Сименс сменя шефа си заради лоши финансови резултати

Германският промишлен конгломерат Сименс (Siemens AG) обяви, че ще освободи от длъжност главния изпълнителен директор Петер Льошер, който не успя да подобри състоянието на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Сименс сменя шефа си заради лоши финансови резултати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно само с рушвети не става. Последните години техниката им не е нищо особено, а за иновации в някой сектори да не говорим. Изобщо не е учудващо че са поели към дъното, но ако не се променят радикално ще го достигнат по-бързо отколкото си представят.

Vibudhi

Сименс не са това което бяха преди 20-30г! В Русия на техните "скоростни""влакове"спряха да им се отварят вратите - зимата, върху колелата им се появиха огромни пукнатини още в първия месец от експлоатацията им и т.н..Бяха сменени със Френски, Путин не им цепи басма!Нито ТВ -то им, нито другите им машинарии са символ на "качество"! Немците и австрийците нахитряха и качеството отиде на втори план, а резултата е на лице...

Това, за което говориш беше преди две години. Кога за последно ползва услугите на РЖД? Именно Сапсан?

Сименс в Сибирския студ?! По- добре е било въобще да не се захващат с руснаците,които много добре си знаят сметката и държат на договорите си.

сименс отдавна не произвеждат телевизори и подобна техника - тази продуктова група от години е продадена на BSH (Bosch Siemens Haushaltsgeräte) която е самостоятелна компаня. иначе не знам как може да оценявате качеството на продуктите след като 90% от тях не са комерциални и по този начин недоступни до краиня клиент (газови и парни турбини, компютарни томографи, трансформатори и т.н.)

След като Сименс бе осъден на нечувани глоби, се наложи да намалят рушфетите за бедните държави, на които пробутваха некачествена продукция. Добре, че Станишев, Миков и Никито Василев се възползваха преди ограничаването на сладката практика. Помните ли го малкият Ники, той е бизнес партньор на Моника от една страна, на съпруга на Кунева от друга, а приятелчето му Милен Велчев е представител за България на огромния финансов ресурс на една руска банка, на която мощно се е опряла Корпоративна банка на Ц.Василев. Свински черва.

Да не пропускаме и гербовидната мутра от герб, която заграби милиарди !!!

ле ле еееее че си проззз...

Говорите за БКП нищо друго не се допуска в търговията- най- долнопробната пасмина прави търговия, затова се пуска репоратж против Сименс.