Коментари - Силно представяне на хардлайнерите в Техеран на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

290 хрантутници и в Парламента при 58 милиона население???иа пък ние с 20 такива при 5 милиона???? Освен това вече имат и частични реултати при толкова милиони игласуващи дето ако бяха при нас Константиновия щеше да се озори много да преправя и поправя гласовете и седмица щеше да му е малко за това ''велико творчество''..

Ако и спуснат от горе ще пише не само за силно представяне след 20000 отстранени опозиционери, но и ще признае как проституира вечер на магистралата

7000 кандидата отстранени още преди изборите?! Тия надминаха Меркел- тя отстрани новоизбрания премиер на Тюрингия след изборите! Понеже не харесала как го били избрали?! Иранците не са никакви перси- носят арабско- тюркски имена и изповядват ислям. Днешните иранци са точно толкова перси, колкото днешните египтяни са някогашните египтяни.

Ислямът е успял да се наложи в държава като Иран (ака Персия)? Ето един интересен въпрос за разните му там социал-анал- лизатори и антрополози такива. И най-вече за "учените" глави, участващи в ТВ говорилнята на мадам Чешмеджиева.

Ще е интерсено да се види как се гласува в провинциите където живеят малцинствата им .Персите са под 50% от Иран и се смята че лесно може Иран да бъде дестабилизиран чрез азерите примерно . Междуетническите отношенията са интересни !!! Азерите/тюрките може би властват над персите както е било последните 700 години ?

Макар да липсват окончателни резултати, един по-нисък от обичайното процент на гласувалите би бил признак за масово недоволство от състоянието на икономиката и от начините, по които правителството реагира на поредицата от кризи. М..Дамм.... Много познато.. ниска активност, виж кво изразявала

Чалмите правят избори като у нас по Тошово време. Уж 99.9% подкрепяха единствения кандидат.. Пък после се оказа, че поне половината мислят различно..

Точно следване на челния руски опит- преди избори всички опозиционери по затворите и не допуснати да се кандидатират. Хората, които гласуват са малко, но за това пък процента е съкрушителен. Да живее руският мир.

За какъв режим говорят сатанистите. Персите си имат избори.

Между Иран, Турция и Руската федерация? На неудобните изобщо не им позволяват да се кандидатират на избори.

Елементарно Уотсън, ционистките САЩ управлявани от Израел ги нападнаха. Там също не управляват меки лайнери.

Моля?!

Все за хард пишат тия дни ДИР-ниците!!! Загорели яко!!!