Дянков обеща да не вдига данъците и след 2013 г.

Очаквам преди изборите много институции да кажат, че са си свършили парите, но това не е вярно. Ако трябва, дори ще изляза в отпуск, за да не ме тормозят с нереални искания.

Обратно в новината

Коментари - Дянков обеща да не вдига данъците и след 2013 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Дянков си отиде в Щатите преди 2013 година! Иначе данъците има да чакат на връх лъжите на това ГЕРБаво правителство.

на богатите 10% много справедливо- така ли ?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И това некадърно плъхче започна да говори като шефа си:"Аз това ....., аз онова...." Абе за какъв се мисили тоя мухльо?

Много се ядосвам, че всички журналисти говорят само за данъци. А осигуровките ги вдигат постоянно и те са поне 30- 40 % от доходите на човек. Ако ще ми вдига осигуровките всяка година, не ми пука дали ще вдигне данъците да 2013 или не. Та, като го питате дали ще вдига нещо, говорете и за осигуровките или поне употребявайте думата налози. Проверете колко осигуровки плащате за пенсия, за здравни, за въздуха, дето дишате, а тогова го питайте за скапаните данъци

ДЯНКОВ, ХОРАТА НА ОБЕЩАНИЯ НЕ ВЯРВАТ, А ОЩЕ ПО- МАЛКО ВЯРВАТ НА ТВОИТЕ БЕЗКРАЙНИ ТЪПОТИИ!!!

Тоя бълнува да управлява след 2013-та. А нямааааа - сигурно е. Сега да гледа да изкюти докрай мандата, щото шансове почти няма.

И заплатите, и пенсиите!

Защо да вдигаш данъци?Сладка контрабанда колкото искаш!На пазара се промушваш през седем реда цигани продават цигари!Дрога каквато искаш!Проститутки също.Цените на храните 100%скок за година.Кой печели от ДДС?Глобите застраховките таксите по болниците нагоре!Репей когато въртях бизнес ти си ходел прав под масата.Някой млад и глупав ще ти повярва.Но тези които си отиват от играта съжаляват родените днес.

САМО УВЕЛИЧАВА БРОЯ ИМ И ГЛОБИТЕ .

баба казваше: "голяма хапка хапни, г о л я м а дума не казвайо!" ами ще излъже "без да иска".... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е при капитализма-бюджета се пълни от данъци!При комунизма-от развиване на икономиката.Затова безработицата беше нулева,и в бюджета имаше пари за всичко-здравеопазване,образование,изкуство,спорт.

Браво на Дянков! Политиката на неподдаване на натиск пред демагогските искания на синдикалистите показва умение да се следва логиката на пазара. Ниски данъци и никакви неподплатени с реални печалби увеличения на заплатите!

ГЕРб да продължават с добрите ходове

Ще ги вдигне още утре, само да му скръцнат със зъби я Меркел, я МВФ...

В България ГЕРБ успя да задържи данъците най-ниски в Европа.Сега не спират да ги плюят знайни и незнайни капацитети, представям си ако ги бяха вдигнали дори с процент!

САМО УВЕЛИЧАВА БРОЯ ИМ И ГЛОБИТЕ . ОЩЕ ЕДНА ОБЦА.КОГАТО НЯМА ДОХОДИ КАКВИ ДАНЪЦИ БЕ БУНАК?! АКЦИЗИТЕ И НЕДЕФЕРЕНЦИРАНОТО ДДС ГО ЯДЕШ ВСЕКИ ДЕН.ПРЕКИЯ ДЕСЯТЪК НЕ ГО БЪРКА.ТО МАНИПУЛИРАНИТЕ ГЛУПАЦИ НЯМАТ КРАЙ.

Имайки предвид темповете, с които се повишава минималната работна заплата, а данъците не са вдигани, се надявам да достигнем сравнително задоволително жизнено ниво дори с минимални работни заплати.

Барби, на богаташите ли?

Това е много добра новина за българския народ, вярвам, че ще е така!

откровени тъпотии. Какви капани му заложиу тройната коалиция? Бюджет за да харчи? Обекти за да реже ленти? Данъчна дисциплина, за което точно Дянков като прост служител на Световната банка награди Орешарски? Това ли е лошото наследство? Толкова е лошо, че 2 години ги държи на власт

Добри и навременни думи, Симеоне ! ... Отпуска ?!-не, не сега ... Малко повече внимание към стимулиране на развойната бизнес-дейност ?( Разбира се -- с адекватни и ефективни контролни механизми ! ) И-иии ... по-експедитивно по/за Новата Конституцияя на Република България !!!

Одобрявам политиката на Дянков-във период на криза и огромен бюджетен дефицит и заложени капани от едно предишно правителство,което е готово на всяка гадост само и само да попречи на настоящото,не виждам какво повече може да се желае!Навярно понижаване на заплати и пенсии като в Португалия и прибалтика!?Ще кажете -ама те и без това са ниски!Няма значение,това е нивото от което трябва да се тръгне към намаление на разходите!А другарката Митрева направи всичко възможно ,тази душица на Юда,да намали приходите в НОИ заедно с "другарите"гласували корекция на приходите в НОИ на своето сборище в Катарино!Помнете-много са мръсотииките сътворени от БСП да попречат за увеличаване на пенсиите и заплатите от управляващите сега,и тези мушенгии и сега продължават!

Докато Дянков прехвърля кризата на най уязвимите, ще фалират малкия и средния бизнес ище видим увеличение на жизненото равнище на кукуво лято

Борисов изпълнил само 13 от 180 обещания! Как ще коментирате това? Е, същото е и с Дянков. Българският пинокио ! Лъжец. Обикновено каквото каже, друго става. Няма такъв човек за мен. Американско мекере

Че си глупав е очевидно,че го показваш е странно.

Обещава,защото след изборите през 2013,никой няма да избере герб

Сигурни ли сте че дотогава Светът изобщо ще го има и ще бъде същият?

Нужна е незабавна операци "Наглите- 2" те са известни-Борисов,Дянков,Цветанов,Цачева,Фидосова и всички техни ятаци.

За теб трябва да направят операция "простите".

Гоце с турските си пратньори и станишката sidekick ще оправят България....чакайте малко,deja vu ли имам или те вече го направиха веднъж?

1.говоренето в 1 лисе е говори за отношение като кам свое, а не като кам "кучета го яли дарявно" 2. без баланс на + и - идва катастрофа като при ян и бсп герб няма алтернатива, ако има кажете какво предлагат ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Верваме" ви, ама друг път. То и вие не си "вервате", ама пуста демагогия и гьонсуратлък.

Некви животни, некви мазохисти или тъпи роби ????

Явно нямаш много високо мнение за себе си, щом си дал само тези отговори в анкетата ;)

ЗАЩО ????????????????

Предпочитаме да умрем от глад и болести, но да не и да ни трошят главите с полицейски и бейсболни бухалки. Какво пречи, след като се обявят резултатите на опорочените избори 2 в 1, КОЕТО ЗНАЕМ С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ ЧЕ ЩЕ Е ТАКА, всички да излезем на площадите в градовете (села може да се каже, че почти не съществуват) и да се организираме за неПАРТИЙНО регионално самоуправление? Пречи ми на мене, че предпочитам да умра, от колкото да поискам да живея достойно. Другият път...е на Махатма Ганди.

Именно защото сме такива допуснахме да ни управлява това некадърно правителство ! Ю. Генов казва в книгата си следното : " Не сме такива защото сме били 5 века под турско рабство, а сме паднали под турско рабство, защото сме такива " / цитирам по памет /. Манталитет, който не ни е напуснал и през 21 век ! Докато не се променим ще страдаме и търпим всяка власт !

на Махатма Ганди. За да не проливаме кръвта си. После ма.ка им. Трябва да спрем да им плащаме данъци. Трябва да спрем да изобщо да плащаме каквото и да е, да им спрем издръжката на тези палачи. С всички ни не могат да се справят. Който с народа се е заял той добро не е видял!

Поредното безобразие на некадърното и престъпно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Добре си беше при тройната кадърна и честна тройна коалиция.

Обещавам да не вдигам преките данаци хора. Обаче ако знаете какво мисля да правя с косвените. Хахахахаха. Това дето го направих досега с косвените ще ви се види като намаление даже.

На мен пък ми направи впечетление нещо малко от изказваето на Дянков, я да обясни защо се дава по 1/12 от бюджета на всяко министерство, след като едни имат повече разходи през даден период - примерно Агенция по градушките работи през лятото, но не и зимата, всички ремонтни и строителни дейности се извършват през лятото, училищата имат най-големи разходи зимата и т.н. Не е ли нормало всяко звено да си има сезонност и да се определя така разходите. Аз съм управител на малка фирма, която печели през лятото, а най-много разходи имам първата половина на годината, когато се плащат данъци и съответно от печалбата лятото заделям резерв за началото на годината.

Щото е Дянков затова. На министерствата като им вършиш работа не им я вършиш цяла година на малки части нито пък им я фактурираш на 12 фактури. И хората в тях знаят колко от цялото са изхарчили вече и затова са наясно че пари няма

Тъй като нямам възможност да коментирам регионалните новини пиша тук. Ето изказване на нашият "любим" кмет : Той обясни, че с Гиньо Матев са семейни приятели и семейството му много е помагало на Матев, след като се е пенсионирал от армията. Първо го назначих на работа във фирмата на сестра ми, след това му намерих работа и в районната администрация и накрая по мое настояване стана и кандидат за кмет на Тракия", разказа Славчо Атанасов. И Господ е бил предаден, та какво остава за другите, каза още Атанасов, цитиран от Дарик. Ето как се назначават държавни служители специалисти!

Хер флик и Рапона се разбрали за парите на МВР:пАри нЕма-действайте! Кеф ми е как методично Хер Флик разгембва Рапона по всички направления. Боко- Президент, Дянков- Премиер

Има фундаментален проблем с разбирането на "харчиш колкото можеш да си позволиш". Всеобщо приетото е в смисъл "не повече", а всички големи харчат ама колкото могат и като не могат - печатат пари и пак харчат. защото парите днес са по-скъпи от парите уре и колкото повече харчиш днес толкова си по-багат утре. А задлъжнялостта? - ами то си е пирамида. Накрая се срутва. Така или иначе. Дори и бг да има финансов излишък и дисциплина и умничко момче с очилца да се изявява като курифей (по-малко фей). Не забравяйте "Добрите момчета отиват в рая, а лошите - където си искат!"

Цвъчко не ми се мисли като паднеш от власт какъв напън те чака жална ти майка нагло и тъпо същество ,но както казват руснаците поживиом -увидимся дупе ти яко

НАРОДЪТ ИСКА ДЯНКОВ ЗА ПРЕМИЕР ,А Б.Б. ЩАТЕН ИНСПЕКТОР ПО ППЗ В село ЯНА .

На 4 септември, Бойко Борисов с голяма сигурност ще обяви меракът си за президентския стол. И тогава, двамата "каращи" се за оевакантеният премиерски стол, двама вицепремиери, ще останат излъгани. Подготвя се РОКАДА, а "изборите" ще са за обвинение на електората , че ПАК не е гласувал както трябва. И поради това, сам си е виновен за дерибействането и на бъдещите кметове и местни съвети. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ДУШМАНИТЕ НИ.

За съжаление Дянков има по малко влияние от Цвък.Това означава още да продължава ненормалното финансиране на МВР и МО изразяващо се в ранно пенсиониране (на около 45-50 год.), 20 брутни заплати, ведомствени хотели и т.н., за сметка останалите данъкоплатци.Рано или късно тази тотална несправедливост характерна само за България, ще взриви бюджета на НОИ и на държавата.

Правилно забелязвате, че се увеличават парите в министерство, което не е реформирано и оптимизирано. Интересно на колко милиона са скочили парите за подслушване и каква е компенсацията за "спрените" дарения в това министерство?

Съобщава ни се, че счетоводителя очаквал да му искат пари, но той нали е счетоводител, няма и не дава. За съжаление, счетоводителя се явява и министър на финансите. Тук трябва да го запитаме, защо във време на криза, бюджетът на МВР расте на 1,5млрд, без министерството да е реформирано? Ще има ли трета поредна година в която Лукойл ще работи на загуба и бюджетът ще се лиши от близо 5 млрд лв. от горивата? От къде ще вземе пари за да финансира и тази година безумието в Белене?

НЕЩО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ , ЛОШОТО Е ,??? ЧЕ МАГАРЕТАТА СТРАДАТ

може би се надяват да сме забравили какво се случваше с ДДС-то в главите на мозъците Дянков и Борисов. Първо тръгна от 18%, после щеше да става 23-24%.. и накрая се запази. Друг е въпросът защо като гледа Дянков и се учил от Америка, пропуска факта, че точно там сега се мисли за по-висока данъчна ставка към богатите в знак за солидарност в кризата. Очевидно е, че ГЕРБ се грижи единствено за интереса на богатите...

Данъчната среда днес, с която много се гордеят герберите е резултат от "лошото наследство". Обектите, които днес открива Борисов също са резултат от него. Нали никой не си прави илюзиите, че Борисов строителят за 2 години е построил 127 обекта?! освен това е лъжа, че ГЕРБ не вдигат данъците защото го правят по други начини - измисляне на всякакви такси, всякакви нови ограничения в правенето на бизнес, които струват пари, а пропускането да се съобразиш - до ужасяващи по размерите си глоби...

Подкрепям те напълно, доскоро поне някои вписвания от държавната администрация бяха безплатни а сега си искат кинтите че само плащане през банка.

два пъти с Дянков служебно. Липсва му каквато и да е способност за макроанализ. Добре че има експерти около него, иначе гафовете щяха да са много повече. Невероятно е самочувствието му, но буди насмешка у въоръженото око. Жалко за вас българи ...

Трайчо, ако не знаеш , защо ще вървите надолу, защо ще потъвате , да ти кажа..:))) АЕЦ-а е проект , без бъдещи чечалби , на ЗАГУБА,по много причини.Проект на руската мафия и слугите и у нас-Р,Овч., Гоце, асега - и вие ::)Няма цена , няма цена на тока ,не е вясно кой ще купува,нямаме нъжда ит този ток , поне в следващите 15 години и т.н...Има лапане , обаче-за енергийната мафия .. Все още продължавате и Бургас- Александруполис.. Правите се на ампета-за ЛУК и неговите престъпления:)) Накратко:НОРМАЛНИТЕ граждани не искаме да товарите следващите 2-3 поколения с негативите на тези проекти..А влиянието и превръщането ни в 'троянски' кон - е допълнително..Така че, вие сте просто плужеци,които ви е страх да взимате РЕШЕНИЯ..Не сте и 'десноцентристи"-работите за още по- голямо влияние на Империята на злото у нас ..Скоро и ЕНП в ЕС- ще го разбере,..:)))Полуфабрикати сте на БКП-фуражки , кримита , борчета, вифаджии,малко ренегати и ..това сте..Краят ви наближава ::))))

Как да се оправи заварен дефицит от 5.4% и неплатени и не вкарани дори в бюджета 3 млр. лева за поръчки от предишните червени прашки? И увеличение на пенсиите оставени за това правителство и то в най голямата световна криза от 80 г. насам? Така , че на Дянков паметник да му издигнем, а не да го плюем , затова че не увеличи данъците и запази 3% ния дефицит. Щото е най лесно да се изпапкат прясно напечатани пари.

"Няма пари" е лакардия на Световната банка, от която са КРИсталинка Георгиева и Шимон Дянков. Кога ли ще се реши въпросът с "ценността" пари /демек "златният телец" да патакса/. А , ако вДянков все още "кара влака" през 2013 година, ние ще си имаме собствени паметници, благодарение на слугинажът му.

Тия 5,4% дефицит и 3 млрд. невкарани в бюджета от къде ги преписа? Сигурно от Избраните бокови произведения, том 26, стр.,384! Ама за всичко ви е писал тоя Боко ве!

Една лъжа повтаряна 2 години не става истина .Сам чух Дянков да казва ,че стабилното финансово състояние на държавата се дължи и на разумната финансова политика на предишните правителства. 5.4% е напълно измислен дефицит. А сключените договори не са пасив на бюджета по простата причина ,че такъв стават ако са изработени и дължими.Ако има договор за строителство на магистрала за 5 години примерно ,за 500млн.,за бюджета е пасив само това което е изработено и дължимо, само за текущата година. Ако сега правителството падне ,значи ли че всички договори които е сключило стават пасив за бюджета. Предполагам ,че всичко това ти е ясно ,но разчиташ да хване дикиш пред широката публика.

Цялата икономическа философия на предните и сегашното правителства е централно сбъркана. Бюджета трябва да имат дефицит от поне 6 %, дългосрочно, с години, като той се финанссира от БНБ, директно от печатницата. Така се развива икономиката и се повишава покупателната способност на населението. Известно е, че около 1/3 от напечатаните пари се превръщат в инфлация, т.е. печатете спокойно. Янките затова са велики, защото те си печатат , а тупаните по света бачкат и стягат колани ! Другото основно е - по-слаба отвореност къв света, повече дребен бизнес, по-малко молове, повече свободно време за възрастни, деца, майки и пр. И децентрализация. Нищо общо с правеното от 20 години насам !

Браво !

До скоро ДИР.БГ беше ТРИБУНА ! ЗАПАЛИХА ВИ ! КУПИХА ВИ ! ОПРОСТАЧИХА ВИ... и започнахте да и Д.... на ВЛАСТТА !!!? ... а пък аз си мислех,че само политиците си купуват дипломите !!?

Намираме се в края на ерата: "свобода на словото". Една от българските медии, провежда организация за привличане посланик Уорлик, в "ТЪРСЕНЕ НА ИЗГУБЕНАТА СВОБОДА НА БЪЛГАРИТЕ". /с две думи: кауза пердута/ Свободата на словото - ИСТИНАТА, по една или друга причина в 3D светът е несъвместима с йерархична структура /"мая" - илюзията/. По тази причина алтернативите на този свят са изчерпани. На дневен ред е 4D светът, в който физичните и духовните закони ще са съвсем непознати за сегашните "учени".

Дянков трябва да се научи минимум на 2 неща: 1. Да не говори в първо лице единствено число, като Бойко Борисов и Тодор Живков, защото държавните финанси не са негови, а на всички нас - данъкоплатците. 2. Да не повтаря, като папагал, само една фраза "Не давам пари", защото това е балкански инат, но не и грамотна икономическа политика. Да пазиш дефицита под 3% е необходимо, но недостатъчно условие за просперитета на страната. Дянков няма нито една стратегическа идея за развитие на икономиката - само ограничения, ограничения, ограничения....

дрън-дрън, че пляс. аман от "капацитети"

Нов спад в цените на горивата прогнозира Дянков- 16.08.2011 г.

Въобще не ме интересуват твоите предизборни проблеми. На мен изборите са единствения начин да ви тегля една майна г-син Флик.