Сидеров даде интервю на руски: "Крым растет, идет к лучше"

Лидерът на "Атака" изтъква, че се борят за отмяна на мораториума за АЕЦ "Белене"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ББ даде интервю на английски - конграчулейшънс!

Така се правят пари. Утре, ако започне и домати да отглежда ще си намери истинското амплоа - хахахах

Лъжи по съветски образец и солидаризиране с позициите на Кремъл: България все по-бързо се отдалечава от евроатлантическите си партньори и все по-неприкрито се приближава до орбитата на Русия. Примерите се множат, коментира Ясен Бояджиев за "Дойче веле": НЕ ПОМНЯ НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН ДА Е ИСКАЛ ДА ВЛИЗА В НАТО И ЕС? ТЕЗИ ЗА КАКВО СЕ ПЪНАТ, НЕ СТИГА ЧЕ НАСИЛА НИ НАПРАВИХА ЧЛЕНОВЕ НА САТАНИНСКАТА ИМ ОРГАНИЗАЦИЯ, АМИ СЕГА УЧУДЕНИ ХАХА

Ако ,не беше лендлизинга на съюзниците през втората световна война, тоя трябваше да говори на немски!

А знаете ли че Фанагориия наша стара столица е до Крим.Как няма кръвта да не ни кипва -това си е нашо.Браво Волене.

И Президентът на България Румен Радев ще има среща с Владимир Путин в Москва на 21-22 май, а вие НИЩО не можете да направите, можете само да драскате от отчаяние и безсилие тук. Та на срещата в Москва е решено Радев да говори на Руски, А ОТВЕТНАТА среща на Радев -Путин в София, Владимир Путин ще говори на Български език. Нещо неясно има ли? Въпроси?

Толкова силно никога не ми се е гадило както сега докато четях думите на болния лидер!

пропусна да похвали своя началник Путин за неговото велико откритие че българската азбука всъщност била...македонска.

Тоя човек винаги се е люшкал в крайности за да е популярен, и явно русофилската крайност за него от доста време е най-удачната. По принцип в България исторически наложената русофилия сред немалка част от населението (аз не съм сред тях) се използва от почти всички политици за да печелят точки.

Сидеров е еталон за национално предателство и икона за българските русофилипутинофили-неофашисти.Срам!

Никакъв еталон за нищо не е Белият Златок. Този просто е златотърсач. Това което братушките специфично не усещат, че тоя вместо да им помага ги разбива. На тях просто им харесва, някакъв елементарен човек мошеник, дошъл от нищото да им повтаря техните мантри. Много са заблудени горките, но някой явно трабва да им каже.

"Крым растет и моя руская зарплата тоже растет! Това обаче няма да го разкривам на простите лумпени,които излъгах да гласуват за Атака."

Когато Макрон оня ден на срещата си с Тръмп говореха двамата на Английски, защо не се ОТРАЗИ и не се коментира? Френския и Английския имат разлика от Франция до Америка......Докато Българския и Руския нямат СЪЩЕСТВЕНА разлика, а само формална такава.! Руския език е модифициран старобългарски език. Аз без да съм учил Руски никога, когато за първи път на Слънчев Бряг преди години ми се наложи се разбирах перфектно, като разбирах целия смисъл на Руските думи....Това е Уникално! И какъв е проблема за Сидеров....Какво е значението, като единия език е Български, и Другия е пак Български , който Руснаците са си го променили все пак.....БУКВИТЕ и създаделите са Кирил и Методий, а това трябва да ОБЕДИНЯВА България и Русия , а не да ни разидинява......Когато сме заедно с нашите Руски братя, ние ще сме по силни!

Абе ти остави тая рябата, че българския и руския се разбирали. Ако не са учени предварително забрави, да се разбират.

не" МИ СЕ СЛУШАТ" ултра-либерални простотии, я КТИТИКУВАЙТЕ, вашия МАКРОН, защо говори на Английски с ТРЪМП?

Чети българската история умнико и ще ра береш още много истини в т. ч. и факта, че българската азбука е кирилицата и не е създадена от Кирил и Методи а от техните ученици. Чети и се отнасяй към България с повече респект и не се кланяй на чужди народи!

Товариш Сидеров да си беше останал в Крим , като е толкова хубаво там.

Когато България стане част от Руската федерация, Сидеров ще си купи вила в Ялта. Кое те смущава плазмодий. На теб като ти харесва в САЩ или в Еврейския съюз стой си там.

Станем ли част от Руската федерация,това означава край на България,нещастен тъпанар.Ти защо не отидеш там и да видиш колко щастливо живеят мужиците?Обясни защо огромното мнозинство българи,работещи и учещи в чужбина заминават на запад, а не в "страна,где так вольно дышит человек."

браво на Сидеров . На никой политик не му стиска да отиде в Крим

Отлично Сидеров, Но! Има много но и въпроси. Защо спря да говориш за премахването на военните бази на САЩ от България. Защо влезе в коалиция с бургаския циганин Балевски-Симеонов. Какво общо имаш с ВМРО, които нямат нищо общо с Македония. Защо помогна на ГЕРБ да остане на власт. Едно излизане от коалицията и край на управлението на ГЕРБ. При строг контрол на действията на посолството на САЩ ще се избегне нова поява на предателските за България същества от ГЕРБ.

Сидеров предава нашите братя по разум украинците. По лошо той предава евроатлантическите ценности и ни излага пред чужденците.

Западните лицемери говорят през медиите против Русия, но когато става въпрос за бизнес и далавера всички са там ! Така се случи и на форума в Крим!? Нашите соросоядки тук разбира се само лаят, но защо лаят или всичко е само за дребни центове, докато господарите им сключват сделки за милиарди в Русия!??

Задължително кандидат-депутатите трябва да преминават на тестове за интелигентност, корумпираност и да се прегледат при психолог и психиатър.

Тия клоуни са на официално посещение в Русия като политици а не на частен запой в руска баня. Как така ще говори на руски?! Нотев и Волен защо не поставиха въпроса за спряно то Българско радио в Крим???? Евреи, татари, арменци имат свои медии а българите ги претопяват за пореден път. Руснаците ни претопяват.

Ничего ,говорит как каждого болгарина!!!! На тройку! Все таки молодец!!

Викаш, важното е старанието. Няма значение, че е идиот или идет.

Голям смях е руския език на Волен...По-голям смях все пак е английския на Бойко.А плювачите на президента знаят,че единствено той от тримата владее двата езика перфектно...жалко за България,нали?

ХАХА И КАТО ЗНАЕ ЕЗИЦИ ПЪК НЯМА ЕДНА МИСЪЛ ПОД ФУРАЖКАТА ТЪПИЯ ПРЕЦЕДЕНТ:ФАЙДАТА ОТ НЕГО Е ТОЧНО НИКАКВА:):):)

Тоя стана по-противен и от президентите на русия и България ...

Сидерката направо говори руски "как родной"...

Имаме две проруски партии, две или повече протурски, незнам си колко проевропейски, но няма да се оправим, докато мнозинството партии не станат ПРОБЪЛГАРСКИ !!!

Случайно герп и цялата соросоидна партокрация да не би да е ПРОБЪЛГАРСКА??

Аз както си уважавам родния език Българския, така уважавам и Руския....Какъв е проблема, че има въобще такъв въпрос в тази статия. Единствено непоносим е Турския език......

ако може да не се връща...

НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ДАЛИ НА РУСКИ Е ГОВОРИЛ, ИЛИ НА БЪЛГАРСКИ, СЛЕД КАТО СЪЗДАТЕЛЯ НА БУКВИТЕ, И САМИТЕ БУКВИ С Е ЕДИНИ СЪЩ....КИРИЛ И МЕТОДИЙ!

Образовай се поне малко. Буквите с които пишеш са предложени от Климент Охридски. Чудно защо са почти идентични на гръцките.

Ти луд ли си.....Това, че Учениците са завършили в Солон, не означава, че тези Букви имат общо с Гръцките. ВСЕ ЕДНО АЗ ДА УЧА СЕГА В ГЕРМАНИЯ и като се прибера тук да създам АВТОМОБИЛ....и той да ти говори на немски...

Аз не знам добре Руски, но много го харесвам този език!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ Е ЛИ Проблем че Бойко Борисов -говори на Ердоган на Турски-Мараба аскер вика на армията на Ердоган....Това не е ли по-притеснително? Ами това че политиците ни повечето говорят на Английски не е ли проблем?

Срешнали са се двама руски кавали у Масква. Единиът рекъл-Въй сифте в Масква Другиот отвърнал -Имеет си хас

Няма думи като "идьот" или "растьот". Думите са "идет" и "растет" с две точки над е-то. А Волен е прав и това го знаем всичките 95% българи. Изключая красвците.

А какви са тези думи "изключая" и "красвците"?

нова разработка :)

Сидеров е посетил Крим и това му прави чест.Крим е бил част от Стара Велика България на хан Кубрат.Още преди повече от 1350 г. ханът е прозрял, че „Съединението прави силата”. Написано е на черната мраморна плоча на могилата му. И още: Велики Кубрат, от Бога поставен, владетел на стара Велика България. До Крим се намира и столицата на Велика България – Фанагория. Всъщност, Крим е част от българската историческа прародина.Между VII и X в. на полуострова процъфтяват повече от 300 прабългарски селища. А днес в три района на Крим се говори основно на български.

Ти усещаш ли се какви глупости си написал? Какво е общото на Сидеров с всичко това? Няма никаква връзка! Той е там за рубли и нови опорни точки! Един обикновен национален предател!

Камене, национален предател е Цветанов и в частност, ти. България е окупирана от САЩ територия с 4 военни бази на САЩ. По големо предателство от това и да ти диктуват какво да правиш или не от САЩ против интересите на България е за разстрел.

Щом Крим "е част от Стара Велика България", нека руснаците, да бъдат така добри, да ни го върнат.

Аланкоолу, българите имат единствено князе и царе. Титулите произлизат от срички на Линеар Б. Ханове ще търсиш в шалварите на баба си. В Русия никой не знае че Фанагория е българска и че е имало "Велика България". А новата руска кримска власт забрани Българското кримско радио.

Волен говори перфектен руски,няма даже и акцент!!! ХО ХО ХО

Вам ..майната Ви! Дали е на руски...?! Важното е,че хората го разбраха..! А?

Радев президент! Волен премиер!

Не си добре! ОДИ на доктор!

НЕ управляват,България върви в правилната посока.Амин.

квичът на умрело,то значи България се движи в правилната посока. Амин.

Костов е виновен за всичко това!!!

Защо ми триете коментара бе??? Не ви харесва че Руските подводници са толкова прецизно измислени че не могат да потънат?????!!

А, знаем, мнооо...го прецизно са конструирани! Плаващи ковчези, като К-19 (руснаците и викат Хирошима, защо ли?), К-278 (Комсомолец), К-141(Курск), К-152 (Нерпа), К-27, К-8, К-122, К-431....и още и още, колко моряци са погубили само!

Ще си сипя едно веро с аромат на лимон по случая!

Нека националаните предатели псевдо-националисти да се видят сега ясно. Българският политик лесно се купува, лесно продава държавата и националните и интереси. Примери в историята ни много. Това да си в най-голения икономически и военен съюз и да дърпаш държавата в момента към Евразия е меко казано идиотия. От Освобождението насам нищо добро не сме видяли от Русия, ако някой може да каже нещо да видим. Русия винаги е водила просръбска и анти-българска политика на Балканите. Заедно с Турция имаха обща партия тук ДПС, която корумпира всички институции и ни направи по техен образ и подобие. Нямам обяснение на тази любов към Русия, някакъв Стокхолмски синдром :(

Айлелеее, джендърите докъде те докараха, ма???

Най голямата икономика е комунистически БРИКС

е като чумата. Добрата новина е че тази зараза отшумява и след около 5 години,никой няма и да си спомня за този отвратителен убииствен период от Българската история!Най опустояителния периот за последните 140 години от Българската история!!! Тури му пепел.

Сидеров обвързва Правителството с присъствието си там. Крим НЕ Е ПРИЗНАТ от ООН и ЕС. Като представител на Правителството и на своя глава де факто признава законноста на ВАРВАРСКАТА ОКУПАЦИЯ ! Това е безпрецедентна гавра с избирателите на ГЕРБ, Становището на ЕС и специялната резолюция на ПАСЕ, според която диваците и варварите бяха изгонени. ГЕРБ и Бойко Борисов ли ще понесат ТОЗИ БЕЗПРЕЦЕДЕНЕН АКТ на блюдолизтво и ВАРВАРСКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО и АКТОВЕТЕ НА ЕС ? ВЕДНАГА ОСТАВКА !

Боленчо пак яко се е надрусал.

Колкото и да ми триете коментара, едва ли ще промените мнението на повечето хора за Сидеров- най-обикновен рафиниран лъжец,популист.

Сидерчук, да ти бера лайката безродна! Седи си у Крим!

Крим е окупирана територия, в нарушение на международни договори, а Сидеров е червена бабичка!

Айде бе, верно ли? А защо в Крим не се чувстват окупирани, а?

Това по РИА новости ли го съобщиха? Не бъди прост!

Пак ще подчертая фактът, че на референдума в Крим над 90 % гласуваха за присъединяване. Това е присъединяване, господа, а не анексия. Има леееека разлика. Сега стана ли ясно?

То и Путин го избраха пак, но всички видяха как се тъпчат бюлетини в кутиите от патриотични лелки. Повече от 200 000 неруснаци бяха изселени насилствено последните три години. Това защо не го пишеш?

ЗАВИНАГИ!!! Джендърите да му мислят накъде ще бягат. За 29 години разпродадоха Държавата ми и подложиха Българите на НАЙ-жестокия геноцид!!! за последните 140 години. Тури им пепел.

са в паника. Ще им се наложи спешно да бегат към краварника с едно посочен билет.

русия няма пари за английски агенти, щото ги дава на български

Сидеров е пример за "умен и интелигентен политик, който печели добри пари, работейки за интереса на българския народ".

Ако заглавието е иронизиращо, цитатът следва да се постави в кавички. Написано по този начин, излиза, че в Дир.бг работят не много грамотни на родния си език хора, още по-малко запознати и с руския.

Сидеров страшно се надява руснаците да го припознаят като верен човек и рублите по корупционните проекти да потекат към него, не към БСП и ДПС.