. Иска правдата. Както всеки нормален човек.

Така наречените "царски имоти" са собственост на царската институция. Нито сте ги купували, нито сте ги наследили. Откъде накъде в републиката изведнъж царските имоти са частна собственост? Нищо не трябваше да му се връща на тоя. Де що можа награби и сега плаче, че не му дали да изсече 16 000 декара гори в Рила. И ние ще му платим загубите. За Местан да не говорим. Щом така стои в Предизборния закон, всички трябва да се придържат към него. И изведнъж Европейският съд решава, че това не е необходимо. Тоест нашата конституция може да се нарушава с одобрението на Европа. За какво ни е конституция тогава?? Не мога да ям толкова, колкото ми се повръща след тази статия...

Кой си ти да решаваш на кого какво да се връща? 12 години наши и чужди прависти се занимаваха с този въпрос, милиони се дадоха, за да ощетят семейството на Сакскобургодски. В крайна сметка правилата и законите важат за всички.

Аз не решавам. Конституцията ни го решава. А 12-те години съдилищата се занимават с това как да я заобиколят, за да напълнят бездънната гуша на рептила-комарджия.

Когато двама капути се карат, дори и правдата да възтържествува, пак остава едно такова неприятно усещане, че не си се мил отдавна. Да не забравяме обаче, че дори затворниците имат права. А глупоста, че "ще ти върнем нещата, ама ни трябва специален закон, който никога няма да направим" дори няма смисъл да я коментираме. Ако ГЕРБ имах визия за управлението на страната за 12 години можеше доста да се промени. Но тяхната визия е "Тъпчи сега, че не се знае докога ще можем." Ами, с такава визия - толкова.

Това решение на съда от Страсбург ми напомня за една история, за солта и сопите. Та питали провинен какво наказание предпочита-да изяде сто сопи или кило сол. Разбира се, нашия човек предпочел да изяде кило сол. Да ама ...знаете какво станало-и сол ял, и после го наложили със сопите. Приликата със съда е очевидна-и солта ядохме, и присъдата ще платим. Плащаме и разходите по делото Тогава се питам- какво спечелихме от това упорство? Единствения печелиш е НВ Симеон- получи приходи, за които не е правил разходи, дърветата останаха, може пак да прави дърводобив, е, спечели омраза на поколението, възпитавано 45 години в комунизъм. Поука трябва да има-срещу закон не се рита, той трябва да се спазва, иначе и солта ще ядеш и сопите накрая ще отнесеш.

Малев, забравяш, че този закон го гласуваха неговите хора, когато той беше министър-председател. Имотите са били на регентството, т.е на държавата , а не негови. Баща му е имал малко лични имоти, които са му възстановени на тоя и сестра му много преди да стане дума за гори, земи , резиденции и т.н Следва да се различава и отграничава личното имущество на цаля от държавното имущество, което просто управлява

Не, не бяха неговите хора, а хората на Костов. И понеже не получиха това, което очакваха се започна с мръсотията, която изляха върху Симеон. И манипулациите продължават. Никой дори не се замисля, че щом Богдана Карадочева има право да си върне имотите в центъра на София, така и Симеон има право на наследство. А какво е негово и какво не вече юристите са решили. Милиони пари се потрошиха по този въпрос. Бая народ си оправиха живота покрай това заяждане.

Спорно е какво е спечелил Симеон, защото никой нищо няма да му плати. Ще има да получава. Победата му е по- скоро морална. Толкова години си правиха политиката на негов гръб, едва ли някой ще се почувства гузен, че да се забърза да плати обещетенията.

и Баневи осъдиха България в Страсбург. Вдигаме нивото

Само омраза и неприязън таи царчето. Баща му се обръща в гроба.

Това ми било аристократ. Долен лъжец и крадец. Рила е природен парк, бе нещастник!

За кой ли път ще ни занимават с престъпни елементи, които цял живот са работили против интересите на България и българския народ!И двамата в случая не са българи! Единият е потомък на тези, които пет века грабиха,насилваха и обезличаваха българската нация,а другият е потомък на европейски „знатни“ крадци и привилигировани мошеници,като първият,най маститият крадец Фердинанд, изнесе с влакова композиция тонове богатства,злато и културни ценности от държавата ни! Сега на ред да граби от държавата ни е внукът му Симеон, известен още, като пропаднала хазартна отрепка, която завръщайки се в България, пред Националната ни телевизия се кълнеше, че няма да има никакви претенции за имоти и наследства към българската държава!Е, разбира се той следва родовото си лицемерие и продажност! Разбира се, че това се случва и със прякото съдействие на продажната политическа върхушка през последните тридесетина години, както и с пасивното бездействие на опростаченият и безгръбначен,безпаметен български народ, лишен от суверенността си, благодарение на същите тези политици-марионетки на Сащ и на Брюксел!Същите тези заробиха българската нация, без дори да я попитат желае ли да влиза в Европейски съюз и Нато! Сега наред е следващия ход- да оставят и обезличат държавата ни, без националната ни валута! Да ни причислят към зависимото от „Брюкселските дантели“ Европейско стадо!Не е виновен, че яде баницата Кобурга, а този, който му я дава!

Няма комунист който да се е отказал от имотите си. След 89-та първи комунистите хукнаха да си връщат земите. Извадиха нотариалните си актове. Що не са ги скъсали като правеха ТКЗС-тата.

Има кой да те накаже за алчността и лицемерието ти, които са безгранични!!! Даже вече те е започнал.....

Едно време, когато тоя крадлив дедо беше на власт един циганин от кв. Столипиново ми каза : "бате, да знайш тоя вашия цар лъже и краде повече от нашия" и беше абслоютно прав !

"достатъчно всеки разумен човек да си каже" - чакай, колко пари е внесъл тоя в България, къде са нотариалните актове за покупка? Един беше изхода: да се отървем от фамилията с девиз "Австрия управлява света" (познато, а?) Пак продадохме Левски : "За чиста и свята Република)

Защо не прочетете малко История на България,та да видите какви ,,ползи'' сме имали от ,,царската фамилия'',та сега и обезщетение ще му платим.

Тези, които докараха този комарджия без образование тук, тези, които му подариха толкова български имоти, да му платят обезщетението!

Не, да плащат Яне Янев и ГЕРБ и всичките им юристи, задето сътвориха тази простотия и получаваха заплати и хонорари, за да се заяждат с един човек.

Политиците си взеха всичко от реституцията , дори и с лихвите, а за менажерската приватизация да не говорим какво разграбване беше, но за Царя не може! Зависливи, лъжливи и крадливи българи това сме, казал го е Чърчил!

И каква е твоята логика? Щом някой е крал, да не спираме всички останали да крадат? В държавите, които всички харесваме и искаме да се като тях, ако някой краде и бъде разкрит, получава наказание. Независимо кой е, ако ще да е президент или премиер. А у нас, ако нещо е наистина зле, това е пълният упадък на морала.

Този пък, не се наяде! От царски род уж а презря монархическите си разбирания, плю на тях и се обърна се в републиканец. Зае най-републиканският пост е републиката, министър-председател и го направи единствено и само и само да чопне нещо. Пак го изберете! В България все още има разни неща за взимане. Кой не е минал, то не е турил нещо в джоба си. Народе, може ли да си толкова неграмотен, така да не ти пука за това какво ти се случва и за това какво ще оставиш на децата си и внуците? Доведете я пак тази пародия българска с европейски корени и му се поклонете, като на цар, за да може да ви управлява пак като републиканец.

Че всичко било построено със средства на майката на Симеон! Построено, ама на българска земя! Прелагам , с една яка бригада да му върнем вложения материал- на палети и да ходи при майка си!

От стотиците хиляди реститути точно един ви прави впечатление. Ако е да ви върнат на дядо ви парцела друго ще говорите.

А да ни е честита демокрацията и либералните ценности

КАКВО , е залесил и колко имот му натдаде един от неговата камарила областен управител , защо държавата не го осъди ? КАК , крадлив дедо се оправи за 800 дни !

как да те оправи след като си непоправим.

И тогавашните политици са били като днешните, вместо да си продължим като република , искали да си намерим монарх от Европата. И сега пак не си учим урока , тъкмо ще влезем в ЕС и той ще се разпадне!

Та нали до онзи ден Лютфито Ви пишеш конституцията бе гяури глупави - Ще го хванете за резания грездей !!

И разбира се се премълчава че когато някой осъди държавата, държавата трябва да установи виновнитев за да си вземе от тях парите които плаща по присъдата. Със сигурност обаче никой няма да търси виновни и да ги кара да плащат, а всичко ще си го платим ние, защото в мутраландия никой не спазва законите, което и е довело до тази присъда.

" МУТРОЛАНДИЯ " - Е защото Вие си я направихте такава , и си Ви харесбьва и ПРОДЪЛЖАВАТЕ да си я искате , защото ако е нормална държава с правила , Вие ГАНЬОВЦИТЕ ПРОСТИ , ще сте ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ ИЗПИЩИТЕ , защото , Вие НЕ ОБИЧАТЕ ПРАВИЛА . РЕД и ЗАКОНИ , а сте си свикнали да крадете , лъжете и мажете като мангали !!! Вие не искате да е нормална държава , а такива като Бойко Мутрата и " великия " Ви " ЦАР" , дойде и се съюзи именно с тези които го изгониха и изхвърлиха тялото на Баща му от Рилския манастир именно , за да се налапа с ПАРИ и ИМОТИ ! И царета ни са като нас - БЕЗБОЖНИЦИ и АЙДУЦИ !!!

Тоя мизерник дано му приседнат парите от бедните българи.

Ако този човек имаше нещо малко от царското..щеше да направи една фондация с тези пари и дворцш и да ги дари за децата на България...толкова е ясно

Абе дебил малоумен, кои са тези деца на Българоя бе? Децата на мутрафоните нали? Малко им накрадоха родителите мутри та още за тях да има нали?! Родителите им мутри му пречат на цара да си вземе имота и го плюят, а той ще подарава нещо на малките охранени мутрафончета дето го плчят нали? И да им подари всичко те пак ще го плюят защото са алчни и прости като теб

ти луд ли си или да...децатана БГ казах..мисли глупако

Този ми пада вси повече в очите..защо дойде би Крадлшв Дедо да ни сечеш горите ли? Отварт..ти нямаш капка българска кръв

А дали по аналогия не мога и аз да осъдя държавата, че е взела земята на предците ми в ТКЗС и губя над 50 години приходи от зърнопроизводство ?

Имаш право, пробвай!

По площ притежавани гори цар Симеон е на 43 място в България а по притежание на недвижими имоти далеч, далеч по- назад.Така,че не Симеон е виновен за изсичане на горите нито за това, че сме най-бедни в Европа.Предатели има но не ги търсите там където трябва.

Как държавата позволява това?! Хиляди декари гори в Рила, тоя иска да изсича, така ли? Кой, откъде мине краде и краде, тая клета България.

Точно това трябваше да се случи. Всички повтарят като мантра Върховенството на закона, каквото и да означава това,но никой не го спазва. Тази гавра продължи много години, радвам се, че най- после се видя края. Само, че виновните няма да плащат, нито ще се извинят. Ще плащаме ние.

Патриот е – душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек – що да прави? продава си и душата. Христо Ботев

Не разбра ли този чужденец, че тук не е царство България и няма царски имоти.

Един долен боклук. В интервю по Всяка неделя, преди много години, само където не се прекръсти ( а трябваше !!! ), Че Няма претенции към България. Боклук. Голям боклук.

Разбрахме,че си боклук и то голям.

Защо обиждате? Действително в интервю с Кеворкян от началото на 90-те той казва, че няма имотни претенции към България.

Не мога да прочета всички коментари , но е ясно, че болшинството хора са проумели заблудите на ,,царя". Има обаче едни подлоги, които се навъртат около него и близките му и го ласкаят сигурно не само заради ,,царската му осанка ". Много силно желаят да светят с някаква отразена от ,,царя " ,,светлина ". Щом се вживяват толкова и дирят известност чрез докосване до ,,величието " на царското величие и царицата , нека да я получат. Потърсете снимките и информацията за поднесеното ,,царско яйце " на царското семейство покрай великденските празници от някаква си новозагорска Йонка Максимова. Вижте й профила във фейсбук и преценете тя дали не се изживява като придворна дама. Не питайте откъде има такова самочувствие и кой как й е осигурил благополучието. Всеки случай, не е от състезанията с конете, Много интересно какви теми обсъждат с царя, когато им гостува. Че ,,интелектът " й лъха отвсякъде.

Да не забравяме и лакея Георги Милков, който не пропуска сгоден случай да опише поредната си среща със симеон с изключителен патос.

придворни кучета

Да му се не начудиш , от всичко този може да изкара пари. А твърдеше , че не идва заради имоти , а с мисия. За лъжата ще си плати ....когато му дойде времето , на оня свят.

....защото имаме правораздаване.......

Българинът така и не се научи, че само защото нещо не е ‘правилно’ не го прави незаконно! Законът си е закон, и законът казва, че земите са негови. Крещи, врещи, мрънкай, оплаквай се, този факт няма да се промени.

Закон приет от неговото правителство за да заграби каквото може. Това ли ти е закона? Това е измамник който злоупотребява със служебното си положение и в последствие крадец.

Законът за връщане на имотите на Сакскобурготски беше приет от правителството на Костов.

И тчно защото има такива като теб , затова по улиците се разкарват РЕЦИДИВИСТИ с по няколко ВИСЯЩИ дела и купища ПРЕПИСКИ в криминалните си досиета , закона ги ПУСКА на СВОБОДА , но когато стигнат до теб и ТИ КВИЧИШ , КРЕЩИШ и МРЪНКАШ , ама толкоз - Закона кава ч са НЕБ`ВИННИ !!! Дано да те посетят по-скоро , за да усетиш вкуса на лайната които бълваш , за да се подмажеш , и то за какво - И ти не знаеш ,а ма на да се ПОДМАЖЕШ , защото друго не можеш !!! Майка и баща ти така са те учили , защото и те цял живот са лизали задници на партийни секретари за лизна изгодица - Ти няма как да мислиш друго яче !!

Ето го големия "патриот" българин!!! Искал да изсече горите и унищожи природата, и понеже не станало така, пари да прибере сега!! Нещастник! Защо всички управляващи искат само да крадат, и доят тая държава....!? Вместо нещо добро и полезно да правят ЗА държавата.

По площ притежавани гори цар Симеон е на 43 място в България а по притежание на недвижими имоти далеч, далеч по- назад.Така,че не Симеон е виновен за изсичане на горите нито за това, че сме най-бедни в Европа.Предатели има но не ги търсите там където трябва.

Трябваше да изпратим подобаващо набеденият за цар мадридски Комарджия - с камъни и с фъшкии. Изсече до подраст Чамкурията,превръщайки я в лунен пейзаж,мошеникът му с мошеник!

Изпълзя от нафталина и тоя кърлеж безполезен.

Бахти пумиара.

Изпълзя от нафталина и тоя кърлеж безполезен.