Симеон Дянков: Има реална опасност домакинства и бизнеси да останат без ток зимните месеци

България е в най-тежката част от енергийната криза в Европа, заяви бившият министър на финансите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е нещастни продажници, като изнасяте ток, а тук в България плащаме такива високи цени! И смърт ви е малко на вас, безродници и предатели долни....

Г-н Цървул, ако беше истински Българин щеше да си в Майка България и да работиш за нея от сърце, а не да даваш черни прогнози. Национален предател/ сори плужек/. Създанието с данъците.

а бе този, с постната пица, що не си сЕди у америката и да им преподава там. Тука натвори маса глупости като министър и после - кой откъде е! Така и аз мога да съм министър!

ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ САМО СЕ ОБАЖДА КАТО ЧЕРНА СТАНЦИЯ ОТ ТОПЛАТА АМЕРИКА. ВСИЧКИ ГЕРБИСТИ СА ПРОСТИ ТА ДРЪНКАТ.

Чакам с нетърпение тази студена зима,за да видя как видните почитатели на енергийната независимост ще започнат да се оправдават или отдавна ще са си били камшика при техните господари.

Трябва да им се отнеме бълг. гражданство!

Как ще има режим на тока, като АЕЦ бочи, а ТЕЦ-овете за сефте са на печалба. На каква цена ще е обаче - това е друг въпрост.

Само да напомня, че след като беше в управлението и обяви, че за Белене сме бетон към Русия - платихм 600 и кусур милиона без да се строи Белене. Това значи, че Дянков е супер неуспешен и явно става само за Американските университети. Моля да не се обажда неподготвен както беше

Симеоне, скрий се някъде, че веднага те виждам като постна пица !!! Бегай оттука !!!

Все още добре помним не увеличаването на пенсиите през 2010.2011 и 2012 година

Нормално е за 21-ви век , като имаме в предвид ,и еволюцията на хомосапиенс.

SirBob

По-скоро деволюцията.

Какъвто министър беше /т.е. кръгла нула/, толкова разбираш и от енергетика... рускопитек лапач!

ТОЗИ МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ., НЯМА МЯСТО ТУК.

Верно ли бе, товарищ Дянков? Това да не би от Внеш Торг Банк да ти до подсказаха? При положение, че произвеждаме сигурно 2 пъти повече от потреблението, много интересно как би станало такова нещо.

Дянков е американска подлога, а в Москва го уреди световното еврейско лоби, когато още имаше влияние там.

Като е американска подлога, да си върви в кравария, а не да ръси акъл в България........Видяхме го що за "управленец" е.....Мерси!

България произвежда ток как така ще остане без ток бе изрод . Нарочно в цяла Европа се насажда страх . Бившата външна министърка на Австрия каза пред медиите, че енергийната криза се създава умишлено от самия ЕС( европейската комисия, членовете на която не са избрани от никой, а са назначени от световните господари).

България може да остане без ток като ни накарат да го изнесем за богатите в ЕС при това с лимитирана цена. Ще стане като договора с Гзапром - ще седим без ток , а западните подлоги тук ще ни залъгват с неразбираеми обяснения, докато ни мръзнат и боледуват децата. Мислете за кого гласувате!

и за кого ще гласуваме бе вакциниран възрожденец ...от тия ваксини се имаш за Николай 3

Така е, защото после трябва да ни обяснят, че за всичко е виновен само Путин, заедно с целия руски народ, поради което Русия трябва да бъде унищожена веднъж за винаги... Напомня ли ви едни забравени вече (за съжаление) времена, от преди и по време на ВСВ?

Това недоразумение от къде се пръкна?

Живее във Вашингтон.Соросоид на служба в НПО.

Че живее във Вашингтон живее , и то заради жена си ! Но като толкова си запознат знаеш ли каква беше първата му работа след като ни " упрай" и мислиш ли че руснаците биха допуснали човек на Сорос да бъде ректор на Руската икономическа школа ??? Бързо си коригирай подвеждащия коментар вакциниран възрожденец!

Преподавателите в руски институции и работещите в руските търговски банки на служба при сорос ли са платено руско тролче?

Как не разбрахте, че много институции в Русия не са руски? Не е руски инситута в който работеше Дянков (еврейско НПО е), не е руска Лукойл (на ING Банк - Ротшилд е) и т.н.

Николай II , болен си !

Този боклук го видяхме Важното е какво ще каже Мравояд всеядев

С АКТИВНОТО УЧАСТИЕ НА ТАКИВА ПОДЛОГИ,КАТО ТОВА НЕЩО!!! ЛИХВАРИТЕ-РЕПТИЛИ,ОРГАНИЗИРАХА ПОРЕДНИЯТ-ГРАБЕЖ! РУШАТ И ЗАГРОБВАТ С-КРЕДИТИ! САМО -БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАДЛЪЖНЕЕ С НАД-50-МИЛИАРДА ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ! ХОРАТА И БИЗНЕСА СЕ-ОГРАБВАТ СЪС СМЕТКИ ЗА:ТОК,ПАРНО,ГОРИВА,ХРАНА!!! БЕЗ ДА ИМА НИТО ЕДНА-ПАЗАРНА ПРИЧИНА!!! ПО КОЯ ПРИЧИНА,ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО ОТ: АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ-ПИСТРОЕНИ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ,ДОСТИГАЩИ ПО МРЕЖА-ИЗГРАДЕНА ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ,ПОСКЪПВА-ДВАЙСЕТ ПЪТИ??? БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА СПЕШНО ДА НАПУСНЕ: НАТО! ЕС! СЗО…И ДРУГИ ПОДОБНИ-ЛИХВАРО-РЕПТИЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ! ДА ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ-МЕСТНИТЕ ИМ ПОДЛОГИ,АКО НЕ ИСКАМЕ ДА НИ: ОГРАБВАТ! ЗАГРОБВАТ! МАСКИРАТ! СЕРТИФИЦИРАТ!

Черната станция Дянков с постната пица и затегнатия колан е гоуем експерт !

Ти нали си прибираш плячка от фото волта и си ги харчиш в саш

никой не е пророк в собственото си село. Дянков не се харесва нито на полит-елита, нито на бюджетните калинки, но може би щеше да е оздравително да се мине на постна пица тук - таме.

САМ СИ ЛАЙКВАМ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ПОБЪРКВАТЕ МЕ ПИЯ СИ ЛЕКАРСТВАТА АЗ СЪМ НА АВТОМАТИЧНА НЕ Е МНОГО ПО ТЕМАТА НО КУПУВАМ И ПРОДАВАМ СТАРИ И НЕРАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ, НОЩВИ И 1 ТРАКТОР. МОЖЕ И БАРТЕР НА ПЕШО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА Е СВЕЖА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И АЗ ДА ГО ОБСЪДИМ С НЕГО ТРИСТА БИКА ДА ТЕ ЕАТ КЪДЕ Е БТО В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА ЛИПСВАТ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРЕДЛАГАМ МАСАЖИ ПО ДОМОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА БАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДА СИ ПОРЪЧАШ ОЩЕ ПИЕНЕ КОР ПОТКА САМ СИ ЛАЙКВАМ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ПОБЪРКВАТЕ МЕ ПИЯ СИ ЛЕКАРСТВАТА АЗ СЪМ НА АВТОМАТИЧНА НЕ Е МНОГО ПО ТЕМАТА НО КУПУВАМ И ПРОДАВАМ СТАРИ И НЕРАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ, НОЩВИ И 1 ТРАКТОР. МОЖЕ И БАРТЕР НА ПЕШО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА Е СВЕЖА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И АЗ ДА ГО ОБСЪДИМ С НЕГО ТРИСТА БИКА ДА ТЕ ЕАТ КЪДЕ Е БТО В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА ЛИПСВАТ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРЕДЛАГАМ МАСАЖИ ПО ДОМОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА БАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДА СИ ПОРЪЧАШ ОЩЕ ПИЕНЕ КОР ПОТКА САМ СИ ЛАЙКВАМ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ПОБЪРКВАТЕ МЕ ПИЯ СИ ЛЕКАРСТВАТА АЗ СЪМ НА АВТОМАТИЧНА НЕ Е МНОГО ПО ТЕМАТА НО КУПУВАМ И ПРОДАВАМ СТАРИ И НЕРАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ, НОЩВИ И 1 ТРАКТОР. МОЖЕ И БАРТЕР НА ПЕШО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА Е СВЕЖА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И АЗ ДА ГО ОБСЪДИМ С НЕГО ТРИСТА БИКА ДА ТЕ ЕАТ КЪДЕ Е БТО В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА ЛИПСВАТ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРЕДЛАГАМ МАСАЖИ ПО ДОМОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА БАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДА СИ ПОРЪЧАШ ОЩЕ ПИЕНЕ КОР ПОТКА

В момента, в който останем без ток еднозначно и недвусмислено това е саботаж и целенасочено.

Потребление от 9000 мегавата в пикови моменти АЕЦ продължава да произвежда само 2000 заради пачата куневица и плазмодий Боко. Как мислиш че стига ток от АЕЦ за всички? Плюс, как ще накараш частните централи да продават на вътрешния пазар за 30ст при положение че могат да изнасят за 3лв? Енергетиката трябва да е 100% държавно, от гледна точка на производство, разпространение и разпределение.

Ама само енергетиката ли , няма ли да национализираме всичко? ... изхода е възможния избор на пазар , а държавния ортаклък съм го виждал , не си мисли че останалите съборетени от соца имаха по различен вид, ограбване и мърлящина , ето това е държавнато предприятие !

Държавите ли сърце отглеждат повече ток отколкото потреблението в българия. Не случайно изнасяме на 40% от произведения ток.

Имате ама само една,благодарение на долнопробни к,рви

хахахахаахахаха Демек пица маргарита без доматите, моцарелата и босилека

Че то т'ва си е лаваш. Или маца, ако не слагаш мая.

Няма причина България да остане без ток. Отделни квартали които са на парно и преминат на ток, да, могат да претоварят мрежата и да не издържи но България като цяло неможе дс остане без ток. Няма причина. Другият вариант е умишлено дс се направи.

Хм. Значи освен постна , пицата ще бъде и сурова. А пък може о да не познаете, г-н Дянков. Справка социологическите прогнози и изборните резултати.

Бегай ще те натовариме у багажника.

Защо искат мнението на един от най-слабите финансови министри, по времето на който хората се самозапалваха от отчаяние?

Благодариме ви Кирчо, Кокорчо и всички европейски ръководители.

Хората трябва да бъдат занулени до 2030 година. Ако искате вярвайте ако не искате недейте. С тези цени няма как да издържиш. Ще вземаш 2000 лв но ще ти трябват 4000 за да живееш. Това е.

ще му повярвам, само ако го видя мъртъв!

Защо го псувате? Милост. Бъдете толерантни. Не заслужава такова отношение. Той си търси партнюрка ,съответно партнюр.

Този Наглец навремето стана милиардер, оставяйки за нас постната пица.

Да има голям риск, Киро и Асен от ПП простотиите, Влязат отново във властта на България! Българският народ, трябва внимателно да премисли, Преди да гласува!

експертът дянков е прав. правителството на мунчо нанася вреди и губи ценно време с жалката си просия за руски газ и комисионни от олигархията. отдавна трябваше да са схванали, че путьо не е надежден енергоносител

Обясни ни кой е надежден енерго снабдител, че ние от село нещо се объркахме, отворко

Боклуко, гледай си америка и не си спомняй нашата страна ! Продажна, продажна твар ! И дирци не ни занимавайте с продажни боклуци ! Срам !

не може да го стигнете. Но това е българина хейтър номер едно в света, разбиращ от всичко. Направи сте за съжаление.

Правителството трябва а то е руско така че няма да го направи е да направи кампания за ограничаване на консумацията в пиковите часове и стимулиране на консумацията през нощта. Правителството може да въведе таван с киловатите и да започне пакет от мерки за недопускане на срив в енергийната система. Разбира се путинофилите искат да се състои срив и е ясно защо. Тези налазили форума са путинофили а не русофили. Руският народ е дал много на света.

Правителството е руско ИМЕТО РУСИЯ ВИ Е ЗАМАГЛИБА МОЗЪКА ХАХАХ КАК ДА Е РУСКО КАТО НЯМА ГАЗ ЕВТИНА

САМ СИ ЛАЙКВАМ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ПОБЪРКВАТЕ МЕ ПИЯ СИ ЛЕКАРСТВАТА АЗ СЪМ НА АВТОМАТИЧНА НЕ Е МНОГО ПО ТЕМАТА НО КУПУВАМ И ПРОДАВАМ СТАРИ И НЕРАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ, НОЩВИ И 1 ТРАКТОР. МОЖЕ И БАРТЕР НА ПЕШО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА Е СВЕЖА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И АЗ ДА ГО ОБСЪДИМ С НЕГО ТРИСТА БИКА ДА ТЕ ЕАТ КЪДЕ Е БТО В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА ЛИПСВАТ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРЕДЛАГАМ МАСАЖИ ПО ДОМОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА БАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДА СИ ПОРЪЧАШ ОЩЕ ПИЕНЕ КОР ПОТКА САМ СИ ЛАЙКВАМ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ПОБЪРКВАТЕ МЕ ПИЯ СИ ЛЕКАРСТВАТА АЗ СЪМ НА АВТОМАТИЧНА НЕ Е МНОГО ПО ТЕМАТА НО КУПУВАМ И ПРОДАВАМ СТАРИ И НЕРАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ, НОЩВИ И 1 ТРАКТОР. МОЖЕ И БАРТЕР НА ПЕШО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА Е СВЕЖА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И АЗ ДА ГО ОБСЪДИМ С НЕГО ТРИСТА БИКА ДА ТЕ ЕАТ КЪДЕ Е БТО В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА ЛИПСВАТ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРЕДЛАГАМ МАСАЖИ ПО ДОМОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА БАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДА СИ ПОРЪЧАШ ОЩЕ ПИЕНЕ КОР ПОТКА САМ СИ ЛАЙКВАМ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ПОБЪРКВАТЕ МЕ ПИЯ СИ ЛЕКАРСТВАТА АЗ СЪМ НА АВТОМАТИЧНА НЕ Е МНОГО ПО ТЕМАТА НО КУПУВАМ И ПРОДАВАМ СТАРИ И НЕРАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ, НОЩВИ И 1 ТРАКТОР. МОЖЕ И БАРТЕР НА ПЕШО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА Е СВЕЖА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И АЗ ДА ГО ОБСЪДИМ С НЕГО ТРИСТА БИКА ДА ТЕ ЕАТ КЪДЕ Е БТО В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА ЛИПСВАТ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРЕДЛАГАМ МАСАЖИ ПО ДОМОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА БАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДА СИ ПОРЪЧАШ ОЩЕ ПИЕНЕ КОР ПОТКА

И как ще остане без ток като изнасяме?

за кво му е на бизнеса ток? за кво им е на туземците топло през зимата? нали си имаме европата, натото, солидарността, демокрацията, инфлацията, фор дер лайен...? това тига и даже ще стане за следваата зима!!

солидарността, демокрацията, КЪДЕ ИМА ТАКОВА ЧУДО

Въз основа на какви обективни факти Дянков прави това "злокобно предзнаменование", като България е нетен износител на електричество?!

Хаха верно ли бе разбирач...

САМ СИ ЛАЙКВАМ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН ПОБЪРКВАТЕ МЕ ПИЯ СИ ЛЕКАРСТВАТА АЗ СЪМ НА АВТОМАТИЧНА НЕ Е МНОГО ПО ТЕМАТА НО КУПУВАМ И ПРОДАВАМ СТАРИ И НЕРАБОТЕЩИ ЧАСОВНИЦИ, НОЩВИ И 1 ТРАКТОР. МОЖЕ И БАРТЕР НА ПЕШО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И ДА Е СВЕЖА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И АЗ ДА ГО ОБСЪДИМ С НЕГО ТРИСТА БИКА ДА ТЕ ЕАТ КЪДЕ Е БТО В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА ЛИПСВАТ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРЕДЛАГАМ МАСАЖИ ПО ДОМОВЕТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА БАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДА СИ ПОРЪЧАШ ОЩЕ ПИЕНЕ КОР ПОТКА

През 90-те години оставахме без електричество, но това не беше фатално, защото свещта заменяше крушката, а предприятията и без това не работеха. Ако сега останем без онлайн и другите комуникации, това означава на практика живота да замре и ще стане лошо, а най-лошото е, че още 2 млн. българи ще напуснат БГ-то.

От кой Шкаф се измъкна Посна пица Дянков ? Като министър нищо не направи и за това сме на това деридже !

Работи във ВТВ втората по големина държавна банка на Русия, руски агент който щеше да пляска руснаците, голям нещастик прокарващ руските интереси как "хубаво " ни осъдиха по негово време

КОЙ прокарва руските интереси ТАКЪВ ПОЛИТИК НЕМА ВСИЧКИ ЗА АМЕРИКАНСИ ЛАКЕИ ЩОМ НЯМА ЕВТИНА ГАЗ И ЕВТИН ПЕТРОЛ

КЕВОРК КЕВОРКЯН из публикация в личния му профил вчера Тук е мястото да припомня „Случаят Дянков“ – с фрагмент от един мой текст от 2016 година. „Навремето го довлякоха чак от Америка за финансов министър. Той се превърна набързо в омразния герой на публиката. Беше странен тип, например - можеше да се шегува, че приличал на Брад Пит. Излъчваше лудостта на човек, когото изневиделица са оставили да се забавлява с цяла държава. Веднъж каза, че ще напляска руснаците. Каза го – и отиде да яде руски хляб в една руска банка. Такива са тия типове. Ето как пляска Дянков – изявлението му е от 12 септември 2012 година: "Ние сме показали, че не се плашим от руснаците, нито от определени компании, нито от енергийни гиганти. Ако трябва, пак ще ги пляскаме". Така коментира вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков исканата от "Атомстройекспорт" неустойка от 1 млрд. евро. Той определи тези искания като смешни и посочи, че руската компания е губила доста дела в Европа. "Ще загубят още едно, ако тръгнат да се борят с нас. Добре сме подготвени… просто нямат шанс", каза вицепремиерът. България загуби делото и беше осъдена да плати 620 милиона евро. Голям кеф е Дянков да те пляска…“ Народът сякаш не може да се насити на мошеници.

Моралното разложение на Кеворкян е по голямо дори от това на учиндолския чалгар.

ТОЯ ПА

Много компетентни в сайта и по отношение на енергетиката Ганьо разбира от всичко и затова дереджето ви е такова братя българи, примитивно като начина на мислене

Либерализират присъединяването към мрежата на домакинства с по 3-4киловатови централки и пак ще изнасяме ток.