Предупреждение за силен вятър и призив за повече внимание

Предупредителен жълт код за силен вятър е обявен за днес за 17 области. Столична община призова гражданите да бъдат внимателни.

Обратно в новината

Коментари - Предупреждение за силен вятър и призив за повече внимание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО СЕ Е "ЗАГРИЖИЛА" ОБЩИНАТА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО,ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И РЕГУЛЯРНО ДА СЕ ОБСЛЕДВАТ КОНСТРУКЦИИ И ДЪРВЕТА,ЗАСТРАШАВАЩИ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО!!!САМО С ПРИЗИВА "ПАИ СЕ",НЕ СТАВА!!!

Селяндурите са по опасни и от силния вятър даже , че все по градовете им се иска да одат!

Силен вятър, силни дъждове, градушки. Какво да се прави, ще оцелеем и с тях. Природа!

Всичко е вятър и мъгла. И мижи да те лажем. Нали вчера имаше слънце, намуахме се с агнешко като за последно и се прибрахме. Останалото е "боли ме ....", вие да му мислите, сега отмарям и реанимирам, че другата седмица трябва да ходя един ден на работа и просто отсега не знам как ще издържа!

Ние кореняците 4то поколение софиянци сме едва 5%, трето поколение са още 8-10%, останалите 85% са продукт на комунистическата инвазия на селяндурите в София. Всички панели в града се обитават от привинциални кукундели. София разте, но оглупява, защото умните софиянци емигрират, а селендурите се преселват тук.

Истинските софиянци не толкова емигрират, колкото бягат на село ! А бягат от тези, които наводниха София, и вече е много трудно да се издържа в нея.

На плажа в Бургас съм. Страхотно време. Кеф!

добър ден +++сатана+++ ти сам вчера ми помогна да те разкрия, ти нали знаеш за какво пак съм тук на земята?

Знам! Да твориш тъпизми!

аз съм Свети Илия роден в България на 1з километра северно от р. Явок, и ти казах "добър ден сатана" отговаря се "дал ти Бог добро Свети Илия."

Баце мен вятъра не ме бърка

Селяндури, които имат собственост железен креват и леген в Софията. Най-опасните орки, нямат каво да губят, живота им струва 30 стотинки...

Свети Илия

Опасно силния вятър дойде със завръщането на селяните по градовете!

Това от къде си няма никакво значение, нали се борим да сме граждани на света, а се делим на селяни и граждани, как да стане? Аз също съм от София и какво? На Вас не ви останало нищо друго освен дребнава Ви душица да се гордее, че сте гражданин! Вие сте по-селянин и от селяните!

3евзек

Борим се с вятъра.

paбиpaм

Точно!

Трябва да се прави разлика между селянин и селяндур. Аз много уважавам първите......

Няма за такива мушмороци като тебе , защото толкова си гражданин или пък ако си толкова по зле за теб че си с това селско мислене!

по-скоро селския манталитет е проблема ,но той се среща при всички