Коментари - Силна буря удари Балеарските острови, 330-метров круизен кораб се удари в танкер (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е чак толкова както пишат, да , има щети , но всичко е нормално

поне няма да се чудят що са с двойна обшивка горивопренасящите междуконтинентални кораби снабдени с маркучи и нагнетателни помпи, късмет, че не се е подпалил вследствие триенето между металните корпуси на два огромни плавателни съда, живи + здрави

Боли ме дедовия за тия острови.

Боли ме сърцето за Балеарските острови - едно от най-красивите места по света. Желая бързо възстановяване.

Да не забравяме, че според ЕС и ЕК, Путин е виновен за глобалното затопляне, защото започна агресивната война в Украйна без да пита САЩ и НАТО. Какво нахалство от руска страна.

За да твърдиш, какво било "според ЕС и ЕК", първо трябва да знаеш, какво са ЕС и ЕК, второ - да можеш да четеш, трето - да можеш да разбираш прочетенето. Когато глава ти обаче е замъглена от нелепи евтини лозунги, боклучива бира като за хора на тролска надница, и слабо образование - не можеш нито едно от тези неща, а само преживяш нелепи опорки както крава - сухо сено.

Интересно изказване. За образование и грамотност и като цяло. Е определено ще трябва да се каже че това е в сила само за ЕС, ЕК и САЩ. Защо има факти които съвсем друго нещо да показват. И за сведение са изторически записани. Ето защо тролове има но са по скоро американски и европейски.

Тия смотани антиваксъри с техните кавказки ценности не успяха да си го набият в главата че трябва да намалят глобалното затопляне.

Няма спасение от отмъщението на природата. Ние унищожаваме всичко и тя ни наказва!

Няма никакво отмъщение, това си е обичайната буря в края на август след която жегите си отиват оттук. Понякога е малко по-мощна, друг път не толкова. Зависи как новинарите ще я представят.

Това ми напомня, че тука един ми обясняваше, че земната ос се измествала и затова имало промяна в сезоните последните години. Явно е бил прав и вчера земната ос е хлъцнала по-рязко и морето се е разплицикало, а въздуха се е разместил. Прав беше! Извинявай, че те нарекох тъпак!

Много, ама много болен/болна сте!

38и пакет санкции. Гласуваме следващия- Изсула фон дер Лайнен

Изсрала фон дер Лайното ли имаш впредвид?

Не намирам нищо гот затворен с още 5000 в консерва на бял цвят за много пари.....но все пак на всеки по неговото густо....

да си жив - навсякъде по света! Мамата си джейс!

Изпитанията от природата само трябва да засилват решимостта на нормалните хора да шибат седеругите.