Ходорковски получи швейцарска виза

Бившият руски петролен магнат Михаил Ходорковски, който беше помилван от руския президент Владимир Путин и отпътува веднага след това за Германия, е получил швейцарска виза, за която кандидатства

Обратно в новината

Коментари - Ходорковски получи швейцарска виза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето кой покровителства крадците в Източна Европа, включително и нашите крадци и крадли. По-ясно ли ви е защо и кой ни обра?

Ако има учудени бързо да се запишат в клуба на вярващите в Дядо Коледа

Путин купи Украйна, а швейцарците си напазаруваха крадец.

Не знам защо, за кой ли вече, пореден ден, ни занимавате с тоя престъпник? Щял да бъдел новият Солженицин и такива ми ти щуротии. Обикновен крадец и мошеник, каквито се бутат зорлем от "доброжелатели" да управляват бившите соц държави, макар че по точният термин е да унищожават. Това е по скоро новият Елцин, в мечтите на нечия закипосана тиква. Ясно е, че съдбата на руската Куневица и Тимошенко, силно вълнува еврейската преса, обаче не ви ли прави впечатление, че за тия статии българинът изобщо не го е*е и показва почти нулев интерес, а ги пльоскате все в топа.

Всички империи, включително и съветската, са се разпадали по две причини-бюрокрация и корупция. Съдбата на новосъздадената империя, наречена ЕС е предварително известна.

Всички с много ,много пари сте добре дошли!При нас ще намерите всичко от което се нуждаете без неудобни въпроси .Обичаме ви и преди всичко вашите пари които ще съхраним надежно в нашите банки.

++++++ Може би стара и лицемерна Европа чрез особеното внимание към Ходорковски демонстрира как трябва да се тълкува понятието "европейски ценности"...

Напоследък руснаците развиват носталгия по Сталин, защото той е оставил на народа си могъща държава, а като лично имущество след него са останали два мундира и няколко чифта изтрити ботуши.

Останалите живи руснаци. Има градове, където няма незасегнато семейство от режима на Сталин. За него са страдали и страдат само душевно болни лица.

вече ще спя спокойно ,поредния олигарх има шенгенска виза и ще може да си харчи окрадените пари в Европа!

А в страната на кравите, които цедят шоколад и часовиците,които вече се правят в китайски цехове го чакат едни? Паричкии. Как да му откажеш виза? А послеее? После на яхта за карибитее на почивка и за риба. Сори пичове, животът е прекрасен,когато го харчиш навреме.

Никой не може да избяга от лошия си материал, дори и на Карибите...с "маргаритка" в ръка!

Какво нещо е пропагандата! До такава степен сме зомбирани,че мислим, че всеки който има повече пари от нас е обезателно крадец! Червената пропаганда като сифилис се е просмукала в мозъците ни и така ще си умрем!

Ееее, г-н илияпопов, за каква червена пропаганда бълнуваш? Нали тъкмо червената напаст направи богати своите хора в бившите соц страни!?! Ходорковски просто е един крупен крадец на национална собственост, придобил я не без помощта на КГБ. Но се опита да изнася капитали извън страната и бе санкциониран от националиста Путин. Сега може да е бивш затворник, но ще си живее като Крез тъй като си е заделил шест-седемцифрени бели пари за черни дни.

За повечето неща си права, само за това, че е наказан, понеже искал да изнася парите извън Русия не си! Проблемите му започнаха, когато с многото пари, които направи, реши че може да стана фактор в политиката на Русия и да оспори авторитета на Путин. Дали ще изнесе няколко милиарда плюс/минус - на кого му пука? Колко не го направиха? Бълха ги ухапала! Но виж - политическата власт е нещо друго! Там изпускане на колкала от Путин няма! Дали е за добро или лошо - бъдещето ще покаже!

С немска виза тоя криминален тип може да се движи в Шенгенското пространство без никакви проблеми! Просто човекът иска да е по-близо до паричките, които открадна от Русия! И не само! Той с неговата Юкос вършееше здраво през сръбската ни граница по време на сръбското ембарго! Само не ми става ясно, защо западняците се опитват да представят тоя престъпник като национален герой. Или всичко, което е против Русия е в интерес на Запада? Или на Щатите, по чиято свирка свирят в хор голяма част от европейците? Явно много са зле нещата, щом вече това са техните флагмани срещу Путин! Преди поне бяха уважавани интелектусалци - Солженицин, Набоков......

Тоя тип е един най-обикновен криминален престъпник! Тоя тип е продавал алкохол-менте и е тровел с него хора. Тоя тип не е плащал данъци, и когато кметът на града (Нефтеюганск) протестирал, той е бил убит.По нареждане на Ходорковски. За това шефът "Сигурност" на Юкост е бил осъден на 24 години затвор.

Цял свят тръпне в очакване и следи процедура по издаване на една швейцарска виза!? Сигурно годишно десетки хиляди руснаци получават такава за Швейцария и стотици хиляди ако не и милиони - за страни от ЕС. И къде е новината, или просто някой започва поредното градене на измислени герои, които като начало просто трябва да присъстват в нета, та ако ще и в коя закусвалня са влезли...? Кому е нужно това, дали и самия човек го иска? Дали не става все по-измислен светът който ни огражда?

Бисеров номер2,крадци и разбойници на ента степен.

Оооооооооооо, пред мащабите на натрупаното от крадене от това еврейско крадливо псе, Бисеров просто е една въшка и спокойно можем с мед даже да го помажем!!

Не му се иска на "бореца за демокрация" да плаща данъци в Германия, май...Крадлива, корумпирана, продажна гнида...

Който руснак има пари, или важна информация от руската политическа кухня, получава виза за където си поиска!

Новия Щирлиц.

много свеж и здлавословно охранен,добре приет в Шенген - що е то? - руски 10-годишен затворник,ли?