Коментари - Нови разкрития от Симеон Дянков | dnes.dir.bg
назад

Нови разкрития от Симеон Дянков

По време на управлението на Тройната коалиция е имало тайно споразумение между финансовия министър Пламен Орешарски и управителя на БНБ Иван Искров за депозирани в търговски банки на 1 млрд. лв. от фискалния резерв.

Обратно в новината

Коментари - Нови разкрития от Симеон Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, умнико. Внимавай: Кротко си вземи дозата, вземи си другарчето, което беше по-добре да мие чинии в САЩ, и леви, леви и изчезни с глупостите си.

Всички тук се пишете за знаещи. Давате акъл на Дянков. Всъщност, всички вие сте тъпи селяндури, с чието мнение никой не длъжен да се събразява. И нкой няма да се съобрази, разбира се. Мухахахахахахахахаха Мухахахахахахаха.... Погледенете се, какви се тъпунгери. Мухахахахахаха.. Вс един от вас не става дори за мияч на чинии в САЩ. Мухахахахаха... Мно сте велики бе! Мухахахахахаха....Не велики цъврули сте вие, мухахахахахаха.... Особенно онзи Павката, мухахахахахаха... П незнам каква дрога пафкаш. От кое село си бе джанам, мухахахахаха? Да не си от Врачанско, мухахахахаха? Голям капацитет си бе, галош. Мухахахахаха. Капацитет по идиотизъм, хохохохохо. Всеки път като ви чета падам от смяхххххххххххххх... тъпи табуретки на едно място е трудно да се видят. Тук е като зоопарк за малоумници, хаааааааааххахахаха. Аре, че днес е Xелоуин. Нямам много време да разглеждам този зоопарк. Но ще намина пак да ви видя, като на свиждане. Хахахахаха.

АТАКА не е слуга, а води мъдра политика в полза на народа! Подкрепи ГЕРБ, за да се смачка коалицията, иначе какво, пак ли заден ход /?/ и връщане на ламята... Но, разбира се, това не е панацея, щом се разбере, че България се води в грешна посока, контрарио, веднага се променя поведението, няма никакво споразумение и обвързаности, неже ли властови зависимости! Това е то свободната и гъвкава политика на ползу рода! Хем формираш мнозинство, хем си независим флексивен форцепс! Смятам, че мисията и предизвикателствата пред национализма, респективно Атака, тепърва предстоят! А приглушените и неидентифицирани политически сфинксове са обречени на неуспех!

Дянков, скрий се в кабинетчето си и не си показвай носа докато не оправиш дърvавата. Затова сме те избрали! Аз не те занимавам с моята работа и ти не ме занимавай! s twoqta! А я върши!

Олигархията управлява сега, свила гнездо и кадруваща в партиите си -майки -БСП, СДС, ДПС, ГЕРБ(НДСВ). Началния капитал е тръгнал от Луканов и сие, сега се е оплела като свинските черва и обецвететила, станала с един цвят. Всяка от тези изброени партии си има олигархия и олигархичен клан. В НС клановете си играят играта на опозиция и управляващи, раздават си леки удари под кръста, с цел да награбят повече политическа власт, която им дава още икономически полета за продължаващия грабеж на държавна собственост.Тя измисля всякакви начини да промива мозъците, заплахи от всякакъв род: ново турско робство , ражда непрекъснато критикари, нови партии ,нови лидери, измисля всякакви манипулации и прави огромни фалшификации, за са да се добере до политическата власт (Народното събрание) и кове закони за себе си. Сега в момента чрез своите представители ( депутатите) и верните й слуги олигархията е захванала 100% Народното събрание! АТАКА и РЗС са превърнати в нейни прислужници, защото та ги е финансирала и финансира. ideyazabulgaria.org

Момчето си разбира от работата и е честен. А крадливите лами са депозирали резерва и с банките са си договаряли лихвата на тъмно, като са грабили тези средства за себе си! И това без решение на Парламента! Поредната далавера, която трябва да се оцени от Прокуратурата! Само до тук тройната крадлива коалиция има по 3 доживотни присъди, а още колко има да лъсват техните машинации, ми то е ясно - окрали са всичко де що е имало-до шушка!

Комунистите ни управляват и сега. Цветелина Бориславова е от обкръжението на ЦК на БКП, което малко преди промените открадна от България 11 милиарда долара държавен заем, за да си правят фирми и да стават бизнесмени.

Твоят брилянтен Орешарски,ходеше да целува задника на Васко черепа.Що за гьон сурат трябва да си ,за станеш от син в червен министър,освен голямата лапачка.На изборите хората показаха каква е тяхната оценка за компетентното Станишево правителство,където Доган постоянно яздеше станишев!

На въпрос дали самият той дължи здравноосигурителни вноски, министърът декларира, че има здравно осигуряване от САЩ, което все още е валидно в цял свят. Нещо, обаче не мога да се сетя и... Боби Турбото, ако иска да ми каже, че, ако американец като него/ добре де, така явно се изживява/ го заболи зъбче в Тринидад и Тобаго - има право на пломба??? О, може би и на безплатен масаж? Ех, как го правели по света... Дянков, пич - а ако българин умира в чужбинско - като пукне благополучно - дали родата му няма да дължи парички или...? Пак не си в час? Ей - младеж - а ти случайно си в БГ, еле пък и на работа - плати ли си полагаемите осигуровки?

Събужда се Сър Джон - поглежда през прозореца, а навън цялото имение затрупано от пухкав сняг. А на снегът някой пишкайки написал: Сър Джон е педал! Оппаа - вика си Джон, обидаха ме! Вика Скотланд Ярд, туй - като наше ДАНС. Та - на следващия ден му връщат експертно заключение: Уважаеми Сър Джон, урината е на Вашия иконом, а почеркът - на Вашата съпруга. О, майн Хер - кое от двете анализира ти?

Абе, пикльо! Какво си хванал да правиш анализи? Я кажи, вуйче - що е туй Федералният Резерв? Седи си налягай дупенцето, ако не - отиди си в Америка, че там - ще те уважават няколко пъти на ден, еле пък - ще си ценен кадър, ако на някой му е нужна кратка мююзикална форма - първа писта си. Що ли па ти и некъв тук Иван - страдате от комплекси, че все някой бил хубав, ама - можело и да ви оправя и... Деедови сладки - икономисти ненадминати, йощ - анализатори!

Опаааа, още една глупост на Дянков. Вече спирам да ги броя. Щото половин час след като каже нещо, излиза че то изобщо, ама въобще не е така, ами съвсем иначе, ама той не бил разбрал правилно, или още не бил питал хора които разбират от финанси...но що да не си почеше езика, пък и нали всеки ден трябва да се правят разкрития за пред медиите, щото управлението на една държава (според ББ и Дянков) е просто нещо средно между сапунен сериал и милиционерски филм. както и великите победи ан ББ в Брюксел днес, по въпроси които са решени преди месеци или години, но естествено що да не направим още един помен с чужда пита...

Предлагам на хората със здрав разум да спрат да пишат каквото и да е в този форум! Безсмислено е!!! Тук се изявяват човекоподобни изчадия с партийно поръчение - да правят мнозинство и обществено мнение по комунистически. Излишно е да призовавате към техния здрав разум - такъв просто няма! Има това, което партията е повелила - те за да защитят партията - майка хранителница и майчиното мляко ще си предадат! Никакви призиви няма да спрат тази невероятна и абсурдна помия, която с някакво параноично настървение продължават отново и отново да изливат! Това е! Аз бях дотук!

Плюете Дянков ,а истината е че нямате неговото образование и никога няма да припарите там където той е бил. Хайде марш на Позитано за нови инструкции !!!

Ето как една уидорма на комунистите накара клакьорите им отново да заподскачат. Бившите министри скочиха срещу пипането на резерва. Не казаха, че е пипан. Никой не знаеше, че е пипан. Сега, когато се разбра, че има нерегламентирани и скривани 'движения' на тези пари, се оказа, че Дянков едва ли не пак е лошият. Онези си въртели поредния милиард, а лошият Дянков само го каза и излезе некомпетентен заради това, което е казал. А е истина! Значи казването на истината е по-лошо от безконтролната далавера на правителството. Сещате ли се колко струва да се отпусне милиард на известен брой банки? Ами печалбат аот такава сделка е поне 10% от сумата на годишна база, т.е. 100 милиона. Познайте колко от тях могат да отидат и къде да отидат, за да се случи това, което се е случило. Баси тъпитя електорат на БСП! То му е хубаво да го таковат другарите му! Политическа педерастия си е това.

Абе тия ще свършат ли някаква работа или само си ровят бумагите на Сергейката...аман вече - работа за 2 ст не видяхме, само критики към старото правителство

Bravo !!!!!!!!!

Хер Флик, хващшай първата вана и се омитай, защото играта загрубя! Май много бързо забрави за гениалната си идея да се депозират 10% от държавния резерв в търговски банки и като не ти разрешиха сега ривеш ...

ББ дано по-скоро разбере, че СИМО ПИЦАТА му е един от най-неудачните избори. Аман вече от всичките им разкрития

БСП доказаха,вече няколко пъти,че са тъпи,прости и некадърни за управление,пък на всичко отгоре са и безумно нахални.Единственнот ,което могат е да крадът и лъжат,да плашат и убиват.

никога няма да се оправим

разликата е,че тайно се дава на депозит в изгода единственно на банките, и то тайно. Като се плюе по същата идея.

Когато ликвидираха земеделието с тракторите и агрономите ,викахте УРА. Когато ликвидираха машиностроенето с машините и инженерите ,викахте УРА.Когато ликвидираха научните институти. с апаратурата и научните работници,викахте УРА.Сега унищожават атомната енергетика с атомните физици,пак викате УРА. Не питайте защо ставаме все по БЕДНИ и ПРОСТИ.Скоро ще ядете .....УРА

Симо пицата е вреден за България.Ще го разберете скоро.Като срине валутния борд и си замине за САЩ.А тук ни чака стагфлация...

Много си прав! Моето предложение е - лицето Пламен Орешарски! Той ще светне всички американци на финанси и икономика! Не знам на какъв език, но ще се оправи! Ще го гледат с отворени уста...

ДЯНКОВ, Защо не кажеш цялата истина за това какво става не само с фискалния резерв , но и с управлявяния от БНБ валутен резерв. ЗАЩО СТИСКАШ ЗЪБИ И НЕ КАЖЕШ ИСТИНАТА, ЧЕ 80 % ОТ АКТИВИТЕ НА БНБ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОНЕЗИ ТОКСИЧНИ ЦЕННИ КНИГИ ИЗДАДЕНИ ОТ БАНКРУТИРАЛИ ЧУЖДИ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО НЕ СТРУВАТ И ПУКНАТА ПАРА. Кажи , че не ти а Искрав и компания са тези които се занимават с валутния резерв част от който е и фискалния на правителството. КАЖИ ИСТИНАТА, ЧЕ НАПРАКТИКА ТИ НЯМАШ ФИСКАЛЕН ПЕЗЕРВ, НЕ ЗАЩОТО ТИ ИЛИ ПРЕДШЕСТВЕНИКА ТИ ОРЕШАРСКИ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА, А ЗАЩОТО ТОЙ Е БИЛ УПРАВЛЯВАН ПО ТОЗИ НАЧИН ОТ БНБ!!! Защо Дянков никой не попита принц Кирил какви ценни книги копува в Лондон с парите на държавата. Защо сега никой не го пита какви ги е дрискал по борсите , а всички сочат теб за некадърен. Погледни се на какво си заприличал в желанието си да спасиш тези престъпници от БНБ. Какви ли не глупости правиш. Стигаш до пълно умопомрачение бе момче. Виш какви ги дрънкаш днес за буфер в бюджет 2010. Прочетох изказването ти направено в БНТ за буфера от 10% в проекта за Бюджет 2010. Според теб той ще гарантира финансовата стабилност на държавата. Какъв буфер има в Бюджет 2010 бе Дянков ??!!! ЗАЩО ЛЪЖЕШ КАТО ЗА СВЕТОВНО !!! Влизайки в сайта на министерството ти откривам проекта за Закон за държавния бюджет за 2010 година който си предоставил на народното събрание. ПРЕДЛОЖЕНИТЕ ОТ ТЕБ ПРИХОДИ СА 17 МИЛИАРДА ЛЕВА , А РАЗХОДИТЕ 18,691 МЛРД. ЛВ. Ами, че това е първият бюджет на дефицита !!!! Финансирането на този дефицит от 1,688 млр.лв. според теб трябва да стане с външен заем от 671 млн. лв. , приватизация от 201 мил.лв. и заем от банки 816 мил. лв. ВЪНШНИЯ ЗАЕМ ЩЕ ПОЛУЧИШ ОБРАТНО ОТ МВФ НА КОГОТО ЗАКУПИ ЗА ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА СПЕЦИАЛНИТЕ ПРАВА НА ТИРАЖ, А ЗАЕМА ОТ БАНКИТЕ ЩЕ Е ОТ ДВАТА МИЛИАРДА ЛЕВА, КОИТО ОРЕШАРСКИ ИМ ДАДЕ НА ДЕПОЗИТ ПРИ 1,5 % ЛИХВА . ЗАЩО ДЯНКОВ ТИ Е НЕОБХОДИМ ЗАЕМ ЗА ПОКРИВАНЕ НА БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ В БНБ ИМАШ НАД 7 МЛРД. ЛВ. ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ? Отговола е прост: ЗАЩОТО В БНБ НЕ Е ОСТАНАЛО НИЩО НЕ САМО ОТ РЕЗЕРВА ТИ, НО И ОТ ВНЕСЕНИТЕ В НЕГО СРЕДСТВА НА ТЪРГОВСКИТЕ БАНКИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДЕПОЗИТИТЕ НА ОНЕЗИ МАЛОУМНИЦИ КОИТО ПОВЯРВАХА НА СТАНИШЕВ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ГАРАНТИРА ВЛОГОВИТЕ ИМ. Тези вложители още не знаят, че са изгорели защото нито БНБ нито търговските банки имат валута. ТЕЗИ НЕ СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ- ТЕ ПЛАЩАТ ЗА АЛЧНОСТТА СИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ НИЩОТО. Не съм съгласен обаче парите от данъците да се дават на такава ниска лихва от 1,5 %, а банките да ни отпускат заеми с тези средства на 15-16% лихва. ТОВА ДЯНКОВ Е НЕ САМО СПЕКУЛА , НО И НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО УПРАВЛЕНИЕ НА СРЕДСТВАТА ОТ БЮДЖЕТА. Нали се сещаш че при положение, че търговските банки предлагат лихва по депозитите гонеща 10 % , да се дава бюджетния излишък за 1,5 % си е честа далавера на Орешарски и Станишев. Не знам каква полза има от това държавата, но със сигурност тези и двамата са за затвора. Не повтаряй техните плоски номера, моля те. ВСЕ ПАК ДЯНКОВ СЕ НАМИРАШ В ЕВРОПА , А НЕ В КОЛУМБИЯ БЕ ЧОВЕК.

Иван (21.53) е гном със бетонна глава!?

Уважаеми прости комунистчета, ама много сте прости.Защо го пращате Дянков обратно в САЩ? Не е ли по-добре да пратим в САЩ някой велик български икономист, който е учил и работил само в комуниститеския режим и няма никаква практика по пазарна икономика? Ех, как ще ги объркаме американците, направо ще им объркаме икономиката тотално завинаги и ще се възцари тотална планова комунистическа икономика и ще може да си крадете на воля, да си раздавате бонуси, както беше при тато, всички ще получаваме по равно, а вие повече защото сте комунисти и властта с кръв сте я взели, ама тази на българската интелигенция в лагерите. Вие сте велики, от 2000 партизани (терористи) станахте 200 000 активни борци. И много активни професори, академици и др. специалисти, които преливаха от пусто в празно и докараха страната до катастрофа. Така е, това краденето е още от партизанското време - що мандри сте обрали, що кашкавал сте изяли и все не ви стига. А стига бе!

ГЛУПАЦИТЕ НА ДОНЬО ДОНЕВ РЯПА ДА ЯДЯТ ПРЕД ГЛУПАЦИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ!!!! ГЛУПАКА ДЯНКОВ КЛАТИ ФИНАНСОВАТА НИ СИСТЕМА. НЕ Е ЛОШО ДА СИ ИЗТЕГЛИМ ДЕПОЗИТИТЕ ОТ БАНКИТЕ.

Човек, на теб май ти се губи повече от месец?! Консултирай се с лекар!

Абе само 100 души ли са на Позитано та се изказаха за Дянков??, а може би някои не са се чувствали достатъчно подготвени та са го отложили за следващия път. Ами да, Дянков не може да се мери с блестящите икономисти - комунисти. За 20 години те твърдо ни закрепиха на последно място по стандарт в Европа (само в Европа ли?) и успяха да оскубат БГ като кокошка до последното перо. Ореховата пънчуга е един от най-блестящите, особено в познанията по митниците! А банковата ни система е точно като Самарското знаме, толкова е чка и стабилна, колкото и водещите ни банкери - офицери, ченгета и бивши партийни величия. Погледнете само лихвената политика и ще разберете, ако разбирате, Добре че 80% са чужди банки, а те надмогнаха на зора отатък. Та, позитановците, колкото и да пищите Дянковчето до 1 година ще ви натика в мечи гъз със всичките ви контрабанди, далавери, шашарми и рекети. Нали знаете за кервана. Той като че ли тръгна. И дай Боже да усилва темпото.

Само аз ли забелязах, че Дянков няма здравноосигурителни права в страната, за чието благоденствие се кълне че работи?! Може пък да съм гаден комунист?! И аз вече взех да се чудя...

Дянков слушаи Калин Христов, защото ще докараш такава банкова криза и народа така ще Ви подгони, че както нямате самолети няма да можете да избегате по далеч от Орлов мост.

Очаква се в най-скоро време този празноглав балон да се ориентира и към откриването на топлата вода ... повторно! ДЯНКО-О-О-О-В, ТИ ЩЕ МУ Е...Ш МАМАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!!!

Дано поне някой ден от толкова разкрития да се стигне до някакви реални резултати. Човекът в Англия как си върна парите за чистачката и градинаря? Много наивно,това в БГ никога не може да стане,ама никога.А иначе каква е ползата от всичко това?На тези дето ходят в прокуратурата ежедневно дори не им пука,не им ли виждате наглите физиономии? И докато правим разкритие след разкритие, къде остават мерките за борбата с кризата и всички последствия от нея? Мерките срещу грипа или все по-бруталната и засилваща се престъпност? Народът обеднява с всеки изминал ден, страшно е! Или трябва,който е крал да си връща цял живот на тази държава,на която просто й трябват пари или всичко друго е безсмислено. Това,че няма да стане няма,ами дано поне от сега нататък,да не се краде всичко,поне нещо да остава и за пътища, здравеопазване,образ тогава, може би след още 20 години нещо ще започне да се подобрява!!!

Дефицитът в бюджета ще става все по-голям. В момента текат структурни реформи в НАП, при което се закриват 28 териториални дирекции, без разбира се да се пипат 32 дирекции само в Централно управление. В момента са обявени конкурси за създаващите се 5 териториални дирекции в цялата страна, като има достатъчно външни кандидати. Хора извън системата, чието поведение ще повтори това на Дянков. Сред органите по приходите цари пълна демотивация, липса на каквато и да е било сигурност, така че съществува сериозен риск за приходите в първото тримесечие на 2010 год. при постоянно растящи разходи. Мисля, че замислената реформа в данъчната администрация трябва да спре незабавно поради много високия риск за обезпечаване приходите в бюджета. В момента никой не се интерисува от тях, търсят се виновни за дифицита, а в същото време ежедневно се произвежда дифицит, тъй като НАП в момента кара на пълен автопилот. Това положение започва да става катастрофално, може би никой не си дава сметка за това, но нито една страна не тръгва на реформи в приходната си администрация по време на криза.

Оше нови открития на Дянков : 1. Топлата вода е хубаво нещо; 2. Земята е кръгла 3. През зимата в България е студено; 4. Банковата система и управлението на резерва е много сложно за един некадърен и неопитен бюрократ като него; 5. Човек винаги може да се изложи с неподходящо изкаване - дори когато е министър в правителството на ... бивш комунист и милиционер !

Долните, гадни комунистически тролове продължават да мърсят интернет пространството с жалките си крясъци. Факт ли е, че суми от държавния разерв е прехвърлян в търговси банки? Факт е потвърден от самия бивш министър, макар и със закъснение и първоначално откровено лъгане чрез отричане! И до колко конфеденциално може да става такава операция, дори и без знанието и одобрението на парламента? Самосиндикално някакви си ждролювци - пък били те и финансов министър и шеф на БНБ да финансират така определена банка /или банки/ за няколко ...милиарда!Сериозно ли мислите, че пак ... Дянков е виновен, че лъсна откровена далавера! Дянков иска да направи пособна операция, но с одобрението на Парламента! И евнтуално чрез провеждане на обществена поръчка, за да се види коя банка ще предложи най-добри лихвени условия! За мен и двамцата другари - Орешарски и Искров са за прокурор за извършено криминално престъпление! В особено големо размери! Другото е бля-бля на другарите тролове във форума...

Гледах парламентарния контрол. Орешарски - брилянтен, Дянков - като някакво мякащо студентче...И смях, като 3 пъти повтори: добре, че съм АЗ и моето правителство. Офф.......

Алоо ти комунист ли си или напротив - не подменяй фактите - Дянков имаше идея да депозира част от резерва в ТБ и всички гракнаха - Орешарски, Станишев и компания.А то какво се оказа че те още миналата година си направили тайно депозиране в 17 банки - дали ще можеш да им сметнеш комисионните от банките които са нахранили.

Много хора плюат Дянков ,а истината е че нито имат неговото образование , нито някой ще ги пусне там където той е работил. Хайде марш на Позитано за нови инструкции !!!

Хер Флик, върви си с мир. Но фашист от мир не разбира.

Дянков се оправда с тези 14%, един вид И вие сте депозирали. Това е не по-малко безумно от другото, в което го обвинявате. То показва, че изобщо не му е ясно как се извършват бюджетните разплащания. Или пък смята публиката си за несведуща...

Поздравления, г-н Дянков ! Най-накрая чухме директно адресиране и цитиране на суми . Вероятно обаче конкретната цитирана величина се отнася до нещо парциално я три-месечно, пък защо не редовно-повтарящо се месечно . А сега като при всяко затваряне на одит, би било целесъобразно да се предложи как да се идентифицира/т евентуалната/ите банка/и (където депозирането се е целяло), както и методика за превантивни мерки .

Чета злобните определения за понятието комунист и си спомням как преди промените едно посредствено момченце в службата със зъби и нокти драпаше да стане партиен член - то рушвети не бяха, то надупвания, то лизане на задници....Не успя, щото си беше гадно творение като цяло. След промените стана такъв активен антикомунист, като повечето тука. И плюеше най-много по тези, които не го приеха за партиен член. Така че като чета толкова жлъчни нападки на тема комунисти ми става смешно и жалко. Няма да се учудя, ако в семейството на тези най-активните анти- е имало поне един партиен член. За български дисиденти да не говорим,м ние сме една от малкото бивши соц., които нямаха през годините явни противници на режима, само един двама емигрирали, но по-скоро по икономически, отколкото по политически причини - тогава на такива се отпускаха помоши и им се осигуряваше сносен живот на запад, без да се налага да работят повече. Но така е у нас, като мине бурята всички са с чадъри. Що се отнася за Дянков и сие, май действително е време да се работи за някакъв положителен резултат, а не всички министри да се изявяват като следователи. Всеки ден нови разкрития, пък после се оказва партенкака, щото недоразбрали децата. Затова и се приказва повече от необходимито, та да не може да се запомни всичко казано. Но се знае,че куче дето лае -не хапе.

Коментарите са точни ,но защо НЕЗАВИСИМИТЕ медии продължанат да мълчат след а им стана ясно ,че има поредна грешка с избора на ББ .А за Дянков е най-добре да се върне откъдето е дошъл .

Чета коментариите и съм потресен.Всички плюят Дянков,а никой не коментира двуличието на тендема Сергейчо/Орешарски,к реваха ли реваха против предложението на Дянков за нещо,което са направили тайно и непрозрачно! Става ми тъжно и май Инджова беше права, България е обречена да се управлява от комунистите! Жалко за децата ни,ние си плащаме за простотията!

Защо ни управляват идиоти?

Наблюдателен си като бухал през деня . Как го сметна 77% одобрение за правителството незнам то и идиот ако направи сметка БСП + ДПС ще разбере че нещо сметката не излиза .

Тоя откри Америка!!!