Коментари - Полуголи жени нахлуха в джамия в Стокхолм | dnes.dir.bg
назад

Полуголи жени нахлуха в джамия в Стокхолм

Три активистки на феминистката организация "Фемен" влязоха днес с разголени гърди в джамия в шведската столица, за да протестират срещу шериата в Египет и в целия свят.

Обратно в новината

Коментари - Полуголи жени нахлуха в джамия в Стокхолм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЛИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИ ИСЛЯМА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ !!!!!

Феминистките не са загубили нищо - ако не вярващите, то полицайте са ги "обслужили"! ТКака, че празно няма!!!

Все пак си мисля какво ли щеше да стане ако бяха посрещнати в джамията от повечко вярващи?Дали щяха само да ги изгонят или да ги ,,поупотребяват"на място.Вероятно за това са пратили предварително журналисти да не вземе нещо да се обърка.

Те служителите в джамията като не са ги досъблекли феминистките да ги оправят едно хубаво пак добре :D

Много ми допада такава форма на протест. За съжаление геьовете в бг парламента няма да се трогнат :)

Тъпи женски, на какво ли не са способни за да бъдат забелязани! Религиозните норми трябва да се уважават. Те са си за вярващите, а вярата се приема само чрез вяра! Не съжелявайте забулените жени. На тях си им е добре. Те го правят с искрена вяра!

Рекигията трябва да е по желание, а не задъжлителна. А какво им е на забулените жени - по-добре с е моли в следващия си живот да не се преродиш в такава, че друга песен ще запееш. За тези жени няма изход, няма спасение, освен да се правят, че им харесва. Плюс това, че мозъците на всички радикални ислямисти се промиват от малки

Да не ги ли съжЕляваме, неграмотник? А пребитите с камъни да съжЕляваме ли? А онези, с отрязаните kлитopи да съжЕляваме ли? За това, че нямат право на глас, на спорт, да излизат без мъж-придружител... МАЙКА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ САМА, АМА МОЖЕ АКО СИНЪТ Й Я ПРИДРУЖАВА... Има ли кой да съжЕлява твойта жена, дебил?

Може да наричаш себе си мъдрец, но приказките Ти не са умни. Мъдростта не се уповава на вяра а на скепсис. Вярата, колкото и красива да е тя, е леност за ума. Вярата е клам, мираж, комуто доброволно се отдаваме щото сме духом слаби. Тя ни дава опора в илюзорното чувство за сила, правота и блаженство. Погледни само колко кръв се е ляла за правота в която вярваме и колко злини са се вършили и продължават да се вършат само защото вярваме, че вършим нещо добро. А когато се превърне една Вяра в оправдание за действията на една Власт, то тя се превръща в идеология на тая власт, а Властта се превръща в диктатура и тирания. Във всяка религия има и нещо хубаво-повели като не кради, не лъжи, не убивай, и това е за тези, които са толкоз слаби духом, че сами без страха от върховното възмездие не могат да спазват тези закони. И пак в името на вярата човек краде, лъже и убива. Не е ли по-добре да живеем така, че да можем без страх да си вярваме един другиму, отколкото да живеем обединени от нещо в което някой друг иска да вярваме, защото знае, че вяра нему едва ли дълго някой може да има? И накрая, наричаш едни жени глупави а други умни. А това не е ли само нечие егоистично отношение към свободния и към подчинения човек? Че Кой си ти, че да знаеш как се чувстват свободните и как подчинените жени?

Е..х ти четворката майна дет щеше да стане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мили дами, господ за туй ви е създал, да бъдете е...и и да раждате деца. Щото иначе не ви направил онуй между караката ви да изглежда по този удобен за мъжете начин.

Върви и го кажи в лицето на майка си. Тъпак.

Ако бяха показали пък и най-силните си аргументи, ислямът щеше да си глътне езика ...

Не е лесно да си жена! Първото те таковат, след това ти викат , че си к-ва, а на всичкото отгоре има женски организации, които вършат всичко друго, освен да служат на истинските интереси на жените! И аз съм обиден от порно списанията по будките, но няма на кого да се оплача, а не съм чул някоя жена да се възмути - щото това си е вид секс експлоатация. Въобще дяволът няма никакво напрежение в сеене на съблазни и раздори и ни се смее из-зад ъгъла.

браво на жените,жалко е само че ще ги осъдят шведските политически педали,те и без това там се извратиха и загърбиха историята и миналото си!

Религията било то християнство или ислям са еднакво опасни и глупави пурвобитни култове, които нямат място в 21 век. Швеция е държавата с най-голям процент атеисти в света и случайно или не с един от най-високите жизнени стандарти.

единствената и опасна религия освен атеизма е исляма той подтиква към убийства на различни от сами тях хора и според исляма ако накараш един човек да приеме вярата им ще те вземат в рая.или убиеш един неверник ще ти подари алах 100 девици! тази религия е много опасна и трябва да се забрани!

Също и християнството е било толкова "опасна" религия по време на инквизицията. Опасни са не религиите, а хората!

Точно така Кейп, всеки има правото да си вярва или не в каквото си ще, но никакви права от това не могат да произлизат. Колкото по-примитивни са членовете на една религия, толкова по-агресивни са те. Затова в светската демократична държава църквата и религиите са извън държавата и властта и могат да съществуват само граждански а не религиозни права.

Браво момичета !!! на който му се живее според законите на шериата да си ходи откъдето е дошъл. Аз лично се гордея с факта, че съм ХРИСТИЯНИН И ЕВРОПЕЕЦ :)

Това което си написал нито е християнско нито европейско.

това са муслимите! Дивотия и първичност! никакво развитие на никъде!

Прочети "Глобализаторите на деца" и "Европейски приоритет: Узаконяване на кръвосмешението!" и кажи накъде се развиват европейците!

Накъдето и да, ама целия свят иска да е имигрант в ЕС И ти сигурно, ама си се заоблил от самотна любов и теория на конспирацията

Глобализаторите на деца

Смях се с глас докато четох статията. Ти наистина ли си толгова глупав, че приемаш това за истина?

Смееш се, щото нямаш мозък. Точно преди около година подобна история разказа по тв една българка с нея и децата й!

дедо Ракто А наште ?? ( нерегистриран30.06.2013 08:55 Много ти куца правописа. Само излагаш твоите хора!

Одил сам само две години в паришката сорбона ?? Познавам се със Симеончо, Той избута само година и половина !! А Бойко,член наБКП, го ожали, че и него не го пускали да пише в "Работническо дело", а Костов, кандидат, го пускали??

Благодаря ти дедо,че ме развесели! Та казваш си ходил в паришката сорбона? Сигурно е така, но Симеончо е ходил в ПариЖката сорбона. Но ако ми обясниш, къде се намира париш ще ти бъда благодарен навеки.

Онзи с карикатурата на Мохамед не беше ли и той швед? Какво наказание получи, че не помня? Според мен собственичките на гърдите, посетили въпросната джамия ще бъдат пуснати да си ходят по живо по здраво. В това няма нищо лошо според мен. Всеки ден има показване на гърди на оживени улици, концерти, няма да споменавам милиардите часове порно видео в интернет, което може да бъде видяно от Бог, Аллах, Буда и който решите там. Горките божества...

могат да ги съдят за нарушаване на обществения ред, а онези от Русия, които се подиграха с православния храм не трябва да бъдат съдени. Винаги западното общество мери с два аршина.

...а колко прости биха могли да бъдат нещата - какво правят толкова джамии в Европа?? Интересно ми е, колко християнски църкви и катедрали има в целия Близък и по-далечен изток?? Що не ги преброят - колкото са християнските, толкова да бъдат и ислямските джамии в Европа.ААА, те, джамиите били за да се молят там мюслитата.....да, ама за обикновените европейци, които имат други разбирания за живота и за правата на жените, това е натрапване и налагане по един агресивен начин. Като толкова милеят да си живеят по своите шериатски закони, да хващат пътя за там, от където са дошли....едно не мога да разбера - защо и в Европата си избират политици, които изповядват една "лакирана" толерантност, а не решат въпроса радикално?? защото след 50 години радикалните мюсюлмани ще бъдат по брой равни на християните, тогава "Довиждане" Европа!.....

"Служителите в джамията твърдят, че трите активистки са ги блъскали." Ами тях ако не ги озапти някой, следващия път сигурно ще изнасилят ходжата!!! Спомням си как Мадона на концерта в Истанбул си показа голите гърди на сцената пред многохилядна публика. Това също си беше вид провокация или реклама по-скоро. Обаче видях и друг репортаж в който Мадона посещава джамия. Ами беше покрита от главата до петите и на главата и имаше някаква кърпа. Не разбирам нито една религия, най-малко исляма, но след като си имат някакъв морален кодекс трябва да се спазва, независимо дали вярваш или си против.

Не разбрах защо трябва да се спазва? Ако ти кажат утре, че трябва излизайки от вас да се мажеш с лайна, понеже минаваш покрай джамия и повелята на Аллах е такава, ще го направиш ли?

Впечатлил си се, щото не си виждал баба Лили как си показва... хухуто на концерт с деца.

Една кучка, като се разгони, трудно се овладява...

Luna0102

Ексхибиционистки търсещи повод да развеят циците. Простотия, но си постигнаха целта, а тя е да чуем за тях.

Наште "интелектуалки", Само ми са расождат с колички, ката щастливи кокошки с пилци и тропат с дървените чофки по пресъхналите менчета ?? дедо Ратко

бай Георги много до късно стоиш 2 часа сутрина е ! :)

Очаквам Светльо Витков-Аспарухов да излезе с декларация, осъждаща проявата!

Що не влетят у нас ами ходят по некви джамии...

Ми те бяха и тука - пред Народното Събрание в София. Но поне не са влизали в джамията или в някоя църква (което щеше да има същия ефект както и в джамията).

аз сум христянин,но според мен това е грозен акт.няма нищо общо с пуссъ риот - и те не са ползвали цурквата по предназначение и несумнено е обидно,но поне не са си развявали циците!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да връхлетят и при мен! И да не са полу, а напълно голи!

Ще те изнасилят! Ама... и отпред и отзад ;-)

И шведите като Путин.Не можело всеки да си прави каквото си иска. Всеки има право да влезе и да ти поругае храма. После се бори с местните вождове в Близкия Изток за светска държава и демокрация. Достатъчно е това да го видят там местните хора и да не искат да чуят поне десет години думата демокрация.

И за какво им е? Нали видяхме какво ни донесе на нас- глад, мизерия, безработица, престъпност и управляващи мутри...

Какво пък ти е донесло на тебе глада и мизерията? Комунизма и комунистическата диктатура ги донесоха. И посткомунистическите години на разруха, вследствие на същия тоя комунизъм. А най-вече, и преди всичко, бившите комунисти от ГЕРБ! Макар че като се замисля... май няма бивш комунист, както няма бивш убиец.

Да, ама не! Защото другаря Путин искаше да ги осъди едва ли не за нещо като опит за държавен преврат. За малко доживотни присъди щяха да им лепнат ако не беше се разчуло по целия свят!!! Докато в Швеция ще ги съдят само за нарушаване на обществения ред и оскърбление. Прочети по-внимателно, че са се държали агресивно и са блъскали и вероятно са удряли служителите в джамията! Сравнението с Пуси Райът не е удачно.

Свобода за Шведския Пуси Райът - хайде бе къде отиде агитката ???? Това ако стане в Русия ще бъде на първа страница на БиБиСи:)

Сравнението с Пуси Райът е меко казано неудачно. Нямаш аргументи!

Само Австралииският премиер им каза ТУК важът християнските ценности защото сме християнска държава!На който не му изнася и иска ислям да си ходи в къщи!Е това е позиция без шикалкавене и предпоставки за ислямизация!Да не говорим за това което става у нас!

Това е една прекрасна новина! Гнездата на фундаментализма, бил той християнско-православен или мюсюлмански, трябва да се се атакуват по провокативен начин! Вперьод, девчоночки!

Снимки, защо няма повече снимки?!?

Да сте чули в арабска държава да се строят католически и православни храмове?Заради лицемерната и фалшива американска и европейска демокрация цяла Европа е осеяна с джамии,а европейските ценности постепенно се претопяват.

1.Аз съм хpистиянин 2.В мюсю.манските дъ,жави има цъpкви,но не никнат като гъби-както джамиите пpи нас!

Виждал съм в Албания - в центъра на Тирана.

Мизантроп

Да. Пък в Албания фрашкано с араби.

Полициата им не можела да каже кои са, от къде са ?? А наш Цецо, на часа е в некое Тиви и уверано започва да реди !! Да,ама когато нашатаблондинка Цецка Ц. се съблече и простетираше за лифтове на Пирин И нашия топ-милиционер, "умно" се разсея, "Ни чул, ни бидял "?? ГЕРБЕР ГЕРБЕРИЦУ ОКО НЕ ВАДИ !!

ЧухМИ и разбрахМИ, че си тъп, тъп та направо разби глупомера.

На-умния милиционер е фен на Цецка, на Искра ... Имаш техни снимки от "Плейбай" в банята, нили ?? Признай си , дърт палавнико!! леля Дочка

Уреда ти въобще не работи! Предния път си го мерил на Цецо??

Ууу... па са изсипал от име, беее... Йонас Свалин... И веднага му дай да съди... Кого са обидили?! То поп ли е, значи господ го е обидил по рождение, баси... Колкото е бъзик, все му е малко.

Шведския Пуси Райът беше арестуван от Шведската поливия .... А уж Швеция била демокрация :)

В Швеция мой човек, дори не е задължително да имаш лична карта!!! Ако все пак имаш пари в банка и трябва да ги внасяш и теглиш, тогава може да ти се наложи. Полицията не иска такива неща. Затова може да им е трудно и да установят националността им.

пуснете им Сидеров срещу джамията бе, той има опит в такива операции

ВАХ,ВАХ !!Хич туй бива ли,джанам?? Да бяха е съблекли "дибидюс"голи!! Може ли да се прави половин протест само до кръста?? Прави се протест като хората или нищо.Аман от аджамийки у Швецията !!!

То си додста сложно да установиш една жена дали ешведка или тунизийка... и шведската полиция яко пази и бързо пипа... За джамиите да не говорим - в инсталацията на Чернихние забелязахме само турския кенефвърху нашата карта, но не обърнахме внимание на кенефите и минаретата върху другите държави - проблемът е много,много по-сериозен, отколкото пилешките мозъчета тук го форпмулираха...

Друго си е Златан Ибрахимович - шведската жилка веднага си личи :)))

Щом и в Стокхолм има джамия... А предполагам, че вече има и цигански катуни!

Прав си брато ! !.Сега неколко хиляди ведно с чаветата се стегаме за Швецията.Добре че ни го каза. Благодарско от Факултето!!

Цигански няма - там ги мислят за български :(

Сега остава да видим как ще процедира демократичното западно общество... Ще реагира ли по същия начин както направи по повод арестуването и осъждането на онея кукувици в Москва?

АЙДЕ И НА ОРРЛОВ МОСТ, ПОВЕЧЕ ;-)

Бомбички ще има ли?

Хвърляйте с дясната, лявата ми омекна.

Каня ги да нахълтат при мен.

голяма грешка.трябвало е да влязат по време на перачната молитва.имама щеше да се гатне от инфаркт или да онемее. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на момичетата...

да бяха ме бласkали мен с часове...:)

popov

Че нали и братята мюсюлмани четат нещичко от Стария завет, видели адамово облекло, голяма работа! У нас е гаврата пълна..."Депутатът от ДПС и шеф на бюджетната комисия Йордан Цонев стана доктор по богословие."

Това, дедо попе, щото вие сте смешни, както е писал каламутника отдолу. А ония са страшни. Обаче не се обаждай от коневръза, щото с просто око се вижда как примлясквате и ви текат лигите като гледате властта на братята си имами, молли, аятоласи и прочие църковна сган.

popov

Ей колко добре изглеждаше в коневръза, излъгах се да те отвържа. Ама за напред да знаеш, като няма що да кажеш, недей казва нищо.

Se taia

Що не пробват в Иран или Сирия. Ама са ми смешни тези. Всички са за психиатрията...

Ти си за там

Наскоро гледах клипове за войната в Сирия. Наред с обезглавените трупове на хора и ранените от гранати и почти разпокъсани деца видях и още нещо почти уникално (за мен) което не бях виждал преди. В джамиите имаше място за хората които изповядват християнската религия. Защото се оказва че има доста голямо християнско общество там. Така че малко неподготвен се изпразни на балатума мой човек.

че нали и затова има такава атака срещу Асад! Като падне, ще видиш какво става при ислямските "братя"!