НАТО засича необичайно голяма активност на руските ВВС

НАТО засича необичайно голяма активност на руската военна авиация над Атлантическия океан, Северно, Черно и Балтийско море.

Обратно в новината

Коментари - НАТО засича необичайно голяма активност на руските ВВС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното перчене, за да не загуби публиката интерес.

Корейски пътнически самолет под крилата на който американците са монтирали шпионска техника и който самолет навлиза в пространството на Русия и въпреки предупрежденията не излиза! Типично за краварите да използват пътнически самолет за шпионски цели!

ето например доган и плевнеляв,се гордеият с партниорите ни от нато-ер.доган,меркел,обама и кончита вурс и със сумите по банковите си сметки....

ходят рашките да си купуват хранителни стоки от съседните държави, че в тайгата положението се изостря с всеки изминал ден

ти за едно кацанел правиш проблем, ами какво щекажеш за тез които им се блъснаха, в рамките на два часа два пъти без нато да отреагира, даже имаше журналисти които снимха второто, нее е чудесен пример ама ако руснаците бяха сами срещу дявола . това не е причина да ги пресмиваш само можем да с емолим да оцелеят сърбите ги бомандираха и ги изкараха какви ли не изверги после разрушиха най старите манастири в ирак после унищожиха послещиата където се говореше на арамейски еьика на исус и разрушиха стари артифакти и прогониха 2 милиона истински християни, после подкрепиха преврат в украйна на който девиза му беше един език, една религия един народ, една азбука - което означваше полски диалект, католизъм, латиница, и геноцид над православните. сега се страхуват че атаката им срещу християнството може да се провали.

Тези ракети Алекси са насочени към България защото ти и твоите господари докараха тук АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ и ти знаеш добре това! Както винаги си безпаметно циничен българофоб.

максимата на комунистите "Който не е с нас е против нас" Каквито бази ни трябват такива ще имаме.

Не просто руските генерали проявиха човещина тогава защо знаеха, че швабския плашипутарник извършва просто провокоация и от този самолет не може да взриви атомна бомба на д Москва. А и на власт бяха американският демократ и послушни Елцин. Не са като американските главорези, които застреляха млада, бяла жена с 4-ри годишно дете в колата защото нарушила 5 километровата зона покрай Белия дом. Що сега не тръгне някой да каца при Путин ?

Случи се ама преди трийсет години и НАТО и ти още си спомняте с умиление и страх за тях!

Имат керосин, летят си! ако не щеш върви ги спирай!

Нали си летят в международно пространство? Все едно, че американците и НАТО-вците не летят! Пак ли се нас..рат НАТО-вци като амариканците от кораба в Черно море след прелитането на МИГ-а който не можаха да засечат? За разлика от нашите орязани ВВС , Русия си поддържа авиацията и доста изпреварва в технологично отношение щатите. Затова пищят като ущипани. В т.ч. и новия бос на НАТО.

"Русия изпреварва в технолотичес-ко отношение САЩ" - КАКО,КАКО ??- военния бюджет на американците е около 10 пъти по-голям от този на руснаците.

Боклук.

Ей ама си куку - годината не е 1980, а 2014, ако не си забелязал!

ами аз се гордея с общата ни религия православието общата ни писменост и културни ценности,за теб не знам....

имат какво да пазят- и го правят

Ами това им е проблемът на някои - живеят още в 80-те години на миналия век! Но дори и тогава ги беше шубе да се отварят много, защото имаше атомно оръжие в тогавашния СССР. Сега май не си правят изводите, че атомното оръжие си е още там, даже много по-модернизирано и вече сме 2014! Сега на рашките им трябват 1-2 подводници с Булава на борда, даже без да влизат в чужди води! А освен това, под носа на Щатите Северна Корея пръдне, а някой на Западното крайбрежие се уси.а, та какво да говориме за Русия!

Рублата мина 43 за долар. Щом ще се сгромолясваме, ще повлечем и цеия свят.

Винаги се чувствам по-спокоен, когато близо до България има руски бойни самолети и руски бойни кораби. Защото те осигуряват мира. От края на Втората световна война, руски самолети и кораби не са бомбардирали никого и не са убивали цивилни. Докато Нато се занимава само с разпалване на войни. Нато произволно бомбардира, когото си иска и масово убива мирно население, включително и малки дечица.

Денят - Изтече. Г-н Лавров - Не уважи Запитването. Вашето мнение ЗА по-нататъка, Българ(к)и ?

руските ввс,съобщават че нато много усилено се опитва да ги засича ,каква е работата на нато да засича самолети които летят на суверенната си територия....

Имат хората гориво, имат и една камара самолети, защо да не си летят. Не са като нас, с шест самолета, 20 летателни часа за една година и яко пестене за да направят едно ялово авио-шоу я!

да се обединиме европеиските сили и да започваме кръстоносния поход !!!

НАТО е САЩ. Следователно САЩ засичат успешното провеждане на изборите в Донбас!

Хе Хе Вакуумното оръжие краварчета, то е ! Питай 28-те напуснали офицери от Адмирал Кук как на тласъци корабът им е потънал до фарватера?! Как руска подводница излезе пред Статуята на свободата в Манхатън и гражданите и махаха/Ен Би Си/ КЕ БЕГАТЕ ИЛИ КЕ СЕ ПРЕДАВАТЕ ?

Vladimir Borisov

Глуп!

Питахме ги - няма такова нещо. Болните мозъци като теб ги измислили и работят по максимата : Всяка лъжа повторена 100 ъти става истина"

Твърде много се дрънка оръжие. Колко са отговорни държателите му?

показва ,че цяла Европа е в обсега на авиацията и .

целият свят е в обсега на американските военновъздушни сили. Рашките са дребно коте, грозен червей, който само се дуе, а в същото време са кръгла нула. Бюджетът на русия за военни цели е горе долу, колкото германският или френският... по-малко от Англия дори. САЩ са лидери във военно отношение... единствената страна с 5-то поколение изтребител. Военният бюджет на САЩ надвишава всички останали бюджети в първата десетка по военни бюджети взети заедно. Къде са тръгнали рашките срещу НАТО, аз това не мога си представя

Те нека да изстрелят 13000 ядрени заряда и няма да видим какво ще остане от Америка . Да не смятаме , че територията на Русия е два пъти по голяма от американската и плътността на попаденията е доста по ниска.

все тая, проблема е че ни есме умряли както сме се демократизирали. скоро пак ще е 10 ноември честно казано в този ден се събираме приятели и поливаме ин мемориал смърта на България и народа. И да има 5 или 10 поколение няма измъкване от ракетите въздух въздух . Разбираш ли няма къде да се охлади загряти явъздух неможе пилота да издържи на 6 -7 Ж претоварване а и електрониката също трудно издържа.

типичния превъзбуден,неграмотен и силно глуповат хомозападняк!

Meрят си ПИ..те надявам се да си остане само това. Не ми се мисли ако запада манипулира и започне уж ответен удар.... До сега винаги победите са били в полза на Русия, така че Западът нека прочете историята....

чакаи малко москва е превземана от викингите на ингвер от наполеон,от монголския хан бату какво намесваш историята?

И какво от това? Кой от тези е оцелял за да се порадва?

Епа само натовци ли ще летат бе. Тва да не им е бащиния-небето де.

а америкосите предпочитат да не тренират. Имат си гориво, тренират. Имало едно време нямали пари и гориво, не са тренирали. По това време НАТО и прехвана България в капана.

ако бг не беше в нато сега, като нищо руснаците можеха да си вкарат воиските в бг по предлог че не им харесвало отношението на полицята кам развилнеля се пиян мужик на летището вчера или пак да спасяват руските граждани от лошите българи

Ахмед Доган

Тя и Гърция сега е в НАТО ... но съюзничката й Турция онзи ден пак й наруши въздушното пространство с няколко изтребителя ... та това твое т.нар. "мнение" срещу заплащане ли го изразяваш ... или толкова ти е менталният капацитет?

Курса на рублата е в свободно падане......Руската централна банка изсипва всеки ден милиарди долари на пазара,и не може да овладее ситуацията.Швеция иска в НАТО.Ако путлер продължи в същото темпо,нищо чудно след година да възстанови СССР 2,само че от 1935 година......:-) :-) :-) А дрънкането на оръжие не впечатлява вече никого.....защото полковника от КГБ знае много добре изхода от военна интервенция срещу почти целия свят.....:-)

гледай днешни новини не от вчера.

Виждам че си "голям" игономист. Я кажи тогава какъв е външния дълг на Русия и какви са златовалутните и резерви, че да сметна как се справя Путин с управението.

не иска НАТО, както го каза нож министър на отбрана. То Карл Билд бил искал, но изглежда здравото му платили. А за журналистите да не говорим, измислили руска подлодка под стокхолмският асфалт. Било официално заявено от шведско министерство на отбрана , че това е рожба на журалистите.

Девалвацията на рублата нищо не пречи на Русия. Тя си има гарантирани валутни приходи . А скъпото евро и долар само пречат на Щатите и ЕС защото оскъпяват стоките им а големия жълт брат ги чака на пусия .

Много се кефя на паразитиращите русофили , като си ги представа как пишат от компютрите си с чипове на американски и западни фирми и технологии, на американската пропагандна операционна система-windows. Как търсят информация за "майка" русия в сайта на американска компания google. Как се возят на западните си коли и т.н , и тн. Това от русофил по паразитиращо и глупаво същество няма ! Акъл нямат да се усетят, че дори гащите им не са руски.

Това са само няколко руски трола,пишещи от различни никове....Само създават илюзия,точно така --- ИЛЮЗИЯ за масовост.....:-)

Абе да ти отворя една голяма тайна. Патриотизъм и идиотизъм не са синоними!

американски чипове, те са китайски. Няма американски автомобили в Европа, слава богу, те са европейски и руски. И накрая бъди по коректен, изучавай различни източници, не само български, английски, френски и др.. имало едно време българин знаел поне два езика, френски и английски или немски, освен руски разбира се.

тя чипове са китаиски колкото са кореиски частите за коли които произвежда бг всички иновации в света се правят от запада, япония и корея(не руската корея), опа.. все страни експлотирани от уса, направо да ги оплачем колко зле им живеят хората, и защото живота там е много по лош от живота на хората в русия, ние ще изберем рускя начин!

Руснаците не разбраха, че ако са агресивни военно съседните народи ще ги мразят без значение колко добра пропаганда имат и без значение как промиват мозъка на глупаците с тъпото си русофилство. Ако си агресивен и взимаш земи от съседа - съседа те намразва....

Затова пък платените соросоидни тролове не се научиха че с писане на омраза по цял ден няма да прокопсат дълго.

Какво означава ако са агресивни? Да летиш с всоето въздушно пространство агресия ли е ? Да летиш в международно въздушно пространство агресия ли е ? Тия американски глупости съвсем са тти промили мозъка. Дя и тая овца Псаки каза че ученията в Сибир са заплаха за Украйна. Само че атлас в живота си не е виждала къде е Сибир и къде е Украйна!

Агресивно е взимането на парчета от Грузия и Украйна :)

Ти току що описа американците.

Съветските самолети - най-активните самолети :D

Абсолютно необективна манипулативна статия. Много дим без огън. Създаване на информационен фон. Статията е направена от тъп маркетолог който прави реклами. Страх и секс - основни движещи сили. Мислещите хора ще ме разберат!

Шатите са сбирщайн а не една народност, поради този сбирюайн там не се интересуват много от външната политика и затова са яхнати вече 50 години да осъществяват терор над останали които имат народност. Поради терорът им много хора бягат, а терористите поставят условия познати като зелени карти и др. за да привлекат мозъците. С две думи САЩ е световно зло и вече мащабът му надхвърля всякакви граници.

Колко губернии и колко народа са "прибрани" от руската федерация/империя ?

Това че не правиш разлика между федерация и империя само доказва колко си прост и въпросът ти ще остане без отговор докато не се научиш да формулираш такъв без да си противоречиш в едно изречение.

САЩ винаги са пречили само на некадърниците, като оправдание за тяхната слабост. САЩ ли са им виновни на руснаците , че живеят в най-богатата на природни богатства страна , а стандарта на живот им е едни от най-ниските ?!

Ами хайде обясни заглавието от вчера - сащ са финансирали хиляди нацисти за да шпионират навсякъде. Както и да го въртиш не можеш да изкараш че щатите са имали по-голяма роля от руснаците във втората световна, апланът маршал има за цел да помага първо на загубилите втората световна, затова и не се приел от другат старана и виждаме какви са последствият - промити мозъци кланящите се на западнат култура досущ както е дядовците им са се кланяли на съветската - без да знаят нищо за другите но бълвайки безпочвана омраза на основа на медийната пропаганда.

Зарежете най-после тъпото русофилство. Всяка държава която има териториални претенции към съседите си е ВРАГ. Без значение дали говори славянски или латински език и без значение дали са православни или протестанти.

Тъпият си ти не хората които имат позиция различна от политически коректната.

Леле как насочиха мазните русофили - изменници на България , НАТО и Европейския съюз ..в който България е и е част от него , тъпаци ! И това никога няма да се промени ! Като не ви харесва се качете на жигулите си и марш в "майка" русия ! Изменници винаги ще има в България , докато по тази земя дишат още комунисти и русофили. Май най-добре е вече да стане една гражданска война и да ви избием до крак паразити мазни. Само така веднъж завинаги ще се измъкнем от тинята.

Жеков - толкова много никове и постове!Абе човек,нали ти казах - хапчетата са на масата,до прозореца,ахмак!

Кого ще избиваш бе,негъро-цигано-турска гювендийо?Натовски орални лечителю на хемороиди от неизвестен произход,ако има гражданска война,то за такива отрепки като теб е по-добре да се самоубиват сами.

Ще ти отворя една тайна, и в европа има комунистически партии и социалистически които са близо по идеология!

Това е добра идея и я обмислям за в бъдеще когато дойде време за пенсиониране. Примерно в проекто бюджета за 2015г на Русия средната пенсия е заложена 11970 рубли или около 234 евро. У нас средната пенсия е горе долу толкова ама в лева ! Има разлика , затова Путин е неудобен, защото руснаците започнаха да живеят по - добре и по - спокойно. Могат и да станат алтернатива на Запада след 10-15г. Иначе на който не му харесват различни мнения също може да си хваща самолета и да се пренесе в Детройт примерно, старите кадилаци там са без пари !

Въобще света съвсем се побърка. Само си пуснете речта на Обама пред ООН и ще се убедите. Вместо да се инвестират средства за образование, космически изследвания, наука, екология и тн., т.нар "развити" страни яко са тръгнали по наклонената плоскост надолу и водят света към краят му. Ясно е на всички, че на никой не му пука за Украйна. Целта винаги е била Русия. Но тази цел е непостижима, докъпо Путин е на власт. А ако "демократизират" и Русия край със свободния свят. Макар и сега хората да са в голяма степен роби, това което ще стане ще бъде много по-лошо и от най-мрачните фантастични утопии по кината. Ядрената война дори звучи по-добре.

Ще ми кажеш ли някое световно откритие направено в Русия през последните 50 години?

Нека аз , нека аз....амииии матрошката :D

Това не ти е 4чан сополив тинейджър нямащ си идея както от руските така и от съветските разработки. Отивай да тролстваш на майка си в щатите с тези глупости

Не знам руснаците какво са измислил последниете 50 години ама знам, че американците сега внедряват последното си изобретение. БАТУТ ЗА ИЗТРЕЛВАНЕ НА РАКЕТИ В ОТКРИТ КОСМОС!

питай бати Гуугл, неграмотнико.

Мдааа а кой качва космонавтите на МКС? Един мармот завива шоколад ...

Мисля , че вече е дошло време да се постави въпроса за излизане на България от НАТО. Да почерпим от опита на такива готини страни като Австрия , Швеция , Финландия, щях да забравя Швейцария ,които са неутрални военно. Не виждам причини повече да обслужваме макар и символично интересите за западния империализъм ,който се опитва да колонизира отново целия свят. Въпроса за доставка на нов изтребител е показателен: предлагат ни се свръх скъпи оферти и показва че никой не ни счита за истински член на НАТО.

То хубаво ама швейцария е на вътре в европа и никой не я заплашва. А ние ако не сме в НАТО кой ще ни пази от чалми и вежлици зелени човечета ?

Общественото мнение в Швеция в момента е за влизане в НАТО! Да ти обяснявам ли защо? Австрия е далеко от Русия и ползва техните изнесени пари.

не ми говори за шведите, нейтралитетът е нейната политика и няма да ч откажат. Ако откажат, значи в монистерство на отбрана вече има корупция. Затова е сменено, защото Карл Билд корумпирован, и като българският автомобилист все се опитваше да завлече Швеция в НАТО. Нов министър каза няма да има встъпване докато социалистите са във властта.

Ако путин продължава да се зъби на всеки така агресивно и Финландия ще се откаже от неутралитета си и ще влезе в НАТО...

има активност на руските тролове! Готвеха на България украинския сценарий, но не им се получи!

Тези тролове са част от така наречената хибридна война срещу България която руснаците така отричат,

Да не бъркаш руски тролове с платените от Сорос и Тиквата "протести" на соросоидите ?

имат готварска книга за цветни революции.

Вие искате да щъкате навсякъде, а Русия да не прави същото.

Никой не им казва на руснаците, че не трябва да летят бе. Просто се съобщава, че държавите трябва да внимават...

Русия НЕ Е вече велика сила като САЩ, Китай и тнт. Да си стои в сибир и да не щъка много.

не била ама се посираш от страх нали? платен соросоиден олигофрен

Г-н Негра Мотен,Сибир не се пише така.

до Северна Корея! Имате безвизов режим с тях.

Драги путлеристи, България не се страхува от вас :)

десетки хиляди избити българи по заповед на КГБ!

А Русия от 25 години засича необичаино голяма активност на НАТОвската авиация по целия свят. Над Ирак, Югославия, Либия, Афганистан ..... Тази на НАТО вече стана обичайна. Явно и руснаците ще си променят обичаите.

чета, чета Путлер Хултурист, не мога да разбера защо ми се привижда така. Путлер ще затрие този свят, факт, дори и да е позитивен за народа си, дразни останалите, т.е. все тая кой ще е пръв, важен ще е края за всички

Ама той обеща педалите да не ги пипа!Успокой се,има бъдеще за вас!

Лошо... сега току виж някой ръждясал руски самолет се разпадне във въздуха и падне връз българска територия

В магазините около централата на нато са свършили почистващите препарати а кофите са пълни с накани гащи...

Тъпите руснаци що си не летят над братска Северна корея ми са тръгнали над еврогейски територии ?

Напредъка на проекта "Булава" дава малко надежда за отсрочка на 3тата световна. При положение, че имат такова въоражение едва ли някой ще посмее да нападне Русия с ядрен удар. А за конвенционален никой не си прави дори и най-малка илюзия, че ще има дори и частичен успех.

Дори и в ядрена война пак руснаците ще са победители. Американоеврейските сатанисти и еврогейовете живеят много нагъсто,а и едно яйце не могат да си опържат без инструкции.

Каквото почукало, такова се обадило. Каквото посееш, това ще пожънеш. Който сее ветрове, жъне бури. И най-вече - да би мирно седяло, не би чудо видяло!

По-скоро бих казал еврейската поговорка "каквото и да се говори, все става дума за пари".

Тук определено трият антируски коментари и филтрират +/-

Примера с който даваш за втората световна.... ама нещо много ви е пропила пропагандата на глупоста..ха..ха Ти за победа(ПО-БЕДА) ли го имаш 30 милиона жертви е дала Русия?Ако не бяха западните съюзници да го пукат Хитлер от Запад сега в Москва официалния език щеше да е немски....ха..ха

Хаха..., какви глупости, хахаха!

Чети повече Щерев. Не е нужно на руски - чети западната историография и направи сравнение между прости цифри от западния и източния фронт. След това анализирай и чак най-накрая пиши. Че иначе се излагаш. А това дето си го написал можеше и да звучи достоверно, ако съюзниците бяха отворили втори фрон през 1941, когато ги е молил Сталин, а не през 1944, когато войната е била решена. На умряло куче нож са извадили западните съюзници. Втория фрот изобщо не е бил срещу Хитлер, а срещу Сталин. Отворили са го, когато са разбрали че Хитлер вече не е годен да го спре да стигне до Лисабон например. И добре са направили, но да твърдиш, че са победили Хитлер си е смешно.

Но той, завалийката откъде да знае. Четенето не му се отдава, по лесно е да се пишат простотии отколкото да се чете...

Щерев,изсули си главата от задницата.Прочети това онова за войната и най-вече за това,че икономиката на СССР след първоначалния шок е заработила с темпо задминаващо поне 2 пъти немската.Германия е била обречена още щом е пресякла границата.

Че братушките са всепризнати майстори на кавмуфлажа още от последната война, когато масово са заблуждавали с макети на танкове и самолети немската авиация от "Луфтвафе"! С малко материал постигат много ефект - ето, поуплашиха разпусналите се редици на Алианса, пък и хубави селфита направиха, та не е съвсем без хич.

че англичаните във ВСВ също са използвали надуваеми макети на военна техника.