Две жени спасиха премиера Силвио Берлускони

Правителството на италианския премиер Силвио Берлускони оцеля след два вота в парламента. Спасиха го 3 гласа, два от които на привърженички на бившия му съюзник Джанфранко Фини.

Обратно в новината

Коментари - Две жени спасиха премиера Силвио Берлускони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hе го обичат но се бута отново! Tака ли няма по-достоен заместник!? 3ащо пък бременни и то 3? Kaк и с какво ли е купил тия гласове?Tоя дядо е за пенсия вече....

Предимството да си к.рвар, или както се казва по-културно - женкар. Италия нищо добро не я чака с тая пияница на власт...

Това у нас не може да се случи, но много ми е интересно кой е бащата на бебетата и двете жени кого са подкрепили - премиера или ....закъснелият баща

Две са положенията- Винати , обаче жените са в основата- така беше и с премиера ни слънце- батман , така е и с корумпираните милиардери като берлускони . докато обаче жени дават накловн в живота на хората и нациите , до тогава , специално нас ще ни владеят циганите , и ще се превърнем в циганска държгава , щото тъпите женки скачат като пантери , когато нечии права , макар и малцинствени се засегна т . точно те лансират идеята , че тука на балканите трябва да се стимулират малцинствата , като роми например , точно те незачитат правата на коренното население на България от българи , точно те ,

А, бе, тя и ръката е от женски род.

кОЙ НАТРЕСЕ МУТРАТА ЗА ПРЕМИЕР- МИ НАЛИ НЕОБРАЗОВАНИТЕ ,МИ НАЛИ ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ , МИ НАЛИ КУХИТЕ ЛЕЙКИ НЕИОБРАЗОВАНИ КАТО СЕРВИТЬОРКИ , БАРМАНКИ , ФРИЗЬОРКИ , МИС ДУПЕТА , МИС ПЛЕЙМЕТКИ И ПРОЧИЕ ОТПАДЪЦИ , ЦЪРВУЛАНИ И ЦЪЛВУЛИ И ПР. ПРОСТОЛЮДИЕЕЕЕЕЕЕЕ..ЕЙ ЗАРАДИ ТЪПОТО ПРОСТОЛЮДИЕ ЧАЛГАДЖИЙСКО , СТРАДА И ЦЕЛИЯ НАРОД...чалгарите избраха мутрата , щото им го отговаря по неособения висок и качествен умствен капацитет ..

Простията ходи по хората, без значение какъв пол са.

И кой го смета за голем пич- чалгаджиите и чалгаджийките , сервитьорките и сервитьорите , фризьорките и фризьорите , барманите и барманките , мис дупета , мис плейметки , манекени.С ЕДНА ДУМА- ПРОСТОЛЮДИЕТО.

Ти си за психиатрията пич , а не само за психиатрията , вие подръжниците на неграмотния и необразован тиквок сте за прекфалифициране , щото немате и основно образование . ХА , ОТ МУТРИ , ЧЕНГЕСАРИ , ШАПКАРИ , МИЛИЦИОНЕРИ- ОБРАЗОВАНИЕ . ВИЕ ПРИКАЗВАТЕ СМЕШКИ .

Ех, че се палите. Точно толкова, че да не схванете какво пиша. Левия, но небеспар е споделил професии в женски род, които се кефят на Боко. А аз съм вметнала, че простотията ходи по хората. Демек не само по жените избиратели, а и по мъжете ;) Друг път четете внимателно преди да преплюете някой, че току виж си докарате инфаркт. За справка - не понясям Боко и съм безработен магистър - инженер, който учи и по-нагоре. Тъй , че моля...не оставяйте първичната злоба да ви залее, защото така ставате едни от всичките простаци, на които са пресмивате и наричате простолюдие ;) Усетихте ли се

Явно е , че тези крави са били облагодарявани от този общински бик.

О, Роме, Роме, а бе с една дума Калигула.

Силвио е мъж без съмнение. Не се учудвам че точно жшните го спасиха при вота. За разлика от него нашата Тиква колкото и да се надува и да се прави на мъж, просто не му се удава и никой не може да го спаси освен неговите наакани от страх послушковци в парламента и Болен с помиярите му.

Абе тва новина за дир.бг ли е аз като прочетох заглавието помислих,че е станало убиство а то какво станало!Леле!!!

Много бременни депутатки... а ние от кого да чакаме - от Таня Картечарката или от Мая Манолова

Така е...който си "уважава" жените...ще му се отплатят....

Абсолютно- женурята с розовисънища , сънуващи дебеловратата мутра . Ами , че кой ще се върже на приказките му , освен простолюдието- чалгарки- тип парцалки , мис дупета ,плейметки- ЕЙ ТОВА СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТИКВАТА....СЕРИОЗЕН И ОБРАЗОВАН ЧОВЕК , БИ КО ЗАКЛЕЙМИЛ , ИЛИ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ КЪМ НЕГО- МУТРАТА НЕОБРАЗОВАНА ..

Което не може да се купи с пари може да се купи с много пари

ЛОШОТО Е ЧЕ , НА МОДА СА ПАРИТЕ , НЕОБРАЗОВАНИТЕ , ЧАЛГАДЖИИТЕ , АЗИСОВЦИТЕ ....Я МИ КАЖИ ЕДИН ДОКАЗАЛ СЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ , ДА ВЗИМА ПОВЕЧЕ ОТ МАНГАЛА АЗИС , КОЙТО НЯМА И ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ... ЕЙ ТОВА Е- В ДНЕШНО ВРЕМЕ , КОЛКОТО СИ ПО - НЕОБРАЗОВАН , КОЛКОТО СИ ПО- ПРОСТ И СЛУШАШ ЧАЛГА , ТОЛКОЗ ПОВЕЧЕ СИ ПРЕУСПЯВАЩ .... НЕ МИСЛИШ ЛИ , ЧЕ НИЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ПОРИНЕМ ЧАЛГАТА- СИМВОЛА НА ПРОСТОТИЯТА , СИМВОЛА НА БЕЗДУХОВНОСТТА , СИМВОЛА НА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ-ПЛАН РАН.ът ...

Жените ни натресоха тиквата

Знаеш ли колко мъже го смятат за голям пич, отворко и пример за поведение на един истински български мъж

Колко мислиш,че го харесват?

затова ли имало толкоз примати?!?

И как разбраха точно кои 3 от всичките 314 гласа "ЗА" са го спасили? Аман от глупости. Ами ако излязат други трима човека и кажат - без нас щяха да са 3 гласа по-малко? И ще са прави.

Жените са дошли на носилка и в инвалидни колички. Ако не бяха дошли, щеше да мине. Мъжкарите са Бойко и Берлускони! Браво.

А ако други трима не бяха гласували за него - пак нямаше да мине, прав е човека

Берлускони е чаровна, харизматична личност. Жените го обичат.

страшна харизма и чар има този оклан грозник,няма що..

Бъди жив и здрав! Има за какво да те обичат жените и има за какво да те обичат мъжете италианци, но има за какво да те обичаме и ние българите! Бъди жив и здрав и вечен наш приятел! Радваме се за поредната твоя победа!

ЗА ЖЕНАТА,КОЯТО СЕ Е ДОКСНАЛА ДО ВЛАСТТА ИЛИ Е БИЛА ЖЕНА, ИЛИ ЛЮБОВНИЦА НА ВЛАСТИМАЩИЯ, СЕ ЗНАЕ ОТ ВЕКОВЕ. НЯМА ЦАР,КЙТО ДА НЕ Е ОТРОВЕН ИЛИ СПАСЕН ОТ ЖЕНА. БЕРЛУСКОНИ ПОЗНАВА МНОГО ДОБРЕ ИТОРИЯТА.

Човекът доста инвестира в жените и те добре му се отплащат, я.

Всичко е било нагласено, явно жените ще спасят Света, вече няма патриахат, а матриархат, няма лошо честито на Берлускони, трябва да ги черпи доста

Хм, добра новина, от една страна, няма да има поредните извънредни избори. И неговата гадателка Теодора позна - интересно. Дано да се сбъднат и другите й предсказания от гостуването пред бТВ, добри неща каза за нашата страна.

Стига се занимавахте с тази шарлатанка.След толкова години в Италия още не може да говори правилно.И без да съм гадател предвидиж изхода от вота.Пред Берлускони има само два изходасъд или власт с всички възможни средства.С едно зомбирано от неговите телевизии население не може да се очаква друго.

Е кажете сега, че света не се крепи на жените, сигурно очакват , нещо от него , например коледен подарък, защо не все пак са спасителки.