Швейцария пуска бургери и кюфтета от брашнени червеи

Първите продукти за човешка консумация, произведени от насекоми, ще излязат в продажба в швейцарски супермаркети следващата седмица, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - Швейцария пуска бургери и кюфтета от брашнени червеи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интресното е и че в Божието слово в старият завет има някой такива неща разрешени за консумация, за скакалците със сигурност. Като им хаерсват да си ги ядат и на тези по рекламите за гадните неща да си ги ползват, стига мен да не занимват.

Най-много ще кярат фабриките за майонези, кетчуп и други подобни с чиито продукти ще се гарнират и овкусяват насекомите в бургерите, иначе надали ще е вкусно да ги нагъваш наголо натюр.

Ше почнем да четем по-фнимателно етикетите, това ке постигнат.

Има и супер бургери от мухи-лайнарки.

винаги са имали изобратителна вкусна кухня . И съответства на техните пазарни цени ! Например: кило свинско 35 ЩФ, кило телешко 140 ЩФ . Вкусно , лесно , за всеки джоб !

та ти самия си глист в Д-то на г-жа Лъжа, редно е да те пласират някъде там където казваш, а може и в ''братска'' Русия.

Тия от много пари съвсем изтрещяха! Гнусни тъпанари! Господ е дал достатъчно храна и вода!Без лакомия!!!!

от най-качествените протеинови храни, произвеждат се изключително лесно и ефективно, не нанасят поражения на околната среда, т.е. екологични са и ненапразно в комунистически Китай са основна храна на милиардното население.

да им е сладко!

дали ще им е ?

Защо никъде в статията не се споменава, че става дума за т.нар. нови храни?! Много аматьорска статия и заблуждава!

дори по времето на втората световна, когато не е имало кво да ядат, хората не са стигнали до червеите и насекомите!!! ИЗРОДИ! АМАН от демокрация!

по време на блокадата след 1941-та, широките славянски души не са яли червеи, а са се папкали един-друг, канибализъм се нарича, а по расийскаму - людоедство, все пак е по-достойно от някакви си червеи ???

Добре, блокада е било страшно, децата и възрастни просто падали на улиците. Мисля,че би трябвало да се засрамиш с това, което направиха вашите съюзници, докато твоя дядо им лъскал ботуши. А сега да се върнем на светлата демокрация - случайно да знаеш праобраза на доктор Леткер в "мълчанието на агнетата"? Джефри Дамър - чудовището от Милуоки. Та, ако в Русия човекоядството е билов най-страштните години, то в САЩ ядат хора ей така, от кефа.

Ха-ха-ха! Ако си направиш труда да се осведомиш ще ти стане ясно, че по време на ВСВ хората са яли плъхове и каквото друго са можели да докопат - трупове на коне, а също и хора...

не можеш да четеш ли ? написано е :...не са стигнали до червеите и насекомите!!!

ЯПОНЦИТЕ ВЕЧЕ НАПРАВИХА ПЪРЖОЛА ОТ ЧОВЕШКИ ФЕКАЛИИ :-)

Те японците са хилядолетия пред останалия свят

Милионите мухи, не може да грешат! Те от столетия се хранят с това!