„Опит за умишлен палеж“ в еврейско гробище

Шведската полиция съобщи, че разследва опит за умишлен палеж на религиозна сграда в еврейско гробище в Малмьо, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - „Опит за умишлен палеж“ в еврейско гробище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожарът го пали хамериканският президон, това тук са последствията....

Не след дълго русокосите и синеоки шведи ще останат в миналото! Също ги чака и белгийците и холандците!

Швеция, Белгия и донякъде Холандия са в голямата си част с не европейско и не християнско население!Те са превзети от вътре!Докато коренното население работи араби, мароканци и други ислямски общности се размножават бързо и процъфтяват, като след време ще станат мнозинство ще се появят ислямска република Белгия, Швеция, Холандия и само един втори Хитлер може да спаси положението!

В Малмьо шведи отдавна няма. Има само шведи (сещате ли се). До там стигнаха потомците на гордите викинги, благодарение на Християнството и Интер-Либерал-а.

Швеция е безвъзвратно загубена! Глобалистите я унищожиха!

стари еврейски номерца! моше вика дръжте крадеца!

потвърждавам ,това е техния стил . затова са били прокудени отдавна от земята си в израел ,за хиляди години !

Швеция гъмжи от ИРАНЦИ и ИРАКЧАНИ кюрди и босненски мюслита

дааам, трият вече. та, казвам, самозабравиха се арабите. това да не е като да изнасилваш европейки..

Обзалагам се, че си е тяхно активно мероприятие. Те света подпалиха, за да си осигурят територия, та пред едни гробища ще се спрат, за да се направят на жертви в такъв сюблимен момент. Гнус.

Питам от чисто любопитство: има ли друга държава, освен Израел, която е създадена от ООН? Има ли друга държава, което е създадена въз основа на древни книги и писания, повечето от които с преобладаващо религиозен, а не исторически характер? Според моите скромни познания, останалите държави съществуват на база някакво установено равновесие, след като са водени войни за приобщавания, за независимост и т.н. Обаче някаква институция да къса територии от държави, за да създаде държава на онези, които не са имали воля и желание сами да си я създадат, това не го разбирам.

За да разбираш, трябва да имаш нещо в главата, а при теб е ясно, че няма.

Пробвай да обясниш, може пък да схвана. Иначе, изказвайки се по такъв начин, оставяш впечатление у другите, че и ти нищо не разбираш, а сляпо следваш някаква идея.

Ето ти една по важна истина. Има ли държава в света и въобще в човешката история която е създадена със съгласието на околните и държави? Намери ми един такъв пример. В интерес на истината, всяка една държава се създава с кръв и жертви. Никой, никога не е бил съгласен до него да цъфне нова държава. В тва отношение Израел не е по различен от другите страни.

Държава не се основава с декларации. Защитава се с война. Израел се позовава на библейски митове в мотивацията на хората си да се бият. Там древна история и религия са едно и също. Дайте исторически, нерелигиозни аргументи, че е имало Израел в миналото. И аргументът бог ни обеша е моеко казано нелеп. Или жесток... Е друг въпрос е че в случая и опонентът се мотивира от същия идеологически корен. Ислямът си е чиста проба еврейска издънка, Аврамиистична религия. Също ползваща прорци / месия

след 430 години робство в египет евреите завладяват земята подобно на кан аспарух. относно историческата достоверност има и наука археология доказваща истинността на библията.

Ей тези шведи прекаляват. Онзи ден запалиха синагога, сега еврейско гробище. Толкоз години пазят неутралитет в световните събития и ето сега какво правят. Що така, дали не са ония "новите шведи"? Как мислите вие,а?

Ти не знаеш ли, че на тях сега им казват ''новите скандинавци'', и са вече около 20% от числения състав на населението.

Много добре зная, за това иронизирам. Щото бабето каза, че тия , които идват са лекари, инженери... и прочие-нещастни хора, които искат само мир и спокоиствие. Е да , ама на' виж какво става в добрата и стара(но оглупяла) Европа.

Идва видов ден

Израел е светска и супер развита икономически държава. Какво да кажем за арабите- назад, много са назад, и нас искат да ни върнат назад. Фактите са тези...

айде за светска да посмалиш малко.

Много светска държава бре. На всяка крачка пъплят онези с бомбетата и буклите, облечени в черно, молещи се по цял ден на някаъв си незнам какъв "бог".

Израел - светска държава !?! Ти луд ли си бе ??? Ходил ли си някога в Израел и виждал ли си на живо мръсните и смърдящи хасиди, които пъплят по улиците, или параноидните идиоти, които се тресат в транс (подобно на епилептици), когато дойде Шабат ??? Израелските градове са безумно мръсни, както и самите "граждани" в тях. "Хигиена" е чужда дума за евреите ! Всички хотелиери изпадат в ужас, когато пристига еврейска група туристи - след тях е винаги чудовищна мръсотия ! Наскоро на едно европейско летище преминах покрай голяма група хасиди - смрад, смрад, смрад ! Обувките и дрехите им бяха по-мръсни, отколкото на някой свинар ! Това е истината, а ти говориш за светска държава !