Сидеров: Оставката закъсня. Предлага да няма четвърти вицепремиер

Ако обаче трябва да се посочи такъв човек, лидерът на "Атака" би предложил да е технократ, а не партийна фигура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златният среден показа много важен урок на съюзниците си .... Никога не се подава ръка на предатели. Бивши врагове няма. На този повече не трябва да му се подава никаква възможност за власт, защото ще ни изкара от ЕС и после ще ни разори.

Сидеров е проект на Доган т.ес задкулисието.В миналото като гл.. редактор на антибългарския в-к „демокрация“ по повод пенсионерските протести, беше публикувал на първа страница тяхна снимка с надпис : „Алчни старци изпълзяха на припек !“Огромна е разликата м/у Сидеров и Симеонов.Бургазлии знаят,че Симеонов много неща е направил.Грижел се е за деца с увреждания в бургаският район,построил е църква в к-с Меден рудник ,някаква църква беше започната в комлука-циганският квартал.Симеонов не е участвал в разграбването на държавата.По границата с Турция нямаше никаква ограда само някакъв остатък от тел показваше,че това е граница.

Кви са тия "обединени патриоти"... тея толкова не могат да се гледат един друг, че не се крият и от обществото и медиите, че са скарани... тогава какво ги обединява да стоят заедно въпреки всичко? И дете знае отговора - ДАЛАВЕРАТА ВЪВ ВЛАСТТА. отвратително уродлива коалиция

Много стари са мъдрите думи - Нищо не обединява повече от стремежа към властта и нищо не разединява повече от самата власт!

С Ай-Ти управление от тип 5-та колона възникне въпрос закакво въобще са ни множества по брои Фице-Министри Заместници . Означава ли Grande Koalizia "гранде" преразпределение на всъщност излични постове с висока дотация и привилегии ? Кому е нужен и кои интерес обслушва такъв вид държавно управление , предвид похарчените средства в Ай-Ти инфраструктура ? Трифонов , сноб от висшата софийска класа подхванал в последното седмично сейзмичното си предаване по обшествен Ти-Ви канал този въпрос . Но , уви гафчето не липсвал : му пратили запитване до и-майл на шоуто без посочен проследим изпращач . И толкова по въпрос дали Ай-Ти мрежите в България са надеждни или като друг вариант , защо не гласуваме чисто електронно в България.

Ах , не е далече с уменията на майстора - баш , както много други . Но да чуем негов глас , негово хващане на садачаите , становището му в предаването петъчното : АЗ СЪМ ИЗВЕСТЕН . И така решихме поставеният от него оксимотрон , каквото и да е такова нещо от ново гръцки език охи-мо-трон .

От както Сидеров е във властта, клекшоповете на спокойствие си продават дрогата.

Неимоверно много закъсня оставката на глупавият ти господар борисОфф и за това ще бъде изритан,да ви еба пичката майчина и на двамата!

И като бъдат изритани кажи кой ще дойде ? То изритването лесно , но после ?

уличният диктат на шепа соросоиди е пирон в ковчега на демокрацията; те са нагли и настъпателни - ще искат повече и повече, и повече...

Тези тримцата на снимката са лика прилика с героите на Доньо Донев от анимационните му филми,

Аз предлагам пък и ти да си тръгнеш,защото властта много ти се услади и спря да се правиш с Чуколов на интересни.

И за курнела оставката била неискрена и закъсняла. Информирайте ни кога е датата на изборите да ходим да ви бием шута или да им свиря на ората да одим за гъби па вие се питайте що сме окъсняли от гората...

Груба грешка на Премиера. С комунягите се действа с огън и меч а не им се ходи по пръдливите задници. Както Проф. Ал. Цанков през 1923г.

"Груба грешка на Премиера. С комунягите се действа с огън и меч..." Споко, бе! Методите на комунягите са в кръвта на Баце-Комунягата на комунягите :)

Сидеров: "Преди няколко дни Валери Симеонов щеше да счупи коалицията, ако излезе, днес чувам Цветанов да казва, че нищо няма да се счупи, даже ще се заздрави. Кое е вярно, какво се случи в тези два дни..." Калицията си е счупена изначално. А да се търси логика у Цвъки "Мозъчния тръст", е обида към всеки нормален.

Двете шайки /гробарите и патриотите/ вън!

Винкела сега ще ни бъде представян като мъченик. Истината е, че той не доведе докрай нито една от кампаниите си, започващи с огромен шум и завършващи с тихо подвиване на опашката: нито за хазарта, нито за дистрибуторите на горива, нито за ТЕЦ “Варна”, нито за охраната от НСО на Доган, за УЖ спИчелената война на държавата за БМФ и харизана за подкрепата от КРИБ за Далаверко.... И днес Валери безропотно представи своето жертване в името на достлука между Борисов и Доган като свое собствено решение… Забравихте ли че Цвъцко ден преди оставката му са срещна с ДПС.. И те пак си му казаха - или оставката на Далавери, или предсрочни избори...

Не си прав. Откри тоалетните за тираджиите на Калатина. Ето една завършена кампания!

Патриотите се оказаха пасмина крадци и простаци. България над всичко!

Правилно, няма нужда да слагат вицепремиер на мястото на Симеонов само за да го ползват като бушон за избиване на напрежението. А нещата си продължават в същия дух, всеки ден Менда Стоянова повишава цената на нещо, а започва зима и ще се плаща ток и парно, никакви срещи и речи в чужбина не интересуват обикновените хора, а хвалбите за Западни Балкани, Вучич и Тачи предизвикват присмех.

Гербери съсипаха страната. ДОЛУ Тиквата и Цецо Апартамента...

Никои викат горе на въжето , други долу , обърквате ме.

Дали под земята или на въжето /долу горе/ все ще е по добре от сега

Гербери съсипаха страната. ДОЛУ Тиквата и Цецо Апартамента...

Поредна тъпня , какъв се явява Винкелът в оставка , че да предлага членове на правителството , това не е ли от правомощията на тартора на бандата нарекла се правителство ?

НФСБ е партия на Германия ниско интилигентни типове със селски маниери и агресивно махленско поведение. Валери Симеонов е примитивен и затова и е идеален за водач.

Сидеров е скрит психопат и типичен крадлив български политик. България над всичко!

директиви-свише...

Оставка на примитивния вицепремиер вече не е достатъчна. Оставка и съд на герберите загробили и обезлюдили страната..

ще е съдията ,а прокурор-Курнела свинята!

Определено си прав. Комунягите няма да спрат до тук. Груба грешка на Премиера. С комунягите се действа с огън и меч а не им се ходи по пръдливите задници. Както Проф. Ал. Цанков през 1923г.

Как го виждате комунягата боко са си направи сепуко:))))))

Борисов се огъна пред крясъците на 5-6 фльорци и те няма да спрат до тук. По добре да сяда да си пише оставката след като не може да се справи с такава дреболия. Ами ако бе на мястото на Проф. Ал. Цанков през 1923г.?

Колкото и да ми е неприятно да го кажа ГЕРБ се оказаха комунисти. Ще вземат от изнемогващите работещи майки родили здрави деца за да дават на мързеливите, нагли и безсрамни майки с увреждания. Това е точно Визията за България на г-жа Лъжа. ГЕРБ на практика изпълняват ВИЗИЯТА на БСП. Да се взема от трудолюбивите и изнемогващи за да се осигури охолен живот на мързеливите и наглите, точно това е чиста проба КОМУНИЗЪМ.

Твоето е идиотизъм пък.

Злокачествен кретенизъм!

Оставка на Мангала не ме вълнува вече , чакам отавките на Цецка Цачева и Красимир Каракачанов за техните знакови пропуски и грешки ,които няма да изброявам !

Валери Симеонов е примитивен индивид и некомпетентен вече бивш вицепремиер.

Вярно е! Една банка не успя да срути!

Обаче направи ограда , която сама се рути.

"стоенето във властта носи негативи", ами това се вижда от твоето поведение. По време на колоездачно състезание е едно да въртиш педалите и друго е да викаш отстрани . За съжаление драги ми смехурко ти много добре осъзнаваш , че нямаш качества да влезеш в управлението на държавата, защото ако влезеш веднага ще изхвърчиш завинаги от политическата софра, на която в момента са се наредели 95% от т.н. политически елит на България. Срам за теб, по-добре си мълчи.

Всъщност, ако трябваше някой да изхвърчи, то това е точно Сидеров, а не Симеонов. И причината е много проста и вече я знаят и малките деца, а именно - Сидеров не работи за българските, а за руските интереси. Той е скритата лимонка в коалицията и само чака сигнал от Кремъл, за да гръмне. Казах!

Откъде да изхвърчи? От кое министерско кресло, що не ни кажеш.. А сега - виж си как и Радка Дълбоката, Икономиката Глупако, Кукуневица и сие гласуваха за това: Борисов 2: Новоемитиран външен дълг: Декември 2014г. – 2 933 745 000 лв./ 1.5 млрд. евро Март 2015г. – 6 063 073 000 лв./ 3.1 млрд. евро Февруари 2016 г. – 4 302 826 000/ 2.2. млрд. евро. Горанов : 13 299 644 000 лв. / 6.8 млрд. Евро Ти туй ли имаш за български интерес? Па си спомни, че през 2010-та със златнио пръст на Болен се узакони със стара дата открадването на 1,5 млрд здравни вноски на българите..

Сидеров е най- истинския патриот родолюбец в България. Той жули само българско бело, купено от български дилъри и трафиканти и по този начин помага на българската икономика

Много благодаря за точния коментар..

Патриотите се оказаха пасмина крадци и простаци. България над всичко!

Точно така! Затова ни върнете нас на власт. Ние сме честни.

МОМЧЕТА ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ ТОЯ. ЛЮБОВ.

Правителството се подаде на изнудване и може би трябва да си ходи. Майките с увреждания няма да спрат до тук. Не им стигат 1200лв., не им стига оставката, ще продължат с всякакви искания. ГЕРБ изтърваха пусулата както би се изразил Атанас Буров.

Да му писне на човек от тоя ''малкия боко'':))) дето всичко ''бил'' казал, всично ''знае'' всичко ''разбира'' и сал той единствен е ''кадърен''.. Махнете се вкупом защото вкупом съгрешавате вкупом лъжете вкупом крадете..

И веднага да я беше подал - пак щеше да има протести. И да не беше казвал тази глупост - пак щеше да има! БСП си искат властта обратно! Искат олигарсите си вън от ареста. Поводи винаги ще си намерят

Кои олигарси на БСП са в ареста бе, ливадо буренясала? Забрави ли как Боко Тиквата си искаше властта с платени "протести" и плюене по Сидеров, защото осигуряваше кворума на Орешарски! Сега защо Боко го държи във властта - нали е ултранационалист, руски шпионин и т.н.? Защото в ГЕРБ са най-простите и крадливи кариеристи и лъжеполитици! Против комунистите са, а самите те са комунисти трета категория - лъжци, продажници, кариеристи, дебили и т.н.!

Симеонов ако тръгне на предсрочни избори Волен и Каракачанов изпадат от държавната каруца.

ВСИЧКИ сте за трудов лагер, мама ви долна, нагаждаческа!

"Златният пръст" се оказва среден за всички патриоти и излиза от ръкава на БСП. Както винаги досега. Много поучително да не се гласува за "патриотите" никога повече. Засега БСП, Атака, ДПС,За България и ГЕРБ са в един коридор и срещу себе си нямат алтернатива. Пълната негодност на опозицията бе създадена с времето и вече е невъзможно да има дясна алтернатива. Само като погледнеш Радан Кънев и Христо Иванов и мачът е свирен. Който е умен да се спасява от тази циганска държава, в която циганите са като куманите, които служат за вътрешните междуособици и управляват държавата, бързо ще се спасява поединично. Българите вече са заложници и жертви на циганския етнос, докато БСП го отглежда, за да има малко власт. БСП и ГЕРБ ни поставиха в ръцете на циганите и сега такива като Сидеров ще ни показват какъв е "правилния път". Ако Симеонов е умен трябва да излезе на предсрочни избори, защото е ясно, че получилите 1200 лева няма да спрат до тук и ще продължават да изнудват. Мачът бе проигран от ГЕРБ и патриотите, но е важно да се види, че "За България" застанаха на страната на БСП активистките.

Много добър коментар. Подкрепям.

Много ви е объркана главата. Пишете за казуса. Само БСП ви е в главата. Оставете ги. Те си водят политиката и тя няма нищо с циганите. Те са електорат на ГЕРБ и ДПС. Прегледайте внимателно статистиката и ще разберете за кого са гласували циганските махали. Толкова е просто. Само да можете да четете.

Само че трябва и очертаване на правилната посока за Родината. Оптимизъм трябва.

Възраждане им е категорична алтернатива. Но се подминава. Сега статуквото си готви около президента Радев нова патерица.

В случая нСидеров разсъждава като държавник. 4ти вицепремиер е излишен. Ще се спестят милиони левове за издръжка на безсмислено министерство.

министерство е бил министъркинин Далаверко??? Я ни просветли...

На нито едно. Нямаше си портфейл.

Волката каза - или симеонов, или никой :)

Я!!! Ма в коалицията на ОПГ-то ВИЦЕТА зарад обогатяването на патреотарчетата ли са пръкват и раздават.. Щото кат може без ВИЦЕпремиерин си може, ми то и без правителство си може.. Ми то и кво да се иска от тях.. Работа ли случайно.. На през 2018 България оглави една много престижна класация на ООН - Първа сред най-бързо изчезващите страни от картата на света стана.. А ВИЦЕто ни в поФалния си отчет тоз успех не го посочи.. А УЖ е вице за ДЕМОГРАФИЯТА..

Бясното куче на ДПС е въпрос на време да предаде четата. Чакат подходящият момент. Помнете ми думата!!!

В случая Сидеров е прав. Може си и без вицепремиер по пиянството и шумът в кръчмите. Ще се спестят суматия си разходи на данъкоплатеца.

Сидеров е за съд и доживотен затвор. Руска подлога, и сие с ДПС, и много наркотици и разгул.

243Win

Нещо много ни го навират в краката този Сидерович! Случаенос? Не мисла! Много бързо се забравиха изцепките му, Бойко много удобно забрави как Сидероглу го наричаше "ку*ва" и ред други обидни епитети...

PTHC TO THE FULLEST SKIM LOLITA RELATIONS CLIPS : http://vvv.unoforum.pro/?0-0 vvv.unoforum.pro/?0-0

от Америка, кафентата от Турция