Швейцарският бизнесмен е отровен с хлороформ, оставиха заподозрения в ареста

Борислав Панев е стрелял със специално оръжие - тейзър (електрошок), а след това запушил устата и носа на жертвата с памук

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язък за човека.

хех сега съпругата ще си харчи парите и ще хване нов либовник.

НИЩО ПОДОБНО, тя е подстрекател / поръчител и съучастник!

Едва ли, само чакат да сгафи и да се издаде с нещо и да я закопчаят. Докато любовника мълчи не могат да я пипнат с нищо, само догадки имат.

Тия пак са сложили някой ветеринар да прави експертизи. Първо бил умрял, после намерили дупка от шило, сега тя не била смъртоносна, ами хлороформа. Навсякъде е тотална некадърност.

ами да вземат някой от форума казваш тук поне ги разбираме нещата

Всъщност това обяснява липсата на кръв. След като почине човек, кръвта не изтича вече с такава сила, ако си дори порязан, тя си тече и избликва без особено усилие. Посмъртните рани не текат. Вероятно убиецът не е знаел, че още когато го е задушил с хлорформа, човекът е умирал и наръгването вече е било излишно. Но пък това от своя страна доказва, че извършителят не е искал само да сплаши жертвата като го обезвреди с електрошок и упои с хлорфором и наръга. Искал е да бъде сигурен, че човекът е довършен, свършен и мъртъв. Определено е предумишлено, защото е бил предварително подготвен. По тялото със сигурност е останало някакво ДНК и точно ще се изясни кой е извършителят.

И хурвата трябва да аресатуваат за поръчителство !

Първо: естествена смърт без насилие, после убит навън и довлечен в гаража, после преоблечен, после разстрелян с малък калибър, после намушен със шило и ребрата потрошени, после упоен с хлороформ. Моятя версия е: упоен със шило и намушкан с хлороформ

1. По трупа няма следи от насилствена смърт. 2. При аутопсията се установи, че е убит с малокалибрено оръжие. Има огнестрелна рана. 3. Убит е с шило, което е проникнало в белите му дробове. 4. Отровен е с хлороформ. Слава на българското следствие и съдебните лекари

Обикновенно се пускат партенки, много добре знаят от какво е умрял

Откъде се взима хлороформ и откъде знаете как точно действа хлороформа, ако не сте учили

Във всяко химическо чистене има хрорформ и не е толкова трудно да се намери. Тийзър също може да се закупи от съответните магазини. По-интересно е, че такива методи използват предимно жените... Пресвета Елизабет със сигурност е в играта.

А как са му счупили ребрата?

Е!Хубава работа!Хората са написали…с шилото!

представи си обезвреден с електрошок човек. Човекът е отпуснат и лежи на земята, съответно и не може да се защити по никакъв начин (не е в съзнание). Изведнъж му скача някой отгоре и изпадналия в безсъзнание вече не може инстиктивно да се предпази с ръце. Та така може да се счупи ребро, не е толкова трудно.

То не бяха убийство с шило,преобличане на трупа,пренасяне от едно място на друго и пр. Само да имаш вяра на журналистически писания.

Ако беше планирано от любовника- едва ли щеше да го отрови у тях си с хлороформ , където има камери? Ако не искаше да бъде хванат - нямаше ли да го извърши на място без камери и така доказуемо.Защо отказват достъп до камерите на адвоката му . Въобще в Бг с някой лев си поръчваш и извършител.А той чичето си мисли , че е влюбен .Брилянтно изпълнение.

Шило

Повече ми прилича на женска работа. Това упояване е женски почерк

Да на ребрата трябва да ги е счупила с чука за пържоли.

Определено има и женска намеса в това убийство. Бог да прости убития. Дошъл тук от хубав живот и свършил зле.

Веселата вдовица. Пуска въдицата на един прост льольо, че ще си живеят заедно като милионери и ще харчат паричките на другия льольо. После първият льольо със замъглен от алчност и похот трепе втория льольо и потрива доволно ръчички, че си е оправил жалкото съществуване. Вдовишката помага на първия льольо да се нагласи "уж" естествена смърт, като й е пределно ясно, че номерът няма да мине. Остава само да чака и да репетира ролята на съкрушена съпруга. Арестуват първия льольо, вдовичката го наглася перфектно на пачи яйца и готово. Вече и застраховката "живот" е нейна, ако има такава, но най-вероятно има, защото евроджендърите и краварите в повечето случаи имат, особено по-заможните. Те го сценария, но калпаците са твърде плиткоумни, за да го разберат. На един полиграф тая е изтрещяла като 122 мм. гаубица.

Нали некъф Ботев викаше, че “сигурно е непредумишлено убийство”

Аз не че съм експерт, но хлороформът за да бъде отровен, трябва чичката да е надигнал бутилката с него. И да чака известно време.

Едва ли са планирали да го убиват с хлороформ, иначе немаше да го намушкат в шията.

Според статията, е бил отровен с хлороформ. Т.е. това е причината за смъртта. Иначе би трябвало да е "упоен с хлороформ" или "тровен с хлороформ", ако е системно...

“Зад всеки успял мъж стои една жена”

Каката, каката кога, той не е виновен!

Нещо не ми се връзва на тази възраст тепърва човек да планира убийство с гола надежда да заеме мястото му.Жените видят ли се с пари търсят млади жребци,а не дърти кранти,а този като мошеник се е съмнявал във всичко..

Намерила си е идеалния извършител, а той - старица, която ще наследи богатство. И двамата са играли роли, преструвайки се на влюбени, за да докопат парите.

Ако жената знае всичко това, значи е съучастник. Най-малко. А как само се е правила на света вода ненапита отначало...

нарочно се пускат фалшиви експертизи, за да се тиражират версии които помагат на разследването? По този начин заподозрените се убеждават че им се е разминало и са заблудили полицията, и почват да правят грешки

Именно. Дори оня ден съобщиха официално, че версията за личен мотив от близкото обкръжение е отпаднала. Неслучайно написах още в началото, че онова за заемите е за заблуда. Ако беше заем щеше да изчезне.

Убиецът е ясен.Но има поръчител,подбудител.А това се наказва по-тежко.

Наказва се на други места. В България се прощава, особено ако си платиш. Едво ли можем да си прдеставим какво богаство са натрупали родните съдиите, в т.чметки в чужбина, вили и къщи в Европа и по света и т.н.

Сега пък отровен. Както други форумци предвидиха още в началото - г-н Ланге първо се е самоубил, после се е преоблякъл и премесетил, за да не задтруднява жена си и разследващите да го търсят или да чистят кръв и карантии след него - истински швейцаски джентлмен

И жена му е замесена. Защо е още на свобода?

може да я чакат да се изпусне с нещо компроментиращо я и да я приберат и нея. Без доказателства, ако не си признава сама, няма как да я приберат. Баничарят явно не я натопил още.

Първо застрелян, после прободен, сега отровен. Най-накрая може да се окаже и обезглавенн.

За застрелян си признаха, че са се объркали. Първо е повален с електрошок, после упоен/отровен с хлороформ и накрая довършен с шилото. Личи, че дъртата мастия е гледала твърде много криминални сериали. Вече къде го е причаквал хлебарят и се е разиграло действието - дали в гаража, дали в банята, къде са го влачили и преобличали е отделен въпрос.

Като замисъл не е зле - прелъстява малоумния хлебар, обещава му луксозен живот на екзотичен остров, собствен бизнес, и може би дори го подтиква сам да стигне до идеята за убийство, което е организирала така, че да разкрият бързо извършителя за да се отърве и от двамата. Признава и връзката за да насочи разследващите към ревността като мотив. А след това споделя, и че го е планирал от месец. Но може би е пропуснала, че и тя носи наказателна отговорност, след като не го е предотвратила. Или очаква да се отърве леко.

Този Панев забележете вече бил "осъждан", с което любезно се прикрива и не се обявява дали е излежавал присъда.

да го беше прегазил пред очите на всички, щеше да се отърве с условна

Адвокатите ще намажат филията дебело.

Химията в убийствата обикновено е от кухнята. Женска работа.

Страната на злите шубеци !

Наясно ли сме, че според експертизите: първо беше "огнестрелна рана", после беше "пробождане с шило", а сега съвсем 3-та версия за убийството... С такива специалисти и калпава прокуратура, едва ли някой се заблуждава, че ще се стигне до резултат различен от това да няма осъден.

Важно е какво пише в обвинителния акт.

И какво излезе сега? Според показанията на Лангевица убийството се е подготвяло от месеци?...Ама тя е само свидетел, нищо фрапиращо.

Е то е ясно кой е мозъка в тази "операция"...