Дянков поиска за България ”място и глас” в банковия съюз на ЕС

„Място и глас” в банковия съюз на Евросъюза поиска финансовият министър Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков поиска за България ”място и глас” в банковия съюз на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се да има повече такива българи

Аз руските мечки наплясках , та едни Западноевропейски крави Холщейнки няма да обяздя !

А се бях уплашил, че ще дадеш ФАКТИ, които да докажат, че Борисов е вреден. И КРАДЕ! Тогава трябваше да търся следващото НАЙ-МАЛКО ЗЛО! Но не се налага. Дори да е вярно всичко, което пишеш, нищо от написаното НЕ МИ ПРЕЧИ! Стига Борисов ДА НЕ КРАДЕ и да инвестира в инфраструктура. Това дето направи за един мандат, другите не го направиха за 20 години. ФАКТ! И ЗА МЕН е достатъчно! Да даде Бог и следващите да направят толкова! За просперитета на България!!!

Всичко на този свят, моето момче, е ОТНОСИТЕЛНО. Та като отнеса делата на КРАДЦИТЕ спрямо само довършването на АМ-Тракия, без тол-такси и за 3 години, сто пъти ще гласувам за Борисов, сиреч е безкрайно ПО-ДОБЪР! Или ако КРАДЦИТЕ не са направили нищо, демек им пишем една 0(нула), а на Борисов пишем 1(единица) и съотнесем тези две числа, ще получим съотношението Борисов/КРАДЦИТЕ. чИСЛОВОТО ИЗРАЖЕНИЕ НА ТОВА СЪОТНОШЕНИЕ ЩЕ НИ ПОКАЖЕ колко пъти Борисов е по-добър и за ПРЕДПОЧИТАНЕ пред КРАДЦИТЕ! Накрая ти оставам да сметнеш числото, което се получава, като разделиш 1 на 0! Сметна ли го или и за това ти трябва помощ?

Сметам, сметам и се получава все нещо около "светлото бъдеще" велико и недостижимо. Преди известно време тук по тези земи някой вече се е опитал да го построи с доброволен труд. Сега е друго, пак доброволно, но с "доброволни" пари на гражданите.

Специално за KKALITKOV: "С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява ИНФРАСТРУКТУРАТА на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6-5, няма ваши, наши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!; Възможно ли е да превърне и БСП в МАРГИНАЛ? Дано! При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; При Бойко Борисов калпави строители преасфалтират; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от КОМУНОИДИТЕ, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ КРАДЦИ! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!" И още: "Питате какво толкова е направило това правителство? Според мен е направило толкова, колкото всички останали взети заедно не са...Вече не мога да изброя нещата, които ЗА ПЪРВИ ПЪТ се случват в България! Особено съм поразен от това с каква лекота се справиха с убийствения проблем, който ни натресоха КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ с преференциалните договори за ВЕИ с бомбастичните цени за изкупуване-просто им сложиха справедлива(справедлива за нас, гражданите, а не за ВЕИ-тата) такса присъединяване! Толкова! А сега започват преговори за намаляване цената на Мариците... Вместо да се наредят на опашката на рушветчиите, се опитват да направят нещо за всички нас-гражданите и данъкоплатците! Как ви се струва тая работа?За АЕЦ-а, за газовата диверсификация, за инфраструктурата, за метрото-нищо няма да кажа! Но това с тока направо ме изумява! Е, при това положение за кого да гласувам, за Доган, Р.ОВч., Кунева и Костов ли? Или за Волен, дето отиде да се подмазва на лилиПутин? За кого?" И т.н...

Евала на Дянков. Защитава интересите на България. Всички знаем, че Европа не се трогва особено от нашето мнение, но трябва да ни се чува гласа, защото иначе съвсем ще н изабравят. Чехия, Полша и Унгария винаги си имат свое мнение по всеки въпрос и големите сили се научиха да ги слушат. И ние трябва да спрем да слушаме като примерни кученца и да започнем да си отстояваме интересите.

Та оттам идва представката "КОМУН"...

Мъже, които опъват други мъже, се наричат най общо ПЕДАЛИ, конкретно, манафи... Това не са мъже, а обратното на мъже...

До: ККАЛИТКОВ Ще добавя и ЗАЩО КРАДЕЦА ВЪВ ВЛАСТТА Е НАРЕЧЕН КОМУНОИД. Защото, за да КРАДЕ, рано или късно СЕ СЪЮЗЯВА С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ в историята на България, бившите комунисти, сега БЕСЕАПАШИ(благодарност на Евлампи...). С единствен КОНКУРЕНТ ДОГАН, но и него го броя от това котило, като тяхна креатура...

До: ККАЛИТКОВ Добре, нека МАЛОУМНИЯТ съм аз. Та искам обяснение, какво е това "трагични резултати", яде ли се, пие ли се? Аз виждам прекрасни резултати. Почвай да редиш трагедиите, една по една. Всичко от предизборната платформа е изпълнено, без едно-КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ не са в затвора и продължават да наглеят по повод и без повод. Даже не си спомням да е обещавал да ги окауши, по-скоро на мен така ми се иска. Следя поне 100 сигнала, дадени на Прокуратурата. И резИлтат? Нищо! Но как да смени Борисов Гл.Прокурор, трябва поне малко от малко да сме честни. За съда да не говориме... Кое "се срива с ужасяващи темпове"? Аз виждам всеки ДЕН(не година!) нещо ново се съзижда. Точно обратното на това, което казваш! Как ще расте официалната безработица, откакто дойде кризата, все е на 12%. Е, това лято падна малко, но това не е довод за вадене, сезонна работа...За корупция на мене, спеца по КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА България, няма да говориш! Само виж цените на Магистралите-под 2млн. евро/км.-НЯМА ТАКИВА ЦЕНИ В ЕВРОПА!!! Корупция голяма има в общините-но Боко, дето е слънце, там не може огря-там на принципа-аз на тебе, ти на мене, се краде целия общински бюджет. Да, държавата, народа е ЗАТЪНАЛ в корупция, та ВСЕКИ чака властта, за да ЗАБОГАТЕЕ! Но на това трябва да се сложи КРАЙ! Каква Европа иначе? При Борисов за пръв път виждам БОЙ ПО ПАРТИЗАНИТЕ-10-ина примера има-дори Министър БЕШЕ СЪДЕН, Боков Министър! И то без много-много размотаване, както ги влачат псевдо-делата против КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ. тОВА за комбайнера, го оставям на съвестта ти-толкова по-зле за КРАДЦИТЕ, щом един комбайнер управлява по-добре. "Тотална липса на визия"-ти ще ме спукаш от смях бе, човек! За миналото-Конфуций-Не е важно дали една котка е черна или бяла, важно е да хваща КРАДЛИВИТЕ мишки. Е, Борисов в това горе-долу се справя. А питаш, като се увеличи събираемостта, къде са парите-смислен въпрос, ама и лесен отговор-за умен и непредубеден човек. Та отговорът е-в бюджета, момко, в НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ БЮДЖЕТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! В ГОДИНИТЕ НА МОЖЕ БИ НАЙ-ТЕЖКАТА ФИНАНСОВА КРИЗА ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ! Струва си да поразмишляваш върху написаното с главни букви! А по дефиницията-все пак аз съм изобретателя на това понятие, КОМУНОИД е политик с произволна партийност, стремящ се и влизащ във властта единствено с цел да КРАДЕ, приватизация, бюджет, излишъци, заменки, неизгодни за държавата сделки, каквото се сетите. Като за тази цел не подбира средства и е готов да стигне и до убийство. Това е! Или по-простичко-КРАДЕЦ ВЪВ ВЛАСТТА!

Задължен съм Ви за перфектната дефиниция на `Вор в законе` на Български ! ...Ха сега , и най-вече имайки Предвид Вашето Наистина-сериозно MENSA класиране -- позволете да Ви запитам : --Мигар не Е Време просто да Видите, че Вие-сам(а) Казвате кое-точно и защо Не Е на място у Нас ?!

юли

Болните амбиции на "един нашенец", поставящ себе си в 100-цата на някаква класация по професионализъм, може да доведе само до резултат тип Румито Желева, което отгоре на всичко имаше и продължение тази година.

Ясно, че мен-сиромахът-ренде за Ученик не бихте взели. ...Не бихте ли пообразовали Симеон ? (как-точно се Процедира Днес във Вашата област на Познание)

юли

Нищо лично.

аззз

НА ВСИЧКИ МЪРМОРКОВЦИ ВЪВ ФОРУМА ЩЕ КАЖА ЕДНО - КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ И КАКТО СЕ ПЕЕ ДИМ ДА ВИ НЯМА, АМАН ОТ ВАС, НЕ ВИ ЩЕМ ТУКА, РАЗКАРАЙТЕ СЕ СКОРОПОСТИЖНО ЗА ДА НЕ ПРЕЧИТЕ. В БЪЛГАРИЯ КОМУНИЗЪМ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА АКО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ДО СЕГА. АРЕ ЧУПКА....

Kalin

Тези които не им харесва в момента са доста повече от слагачите на това управление!По тоя логика последвайте Дянков и компания и ни освободете от присъствието си тук!

Очарован съм от силно-Подчертаното в Името-Ви ! ...А за да Не Я докараме пак ( Пак ! ) до вимето-Ни : ---хващайте какво-що Можете, и-ииии .... скрапиране, саниране, та до ... абе ако-ще и импровизиране !

аззз

аве ей фрийк къв си ти ве герой от приазките я вземи се разкарай с твоите странни писания и изказ от форума, че нещо не си на правилното място не усещаш ли?

Puisman

Добре,добре,ама надали!?

сър

Споко бе. Скоро ще имаме друго правителство.Просто България няма да я има.

аззз

по-скоро теб има да те има, което в този ред на мисли няма да е голяма загуба да ти кажа......

Sacho

Аз съм от този 1%, който не искам...Много ми е гнусен.

Нищо не си разбрал! Нещо нормално за КОМУНОИДНА ПОДЛОГА, между другото. Мислиш си, че като си от активистите на Костов или Кунева, не си КОМУНОИД? Лъжеш се! И КОМУНОИД не е=на КОМУНИСТ! Има известни разлики. И ако се абстрахираме от терористичната и насилствена същност на КОМУНИСТИТЕ, те са за предпочитане пред КОМУНОИДИТЕ! Като бате ти Бойко! Семпъл, мека китка, тъп, комплексиран, поради неграмотност, може би, но все едно и въпреки всичко, за предпочитане пред СерГея-КРАДЕЦА, царя с КРАДЛИВИТЕ си юпи-та, за порционера Доган, като за мъртвец-нищо, Костов-майстора на РМД-приватизацията. Приватизацията на НАЙ-НИСКА ЦЕНА в Източна Европа. Назад няма да се връщам, че беше хептен аджамийско управлението! Та ние, умните, оперираме с понятия, като "Най-малко зло", какъвто е омразния ти Борисов. Въпросът е, защо го мразиш толкова, каква щета ти нанесе, какви КРАЖБИ спря тоя мискинин???

всеки саюз, в които сме участвували или сме си имали работа се е скапвал. сега е ред на европеискя саюз. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Igorj

Имаше една фраза много подходяща за доверието към правителството и тя е: "Да, ама не!"

Много е нагъл този американец от български произход. Него, леля му Кристалина и главните от ГЕРБ, ги обичат само медиите. Те си знаят защо! Но, медиите създават впечатление за външна консумация, че народа обича ГЕРБ, въпреки, унизителният хал до който го докара същият този ГЕРБ! Не съм срещнал човек, които доброволно, заради политиката, която имат спрямо народа да гласува за ГЕРБ! Те обаче имат голям служебен електорат - Държавна и общинска администрация, заетите в МВР и армията, борческите бригади - мутри, обръчите фирми на ГЕРБ, работещите във фирми на чужденци - всички заедно със семействата си гласуваха до сега и пак ще гласуват за ГЕРБ, макар и с отвращение, от страх да не загубят работата си! За сега схемата на ГЕРБ работи безотказно! Ще ръководят България, докато от САЩ решат, че друго правителство ще им пусне по-голяма далавера! Но, едва ли може да се намери такова! Слугинажа на Б. Борисов и хората му, е невъзможно да бъде надминат! GERB forever!

1chovek

Не съм гласоподавател на ГЕРБ, но наистина си надраскал невероятни глупости. Как някой ще накара цели системи МВР и тн да гласуват за когото и да е? И как ще знаят кой за кого е пуснал бюлетина? Абсолютна неадекватност...

bai_bradyra@

Те не карат "цели системи МВР" да гласуват за тях. Просто подменят изборните протоколи. Потърси в youtube с таг Негенцова , изказването и как били "поправили" 80% от изборните протоколи

bai_bradyra@

Въобще няма да накарат "цели системи МВР" да гласуват за когото и да е. Просто фалшифицираха изборните протоколи. Потърси в youtube с таг Негенцова и ще видиш как пред журналисти тя признава, че 80 % от изборните протоколи били "поправени"

bai_bradyra@

Напиши в тубата : Фалшификация на избори 2011г. Думите на Ралица Негенцова: "80% от протоколите бяха сгрешени. Трябваше ги поправяме." Ташак.

Заразата у Нас Е с Доказано-отвъдчерноморски геном . И типично `нашенско` уазвитии . Форевър, форевър -- нанай ! (, както Вие де-факто Скандирате )

Kalin

Квото името ти такова и изказването.Нищо българско не откривам!

Kalin

Ужким зима идва а имало още слънчасали по земята.Германия не ни обича просто сме и безразлични а Меркел се смее на балканския субект ББ.Чети малко немските медии преди да говориш глупости.

+1

На мен-лично ми .... Е Писнало от плавителствъ у Нас . ========= Позволявам си да Предложа нещо съвсем скромно : --Ха да Създадем Правителство ! Ама Наистина-Правителство . При това -- като за 21 Век ! Как Звучи ?

Ехее, кой ще ни го позволи? Искаш да се отървеш от политическата класа, ама тя не го иска...

Вече Го Правим, Колега . От вчера седем привечер Наше Време . ... Хора Сме Всички, не сме перфектни . Ама -- Тръгна де . (Входът и платформата за -- свободни.) Защо не наминете я ? (Сигурен съм, че Всеки може да Вспомогне !)

Коментарът е изтрит поради обидни думи и изрази.

Въпрос-Предложение : --Дали пък не Е Време да му помогнем да се Освободи от задушаващата огерберастяваща псевдо-прегръдка ?! (Нещо като ... мммм ... Меркюриевото Breakthrough )

дянков, ако си вярваш на думите си пален глупак, ако не си вярваш си демагог и лажец. само дебили могат да ракопляскат на словесната ти дярия.

Това с паметника на Дянков, дето ние, интелектуалците, ще вдигнем на Дянков, съм ви го казал. Казал съм ви също, че Дянков е най-големия български финансов министър за всички времена. Не съм ви казал само едно-че болшинството от хората започват да РАЗБИРАТ какво направи тези 4 години Дянков за България. Особено като го сравнят с делата на всички предишни управлявали КРАДЦИ!!!

phg

Ей, IQ46, не се моткай, ами си пий хапчето!! По-живо!

Kalin

Да така е разбираме много добре-съсипа фирмите ,обрече народа на безработица и липса на переспектива,съсипа и малкото читаво което беше останало след 20 години грабежи.146 днеска къде си получаваш заплатат не е ли почивен ден?

А каква част са от 150-те МИЛИАРДА, ОТКРАДНАТИ от твоите началници за 12 години, КОМУНОИДЕ???

Браво, Симеоне ! ( Видиш ли, че можеш да Разговаряш със Старата Европа .) ... Ха сега Ние-Всички да Видим как си с Лъвовете-и-Лъвиците ! --Точно след 15 (Петнадесет.) минути Започваме срещата в Клубът, Симеоне !

rado_7_6@

Бре, доживяхме Български Политици, които отстояват интереса на България, а не йессър-мессър. Ма бил фалцет, ма бил дребен - нема значение, нито е тръгнал да гради кариера на оперен бас, нито на хевиуейт емемей машина. Повече такива в политиката и лека-полека ще почнат да се получават нещата.

И как точно го отстояват? Като се правят на ударени, че не знаели за някакъв данък дет го имало в Европа и на другия ден се предлага да бъде вкарат в бюджета за следващата година?

rado_7_6@

Значи при положение, че изпедепцан хидроинженер може да хване милионна консултантска с 10% плосък данък е редно да има и същият данък върху лихвата по депозитите. Не че очатканите хидроинженери не знаят как да си оплетат кошничката де. ПП Ясно е, че има още за дялане - хазарти-мазарти ала-бала, но все отнякъде трябва да се подхващат нещата. Изобщо Българинът е много странен човек - пустосва яко - мамка му и държава - никъф ред, никва управия. Обаче в момента в който почне да се слага ред и е настъпен неговият мъничък личен интерес казва - еати, сичкото Мара фтасала, та до това опряхме, дайте първо другото. И така всички си къкрим в казана без дори да има нужда да ни пази некой гявол :)

ПЕМ

Тц, тц, и теб, и Пърдянков не ви слушат главите.

order

Айде кажи баби тенк ю спосибо и сите от това некадърно правителство да скачат в тоалетната, а последният да пусне водата

asen

Кои точно неща се получават? Не виждана от Виденов до сега мизерия е това се получава. Сега земи та напиши и за входирапето и няма нужда да казваш, че си гербер.

+1 Нищо нередно и излишно не е казал за в.КУРИЕР!

KAKTУC

Те го плюят, а той си мисли, че дъжд го вали.