Швейцарски министър: Прехвърлянето на замразени руски активи в Киев е незаконно и невъзможно

Ги Пармелен отбеляза, че досега нито една страна, включително САЩ, не се е решила на подобна стъпка

Обратно в новината

Коментари - Швейцарски министър: Прехвърлянето на замразени руски активи в Киев е незаконно и невъзможно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са правят на светата вода ...Всичко може , но един играе лошия друг жертвата , има вирус -намя вирус , близки сме но сме дэлечни , мразим се но се обичаме.Каквото решат от горе това ще, а народа е просто участник в най големия реалити формат-живота сега по света и и у нас ....

Нашия,Просто Киро,измъкна толкова оръжие,гориво и танкове,ще ги прилъже с нещо.Но Швейцарските банкери са друга лъжица,на тях няма да мине номера.Ебати крадливото копеле канадско,да си ходи в Канада да сервира бира някъде.

че могат да замразят средствата, могат да ги откраднат, могат да ги дарят на Украйна. Въпросът е на каква цена. И дали са готови да я платят. А цената е огромна. Вчера Бразилия и Аржентина вече обявиха подготовката на валутен съюз. Саудитска арабия,ОАЕ и др. вече приемат разплащане в юани. Русия,Турция,Пакистан,Индия се разплащат вече в национални валути.

Не са го казали швейцарците. Тази статия е от българските русолюбиви идиоти.

Колко много се загрижили за законодателството си след като вече оповестиха всички руски сметки в банктите им и позволиха да бъдат замразени чрез санкциите! Нещо което до сега не са правили дори и да става дума за доказани терористични сметки. Тъй че какъв е проблема да започнат и да прехвърлят активите на които поискат? Нима всички престъпници и прочие ще започнат да изтеглят парите си?

Няма да го направят, защото всички мръсни пари на вложители от сатрапски режими ще бъдат изтеглени и вместо да са банкери със скъпи костюми ще трябва да станат хижари, готвачи, сервитьори и ски учители

Те да откраднат тези пари, пък да видим после кай ще си държи парите в банка! Интересно как избирателно смятат да прилагат правото въпросните европейци. Та нали ако създадат прецедент, после никой няма да може да гарантира, че и техните пари няма да бъдат откраднати по същия начин!

се стигне да изземване на руски активи, това означава, че след време ще се случи на друга страна това и така до безкрайна. В момента върви тотално нарушаване на международни договори и в международен аспект цари пълна беззаконност. За едни може, за други -не!

Не се коси, драги ми господине. Нали сте член на ЕС. Кака Урсула ще ви спретне едно указанийце и бързо-бързо ще си промените конституцияна. Така де, в името на "демократина и свободна" Украйна.

Швейцария не е член на ЕС. Точно заради банковите регулации няма и да стане никога.

Прав си. Това обаче не им попречи да се присъединят към всички санкции на ЕС, нали.

Е, колко още незаконни работи стават ,та това ли ще ви обърка?

Дано не го направят,защото това си е чисто пиратсво.Тези пари не са личните спестявания на Путин,а са на всички руснаци включително тези които са опозиция на Путин.Браво на швейцарците.

Ах какви демократи и защитници на човешките права са швейцарците? Колко години не се възползваха от парите на Хитлер и нацистите, докато световната общественост успя да сломи банкерите.

Ще вземем, без да видят, ако заподозрят ще отричаме, а щом се отрича значи не е взето. Значи взимаме, без да сме взели. Висша форма на международно оправяне.

Да вземеш чуждото и да се разпореждаш с него ...

...дали пък според теб ,най големите комунисти не прескачат нощем/па напоследък и денем/ дуварите по селата ?

Те нашите краварски подлоги незаконно прехвърлиха много активи в Украйна , но ...

Явно парите на краварите вече свършват и почват да се държат като Хитлеристка Германия !

А за България ще има ли някое и друго евро изпаднало при прехвърлянето? Щото тук живеят най-големите и най-верните демократи...

Да всеки втори стана педераст,осибено от поколението след 1990г.

ㅤ

А то "замразяването" им беше много законно...

С чужда баница помен искат да правят... Толкова само могат мириканците!

Правото на по -силния ще заиграе и тогава ще прехвърлят руснаците швейцарските активи в Беларус! Те тарикати ама знаят ме с танкове не се спори!

Не са решили , че е едно такова действие ще е " от правилната страна на историята" не са го направили. Ся пускат само пробно тезата, да подготвят почвата , а и да свикнем лека полека с новите реалности и законност

Законността е много относително нещо, а невъзможността още повече. Лицемерието няма граници, независимо дали става въпрос за руски орки или швейцарски алпийски крави.

Така де , "замразени активи" винаги могат да се преименуват в репарации а това вече е друга бира :)

Павлинкеее, тъпа, победителите не плащат репарации... Вие с Пинокио мноо сте се заблудили.

Просто Киро друго беше измислил, ама пустата му Швейцария неще да го слуша

Ей Швейцария как не ви е срам ве, веднага да давате парите че ние похарчихме нашите кинти и се чуден от къде да присвоим на готово

Ако САЩ го направят това, доларът си заминава, всичко дето е дикатор или имат различни позиции от техните ще си изтеглят парите и ще ги преместят в банки извън тяхна юрисдикция. Много добре го знаят, затова само се дръвчат. От Швейцария съвсем дипломатично са им го намекнали.

Абе и другарче да си им пак ще си ги прибереш. Виж при Ирано-Иракската война какви приятели бяха със Садам. А после изведнъж откриха, че е диктатор.

ще си ги изеглят , ако им дадат да ги изтеглят. САШ решат ли да действат така, се сменят вече тотално правилата на играта и това, навлизаме в нова територия , където правилата ги пише тоя който държи парите.

Абе тея са големи лицемери. Значи, да замразиш парите е ОК? Нямаш право да ги ползваш, а просто оставяш да изгорят от инфлацията и това е ОК, не е кражба?

Важното е Россуя да си вземе Изток от Днепър и да почисти зоната..Парите ще си отидат където трябва .

Колко пъти го казвах това през всичките тези месеци, че е незаконно и кражба да вземеш парите на чужда държава и народ, защото така си решил, на това отгоре без санкция от ООН!!! По този начин всички активи на САЩ и държавите от НАТО трябва да бъдат конфискувани за агресията им в Ирак, Либия, Югославия, Афганистан, Сирия и т.н. действали по собствено усмотрение и в свой интерес!!! Русия на това отгоре защитава своето население живущо в Украйна от Бандеровците- нацисти, които провеждоха почти геноцид над тези хора с арести, убийства, изнасилвания, бомбардиране на цивилни, изгарянето живи на 43 руснаци в културния дом в Одеса през 2014 г. пред очите на страхливите полицаи и много други!!!

Тия закони са приемани поради действията на нацистите навремето. Интересно, тези дето искат сега да ги нарушат какви са?

Врагът трябва да се ликвидира .на момента .

Важното е Россуя да си вземе Изток от Днепър и да почисти зоната..Парите ще си отидат където трябва .

Айде-е-е-е капитализЪма оттече!

? Тук виждаме само статия че нещо не може да стане , защото такива са законите. Точно обратното на "отече" - виждаме законност ! Засега само комунизма отече в канализацията ;)

cheti do kraia ne samo zaglavieto

Айде де ....направете тази кражба че да направят и други хора пари....веднага ще играят на Forex-a срещу долара...

И на какво ще заложиш, на монголски тугрици или на руска рубла? Смешник!

Преди няколко години излезе един диск от швейцарски банки ( между другото и с български имена само че цацата тогава си затвори очите ,защото негови ортаци бяха вътре) с имена на няколко хиляди притежатели на активи в швейцарски банкя имаше и над хиляда германци дадоха им амнистия един месец да почнат да си плащат данъците и познай какво чудо се случи... Мисля, че тогава хванаха и ули хьонес и влезе за няколко години в панделата... Тъй че когато се докаже че тези пари са от престъпна дейност пада банковата тайна, Швейцария вече не е както преди...

Ако се докаже. До сега няма нито едно доказателство. Само политически гимнастики. И много добре знаят какво ще им струва това в съдът. Затова си траят.

Много философстваш, този пример е съвсем различен, човека ти казва, че това е кражба на чужди пари и е незаконно.

абе правете още малоумия и беззакония и се чудете после защо има война

Глас на разума сред море от глупотевини сътворени за "благото" на украйна. Не знам, дали който и да е има правно основание да замрази сметки, но да ги гепиш и да дадеш на трета страна е върха на безочие. Жив обир. Все едно Пешо да открадне от Гошо, за да даде на Гришо. Който е измислил, че това е начин да подпомогне зеления е побъркан.

Мале много руски тролове се появиха, като стана въпрос за парите на руските клептократи.

Спокойно, ще има закон! Ще има съд! Рассия ще плаща трилиони репарации! И внуците на внуците на орките ще плащат на украинците! Ха ха ха ха

Гледай руските тролчета педерастчета колко минуса са ти наплющели, ще кажеш ,че се плющат във фабриката за руски тролчета педерастчета...

Що се мотивираш сам и си отговаряш колко минуси са ти надраскали!! Много си глупав Павеле!!! Никой няма да плаща, зеления с неговата гайка ще бъде свален от проруско правителство, всичко до една или две години ще се потули и забрави, зеления ще харчи милиони а украинските майки ще плачат по гробовете и вие суросопитеци ще помните героите!!! Както стана с Ковида, цялата шайка на Фаучи изчезна Всички войни в Грузия, Либия , Сирия, Авганистан, Ирак, ти помниш ли за убитите войници или цивилни?! След 10г усранците ще се усетят как са били изпързаляни от САЩ, ама ще е късно, сега те скачат като нашите демократи през 1990г

ЩЕ плаща у...я ми...ще плащаш ти за идеите на ФАЩ...всъщност ти си плащаш де....ама ти не знаеш...храниш укропитеци ЕС-чето тегли кредити на тове име...ще плащаш така като Бг не е плащала по времето на третия райх..

За стане 50ст едини долар

сигурно, само дето за сега е 0. 0026 лв. за един рубъл, което си е 0.015 долара за същия рубъл!

1 ойро да се прехвърли и всеки, държащ парите си там, ще ги изтегли. Тогава швейцария потъва рязко, кредитния и рейтинг също потъва. Пада им стандарта на живот и прочее хубави неща. Актовите ще са просто замразени. Неизвестно до кога. Нещо като лисицата, дето виждала гроздето и му се точела, ама дотам...

разбира се, че е незаконно! с тях рассия после ще плаща репарациите!

Ми те активите са на частни лица. Ти, ако си милиардер и идола ти бойче забърка лайната, навит ли ще си с твоите пари да се чисти?

а бе барабанчик, в рассия няма частни лица! всички рассисти дето имат пари в швейцария и по останалия бял свят са задници на путанин!

тапанар

Ами хубаво, чакаме господарите ти да го докажат и парите са ваши :)

Абсолютно прави са. Първо трябва да се пусне закона, а след това не Украйна, ами САЩ ще оперира с парите.

Никой не смее да гепи парите защото официално ще сложи край на Запада като сигурна дестинация за вложения на капитали. Араби, китайци гледат и си записват.

това не са санкции а специална финансова операция..ха.ха

вземи поне писмени малко ника . аман от един и същи олигофрен с тъпите си коментари . Всички разбрахме отдадена , че си тера мега тъпо парче.

Щерев ,смени си наистина ника ,виж руските тролчета педерастчета тролят с по 15 ника...

Швейцарците са гнусни човечета, които събират пари от всякакви престъпници. Главорези с пари са добре дошли в CH. Особено парите им

събират ли? а бе нещастник ,що не пробваш да си направиш влог в швейцарска банка, да видиш колко ще се молиш да ти вземат рубълите????

Ами ДА. Швейцария се крепи от банките си и сигурността която дава на вложителите. Ако посегне на руските пари, нали се сещате, че много други частни вложители и държави ще си изтеглят парите от вече НЕ сигурното място. И не случайно Америка също не посяга на тези пари. Кой ще си вкара после парите в Америка? Замислете се, всеки за себе си: Ако имаш пари и/или злато и искаш да ги съхраниш някъде, то къде ще ги държиш? Нали там където ти дават някаква гаранция, че няма да ги изгубиш. А като чета новините от последните дни, цялостното усещане е, че почват да дават нещо на заден... Май задухва вятъра от към Москва!

Пазят заграбеното от руските олигарси, както едно време са пазели нациското злато, свалено от устите на избитите в концлагерите.

Всички горива на Лукойл се търгуват през швейцарски фирми. Бизнеса върви на пълна пара.

Швейцарците са пределно наясно, че Усрайна вече е лапнала здраво мамуля и нямат намерение да си развалят бизнеса с победителите в този конфликт.

демокрацията и правото са силни, но желанието да приберен руски пари е още по-силно!

Да си бяха мирно в пРассия стояли не биха голем го яли !

Незаконно и за всеки случай невъзможно. Баси блаженството,Вервайте ми братя ще ви оправя за 800 дни ,тъй викаше царчето мамино.

Сега чакайте ....съдебни дела до полуда...и обезщетения,,,да ви дойде акъла