Коментари - Си Цзинпин отива в Москва за среща с Владимир Путин | Днес.dir.bg

Си Цзинпин отива в Москва за среща с Владимир Путин

Китайският президент може да проведе видеоразговор и с украинския президент Зеленски в момент, когато Пекин предлага да стане посредник в мирния процес между Русия и Украйна

Обратно в новината

Коментари - Си Цзинпин отива в Москва за среща с Владимир Путин | Днес.dir.bg

Коментари

Ужас, алианс на диктаторите. Демокрацията и евроатлантическите ценности са в опасност.

СИН : - НАЗДРАВЕ, КО ПРАЙМ С СТАРЛИНК САТЕЛИТИТЕ??? ВОВ: - НАЗДРАВЕ В ЖОПУ МЬСК, ИБАШИМ СТАРЛИНКА....ЗВОНИ ТОВАРИША КИМ ...ОН ИХ ОТХУЯРИТ СРАЗУ..

Отива да му каже,че скоро ще ,,освобождава,, Сибир,да си изнася елените от там.

Другарят Си и Путин подготвят Байдъна за капитулация. Изкуфелият дядка е в партер. Си и Путин решават кой да приложи последната хватка и да тушира Джо

Sm3hurk0

Нещата отиват към некрофилия... Ще правят сех с умряло политическо говедо ! :)))))

Раша се осра.Сега ще гледаме последствията от специалната насирация.

SirBob

Мечтите и действителността са различно нещо. Ако някой се е осрал тотално, то това е отвъд океана.

Печатницата за тоалетна хартия в северно мексико ще я приключват май

10+

Двете най могъщи държави , едната с суровини и енергия, другата с технологии и човешки фактор, ще се договорят за взаимопомощ. Русия взима Украйна, а Китай взима Тайван. зеленото гумно лапа бахура и всичко е шест.

Ми да....световната фабрика и световните ресурси срещу световния паразит и световната печатница!? Игра на една врата...

Аха, и Китай с технологиите и огромно производство на стоки,ще ги изнася в богатия СССР.

Ъхъ...и последния мангал в Африка има по три телефона...и не са Апле... Милиард и половина калпака гонят...

Москва води началото си от крепост, изградена около 1156 година от великия княз на Киевска Рус Юрий Долгоруки.[90] През 1263 година градът става център на уделно княжество, владяно от семейството на владимирско-суздалските князе.[91] През следващите десетилетия княжеството постепенно увеличава територията си, през 1325 година в Москва се премества митрополитът на Киев и Цяла Рус,[92] а през 1362 година московският княз Дмитрий Донски получава от Златната орда титлата на велик княз на Владимир и Суздал,[93] която е запазена от наследниците му, утвърждавайки ги като най-влиятелните владетели в руския североизток.

Боспорското царство e антично царство на 2-те страни на Керченския проток (тогава известен като Кимерийски Босфор), образувано през 5 век пр.н.е. от гръцките колонии в северната част на Черноморието и по бреговете на Азовско море (Меотидското езеро). Столица е Пантикапей.

Дай сега инфо за древното царство на великата юесей...

Отива да пита Путин има ли нещо против да си продава нефта в юани и дали ще има и против Китай да си шитне трилионните облигации...и да ритне столчето на грингото...на фона на банкопада. А може би Владимир Владимирович е запланувал нещо друго за Хамбургерландия!? Нещо още по готино...

Да умреш от смях, и ти ли си от Харвард бе умник? Какво ще стане като търгуват с юани, може и на бартер да работят,че с тези юани Путин ще пазарува амо в Китай. Може и на Пригожин да се пробва да плаща! Аман от "разбирачи".

Ми естествено че с юаните ще пазарува в Китай...всичко е там. А петродолара ако гушне букета...гушва го и печатницата

"А петродолара ако гушне букета...гушва го и печатницата" 1500000000000000000++++++++++++++++++++++++++++++++++

Радвай се народе - иде края на краварите? Ще живеем свободно... или ще сме свободни или да го духаме или да го лапаме на партията или на кгб, очаквам всенародна радост по улиците на поробените от упадъчните западняци хора. Тъпаци смотани, какво се радвате на тия двамата боклуци, ама ако те колят и бесят вие ще сте първите с отрязани езици. Сега плещите безсмислици без последици, нали, но иначе много ви пречи западния стил на управление?

Си е отишъл да информира Путин , че възнамерява да въведе еднополовите бракове по партийна линия в Китай и да изрази подкрепата си за Истанбулската конвенция и за отмяната на различните полове - Всички ще са само Китайци без пол !

всички ще са китайци в цяла азия - от единия до другия край.

Сега Китай ще напляска Русия , и " демокрацията " ще ВЪЗТЪРЖЕСТВУ ВА НАВЕКИ , а животът на целия " цивилизован " свят ще е песни и танци по рози под бащиният и грижовен поглед на Бай Дън и Зеленски !

Става интересно - две срещи на високо ниво за кратко време и то между държави които държат света . Чичо сам не му е хубаво , но ще свикне . По малко ще свикне че той вече е резерва в отбора

След края на ВСВ Китай е дал на Русия 885 000 кв. км. Няма да ги устискат мужиците.

това явно са като дадените на украйна, ще трябва да си ги вземат, със или без специализирани операции.

породено от все по близките политически и военно Китай и Русия ! Другото писано по долу е бля-бля. Нито руснаците вече са склонни да преговарят за Украйна,още по малко пък Китай за Тайван .

Най добре ще ако Китай и Америка си поделят Русия! Помислете абсолютно логично е. Рашистите са абсолютно безполезни, нищо не могат да произведат. Единствено зеносват ресурците които имат. Китай взима Сибир със изкопаемите и газта а Запада взима западната част до Украйна. Войната приклюячва веднага. Всички са Happy.

Щом класната ще идва на посещение у вас, нещата не са на добре... :))))))))

Това е монтаж. На истинската снимка държат по бутилка водка.

Скайт или Зуум тия хора нямат ли?

Путин ще иска подкрепа от Си за Украйна. Си ще иска подкрепа от Путин за Тайван.

Бившият президент на Китай беше извършил едно престъпление срещу Китай. Отстъпи територия на Русия само и само да не се повдига въпроса за неговото кредо и помощ на Японците по време на войната. Сега РФ трябва да компенсира Китай, при това имат с какво повече като лихва. Трябва!!

Абе Онзи ти откъде знаеш?

Ако единствената надеждица на либерализма е останала Китай да "нападне" Русия , значи нещата хич не са добре и разбирате ли колко сте отчаяни , но ОГРОМНОТО ВИ разочарование ще е пълно когато разберете че това никога няма да стане ?!

Днес руснаците не превзеха ли пак Бахмут , че не съм видял статия?

Днес чукчите взеха Бахмут оперативно. Утре ще го вземат тактически. Около края на април - стратегически.

Се изниза като насран от въпроса: НЯМА ЛИ ДА ПОСЛЕДВАТ ФАЛИТИ И НА ДРУГИ БАНКИ.

... с Пу ! Си е много по-умен и успешен от Пу. Перспективите пред държавата на Си са много по-добри от тези на Пу . Засега имат брак по сметка временно.

Но пък и двамата се смеят на дън - който го отмааа на лайнен .

Отива другаря Си да увери товариш Путин ,че през ще им за следвоенната мизерия в Масква.

Ориз*

А скакалци и червеи за гейропа ?

Пути гласи трасето за бронирания влак в посока северна корея. Във влака разбира се ще бъде натоварено цялото злато на массква както и някоя и друга ядрена капсула. Сега ми правят трасето за да е сигурен че ще стигне жив и здрав в пхенян.

След като не могат да празнуват превземането на Бахмут!

Трасето отдавна съществува. В същност единствената сухопътна връзка между С. Корея и Русия е железопътна. Преди 20 години се бяха разбрали да построят и магистрала, ама в тия държави нещата стават баааавно.

Щом Си отива в Москва значи е поканен на американско варено от дърти говеда и крави. Хората ще празнуват разтурянето и фалита на задокеанският обор. ...

кански рев от подлогите на Козяк. А изяще се от яд....

...че Си отива да се среща с Путин, а не с бай Пън.

Да отива в Киев Да пада на колене Да целува краката На Зеленски И да се свършва С тази трагедия

Яки свирки ще падат. Путинчо зависи изцяло от Китай. Ще ми дадат ли пари или няма да ми дадат? Няма, няма Ще ми дадат ли ракети или няма да ми дадат? Няма, няма Ще ми дадат ли боеприпаси и амуниции или няма да ми дадат? Няма, няма Ще ми дадат ли оръжие или няма да ми дадат? Няма, няма Колко и свирки да направи, колкото и задни пражки да даде на жълтуркото, нищо няма да получи. Путинчо е прецакан, предполагам ще си договаря политическо убежище.

ПИПО

Добре де наистина ли си толкова тъп или просто ви плащат за каквото и да е?

Пути гласи трасето за бронирания влак в посока северна корея. Във влака разбира се ще бъде натоварено цялото злато на массква както и някоя и друга ядрена капсула. Сега ми правят трасето за да е сигурен че ще стигне жив и здрав в пхенян.

Лично той ти го каза или пак звездите от козяк ти говорят ?

Сигурно Путин ще договори китайски сувенири за вдовичките защото шубите вече свършиха!

Карай - няма нужда от подаръци ,те украинките си имат трипер .

Ауу, много искаме да видим как ще го санкционират Китай голите задници заПАДнали? Ще почнат да си произвеждат нещо сами? Когато Китай произвежда всичко и залива целия свят? Ще отворят заводи, ще запретнат ръкави и почват. Кои? С какво? Населението им е застаряващо, евтини горива и суровини няма. Простият Путин даваше, но свърши вече. Няма такъв обрат, заПАДът е като стар болен лъв, хиените скачат около него и го чакат. Моят дядо казваше за отрязана глава цяр няма.

захранваше цял свят с газ, нефт и суровини, ама някой да усети като ги натитаха

Ти не видя ли как всички измръзнахме от студ!

Гледам, за три дена две банки фалираха отвъд атлантика.

Китай има интерес войната да продължи. Другото са приказки за лека нощ.

Папата също каза че за тази война не е виновна само Русия тук са виновни и други държави, мисля че се сещате кой са те.

ПИПО

С европейското ноу хау и руските ресурси Европа и Русия просперираха, но това не се понрави на Големият Брат и той реши да заформи война. Нещата обаче не се развиват баш както го плануваха господари и марионетки. Народите на Европа взеха да се събуждат и започнаха да излизат по улиците. Най неприятното за нас европейците е, че сега китайското ноу хау ще замести европейското и Русия с Китай ще се изстрелят в космоса. А Големият Брат освен чрез война няма как да си оправи огромният дълг и ще продължава да насъсква васалите си и да им продава оръжие.

като на тоя от аватара

Лидерите на свободния свят решават реда след краха на империята.

на кое точно викаш "свободния свят"?!?! Там свободни няма, единственатас вобода в тия държави е да го духаш или да го лапаш на партията или на кгб. Друг избор нямаш.

Нашите русофилистици вече са минали на ориз и оризова ракия,че водката и сельодката са на свършване.

Ти демократично си минал на скакалци и червеи ?

Пиле шарено, необразовано "Байджу Маутай Флайнг Феъри" 0,50л. /викай му китайска ракия, защото си прост/ е почти 600 лв. бутилката. Можеш ли да си го позволиш? Не. В ляво глупчо. Ще ми разсъждава за руски водки и азиатски напитки.

Китайците трябва да докажат има ли място за тях в цивилизования свят или да се готвят да учат Японски. Щото само на ориз и речи не мож да караш вечно. Пък тях ако ги хване глада.. Стой та гледай комунистическаа им партия как бързо бързо ще стане капиталистическа.

Да се надяваме че Китай ще ги унищожат по бързо.

Не е зле Песков все пак да каже и какви са тези цели в Украйна, щото те се променят всеки месец. Май и те не днаят какво искат. Както и путинските тролчета не знаят каква държава искат. Европейска, или азиатско-диктаторска.

А каква държава искат тези на НПО хранилката,обезлюдена,съсипана,с огромна инфлация и набъркана в чуждата война???

Нито Запада, нито Русия казват истината. Така е било винаги и така ще бъде и за в бъдеще. Обикновените хора по света плащат с живота си. Някой в буквалният смисъл други в преносен. След 10 години финансова криза последва 3 години пандемия, сега война. Някой ни открадна 15 години от живота. Нямам претенциите да казвам, кой крив, кой прав. Но от гледна точка на малкият човек това е кощунство. В Европа, а и в България има много други и много по-важни проблеми на които никога не им идва дневният ред. Какво става със застаряването? Какво става с пенсионната система? В Германия 30% от пенсионерите живеят под прага на бедност. Само 50% от заплатата се взимат под формата на пенсия след това и се говори за 70 години пенсионна възраст. Та мисълта ми, ще взимаме ли пенсия въобще или ще работим до живот? П.С. Майната им и на Русия и на Украйна, аз си гледам се бе си. https://www.dw.com/bg/kde-v-evropa-se-vzima-najdobra-pensia-i-na-kolko-godini/a-64490667 https://www.dw.com/bg/milioni-germanki-ziveat-s-pensia-pod-1000-evro/a-64454560 https://www.dw.com/bg/germania-pensia-cak-na-70-godini/a-62767721

А в раZZия хората дори не доживяват до пенсия! ЯКО, а! :)

Ей старшинка, вярно си гнида. Човека е написал нещо, което е напълно вярно и обективно, ти си цъкаш за хонорар.

Ще приватизират ,фабрика за чипове .И така .

Kak kaзва китаеца: Дръжи приятелите си близо, а враговете - още по-близо! ХИ ХИ ХИ Шеломов като пукне - раZZия ще му е поднесена на тепсия! Няколко групировки ще се сбият за власта!

К'во праи ако бидона се гътне първа ?

Ти трябва да си много ТЪПО парче , щом и ББ стана "генерал" пък ти си си отанал прост майор ! Според теб има ли значение откъде Запада ще чака за разрешение в бъдеще - Пекин или Москва ?! Само ти ли още не си разбрал , че НИТО Вашингтон , нито Брюксел ще си правят каквото искат по света от позиция на силата , а ще трябва да искат разрешение и ще са ДЛЪЖНИ да се СЪОБРАЗЯВАТ , независимо от " ценностите им " , от които другите изобщо НЕ се интересуват ?!

Отива да пита дали още им трябва Сибир, че гледал украйна им била много по-важна, та искали да отидат да разработят кеф ти тундрата, кеф ти тайгата. Колко народ ще заселят там, а може и нещо друго освен ориз да вирее.

Колко трябва да си тъп за да участваш в цирковото представление наречено цирка на московските дядовци - джуджета. Явно на старчока в массква ще му дърпат мъъънечките ушички.

Дърпат и късичко нещо. Ако го намерятв панталона му.

Да провери на място Как се стигна до руския батак В Украйна...

Не знам какво се вълнува сороспята по-долу - да гледа там доминото при банките в меката на печатаните хартийки и да не се бърка в сериозната геополитика ;-).

Сериозната политика е за войничките, дето Пригожин прати на фронта поради липса на достатъчно затворници. Щели да забавлява вагнеровците.

Китайчето май отива да преговаря с бъдещите си съседи...

И да си поделят щатите .

САЩ не иска мир, а Украйна изпълнява заповедите на САЩ. ДИР-а, кепчата не допуска коментирането на определени потребители, под определени новини. Въпросът е, вие ли манипулирате кепчата или Гугъл?

Коментари - Си Цзинпин отива в Москва за среща с Владимир Путин | Днес.dir.bg

Си Цзинпин отива в Москва за среща с Владимир Путин

Китайският президент може да проведе видеоразговор и с украинския президент Зеленски в момент, когато Пекин предлага да стане посредник в мирния процес между Русия и Украйна

Обратно в новината

Коментари - Си Цзинпин отива в Москва за среща с Владимир Путин | Днес.dir.bg

Коментари

Ужас, алианс на диктаторите. Демокрацията и евроатлантическите ценности са в опасност.

СИН : - НАЗДРАВЕ, КО ПРАЙМ С СТАРЛИНК САТЕЛИТИТЕ??? ВОВ: - НАЗДРАВЕ В ЖОПУ МЬСК, ИБАШИМ СТАРЛИНКА....ЗВОНИ ТОВАРИША КИМ ...ОН ИХ ОТХУЯРИТ СРАЗУ..

Отива да му каже,че скоро ще ,,освобождава,, Сибир,да си изнася елените от там.

Другарят Си и Путин подготвят Байдъна за капитулация. Изкуфелият дядка е в партер. Си и Путин решават кой да приложи последната хватка и да тушира Джо

Sm3hurk0

Нещата отиват към некрофилия... Ще правят сех с умряло политическо говедо ! :)))))

Раша се осра.Сега ще гледаме последствията от специалната насирация.

SirBob

Мечтите и действителността са различно нещо. Ако някой се е осрал тотално, то това е отвъд океана.

Печатницата за тоалетна хартия в северно мексико ще я приключват май

10+

Двете най могъщи държави , едната с суровини и енергия, другата с технологии и човешки фактор, ще се договорят за взаимопомощ. Русия взима Украйна, а Китай взима Тайван. зеленото гумно лапа бахура и всичко е шест.

Ми да....световната фабрика и световните ресурси срещу световния паразит и световната печатница!? Игра на една врата...

Аха, и Китай с технологиите и огромно производство на стоки,ще ги изнася в богатия СССР.

Ъхъ...и последния мангал в Африка има по три телефона...и не са Апле... Милиард и половина калпака гонят...

Москва води началото си от крепост, изградена около 1156 година от великия княз на Киевска Рус Юрий Долгоруки.[90] През 1263 година градът става център на уделно княжество, владяно от семейството на владимирско-суздалските князе.[91] През следващите десетилетия княжеството постепенно увеличава територията си, през 1325 година в Москва се премества митрополитът на Киев и Цяла Рус,[92] а през 1362 година московският княз Дмитрий Донски получава от Златната орда титлата на велик княз на Владимир и Суздал,[93] която е запазена от наследниците му, утвърждавайки ги като най-влиятелните владетели в руския североизток.

Боспорското царство e антично царство на 2-те страни на Керченския проток (тогава известен като Кимерийски Босфор), образувано през 5 век пр.н.е. от гръцките колонии в северната част на Черноморието и по бреговете на Азовско море (Меотидското езеро). Столица е Пантикапей.

Дай сега инфо за древното царство на великата юесей...

Отива да пита Путин има ли нещо против да си продава нефта в юани и дали ще има и против Китай да си шитне трилионните облигации...и да ритне столчето на грингото...на фона на банкопада. А може би Владимир Владимирович е запланувал нещо друго за Хамбургерландия!? Нещо още по готино...

Да умреш от смях, и ти ли си от Харвард бе умник? Какво ще стане като търгуват с юани, може и на бартер да работят,че с тези юани Путин ще пазарува амо в Китай. Може и на Пригожин да се пробва да плаща! Аман от "разбирачи".

Ми естествено че с юаните ще пазарува в Китай...всичко е там. А петродолара ако гушне букета...гушва го и печатницата

"А петродолара ако гушне букета...гушва го и печатницата" 1500000000000000000++++++++++++++++++++++++++++++++++

Радвай се народе - иде края на краварите? Ще живеем свободно... или ще сме свободни или да го духаме или да го лапаме на партията или на кгб, очаквам всенародна радост по улиците на поробените от упадъчните западняци хора. Тъпаци смотани, какво се радвате на тия двамата боклуци, ама ако те колят и бесят вие ще сте първите с отрязани езици. Сега плещите безсмислици без последици, нали, но иначе много ви пречи западния стил на управление?

Си е отишъл да информира Путин , че възнамерява да въведе еднополовите бракове по партийна линия в Китай и да изрази подкрепата си за Истанбулската конвенция и за отмяната на различните полове - Всички ще са само Китайци без пол !

всички ще са китайци в цяла азия - от единия до другия край.

Сега Китай ще напляска Русия , и " демокрацията " ще ВЪЗТЪРЖЕСТВУ ВА НАВЕКИ , а животът на целия " цивилизован " свят ще е песни и танци по рози под бащиният и грижовен поглед на Бай Дън и Зеленски !

Става интересно - две срещи на високо ниво за кратко време и то между държави които държат света . Чичо сам не му е хубаво , но ще свикне . По малко ще свикне че той вече е резерва в отбора

След края на ВСВ Китай е дал на Русия 885 000 кв. км. Няма да ги устискат мужиците.

това явно са като дадените на украйна, ще трябва да си ги вземат, със или без специализирани операции.

породено от все по близките политически и военно Китай и Русия ! Другото писано по долу е бля-бля. Нито руснаците вече са склонни да преговарят за Украйна,още по малко пък Китай за Тайван .

Най добре ще ако Китай и Америка си поделят Русия! Помислете абсолютно логично е. Рашистите са абсолютно безполезни, нищо не могат да произведат. Единствено зеносват ресурците които имат. Китай взима Сибир със изкопаемите и газта а Запада взима западната част до Украйна. Войната приклюячва веднага. Всички са Happy.

Щом класната ще идва на посещение у вас, нещата не са на добре... :))))))))

Това е монтаж. На истинската снимка държат по бутилка водка.

Скайт или Зуум тия хора нямат ли?

Путин ще иска подкрепа от Си за Украйна. Си ще иска подкрепа от Путин за Тайван.

Бившият президент на Китай беше извършил едно престъпление срещу Китай. Отстъпи територия на Русия само и само да не се повдига въпроса за неговото кредо и помощ на Японците по време на войната. Сега РФ трябва да компенсира Китай, при това имат с какво повече като лихва. Трябва!!

Абе Онзи ти откъде знаеш?

Ако единствената надеждица на либерализма е останала Китай да "нападне" Русия , значи нещата хич не са добре и разбирате ли колко сте отчаяни , но ОГРОМНОТО ВИ разочарование ще е пълно когато разберете че това никога няма да стане ?!

Днес руснаците не превзеха ли пак Бахмут , че не съм видял статия?

Днес чукчите взеха Бахмут оперативно. Утре ще го вземат тактически. Около края на април - стратегически.

Се изниза като насран от въпроса: НЯМА ЛИ ДА ПОСЛЕДВАТ ФАЛИТИ И НА ДРУГИ БАНКИ.

... с Пу ! Си е много по-умен и успешен от Пу. Перспективите пред държавата на Си са много по-добри от тези на Пу . Засега имат брак по сметка временно.

Но пък и двамата се смеят на дън - който го отмааа на лайнен .

Отива другаря Си да увери товариш Путин ,че през ще им за следвоенната мизерия в Масква.

Ориз*

А скакалци и червеи за гейропа ?

Пути гласи трасето за бронирания влак в посока северна корея. Във влака разбира се ще бъде натоварено цялото злато на массква както и някоя и друга ядрена капсула. Сега ми правят трасето за да е сигурен че ще стигне жив и здрав в пхенян.

След като не могат да празнуват превземането на Бахмут!

Трасето отдавна съществува. В същност единствената сухопътна връзка между С. Корея и Русия е железопътна. Преди 20 години се бяха разбрали да построят и магистрала, ама в тия държави нещата стават баааавно.

Щом Си отива в Москва значи е поканен на американско варено от дърти говеда и крави. Хората ще празнуват разтурянето и фалита на задокеанският обор. ...

кански рев от подлогите на Козяк. А изяще се от яд....

...че Си отива да се среща с Путин, а не с бай Пън.

Да отива в Киев Да пада на колене Да целува краката На Зеленски И да се свършва С тази трагедия

Яки свирки ще падат. Путинчо зависи изцяло от Китай. Ще ми дадат ли пари или няма да ми дадат? Няма, няма Ще ми дадат ли ракети или няма да ми дадат? Няма, няма Ще ми дадат ли боеприпаси и амуниции или няма да ми дадат? Няма, няма Ще ми дадат ли оръжие или няма да ми дадат? Няма, няма Колко и свирки да направи, колкото и задни пражки да даде на жълтуркото, нищо няма да получи. Путинчо е прецакан, предполагам ще си договаря политическо убежище.

ПИПО

Добре де наистина ли си толкова тъп или просто ви плащат за каквото и да е?

Пути гласи трасето за бронирания влак в посока северна корея. Във влака разбира се ще бъде натоварено цялото злато на массква както и някоя и друга ядрена капсула. Сега ми правят трасето за да е сигурен че ще стигне жив и здрав в пхенян.

Лично той ти го каза или пак звездите от козяк ти говорят ?

Сигурно Путин ще договори китайски сувенири за вдовичките защото шубите вече свършиха!

Карай - няма нужда от подаръци ,те украинките си имат трипер .

Ауу, много искаме да видим как ще го санкционират Китай голите задници заПАДнали? Ще почнат да си произвеждат нещо сами? Когато Китай произвежда всичко и залива целия свят? Ще отворят заводи, ще запретнат ръкави и почват. Кои? С какво? Населението им е застаряващо, евтини горива и суровини няма. Простият Путин даваше, но свърши вече. Няма такъв обрат, заПАДът е като стар болен лъв, хиените скачат около него и го чакат. Моят дядо казваше за отрязана глава цяр няма.

захранваше цял свят с газ, нефт и суровини, ама някой да усети като ги натитаха

Ти не видя ли как всички измръзнахме от студ!

Гледам, за три дена две банки фалираха отвъд атлантика.

Китай има интерес войната да продължи. Другото са приказки за лека нощ.

Папата също каза че за тази война не е виновна само Русия тук са виновни и други държави, мисля че се сещате кой са те.

ПИПО

С европейското ноу хау и руските ресурси Европа и Русия просперираха, но това не се понрави на Големият Брат и той реши да заформи война. Нещата обаче не се развиват баш както го плануваха господари и марионетки. Народите на Европа взеха да се събуждат и започнаха да излизат по улиците. Най неприятното за нас европейците е, че сега китайското ноу хау ще замести европейското и Русия с Китай ще се изстрелят в космоса. А Големият Брат освен чрез война няма как да си оправи огромният дълг и ще продължава да насъсква васалите си и да им продава оръжие.

като на тоя от аватара

Лидерите на свободния свят решават реда след краха на империята.

на кое точно викаш "свободния свят"?!?! Там свободни няма, единственатас вобода в тия държави е да го духаш или да го лапаш на партията или на кгб. Друг избор нямаш.

Нашите русофилистици вече са минали на ориз и оризова ракия,че водката и сельодката са на свършване.

Ти демократично си минал на скакалци и червеи ?

Пиле шарено, необразовано "Байджу Маутай Флайнг Феъри" 0,50л. /викай му китайска ракия, защото си прост/ е почти 600 лв. бутилката. Можеш ли да си го позволиш? Не. В ляво глупчо. Ще ми разсъждава за руски водки и азиатски напитки.

Китайците трябва да докажат има ли място за тях в цивилизования свят или да се готвят да учат Японски. Щото само на ориз и речи не мож да караш вечно. Пък тях ако ги хване глада.. Стой та гледай комунистическаа им партия как бързо бързо ще стане капиталистическа.

Да се надяваме че Китай ще ги унищожат по бързо.

Не е зле Песков все пак да каже и какви са тези цели в Украйна, щото те се променят всеки месец. Май и те не днаят какво искат. Както и путинските тролчета не знаят каква държава искат. Европейска, или азиатско-диктаторска.

А каква държава искат тези на НПО хранилката,обезлюдена,съсипана,с огромна инфлация и набъркана в чуждата война???

Нито Запада, нито Русия казват истината. Така е било винаги и така ще бъде и за в бъдеще. Обикновените хора по света плащат с живота си. Някой в буквалният смисъл други в преносен. След 10 години финансова криза последва 3 години пандемия, сега война. Някой ни открадна 15 години от живота. Нямам претенциите да казвам, кой крив, кой прав. Но от гледна точка на малкият човек това е кощунство. В Европа, а и в България има много други и много по-важни проблеми на които никога не им идва дневният ред. Какво става със застаряването? Какво става с пенсионната система? В Германия 30% от пенсионерите живеят под прага на бедност. Само 50% от заплатата се взимат под формата на пенсия след това и се говори за 70 години пенсионна възраст. Та мисълта ми, ще взимаме ли пенсия въобще или ще работим до живот? П.С. Майната им и на Русия и на Украйна, аз си гледам се бе си. https://www.dw.com/bg/kde-v-evropa-se-vzima-najdobra-pensia-i-na-kolko-godini/a-64490667 https://www.dw.com/bg/milioni-germanki-ziveat-s-pensia-pod-1000-evro/a-64454560 https://www.dw.com/bg/germania-pensia-cak-na-70-godini/a-62767721

А в раZZия хората дори не доживяват до пенсия! ЯКО, а! :)

Ей старшинка, вярно си гнида. Човека е написал нещо, което е напълно вярно и обективно, ти си цъкаш за хонорар.

Ще приватизират ,фабрика за чипове .И така .

Kak kaзва китаеца: Дръжи приятелите си близо, а враговете - още по-близо! ХИ ХИ ХИ Шеломов като пукне - раZZия ще му е поднесена на тепсия! Няколко групировки ще се сбият за власта!

К'во праи ако бидона се гътне първа ?

Ти трябва да си много ТЪПО парче , щом и ББ стана "генерал" пък ти си си отанал прост майор ! Според теб има ли значение откъде Запада ще чака за разрешение в бъдеще - Пекин или Москва ?! Само ти ли още не си разбрал , че НИТО Вашингтон , нито Брюксел ще си правят каквото искат по света от позиция на силата , а ще трябва да искат разрешение и ще са ДЛЪЖНИ да се СЪОБРАЗЯВАТ , независимо от " ценностите им " , от които другите изобщо НЕ се интересуват ?!

Отива да пита дали още им трябва Сибир, че гледал украйна им била много по-важна, та искали да отидат да разработят кеф ти тундрата, кеф ти тайгата. Колко народ ще заселят там, а може и нещо друго освен ориз да вирее.

Колко трябва да си тъп за да участваш в цирковото представление наречено цирка на московските дядовци - джуджета. Явно на старчока в массква ще му дърпат мъъънечките ушички.

Дърпат и късичко нещо. Ако го намерятв панталона му.

Да провери на място Как се стигна до руския батак В Украйна...

Не знам какво се вълнува сороспята по-долу - да гледа там доминото при банките в меката на печатаните хартийки и да не се бърка в сериозната геополитика ;-).

Сериозната политика е за войничките, дето Пригожин прати на фронта поради липса на достатъчно затворници. Щели да забавлява вагнеровците.

Китайчето май отива да преговаря с бъдещите си съседи...

И да си поделят щатите .

САЩ не иска мир, а Украйна изпълнява заповедите на САЩ. ДИР-а, кепчата не допуска коментирането на определени потребители, под определени новини. Въпросът е, вие ли манипулирате кепчата или Гугъл?