Сидеров призова от Москва: Да разбием хегемонията на долара

Лидерът на АТАКА участва в международен форум "Развитие на парламентаризма"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз гласувам за Биткойна ;) Не ми харесва някой да печата хартийки и аз да работя за тях. Ако ще е балон то нека да е неуправляем балон БИЮТКОЙН

Що ли се пънках?! Абе върви нанякъде този възроден народ, ама накъде?

Само си напревате ретроспекция: Радев иска "Български поток" и газова независимост от Турция и "Тусрски поток" Бойко Борисов отива в Москва за да ни каже, че иска "Турски поток" и зависимост отново от Турция, този път чрез газ, което не е в наш интерес, ама никак. Сидеров, дори и сега когато е опитомен от властта и вече не е същия, пак се опитва да ни накара да прогледнем, и да не робуваме на Американския интерес, който вкючва нашето унищожение, да сме разделени и наведени между Турция и Сащ. Сидеров, премиер, Радев президент, а може и обратното само да ги няма сегашните българоубийци в управлението!

Пий си хапчетата, товаришт.

Не управляват,България върви в правилната посока. Амин.

Абе " икономист" тъп путлерист, я кажи коя валута в света има измисленото реално златно покритие, някой ти е казал че през 1972 год. президент Никсъм премахна златно доларовият стандарти и това е единственото верно в писанията ти...Иначе бялата Златка която плюе по долара що не каже с какво плаща на Варадеро, ха,ха,ха червени гниди с едноклетъчни мозъчета!!!

И този е в коалиция с тиквата.... Няма по-просто от нашето стадо!

Изкючително интелигентен и опитен политик. ТЕЗИ КОИТО ГО ПОГРЕБВАХТЕ , СЕГА ВИЕ СТЕ УМРЕЛИ, И СТЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА, А ВОЛЕН ОТГОВАЕЯ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ РЕД И ВИ СЕ ПРИСМИВА.

Браво! Още утре да преминем на рубли! Специално на Сидеров да плащат в рубли заплатата му!

те и сега му я плащат в рубли

Трябвало да разбием хегемонията на долара... Ами разбивай, бе, какво чакаш? Преди гоодини щеше да разбиваш паметника Альоша в Пловдив, сега плашиш Америка от Москва, а като се върнеш в Сф първатат ти работа ще е да прескочиш до америк, амбасада! Като пиявица смучеш народна пара, живееш като социално слаб в държ. квартира, но замезваш водката с черен хайвер, сменяш съпругите, а вероятно спестяванията ти са зад граница и в долари. От службата в ДС ти е останала наглостта и нахалството!

Не е толкова тъп, това е вредно за самия него. Прави го, защото е принуден. Преди години му пускаха едни снимки по вестниците, явно има още.

Сидеров е кърлеж,който смуче рубли от бедните руснаци.той казва това,което някои искат да чуят...

Сидеров е кърлеж,който смуче рубли от бедните руснаци.той казва това,което някои искат да чуят...

и Ердоган така каза

всички плюете по сидеров ,в коментарите си-не споря,че не го заслужава.но,никои не коментира думите му,а в тях може и да има малко истина,но за нас явно е по важно да плюем някого, а следтова да затворим страниците на новата книга с думите"тая сме я чели"

водката прави чудеса и дава сила и акъла отнася и устата отваря и погледа става разноглед.

С какво ще го разбиеш?! Със задник ли? Не ти ли стигна, че в Русия те наградиха с орден, който всъщност не съществува никъде. Палячо. Не съм чувал, някога, някой политик да е бил осмиван така. Те му се подиграват, той си мисли, че са приятели. Ай прибирай се у нас, в панелката и пробвай да разбиеш един цент, пък после ще ти дадем цял долар.

Бареков ни излага на Запад,този каун ни излага на изток ...

Сидереее прекара се требваше да идеш в Пекин и да отвориш една голема уста........

Без благоволението на поднебесната няма как да стане туй. А най-големият кредитор на САЩ е Китай. Дали ще отрежат клона на който стоят ?

Без рамото на Путин и парите на Москва, които му тикат, Сидеров ще е кръгла нула. Жалко за България, че има такива продажни политици, при това участват в управляващата коалиция. Гнус, гнус...

Това ренде защо не си остане там да развива рублата. Всъщност пътя е този. Всеки БГ ръководител отивайки в Москва да си остава там. Така България ще се изчисти от всички комунисти и само тогава ще тръгне по нов път. Иначе тези 45+28 ще се множат без да се случва нищо добро.

ЦРУ ще му разбие главата,и после ще се пита аз патриот ли съм?Русофил ли съм?Обичам ли ББ,или съм най-обикновен измекяр?

партньор на Герб?

Сидеров е още в парламента, при положение че го погребвате всяка седмица, като "политически труп" - вече така 14 -та година, дори сега е един от шефовете от които зависи Кабинета на правителството. и най опитния и добър политик в България, ( ЗА ТОВА ОТГОВАРЯ ЗА РЕДА В ПАРЛАМЕНТА) а Рмен Радев успешно се учи от него и двамата ще имат добър синхрон за в бъдеще.

за да си затвориш очите за хамелеонството?

Дайте му една разбивачка на долари и да не се връща в България.

не трябва! ще вземе да разбие альоша както обеща когато не беше националист!!

Към края на 70 те СССР беше най мощния съюз и военна машина в света,защо не катурнаха долара тогава.Мисля че бяха предадени и разбити от вътре,добра работа на ЦРУ и Ко.

ДЕНГИ НЕТ :))))

Долра е БЕЗ реално ЗЛАТНО покритие от 1972 год.След тази година САЩ "привързаха" долара към така нареченият "нефто долар"!?!???САЩ печатат хартии,БЕЗ покритие/долари/-и скоро ще настъпи огромна икономическа криза,поради невъзможността на САЩ да обслужва ОГРОМНИЯТ си външен дълг ,представляващ 117% БНП/брутен нац. продукт/на САЩ?????

кажи колко скоро, че ми свърши търпението бе?!

препира, де. Все ще е преди фалита на Русия :))

1839г. 1885г. 1918г. 1991г. 1998г. това са годините в които россия е обявявара фалит! а щатите още не са!

Сидерчоооо... кога ще ходиш и ти в ДПС. На времето се гушкахте с Доган. Като те гледам как клякаш на русо-туркофилите... 100% си се запътил и ти на там.

"Дори мощни икономики като китайската или руската са в зависимост от долара" Руската :)))) ха ха ха този съвсем се побърка :))))

Ако Сидеров е хем с едните, хем с другите, нямаше да признае Крим за част от Руската федерация. Сидеров публично от ялта пред световните медии го призна Крим за Руски.........ееее това Американците няма му го простят......така че троловете да си драскат. Сидеров е на едно и също мнение за Крим, че е Руски от 2014 год. , последователен...... искам Сидеров да е премиер, заедно с Румен Радев.

Давай да видим как обръщаш всичкото си евро в рубли! После да няма "Извини се бе!"

не е проста работа, но пирон по пирон - кове се ковчега

сайдера скоро беше при джуджето в кремль и сега ги ръси едни...

За подобни помисли Кадафи го застреляха като куче , Садам го обесиха , Либия изчезна като държава , Ирак беше превърнат в следвоенна пустиня. Сидеров на това ли разчиташ , че си прекомерно незначителен и няма кой да се занимава с теб. Не е много сигурно , ЦРУ-то има подходящи практики.

Викаш скоро ще отваряме шампанско и за тоя скункс, а! А дано ама надали!

Белата златка пак е бил на бело! БУХАХАХАХАХА

А боко на сланина и суджук и затова е заприличал на бъчва. Как ше го търкулнем по нанадолното на следващите избори, ще се изпоти тлъстата свиня, де да се крие.

Санитар!!!!

Разбий хегемонията на долара, да видим как ще стане тази работа. Много съм любопитен.

Не се безпокой, американските управници са на път да свършат тази работа сами, и близките няколко години това ще стане, дори и без чужда помощ! Американците си изнесоха своята индустрия, и в момента доларът почти няма никакво покритие, и се употребява като световна валута по скоро от навик! В момента, в който останалите държави почнат да се усещат, че ако държат валутните си резерви в долари то те се обезценяват, те ще изоставят долара в полза на някаква по стабилна валута, или дори в полза на ценните метали като златото и среброто. Този процес вече е започнал, тъй като няколко страни, Русия и Китай включително, вече не използват долари при своята двустранна търговия, и очевидно това им е по изгодно!

Само си напревате ретроспекция: Радев иска "Български поток" и газова независимост от Турция и "Тусрски поток" Бойко Борисов отива в Москва за да ни каже, че иска "Турски поток" и зависимост отново от Турция, този път чрез газ, което не е в наш интерес, ама никак. Сидеров, дори и сега когато е опитомен от властта и вече не е същия, пак се опитва да ни накара да прогледнем, и да не робуваме на Американския интерес, който вкючва нашето унищожение, да сме разделени и наведени между Турция и Сащ. Сидеров, премиер, Радев президент, а може и обратното само да ги няма сегашните българоубийци в управлението!

Този ми е адски противен, но думите му са точно в 10ката!

как я виждаш като алтернатива на долара? Все едно да сравняваш кадастрон с тоалетна хартия.

Ми то долара вече не става за друго освен за тоалетна хартия- е малко може и да дращи дупето ама...

Не подценявайте Сидера! Той си има пластмасова бяла маса и Ташева!

Дръж се г-н Тръмп, г-н Сидеров ще ви разбие!!! :)))

Браво другарю Сидеров, но къде са останалите наши партии на този форум, или още се страхуват от еднополюсния свят и диктата на фашистка Америка!?

И кой е фюрерът на тази фашистка Америка? Обама ли беше, а сега Тръмп нов фюрер? При Русия е ясно: ПУТЛЕР!

Дерипаска да си беше държал парите в рублети или йоани, вече е късно...

ама тогава няма да можеш да ходиш в Париж, да спиш в 5 звездни хотели и да лочиш шампанско по 1000 евро шишето. Няма да можеш да ходиш и в Брюксел, за да замеряш келнерите с кюфтета. Просто по онези ширини не приемат рубли.

Ти да не си му светил, че да знаеш къде е ходил, и какво е правил?! Или вярваш на някакви жълти медийни публикации?! Между другото, Цветанов с какви средства пребивава седмици в САЩ, и ходи на "молитвени закуски" в Белия Дом?!

Волен да нареди на руските олигарси да си държат парите в рубли, а не в долари. Може същото да нареди и на Путин. Пък може да се окажат толкова луди, че да го послушат?!!!

Нека само Активните борци срещу Глобализма и Капитализма освен със САЩ и демократичния свят ще трябва да се преборят и с Китай - последното някак си все им убягва..

Само слепците не виждат, че Китай е новият империалист. Заграбва международни води и територии. Но понеже тук всички са пропагандни рупори на Москва, не виждат, какво се случва реално.

плужек си

Алооо, електоралните единици, не ви ли омръзна да вярвате на лъжци и популисти? За съжаление Сидеров е един от многото, които ни заливат с абсолютно долнопробен популизъм.

Какво ще разбиеш ти бе, клоун?

вгледай се в тоя клоун и се виж какво си говедо,лика прилика сте си,пълзящи твари

Уж е против GDPR, но не дава да му копирам личната карта.